Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Supra sahiplerinin dikkatine, TESTE DAVET

Sayfa : [1] 2 3

TurboM3
05-11-2010, 17:58
İyi yapılmış bir supra çok hızlı. Supra nın çok hızlı olduğu kesin.

Aracımı Supra ile denemek isterim.

Bildiğim Supra lara buradan davet yolluyorum.

Ozgün'ün tune ettiği supra ile,
Salih'in suprası ile,
İsmail MSupra ile

test etmek isterim.

İstanbul da çekilen videolarda, owww owwww diye bağıran çağıran sesler var. O şekil değil. Ya da tekerlek izi videoları var. O şekilde değil.

Bırakın Supraforumsu, yola düşelim.

Gerçek test yapalım.

İsmail 24/7 gelir. Ondan eminim.

Beyler, Supraları gazlamak için, kral olmak için tune ettiniz. Eee bir görmek lazım, M3 e ne fark atıyorlar.

Tekrar ediyorum, geçerim diye bir iddiam yok, ama deneyip görmek isterim.

FaBeRgE
05-11-2010, 18:00
bende birşey istiyorum lütfen yapılan deneme HD video ile çekilsin :)

kifanhom
05-11-2010, 18:02
hatta epey bir deneyin çok video olsun
arşiv yapalım

Dağhan
05-11-2010, 18:03

Aynı istek benden de valla abi gözümüz kulaklarımız şenlensin biraz :D

Mustafa Birsesli
05-11-2010, 18:10
evet bencede deneme mutlaka olması efsane supra motoru bmw nın s52 sine karşı ne yapabılır görelim

Erol
05-11-2010, 18:12
bence hulku beklesinler..:slomo:

RottingChrist
05-11-2010, 18:13
izlemeye gelirim..

caglarcb
05-11-2010, 18:13
Süper olur, güzel bi davet. Bekliyoruz.. :)

_muhaRRem
05-11-2010, 18:23
hocam denemek istediğiniz kişiler forumda pek aktif değiller. direk cep numaralarına msj atsanız daha iyi olmazmı ? .buradaki yazıları dolaylı yollarla duyucaklar..direk 1.ağızdan duymaları daha iyi olur bence..

Birde supraya gelene kadar başka deneyecek araçlar vardır.Genel bi başlık açsanız ,denemek isteyen herkesle denerim gibisinden.

Günkut
05-11-2010, 18:31
hocam denemek istediğiniz kişiler forumda pek aktif değiller. direk cep numaralarına msj atsanız daha iyi olmazmı ? .buradaki yazıları dolaylı yollarla duyucaklar..direk 1.ağızdan duymaları daha iyi olur bence..

Birde supraya gelene kadar başka deneyecek araçlar vardır.Genel bi başlık açsanız ,denemek isteyen herkesle denerim gibisinden.

:icon_tup::icon_tup:

TurboM3
05-11-2010, 18:47
bence hulku beklesinler..:slomo:

Hulk 7/24 gazlar, nazlanmaz.

5_Kasım_2010_saat 18:41 de bir tanesinin cebine mesaj attım.

Diğerini ise Özgün arkadaşım tune ediyor. Özgün'e haber verdim. Hazır olunca deneyeceğiz.

Bu mesaj "test etme isteğini" tetikler.

_muhaRRem
05-11-2010, 19:00
Hulk 7/24 gazlar, nazlanmaz.

5_Kasım_2010_saat 18:41 de bir tanesinin cebine mesaj attım.

Diğerini ise Özgün arkadaşım tune ediyor. Özgün'e haber verdim. Hazır olunca deneyeceğiz.

Bu mesaj "test etme isteğini" tetikler.

tamamda sen hazır olduN tam faal olarak denemek istiyorsun ,onlar eksikleriyle neden gelsinki.. ben olsam şahsen gelmem.

Oz`
05-11-2010, 19:01
yaa nalamadım şey su nedir hazımsızlık ? vburaya yazazınca neoluyor ben sölememe rağmen sanırım boy gösterisi yapmak istiyon abi anlamadım ben

ben bişi anladım supra Hazımsızlık yapıyor :) sen arkadaşsssın o adamla canın sıkıldımı cay kahve eiçelim diyorsun sşimdide burdanmı sesleniyorsun abi kusura bakmada biraz cocukca olmuş beeE: ) kaldır de kaldırım :) ama valla komik :D

Oz`
05-11-2010, 19:03
diyorum ya :) amerikanlaralmanlar çok hızlılar:) sıkıntı yok en büyük sizsssiniz

TurboM3
05-11-2010, 19:19
tamamda sen hazır oldum tam faal olarak denemek istiyorsun ,onlar eksikleriyle neden gelsinki.. ben olsam şahsen gelmem.

3 sene evvel ben hazır değilken davet çıktı. Şimdi ben davet ediyorum.

yaa nalamadım şey su nedir hazımsızlık ? vburaya yazazınca neoluyor ben sölememe rağmen sanırım boy gösterisi yapmak istiyon abi anlamadım ben

ben bişi anladım supra Hazımsızlık yapıyor :) sen arkadaşsssın o adamla canın sıkıldımı cay kahve eiçelim diyorsun sşimdide burdanmı sesleniyorsun abi kusura bakmada biraz cocukca olmuş beeE: ) kaldır de kaldırım :) ama valla komik :D

Sevgili Özgün,

Her iki supra sahibi ile arkadaşlığım yok.

Hatta sana telefonda da söyledim, sen kullan, sen ve ben deneriz.

Hazımsızlık yok. Supra eğer iyi hazırlanırsa çok ama çok hızlı. Senin tune ettiğin supra da çok hızlı. Çok iyi hazırlandı, sen de tune ettin. Deli hızlıdır.

Amerikada birçok hızlı supra var. Sizinki de onlardan biri.

Ben daha hızlıyım şeklinde iddiam yok. Tekrar ediyorum, çıkalım, deneyelim, supra daha hızlı olsa da, daha yavaş olsa da görelim.

Bir bakarsın bana 5 direk fark atar. Kim bilir? neden olmasın? kanıtlanmış bir araç.

Test etmek isterim, çok doğal bir istek.

Bak ben ne kadar rahatım. Ne kadar huzurluyum. Supra nın çok hızlı olduğunu kabul ediyor, test etmek istiyorum.

E46 M3 TT test esnasında arıza yapar ise, E36 M3 TT de orada olur inşallah.

Bu arada davet sadece senin tune ettiğin supraya değil, Salih için de geçerli.

Getirin supranızı, geçin, geçmeyin, görelim. Korkacak ne var?

Geçerseniz atarsınız nete. Dünyanın sonu mu gelir?

