Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 m3 sorgusu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-321-lik-bmw-m3-33576319/detay
linkteki aracı kuzenim almayı düşünüyor araç hakkında bilgisi olan varmı acaba?
sahibi ilgilenemediğini söylüyor istanbuldan ankaraya boşu boşuna gitmeyelim
kardeş hali hazırda yürümeyen araba almak mantık işi değil, eğer kendin mekaniker değilsen.
***** araç zaten çalışmıyor, sen aracı çalıştırıp diğer şanzıman, diff veya en bastinden kliamyı bile test edemessin.
cembozbey
04-11-2010, 15:03
bikac kazası oldugunu duydum görmedim
sahibiyle görüştük motorun haricinde çalışmayan birşey yokmuş?
bizde ona tav olduk zaten
şimdi bu emüç ün tek sıkıntısı motorunda olsa ben sahibi olsam yaptırır öyle satardım. ha demek ki yaptırmak bile mantılı degil ki satıyor. yoksa sadece blok çatlak ise yapılacak tek şey yeni blok koymak degil mi ? hadi buldun 1000 lirayahadi 2binolsun 3 bin olsun ki yeni motor koysan ne kadara mal olacak. işçiliğide de 1000 lira ver. 2/3/4000 liraya elinde sağlam bir emüç oluyor yanlış mı ?
demek ki başka durumlar var ki sahibi bile yaptırıp binme veya yaptırıp satma yoluna gitmemiş.
cembozbey
04-11-2010, 15:35
m3 blok bi liraya cok zor
çetin 1000 liraya tofaş bloğumu alıyosun kanka :D
faturasız m20 bloklara 1000-1500 lira isteniyor dadlım :D
individual
04-11-2010, 15:51
araba EM 3 müş :D:D:D
10 NUMARA ORJİNAL EM 3 DÖRT KAPI. 321 HP
:D :D
em üç :D
m3 e motor yapmak, heleki blok almak biraz kalın olur. evveliyatında çok güzel bi arabaydı ama son 3-4 senedir bi kaç el değiştirdi, ne oldu bilmiyorum..
bence sadece blok yoktur, açtıkta birşeyler çıkacaktır...
S.Özeren
04-11-2010, 16:03
3 lira 5 lirada adamın belki o parası yok toplatamıyor ? illa parasımı olması lazım satması gerekiyodur belkide toplatacak parası olmadığı için.. araç hakkında bişey bilmem.
en son bilgi aracın kol çıkarttığı yönünde buda demek oluyor ki yara geniş :D
bi takım piston kol krank ana kol yatak yağ pompası vs vs vs temiz 10.000 lirası var
Ludacris
04-11-2010, 16:08
şimdi bu emüç ün tek sıkıntısı motorunda olsa ben sahibi olsam yaptırır öyle satardım. ha demek ki yaptırmak bile mantılı degil ki satıyor. yoksa sadece blok çatlak ise yapılacak tek şey yeni blok koymak degil mi ? hadi buldun 1000 lirayahadi 2binolsun 3 bin olsun ki yeni motor koysan ne kadara mal olacak. işçiliğide de 1000 lira ver. 2/3/4000 liraya elinde sağlam bir emüç oluyor yanlış mı ?
demek ki başka durumlar var ki sahibi bile yaptırıp binme veya yaptırıp satma yoluna gitmemiş.
uraşmak istemiyordur :)
nan satınca kıymete bindi ya :D
ry satılık arkadaş bilginiz olsun :p
en son bilgi aracın kol çıkarttığı yönünde buda demek oluyor ki yara geniş :D
bi takım piston kol krank ana kol yatak yağ pompası vs vs vs temiz 10.000 lirası var
olsun rengi güzel :) hem motoruda sıfırlamış oluyosun.. gene iyi fiyat :)
cembozbey
04-11-2010, 16:52
10lira calısır benden eve dekor yabcam
Kesinlikle...:icon_tup:
ygtkrmdnz
04-11-2010, 17:32
araç biraz daha aşağı fiyatlara alınsa aslında mantıklı bir iş olabilir alırken blok dışında heryerine baktırın ne olacak :D
Arabanin temiz bir kere pert olmuslugu var. Bir tane de daha sonra kazasi var... Sonra baska bir tane olmus. En son kol cikarmis diye biliyordum. Tup falan takmislar. 'Patates'
Arabanin temiz bir kere pert olmuslugu var. Bir tane de daha sonra... Sonra baska bir tane olmus. En son kol cikarmis diye biliyordum. Tup falan takmislar. 'Patates'
cenabet emüç
cenabet emüç
Hiç Güleceğim Yoktu :D :D :D
10lira calısır benden eve dekor yabcam
hahahaha :D:D:D:D