Rahat rahat deneyelim. Huzur içinde ;)

Oz`
05-11-2010, 19:29
hala korkucak diyorsun abi korkan kimki ? :) kim korktuda gelmedi ? gelebilicek durumda ve gelmedimi ?

istediğine istediğin gibi ulaşabilirsin birbirimizi kandırmayalım salihide ismail abiyi,de sertanıda hepsini tanıyorsun :) bana söyleme bali :)

beyini olmayan enjektorleri olmaya bir suprayla seninle nasıl deneyebiliriz söylermsin :) ŞANZIMANI 1000190902902 kere sormana ragmen cvp lamama rağmen daha sölememimin manası varmı bilmiyorum

sanki yalan söylüyormuş gibi hala itamlarda bulunuyon abi bozuluyorum senin araban 3 sene sonra daha yeni hazırlandı kimse sana m3 gelsin buraya yazmadı keske araba düzken DENSEYdiniz Keske senin iş yemeklerin çıkmasaydı (supra değil başka arabalar)

kimse kimseden korkmuyordur eminimki neyse daha yazmak bana düşmez bizi cocuk sanman garip kaçtı :)

TurboM3
05-11-2010, 19:47
hala korkucak diyorsun abi korkan kimki ? :) kim korktuda gelmedi ? gelebilicek durumda ve gelmedimi ?

istediğine istediğin gibi ulaşabilirsin birbirimizi kandırmayalım salihide ismail abiyi,de sertanıda hepsini tanıyorsun :) bana söyleme bali :)

beyini olmayan enjektorleri olmaya bir suprayla seninle nasıl deneyebiliriz söylermsin :) ŞANZIMANI 1000190902902 kere sormana ragmen cvp lamama rağmen daha sölememimin manası varmı bilmiyorum

sanki yalan söylüyormuş gibi hala itamlarda bulunuyon abi bozuluyorum senin araban 3 sene sonra daha yeni hazırlandı kimse sana m3 gelsin buraya yazmadı keske araba düzken DENSEYdiniz Keske senin iş yemeklerin çıkmasaydı

kimse kimseden korkmuyordur eminimki neyse daha yazmak bana düşmez bizi cocuk sanman garip kaçtı :)

Sevgili Özgün,

Arabalar fani, teneke parçaları, kırılmak yok. Sen tuner olarak tarafsız bölgede dursan daha güzel olur.

İtham etmek yok. Ne haddime, seni severim. Ama supralar ile test etme isteğimi köreltemiyorum.

Özgünüm, sana kıssa bir hikaye anlatıyım:

2007 yaz aylarındayız.

tuning işini yapmaya uğraşırken (ama yapamazken, elime yüzüme bulaştırdığım dönemlerde),

pembe E36 M3 4 adet sehpanın üzerinde duruyorken,

4 jantı ve turbo kiti sıkıntılı dönemi atlatmak için müşterilere satılmışken,
müşteri araçlarımda sorunlar var diye kendi M3lerime el süremezken,

tüm bu sıkıntılarımı bir supra sahibine anlatıp, derman aradıktan 1 hafta sonra, bir supra sahibi "al pembeyi de teste çıkalım" demişti. Ne zaman yürüyecek senin eski M3ün diye bir kahkaha patlattı masada. Mekan yemek masası. Nişantaşı.

Ağır hareket. Hani insanın unutmadığı olaylar olur ya.....

Sene 2010, en azından benim davetim o günkü davet kadar yersiz değil.

Çok medeni bir şekilde davet yolluyorum.

Bu sefer dersime iyi çalıştım, E36 M3 yedek kulübesinde olucak :) Ne derler çift silah ;)

Bitirin çıkalım. Geçersiniz, olsun varsın, geçin.

Oz`
05-11-2010, 19:53
....

ben tarafsızım sen anlamıyorsunki burda X bir kişi senin için aynısını yapsa inan sendie sawunurumki sawundum benim söylemem su yersiz :) senin nasıl gücüne gitmiş değilimi 4 sehpada dururken söyle4nmesi sana yapılması hoş olmamış sende aynısını yapmadınmı ozaman şimdi tabiki kendin blirsin senin düşüncen

ben tuner muner deilim bu yazıları yazarken :) ben kimseyi sawunmuyorum sadece gerçekleri söylüyorum abi

en basitinden ismail abi yazdı birgün aynı sekilde herkese gider die abi dedim gereksiz , deneme olucağı zaman zaten ararlar dedim kaldırdık konuyu neyseee sen beni yanlış anlıyorsunn

tabikiyürüdüğü zaman dener bence salih hakkında bişey söleyemiyiceim tabiki

TurboM3
05-11-2010, 20:00
Sevgili Özgün,

Aynısını asla yapmam.

Supra da TH400 ü test edeceğinizi belirttin.

Enjektör sökük diye bir şey duymadım.

Kaldı ki, supra sahibi bana "sıkıntılarım var, ne yapıyım dedikten, 10 gün sonra, al supranı da gel" diye bir yaklaşımım olmadı.

Benim İsmail hariç hiçbir supracı ile diyaloğum kalmadı.

Sen bana kızsan da kızmasan da "seni seviyorum". İnşallah okuyucular seni seviyorum dedikçe yanlış sonuç çıkarmazlar.

Seni severim, ancak dünya çapında isim yapan bir otomobil ile denemek benim için büyük keyif olur.

Oz`
05-11-2010, 20:02
Abii abii beni SEW:) uheuheuheuheuh

işin sakası bi yana ben seni anlıyorumda burda bu olay gereksizolmuş kardeşinin gözünde :)

bindirmedinki m3 göremedik :P

miniks
05-11-2010, 20:24
rape olmasın

0zan
05-11-2010, 20:57
Bence konu yerinde olmuş; Arkadaş supra sahiplerini tanıyor olsa bile buradan çağrı yapması yerindedir; Ortada ne olup bittiğinin 3. kişilere duyrulmasıdır. Bu işle uğraşan, siteye üye olan herkezin bu davetten haberi olması ve sonucunu bilmesi gereklidir. Sadece birbililerine telefon açıp bir yerlerde buluşup kendi aralarında gazlayıp evlerine döneceklerse ne anladım bu işten?

Not: 300zx projem bittiğinde değil buradan çağrı yapmak yerel gazeteye ilan vereceğim 800 üstü aranıyor diye..

turbo16
05-11-2010, 21:07
allah aşkına gündüz deneyin ki etrafındaki nesnelerden anlayalım hızları;)

TurboM3
05-11-2010, 21:41
Az evvel Salih ile görüştüm. Aracının eksiklerini tamamlıyormuş. Bitince deneriz dedi.

Ayhan_izmir
05-11-2010, 23:41
Şahane olaylar olcak :D kazasız belasız denemeler yaparsınız inşallah..Dört gözle bekliyorum haberlerinizi. :)

TurboM3
06-11-2010, 08:25
İstanbul'da hazır supra yokmuş :)

Supraforums a konu açtım, belki adını bilmediğimiz bir supra çıkar gelir.

http://www.supraforums.com/forum/showthread.php?p=7935200#post7935200

İngiliz Supra forumunda;

http://www.mkivsupra.net/vbb/showthread.php?232689-Want-to-race-a-supra

Yok mu Kıbrıs'ta, Yunanistan'da, Romanya'da güçlü supra?

XSi
06-11-2010, 08:35

bende bişi istiyorum arabalardan birinde bende olayım :D

Eray Yümsel
06-11-2010, 08:40
cam car ben olurum :hehe:

Erol
06-11-2010, 08:50
İstanbul'da hazır supra yokmuş :)

Supraforums a konu açtım, belki adını bilmediğimiz bir supra çıkar gelir.

http://www.supraforums.com/forum/showthread.php?p=7935200#post7935200

İngiliz Supra forumunda;

http://www.mkivsupra.net/vbb/showthread.php?232689-Want-to-race-a-supra

Yok mu Kıbrıs'ta, Yunanistan'da, Romanya'da güçlü supra?

ahauehauh:D
çok iyi yaa hocam yurtdışındaki supralara bile sulanmanız..

VWci
06-11-2010, 08:54
Çok açık ve global (diğer ülkeler için) bir davet olmuş. Belki hazır olmayan ya da kendine rakip bulamayan araçları kamçılar. En azından şuradan biliyoruz ki supralar ile yürümeye yakın bir araç daha var...

AşkınS.
06-11-2010, 09:21
nasıl bir konudur şaşırdım kaldım,Videolar gelirse 7/24 bizde onları izleriz herhalde :)

senna
06-11-2010, 09:22
abi kendine yavaş diyosunda taktığın turbolar ne kadar büyüklükte sanıyorum en son bullseyelar vardı sökmediysen yavaş vs demek komik oluyor niye öyle diyorsun turboysa turbo motorsa motor :)

ayrıca aklımın takıldığı bir diğer konu ise Allah'ın nasip etmesiyle başlayıp yazdığın mesajlardan sonra bu tip konular açman benim kafamı karıştırıyor sen ne söylersen söyle otomobil hızlı olabilir yavaşta olabilir sıkıntı değil mütevazilik ayrı birşey bu benim düşüncem katılan yada katılmayan elbet olacaktır

sfde yanlış yere konu açmışsın

TurboM3
06-11-2010, 09:44
abi kendine yavaş diyosunda taktığın turbolar ne kadar büyüklükte sanıyorum en son bullseyelar vardı sökmediysen yavaş vs demek komik oluyor niye öyle diyorsun turboysa turbo motorsa motor :)

ayrıca aklımın takıldığı bir diğer konu ise Allah'ın nasip etmesiyle başlayıp yazdığın mesajlardan sonra bu tip konular açman benim kafamı karıştırıyor sen ne söylersen söyle otomobil hızlı olabilir yavaşta olabilir sıkıntı değil mütevazilik ayrı birşey bu benim düşüncem katılan yada katılmayan elbet olacaktır

sfde yanlış yere konu açmışsın

Sevgili Semihcim,

Senin bu konuda er ya da geç yazacağını biliyordum.

Supra yı çok sevdiğini biliyorum. Ben de çok seviyorum. Ama kısmet olmadı, alamadım, M3 ler ile devam ettim. Kısmet.

Çok hızlı olan bir araç ile denemek istiyorum. Bundan doğal ne var? Supra da çok hızlı. Bu bir gerçek.

Yazımın başında belirttiğim olayı tekrar oku, kendini benim yerime koy. Unutulmayan olaylar vardır ya....

Mütevazilik/tevazu konularına gelince, supradan hızlıyım iddiası ile gelseydim, o zaman haklısın. Amma, deneyelim, beni geçebilir, ben de boyumun ölçüsünü alırım diyorum. Aracımı dünya çapında meşhur olan araçlar ile denemek istiyorum.

Geçse ne olur, geçmese ne olur? Dünyanın sonu değil ya. Bak ne kadar rahatım.

Tekrar ediyorum Cenab-ı Mevlam nasip eder de, hem supralar hem de m3 ler aynı anda yürür vaziyette olur, güzel bir test olur.

Ne güzel bir deneme olur, VHT olmadan, memleketimin güzel yollarında roll. Bakalım sarıyor mu supralar 200 e dek? Hee eğer traction sorunu
devam eder ise, 130 mph üzeri yürürüz. Artık 150 mph lerde ön/arka tekerlek hız farkı az olur.

İnşallah İstanbul'lu supralar hazır olana dek, kıbrıstan ya da yunanistan dan birileri gelir. Malesef yok. İçim kan ağlıyor. Yunanistan'da bir arkadaşıma rica ettim, test ayarlamaya çalışıyor. Hudutta karşılayıp, İstanbul'a dek test etme planımı sundum, o da supra sahibi yunan arkadaşlarına bildirecek.

Mert

senna
06-11-2010, 09:53
Sevgili Semihcim,

Senin bu konuda er ya da geç yazacağını biliyordum.

Supra yı çok sevdiğini biliyorum. Ben de çok seviyorum. Ama kısmet olmadı, alamadım, M3 ler ile devam ettim. Kısmet.

Çok hızlı olan bir araç ile denemek istiyorum. Bundan doğal ne var? Supra da çok hızlı. Bu bir gerçek.

Yazımın başında belirttiğim olayı tekrar oku, kendini benim yerime koy. Unutulmayan olaylar vardır ya....

Mütevazilik/tevazu konularına gelince, supradan hızlıyım iddiası ile gelseydim, o zaman haklısın. Amma, deneyelim, beni geçebilir, ben de boyumun ölçüsünü alırım diyorum. Aracımı dünya çapında meşhur olan araçlar ile denemek istiyorum.

Geçse ne olur, geçmese ne olur? Dünyanın sonu değil ya. Bak ne kadar rahatım.

Tekrar ediyorum Cenab-ı Mevlam nasip eder de, hem supralar hem de m3 ler aynı anda yürür vaziyette olur, güzel bir test olur.

Ne güzel bir deneme olur, VHT olmadan, memleketimin güzel yollarında roll. Bakalım sarıyor mu supralar 200 e dek? Hee eğer traction sorunu
devam eder ise, 130 mph üzeri yürürüz. Artık 150 mph lerde ön/arka tekerlek hız farkı az olur.

İnşallah İstanbul'lu supralar hazır olana dek, kıbrıstan ya da yunanistan dan birileri gelir. Malesef yok. İçim kan ağlıyor. Yunanistan'da bir arkadaşıma rica ettim, test ayarlamaya çalışıyor. Hudutta karşılayıp, İstanbul'a dek test etme planımı sundum, o da supra sahibi yunan arkadaşlarına bildirecek.

Mert

bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın umarım abi ben supra olsun m3 olsun diye yazmıyorum seni sevdiğim için yazıyorum:) geçmek geçilmek kendi mesajımda yazdığım gibi önemli değil teneke parçalarından bahsediyoruz basite indirgersek, m3ün hızlı olduğundan hepimiz sanırım hem fikiriz burada zaten sıkıntı yok ama senin yapına uygun olmayan bir konu olduğunu belirtmek istiyorum ben

almanyadada hızlı supralar var sanırım türklerde olması lazım hatta avusturyadan bir üyemiz var ondada şu an için bpu var o videolarını koymuştu foruma

fatiii
06-11-2010, 10:10
911 turbo vardı istanbulda şu an dünyanın en iyi turbo suresini cıkaran,hatta lp640 la videosu olan..o arkadasa bi ulasın isterseniz bizde keyifli bi video izlemis oluruz

TurboM3
06-11-2010, 10:10
bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın umarım abi ben supra olsun m3 olsun diye yazmıyorum seni sevdiğim için yazıyorum:) geçmek geçilmek kendi mesajımda yazdığım gibi önemli değil teneke parçalarından bahsediyoruz basite indirgersek, m3ün hızlı olduğundan hepimiz sanırım hem fikiriz burada zaten sıkıntı yok ama senin yapına uygun olmayan bir konu olduğunu belirtmek istiyorum ben

almanyadada hızlı supralar var sanırım türklerde olması lazım hatta avusturyadan bir üyemiz var ondada şu an için bpu var o videolarını koymuştu foruma

Almanya, Avusturya, nereden gelirse gelsin, severek test ederim.

Bu konu "İstanbul'lu Supraları" test etmek için tetikleyecektir, halka açılan bu konu sayesinde testler gerçekleşecektir.

Bu saatten sonra kimse geri vites yapmaz.

Semihcim, bu arada GTT (gallardo twin turbo) ile tehdit edildim:) Özgünüm kızma:)
Benim işim de zor. Bir yandan supralar ile yürüyecek araç yap, diğer yandan GTT için başka bir araç yap.

GTT için güzel bir ford yapıyorum. Ama FORD GT mi yoksa Ford Taunus mu bilemem:)

TurboM3
06-11-2010, 10:13
911 turbo vardı istanbulda şu an dünyanın en iyi turbo suresini cıkaran,hatta lp640 la videosu olan..o arkadasa bi ulasın isterseniz bizde keyifli bi video izlemis oluruz

997 TT nin sahibi arkadaşımdır, Emre çok beyefendi bir insan. Dün akşam saat 19 sularında konuştuk. Z06 TT, E46 M3 TT, E36 M3 TT, Supra 1, Supra 2, Masvette deneyelim dedim.

İleride daha farklı bir sistemle denemek istediğini bildirdi. Emre aracındaki değişiklikleri bitirdiği zaman gelecektir.

Onuralp
06-11-2010, 10:14
http://www.rocksolidarcade.com/games/dogfight/

Yigit-Y
06-11-2010, 10:14
Araçlar yapılıp "Zevkine Yaptım" demek ne kadar doğru bilemem ama ciddi rakamların harcandığı düşünülürse denemek arabayı görmek heleki bu tür araçların denemesiki çok zevkli ve heyecanlı olur....

İnşallah bu denemeler ülkemizde gerçekleşir.Rusyadaki adamlarda bizi izlerler :D

ahmet3425
06-11-2010, 10:16
Bence konu yerinde olmuş; Arkadaş supra sahiplerini tanıyor olsa bile buradan çağrı yapması yerindedir; Ortada ne olup bittiğinin 3. kişilere duyrulmasıdır. Bu işle uğraşan, siteye üye olan herkezin bu davetten haberi olması ve sonucunu bilmesi gereklidir. Sadece birbililerine telefon açıp bir yerlerde buluşup kendi aralarında gazlayıp evlerine döneceklerse ne anladım bu işten?

Not: 300zx projem bittiğinde değil buradan çağrı yapmak yerel gazeteye ilan vereceğim 800 üstü aranıyor diye..

canı gonulden katılıyorum kendi aramızda muhabbetleri cidden sıkıcı oluyor:S

su ruslar gibi olamadık bi turlu :(

TurboM3
06-11-2010, 10:19
Az evvel Yunanistan'dan acıklı bir haber geldi:

Hello Mert...
there are no supras here...
however i will try to be there,if you let me know in time...

Yazan arkadaşta 997 TT modifiyeli var.

Supra nın düştüğü hallere bak.
Aahhh, yahu amerikadaki supracılar bu konuyu görürse, buraya hemmen bir supra yollarlar.....

ahmet3425
06-11-2010, 10:21
Az evvel Yunanistan'dan acıklı bir haber geldi:

Hello Mert...
there are no supras here...
however i will try to be there,if you let me know in time...

Yazan arkadaşta 997 TT modifiyeli var.

Supra nın düştüğü hallere bak.
Aahhh, yahu amerikadaki supracılar bu konuyu görürse, buraya hemmen bir supra yollarlar.....

arkadasın espri anlayısını beyendim sabah sabah fena guldurdu beni :)

senna
06-11-2010, 10:24
Almanya, Avusturya, nereden gelirse gelsin, severek test ederim.

Bu konu "İstanbul'lu Supraları" test etmek için tetikleyecektir, halka açılan bu konu sayesinde testler gerçekleşecektir.

Bu saatten sonra kimse geri vites yapmaz.

Semihcim, bu arada GTT (gallardo twin turbo) ile tehdit edildim:) Özgünüm kızma:)
Benim işim de zor. Bir yandan supralar ile yürüyecek araç yap, diğer yandan GTT için başka bir araç yap.

GTT için güzel bir ford yapıyorum. Ama FORD GT mi yoksa Ford Taunus mu bilemem:)

gt40da çok güzel makinedir timelessdır hatta bana göre:) oda güzel olur

para olsa bende bi 996 tt yapsam:D

gurcell
06-11-2010, 10:26
Mert Hocam Selam,

Senle hiç birebir muhabbete girmedik, fakat affına sığınarak naçizane bir soru sormak istiyorum, senin bu Supra'lar ile derdin nedir? Hep supra hep supra. Hani gençliğinde supra sahibi biri senin yanından hızlı mı geçti?

İlla otobanda gazlamanız mı lazım? Alırsın drift box'u , ölçer koyarsın, bakın benim ölçüm bu dersin.

İnan bu yazdıklarından sonra bende bile gelip seninle gazlamak isteği oluştu, ama bizde senin kadar imkan yok, altı üstü 62mm turbolu bir m3'ümüz var, senin supra forumlarına yazdığın gibi "low power" :D

desibel
06-11-2010, 10:30
Sevgili Özgün,

Arabalar fani, teneke parçaları, kırılmak yok. Sen tuner olarak tarafsız bölgede dursan daha güzel olur.

İtham etmek yok. Ne haddime, seni severim. Ama supralar ile test etme isteğimi köreltemiyorum.

Özgünüm, sana kıssa bir hikaye anlatıyım:

2007 yaz aylarındayız.

tuning işini yapmaya uğraşırken (ama yapamazken, elime yüzüme bulaştırdığım dönemlerde),

pembe E36 M3 4 adet sehpanın üzerinde duruyorken,

4 jantı ve turbo kiti sıkıntılı dönemi atlatmak için müşterilere satılmışken,
müşteri araçlarımda sorunlar var diye kendi M3lerime el süremezken,

tüm bu sıkıntılarımı bir supra sahibine anlatıp, derman aradıktan 1 hafta sonra, bir supra sahibi "al pembeyi de teste çıkalım" demişti. Ne zaman yürüyecek senin eski M3ün diye bir kahkaha patlattı masada. Mekan yemek masası. Nişantaşı.

Ağır hareket. Hani insanın unutmadığı olaylar olur ya.....

Sene 2010, en azından benim davetim o günkü davet kadar yersiz değil.

Çok medeni bir şekilde davet yolluyorum.

Bu sefer dersime iyi çalıştım, E36 M3 yedek kulübesinde olucak :) Ne derler çift silah ;)

Bitirin çıkalım. Geçersiniz, olsun varsın, geçin.

supra istamesinin sebebeni yazmış....

TurboM3
06-11-2010, 10:32
Mert Hocam Selam,

Senle hiç birebir muhabbete girmedik, fakat affına sığınarak naçizane bir soru sormak istiyorum, senin bu Supra'lar ile derdin nedir? Hep supra hep supra. Hani gençliğinde supra sahibi biri senin yanından hızlı mı geçti?

İlla otobanda gazlamanız mı lazım? Alırsın drift box'u , ölçer koyarsın, bakın benim ölçüm bu dersin.

İnan bu yazdıklarından sonra bende bile gelip seninle gazlamak isteği oluştu, ama bizde senin kadar imkan yok, altı üstü 62mm turbolu bir m3'ümüz var, senin supra forumlarına yazdığın gibi "low power" :D

Sevgili Gürcell,

Gençken, 12 sene evvel, E36 M3 standart iken, Hızır Gürel'in, eski rallici, Suprası ile test ettik. Roll da o daha hızlı idi, BPU vardı, çok fark atmıştı. Sıfırdan kalkışta traction sorunu yaşadı, sıfırdan ben almıştım. Olay orada tatlı bir anı olarak kaldı.

Bugünkü konu farklı. Bu konunumun başını okursan, "supra" ile neden denemek istediğimi görürsün.

Bu arada senin aracın sanırım İlker in idi. (ilker Yılmaz değil). Güle güle kullan. Çamurluklarını biz yapmıştık.

miniks
06-11-2010, 10:36
Bazı araçlar vardır

Onlar yola çıktıklarında

Öteki bazıları kendilerinden yavaş olanlar ile yola çıkarlar

Kendilerini Hızlı sanmak için

:D

gurcell
06-11-2010, 10:37
Sevgili Gürcell,

Gençken, 12 sene evvel, E36 M3 standart iken, Hızır Gürel'in, eski rallici, Suprası ile test ettik. Roll da o daha hızlı idi, BPU vardı, çok fark atmıştı. Sıfırdan kalkışta traction sorunu yaşadı, sıfırdan ben almıştım. Olay orada tatlı bir anı olarak kaldı.

Bugünkü konu farklı. Bu konunumun başını okursan, "supra" ile neden denemek istediğimi görürsün.

Bu arada senin aracın sanırım İlker in idi. (ilker Yılmaz değil). Güle güle kullan. Çamurluklarını biz yapmıştık.

Selam,

Evet araç İlker abinin aracı idi, ben aldım şimdi. Üzerinde pek çok değişiklik yaptık, şu anda 996 TT Ruf 1.3 paket ile 10psi da 1 boy yürür hale geldi.

Yeni turbo, yeni eksoz, yeni ems ile 22 psi yürüteceğiz, ne ***** bakarsın sizin yarışlara cam car oluruz...

Mechanix
06-11-2010, 10:38
Bu foruma taşındığı anda mütevazi olmak , iyi olan kazansın tavırları bana göre çok samimiyetsiz geliyor.Bu kadar para ve emek harcandıktan sona kimse geçilmek istemez.Ne itibar ne de imaj kalıyor olaydan sonra.

Bu yüzden Supra sahiplerinden hazır olan , denemek isteyen dener . Ama "geçmek geçilmek önemli değil" demek bana çok komik ve ironik geliyor. Geçilmek için ve kendini forumda "geçilen" olarak lanse etmek için kimse 50.000$ üzeri para harcamaz.

Bana kalsa 3 boyla geçildi diye o araba yavaştır demekte komik ama rolling'in olayı bu.Değil 1 boy 1 karışlada geçilse , "winning is winning , looser sucks " oluyor.

Bundan dolayı hazır olmayan arabayı biraz da olsa beklemek gerekir.Nasıl olsa bir taraf hazır. :)

MBuğra
06-11-2010, 10:45
Ahh ahh kıbrısta bir galeride turuncu bir supra yatıyor ki, her geçişimde ağzım sulanıyor o arabaya :)

Yigit-Y
06-11-2010, 10:59
Görünen o ki piyasada hazır supra yok ama Geçen ay TR tuningde kapağında gördüğüm " TR'nin en hızlı FWD aracı" ile bir antreman denemesi yapılsa çok güzel olabilir diye düşünüyorum.

vtanju
06-11-2010, 11:54
konu bence yerinde olmus, adam acikca ve net bir sekilde ketempere kutampere yapmadan yazmis, NOKTA. en azindan evet veya hayir diye bir cevap gelse fena olmazdi, nezaketen:D

bizim arac hafta ici testleri olumlu gecer ise hafta sonu deneriz mert bey:)

Runaway
06-11-2010, 11:58

video linki verebilirmisiniz?

TurboM3
06-11-2010, 12:11
Araçlar yapılıp "Zevkine Yaptım" demek ne kadar doğru bilemem ama ciddi rakamların harcandığı düşünülürse denemek arabayı görmek heleki bu tür araçların denemesiki çok zevkli ve heyecanlı olur....

İnşallah bu denemeler ülkemizde gerçekleşir.Rusyadaki adamlarda bizi izlerler :D

inşallah.

Bazı araçlar vardır

Onlar yola çıktıklarında

bu bazı araçlar hangi araçlar ;)

Selam,

Evet araç İlker abinin aracı idi, ben aldım şimdi. Üzerinde pek çok değişiklik yaptık, şu anda 996 TT Ruf 1.3 paket ile 10psi da 1 boy yürür hale geldi.

Yeni turbo, yeni eksoz, yeni ems ile 22 psi yürüteceğiz, ne ***** bakarsın sizin yarışlara cam car oluruz...

Başarılar dilerim, seve seve.

konu bence yerinde olmus, adam acikca ve net bir sekilde ketempere kutampere yapmadan yazmis, NOKTA. en azindan evet veya hayir diye bir cevap gelse fena olmazdi, nezaketen:D

bizim arac hafta ici testleri olumlu gecer ise hafta sonu deneriz mert bey:)

Volkan Bey, Salih'in Suprası henüz hazır değilmiş. Bizzat kendisi dün gece mesaj attı.

Diğer supra ile ilgili bilgileri Özgün veriyor.

İnşallah deneriz. Size de başarılar.

Amerikan V8 motorların aşırı besleme ile ne kadar güçlü olabildiğini "idrak edemeyenler" için sizin hazırladığınız FI'ed V8 ler iyi birer ders olucak.

senna
06-11-2010, 13:44
Bazı araçlar vardır

Onlar yola çıktıklarında

niyeyse ibrahim erkal aklıma geldi:D

cem
06-11-2010, 13:47
Bazı araçlar vardır

Onlar yola çıktıklarında

literatüre geçicek bi dörtlük olmuş :)

Selcuk_RoL
06-11-2010, 14:04
güzel denemeler olucağı belli inş.. havalar bozmadan denenir

seko
06-11-2010, 14:49
997TT denemesi gayet guzel olurdu.
Isınma turu diyelim :)

TurboM3
06-11-2010, 14:50
Güncelleme:

İsmail Çam, işlerinin yoğunluğu nedeni ile gelemiyor.

Özgün'ün tune ettiği supra hazır değil. TH400 + traction üzerinde çalışıyorlar

Salih'in suprası hazır değil, bizzat kendisi haber verdi.

Yunanistan'da hiç supra yokmuş. Bu haber ile bir defa daha yıkıldım.

Romanya dan haber yok.

Kıbrıs tan haber yok.

ahmet3425
06-11-2010, 15:04
997TT denemesi gayet guzel olurdu.
Isınma turu diyelim :)

+1 bencede ama sanırım Mert bey illa supra olsun istiyor haklı sebepleri olabilir bisey diyemeyiz ::)

ygtrn
06-11-2010, 15:18
eğer müsait olursam full hd sinema kameram var.... deneme yeri saati günü için pm bekliyorum... :)

alp1903
06-11-2010, 15:24
Güncelleme:

İsmail Çam, işlerinin yoğunluğu nedeni ile gelemiyor.

Özgün'ün tune ettiği supra hazır değil. TH400 + traction üzerinde çalışıyorlar

Salih'in suprası hazır değil, bizzat kendisi haber verdi.

Yunanistan'da hiç supra yokmuş. Bu haber ile bir defa daha yıkıldım.

Romanya dan haber yok.

Kıbrıs tan haber yok.

Kıbrısta Supra cok ama burda kimse denemiyo, deniz aşıp İstanbula mı gelicekler?:beuj:

emrah type-r
06-11-2010, 15:34
supraların sahıbı ısmet abı aynen o da garajda yatıryo deneme yok:)

G_TT_I
06-11-2010, 16:40
Kıbrısta Supra cok ama burda kimse denemiyo, deniz aşıp İstanbula mı gelicekler?:beuj:

Bu tür durumlarda denemek isteyen hızlı olduğunu düşündüğü aracın yanına gider, kimseye hızlı arabam var gel seni geçeyim denmez, yada gelincede beni geçtin buraya kadar geldin sağol biraz daha yükleniyim demez diye düşünüyorum, buradan kalkıp gitmek için gerekli plan yapılmıştır.

Çok hızlı bir 911T vidoaları vardı sitede sanırım rekorlar filan kırmış, epey gazlama videosu vardı,
o araç ile deneme oldu mu?

Tholl-ga
06-11-2010, 17:17
Mert bey pempe meüç nerede yatıo bi ara lazım bana o :D 2zi var estoril blau yan yana koymam lazım :D

alp1903
06-11-2010, 17:37
Bu tür durumlarda denemek isteyen hızlı olduğunu düşündüğü aracın yanına gider, kimseye hızlı arabam var gel seni geçeyim denmez, yada gelincede beni geçtin buraya kadar geldin sağol biraz daha yükleniyim demez diye düşünüyorum, buradan kalkıp gitmek için gerekli plan yapılmıştır.

Çok hızlı bir 911T vidoaları vardı sitede sanırım rekorlar filan kırmış, epey gazlama videosu vardı,
o araç ile deneme oldu mu?

O zaman gerekli mesajı sölerim denemk isterse yazarım buraya;)

efe_
06-11-2010, 18:30
Ahh ahh kıbrısta bir galeride turuncu bir supra yatıyor ki, her geçişimde ağzım sulanıyor o arabaya :)

lefkoşadakini mi diyorsun:)

TurboM3
06-11-2010, 18:47
Mert bey pempe meüç nerede yatıo bi ara lazım bana o :D 2zi var estoril blau yan yana koymam lazım :D

Tollgacım,

Pembe E36 M3 yatmıyor, kış uykusu bitti. Otobanlarda kükrüyor, ve nerede benim "supram" diyor. Supra lazım diyor.

İki hafta test ettikten sonra, bayramda detailing yaptıktan sonra, eğer sen de müsait olursan, resim çekeriz.

O zaman gerekli mesajı sölerim denemk isterse yazarım buraya;)

997TT nin sahibi arkadaşım, dün gece mesajlaştık. Mevcut sistemle denemek yerine, ilerde farklı bir sistem ile denemek istediğini belirtti.

alp1903
06-11-2010, 18:53
997TT nin sahibi arkadaşım, dün gece mesajlaştık. Mevcut sistemle denemek yerine, ilerde farklı bir sistem ile denemek istediğini belirtti.

Selam Mert abi,

Ben Kıbrıstaki supracı arkadaşa iletirim mesajını demek istedim bir üstteki mesajımda 997TT sahibi arkadaşı tanımıyorum ben yanlış anlaşılmasın.

TurboM3
06-11-2010, 18:55
Selam Mert abi,

Ben Kıbrıstaki supracı arkadaşa iletirim mesajını demek istedim bir üstteki mesajımda 997TT sahibi arkadaşı tanımıyorum ben yanlış anlaşılmasın.

Ohhhh ohhh, çok sevindim bu haberine. İnşallah Kıbrıstan gelen olur.

gökan
06-11-2010, 19:01
işallah muradınıza erirsiniz mutevazı bırıne benzıyrsunuz bu işte gecmekte var gecılmekte:)vıdeoları beklıyruz

fatiii
06-11-2010, 19:07

gelen olur derken? :)

kimse sizin egonuzu tatmin etmek icin cıkıp ordan gelmez sanıyorum :)

ahmet3425
06-11-2010, 19:14

arkadasınız lp640'ı araya ucaklar girecek sekilde gecti zaman rekorları kırdı. bizde kendisini tebrik ettik mutlu olduk bu sonuclardan...

simdi sizinle denemek istememesi bana biraz garip geldi. sonucta su haliyle bile cok iddalı bir araç...

su durumda supracılardan da çok bisey beklememek lazım diye dusunuyorum.

TurboM3
06-11-2010, 19:23
arkadasınız lp640'ı araya ucaklar girecek sekilde gecti zaman rekorları kırdı. bizde kendisini tebrik ettik mutlu olduk bu sonuclardan...

simdi sizinle denemek istememesi bana biraz garip geldi. sonucta su haliyle bile cok iddalı bir araç...

su durumda supracılardan da çok bisey beklememek lazım diye dusunuyorum.

997 TT aracında değişiklik yapıyor diye yorumladım.

Supra................................nerde benim supralarım..............

Supra M3 TT yi geçebilir, neden olmasın. İşin dalgasındayım. Varsın supra geçsin.

Yolda kral olmak için uğraşıp da yürütememelerine anlam veremiyorum.

Sonuçta amerikada birçok supra var. Al parçaları tak. E-posta ile map i de iste. Buna rağmen yürümeyen supralar var.

Hani kalkıp da bambaşka bir turbo manifoldu dizayn ederler, ya da motor içinde radikal değişiklikler yaparlar, ya da farklı bir blok kullanırlar. O zaman anlarım. Ama al tak yapılıyor. Ve yürümüyor.

Bu arada Bilal isimli Supra sahibi üyemizi tamamen konu dışında tutuyorum.

MBuğra
06-11-2010, 19:33
lefkoşadakini mi diyorsun:)

aynen lefkoşadaki :)

ghibli06
06-11-2010, 19:39
Mert Hocam Selam,

Gürsel hocam, sanırım arkadaş nihayet yürüyen bir makine yaptı, ama emin ol ki deneme olsa bile sonrasındaki muhabbetler hep aynı olacaktır... 'şunu kırdık sipariş ettik 3 ay sonra geldiğinde tekrar deneriz'... 'motorda sıkıntı yok kontrol için söktük 6 aya hazır olur' vs vs vs

Mert hala anılardan bahsediyorsun, şuraya bir de senden mağdur olanlardan ve de dolandırdığın kişilerden bahsetsen de seni tanımayanlar da tanısa...

araba otomobil gelip geçici, artık öyle bir hale geldin ki TR deki en hızlı arabayı da yapsan, zannettiğin saygıyı bir daha zor bulursun...

yazmayım yazmayım diyorum ama 3 senelik suskunluğunu bu şekilde bozman cidden çok komiğime gitti, bu nickimi bilmezsin ama cabriomann i iyi bilirsin..

sana hayatta başarılar dilerim!

Ranthor
06-11-2010, 19:50
konuyu kişiselleştirmesek iyi olur bence,
daha önce birşeyler yaşanmış, özellikle yabancı forumlarda kötü olaylar dayanan bazı negatif yorumlar olabilir.
fakat konumuz bu değil..

ghibli06
06-11-2010, 19:55
ben Gürsel hocamın sorusuna cevap verdim şahsen... dediğim gibi Mert'e bol şans Allah yolunu açık etsin...

Eriador
06-11-2010, 19:57
ya hazır herkes buraydayken bişi sormak istiyorum

TT viper vardı , bi ara buraya üye olmuşlar efsane msgları vardı :) o ne oldu acaba ? ona ulaşabilen biri varsa kendisini davet etse bu denemelere girse ? dergi kapaklarında HP leri havada topluyorduk , icratta nasıl acaba ?

senna
06-11-2010, 19:58
997 TT aracında değişiklik yapıyor diye yorumladım.

Supra................................nerde benim supralarım..............

Supra M3 TT yi geçebilir, neden olmasın. İşin dalgasındayım. Varsın supra geçsin.

Yolda kral olmak için uğraşıp da yürütememelerine anlam veremiyorum.

Sonuçta amerikada birçok supra var. Al parçaları tak. E-posta ile map i de iste. Buna rağmen yürümeyen supralar var.

Hani kalkıp da bambaşka bir turbo manifoldu dizayn ederler, ya da motor içinde radikal değişiklikler yaparlar, ya da farklı bir blok kullanırlar. O zaman anlarım. Ama al tak yapılıyor. Ve yürümüyor.

Bu arada Bilal isimli Supra sahibi üyemizi tamamen konu dışında tutuyorum.

burada e posta map falan yazmakla özgüne ayıp ediyorsun özgünün mapini yazdığını biliyorsun ne e postası abi?

hangi araba al tak parçayla yürüyor abi? supra olsun m3 olsun custom parça yaparsın yaptırırsın en fazla zaman sorunu oluşur ki şu an çoğu parçası var çoğu makinenin ama al takla olmuyor maalesef yüksek güçteki 2jzlein hangileri al tak parçayla yürüyor bi incele neleri al takmış dry sumpmı yada wet sumptaki iyileştirmelerimi krankımı(adam akıllı krankın aç ayda imal edileceğini benden iyi biliyorsun) eksantrik vs demiyorum specleirni verince her makineye ürettirirsin her şey iş parada

keşke senin dediğin gibi herşey al tak olsaydı o zaman ülkedeki her makine yürürdü

buradan beni onu bunu savunuyor diye algılama eğer öyle yazıcaksan cevap yazma abi bana, cidden yazdıkların buraya ilginç şeyler

Ranthor
06-11-2010, 19:58
ben Gürsel hocamın sorusuna cevap verdim şahsen... dediğim gibi Mert'e bol şans Allah yolunu açık etsin...

anladım, teşekkür ederim.

sword
06-11-2010, 20:19
pembe m3 baya zaman oldu 2003 tu galıba yolda denk gelmıstı bızim arkadaşlara:)

xMCLbXQuv9g

Jerky
06-11-2010, 20:39
Sizin için sanırım en iyisi Rusya'ya gidip Dragtimes tayfasıyla deneme yapmanız olur. Deneme için bir çok araç bulabilirsiniz.

http://www.dragtimes.info/en/

TurboM3
06-11-2010, 20:43
Gürsel hocam, sanırım arkadaş nihayet yürüyen bir makine yaptı, ama emin ol ki deneme olsa bile sonrasındaki muhabbetler hep aynı olacaktır... 'şunu kırdık sipariş ettik 3 ay sonra geldiğinde tekrar deneriz'... 'motorda sıkıntı yok kontrol için söktük 6 aya hazır olur' vs vs vs

Mert hala anılardan bahsediyorsun, şuraya bir de senden mağdur olanlardan ve de dolandırdığın kişilerden bahsetsen de seni tanımayanlar da tanısa...

araba otomobil gelip geçici, artık öyle bir hale geldin ki TR deki en hızlı arabayı da yapsan, zannettiğin saygıyı bir daha zor bulursun...

yazmayım yazmayım diyorum ama 3 senelik suskunluğunu bu şekilde bozman cidden çok komiğime gitti, bu nickimi bilmezsin ama cabriomann i iyi bilirsin..

sana hayatta başarılar dilerim!

Bülent, senin kuyruk acın, unichipi 318 den söküp de başka araca takamayaşım. Sana 1 kuruş borcum yok.

Bülent, madem dolandırıldın, giderdin mahkemeye. Ya da çıkardın karşıma.

Hakkımda açılmış tek bir dava yok. Bu kadar canı yanmış adam nerede? Kanun var. Mahkeme var. Canı yananlar salak ki adalete başvurmadı, bana saldırmadı.

Çoluk çocuk muhabbeti yapıyorsun. Kim kime para yediriyor? Alacaklı adam dayanır kapıma.

İçlerinde bir tane kabadayı çıkar gelirdi. Yerim belli yurdum belli. Ne gelen oldu ne giden.

Nerede bu kadar masum dolandırılmış adam? Adresim belli. ya salaklar, ya da benim dokunulmazlığım var. Alnım açık.

Tuning ile ekmek kazanmadım. Ekmeğimi nereden kazandığımı bilen bilir.

Kimsenin saygısı için yazmadım, eski bir dava var, dosyayı tozlu raftan indirdim.

Sen kimsin ki senin saygını talep edeyim?

Benle derdin var ise, alacaklı isen bilgilerimi veriyim, adalete başvur, veya bildiğini yap. Adresim belli.

burada e posta map falan yazmakla özgüne ayıp ediyorsun özgünün mapini yazdığını biliyorsun ne e postası abi?

hangi araba al tak parçayla yürüyor abi? supra olsun m3 olsun custom parça yaparsın yaptırırsın en fazla zaman sorunu oluşur ki şu an çoğu parçası var çoğu makinenin ama al takla olmuyor maalesef yüksek güçteki 2jzlein hangileri al tak parçayla yürüyor bi incele neleri al takmış dry sumpmı yada wet sumptaki iyileştirmelerimi krankımı(adam akıllı krankın aç ayda imal edileceğini benden iyi biliyorsun) eksantrik vs demiyorum specleirni verince her makineye ürettirirsin her şey iş parada

keşke senin dediğin gibi herşey al tak olsaydı o zaman ülkedeki her makine yürürdü

buradan beni onu bunu savunuyor diye algılama eğer öyle yazıcaksan cevap yazma abi bana, cidden yazdıkların buraya ilginç şeyler

Sevgili Semih,

Bu supraların parçaları hazırda bulunan, istediğin anda alabileceğin parçalar değil mi?

Stokta yok ise kaç sene bekliyorsun? Veya kaç ay?

10 yıldır yurtdışında supra ağır modifiye görüyor.

İstanbul'un supraları burada kendi mühendislikleri ile parça mı üretti?

Yoksa amerikada üretilmiş ve test edilmiş parçalar ile yola devam mı etti?

Özgün ile kişisel sorunum yok.

Aslında daha açık ve net bir dil ile belirtiyim, her iki supra da yürümüyor. Yürüseler çoktan beni çağırırdılar.

Zaten biter bitmez beni çağıracaklardır. İnşallah.

Semih, çıksın supralar, deneyelim. Olay budur. Çok basit.

senna
06-11-2010, 20:47
abi en büyük sensin:icon_rule

TurboM3
06-11-2010, 20:51
abi en büyük sensin:icon_rule

Sen zeki bir adamsın.

Yazdıklarıma cevap versen, ve mantıklı cevap versen? Aksi takdirde fanatik bir supracı dan farkın olmaz.

Ya da verecek cevabın yok?

halilcakir
06-11-2010, 20:54
Yaris falan muhabbeti disinda su dolandirildi vs laflarina cok gicik oluyorum.

Mert abide gayet mantikli sekilde , madem dolandirildigini iddia eden var gitsin mahkemeye basvursun yada yerim yurdum belli gelsin beni bulsun diyor

Bunlari yapmadan konusmak insanlara iftira atmaktan baska birsey degildir buda oyle gunahi kolay kolay boyundan atilacak bir hareket degildir.

Su aptal konu dile getirilmese bahsetmezdim ama aramizda belki benim gibi gidip gorenler olmustur.

Mert abinin imkanlarina sahip birinin araba modifiye ederek dolandiricilik yapmaya ihtiyaci olmadiginida her akli selim insan anlayabilir.

Biri beni dolandirdi demek kolay birsey degil dolandirdiysa ve hakkini aramiyorsan ben senin lafina guvenmem sana yalanci derim kimse kusura bakmasin

ghibli06
06-11-2010, 20:59
o kimleri dolandırdığını gayet iyi bilir, bende de bütün kayıtları durur, Kurtaranın arabasına taktım diyip de takmadıklarını da kendisi bilir... İntercooler taktım diyip de arkadan düz hortumla bağladığını da gayet iyi bilir...

neyse dediğim gibi Mert, senin bizim BMW camiasındaki dosyan kabarık, şimdi bu işi zevkime yapıyorum diyorsun, inşallah bu şekilde kalıp başkalarının araçlarına bulaşmazsın artık...

TurboM3
06-11-2010, 21:05
o kimleri dolandırdığını gayet iyi bilir, bende de bütün kayıtları durur, Kurtaranın arabasına taktım diyip de takmadıklarını da kendisi bilir... İntercooler taktım diyip de arkadan düz hortumla bağladığını da gayet iyi bilir...

neyse dediğim gibi Mert, senin bizim BMW camiasındaki dosyan kabarık, şimdi bu işi zevkime yapıyorum diyorsun, inşallah bu şekilde kalıp başkalarının araçlarına bulaşmazsın artık...

Bülent,

kurtaran ın bana borcu var. Yalan yazıyorsun. Suçluyorsun.

Alnım açık.

çıkart dosyayı. var ise çıkart.

nerede dolandırıldığını iddia ettiklerin? Nerede o salaklar, o masumlar?

400 km uzaktan yalan yanlış sıkıyorsun. Atıp tutuyorsun.

Çıkart dosyayı, dolandırılanlar da sevinsinler.

ghibli06
06-11-2010, 21:06
açtığın meydan okuma topiğini daha fazla kirletmeyelim, çağrına kulak verenler yazsın, sen böyle zıpladıkça illa ki karşılığını bulursun...

M_PROJECT
06-11-2010, 21:07
Sen zeki bir adamsın.

Yazdıklarıma cevap versen, ve mantıklı cevap versen? Aksi takdirde fanatik bir supracı dan farkın olmaz.

bence siz insanlarin size olan saygi sinirlarini zorluyorsunuz baska bir sey degil , ozgun aciklamis defalarca , zaten hazirda garajda marsina basilip cikip gazlanilicak bir arac olsa ve bahane uydurulsa anlicaz da , oyle bir durum yok . sizinde dediginiz gibi bitince sizi ararlar veya aramazlar , hala bu konuyu " supralar nerde " diyerek guncellemenin manasi nedir ? zamani gelince herkes istedigi seye kavusur ..

ghibli06
06-11-2010, 21:08
Kurtaran ın arabası 50 sayfa konu oldu, burdan veririm isteyene linkini girer okurlar yaptıklarını ve yazdıklarını... Kurtaranın borcu varsa asıl onun yeri yurdu belli :) git iste paranı al bilinmeyen biri mi :)

TurboM3
06-11-2010, 21:08
açtığın meydan okuma topiğini daha fazla kirletmeyelim, çağrına kulak verenler yazsın, sen böyle zıpladıkça illa ki karşılığını bulursun...

Madem bir laf attın, madem leke attın, devamını getir.

Leke atıp, geri vites yapma.

Dolandırılan masum ve salaklar nerede?

Neden haklarını aramadılar?

senna
06-11-2010, 21:10
Sen zeki bir adamsın.

öyle olsun benim verecek cevabım yok, fanatik biriyim gözümü fanatiklik bürümüş o yüzden mantıklı cevaplar veremiyorum yazı yazamıyorum kusura bakmayın

alp1903
06-11-2010, 21:13

Davet sizden oldugu için buyrun siz gelin, inşallah kendileri kabul edip denemek isterlerse şayet.

TurboM3
06-11-2010, 21:14
Kurtaran ın arabası 50 sayfa konu oldu, burdan veririm isteyene linkini girer okurlar yaptıklarını ve yazdıklarını... Kurtaranın borcu varsa asıl onun yeri yurdu belli :) git iste paranı al bilinmeyen biri mi :)

Vermiyorum dedi. Öbür dünyada hesaplaşmak üzere Allah'a havale ettim.

Alacaklarımı tahsil edemediğimde internette yazıp çizmedim.

oradan gelen paraya ihtiyacım yoktu. ekmeğimi araba işinden kazanmadım. hobimdi. sen ve senin gibiler anlayamadı.

Asıl işimin yanında, alacaklarım devede kulak.

Benim kimseye borcum yok, bana borcu olanlar var. Nasıl olsa diğer tarafta herkes hesap verecek.

ghibli06
06-11-2010, 21:15
http://www.bmwteam.net/board/index.php?showtopic=695&st=940

merak eden arkadaşlar yıllara sürelere dikkat etsinler, 1 sene sonunda çıkan sonucu da sıkılmazlarsa değerlendirsinler Mert sen ne sıkıyorsun canını? 50 değil 48 sayfaymış kusura bakma...

TurboM3
06-11-2010, 21:16
öyle olsun benim verecek cevabım yok, fanatik biriyim gözümü fanatiklik bürümüş o yüzden mantıklı cevaplar veremiyorum yazı yazamıyorum kusura bakmayın

Semih,

yazdıklarımda A dan Z ye haklıyım. Ancak sen supraya laf gelmesini istemiyorsun.

Sana belirttiğim tüm maddeler doğru. Bunu sen de bildiğin, ve zeki bir adam olduğun için cevap vermek yerine vermemeyi tercih ettin.

senna
06-11-2010, 21:19
Semih,

yazdıklarımda A dan Z ye haklıyım. Ancak sen supraya laf gelmesini istemiyorsun.

Sana belirttiğim tüm maddeler doğru. Bunu sen de bildiğin, ve zeki bir adam olduğun için cevap vermek yerine vermemeyi tercih ettin.

hayır abi ben sadece kimsenin kırılmasını istemiyorum, benim için supra vs önemli değil önceki mesajlarımda da yazdım farklı şeylerdi, şu an anlaşamadık o yüzden cevap verecek birşey yok şu mesajlar içinde

supraya laf gelse nolur gelmese nolur fabrikasına ortakmıyım değilim paymı veriyorlar üretimden satılan parçalardan hayır ben sıkıntı yapmam öyle şeyleri hayatta bşka önemli şeyler var

Mechanix
06-11-2010, 21:29
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama hergün bimmerforums okuyan biri olarak her turbo bmw konusunda adının geçmesi açıkcası gururumu okşamıyor abi.
Turbo BMW yapanların ilk okuduğu sticy konuda bile kötü bir şekilde geçiyor ismin , keşke imajını tazelesende tüm olanlar tarih olsa...

BUYER BEWARE FI SYSTEMS
http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=521046

gurcell
06-11-2010, 21:50
Mert Daştan'ın BMW dünyasındaki kötü imajını bilmeyen yok. Dünya üzerindeki "neredeyse" tüm büyük bmw forumlarında kendisi hakkında olumlu konuşan yok, bir çok kişi de dolandırdı bizi yazmış. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bana göre. Fakat benim kendisi ile herhangi bir alışverişim olmadı, aksine arabamda kendisinden kalan bir çok parçayı da daha iyi parçalar ile değiştirdim.

Kendisinin de dediği gibi hakkında açılan bir dava yoksa suçlu olamaz ;) Kanıtlanmamış suç, suç değildir kanunlarımıza göre ;)

Fakaaaat, bu konuların bu yarış konusu ile alakası yok.

Kendisi atar yapmış, atarına cevap veren olur olmaz, yarışırlar görürüz. Fakat bu forumdaki en efendi insanlara bile laf atması benim hoşuma gitmiyor.

Harbiden bu supra mevzusu beni de sıktı, ne 2jz imiş yahu...

chiefkadir
06-11-2010, 21:51
Bu güçlerde turbo bir arabanın hazır olup rakip beklmesi sahibi adına nekadar keyifli bir durumdur ancak ben kaldırdım gel üstüne otur mantığı yanlış olmuş ,örneğin yunanistandaki adamıda buraya ayağına çağırmak yerine onun istediği yolda ve şartlarda onunla denenmeli ,kıbrıstaki supraya bilenirkende eğer cesaret tamsa kıbrısa gidilmeli ;)

ghibli06
06-11-2010, 22:21
Vermiyorum dedi. Öbür dünyada hesaplaşmak üzere Allah'a havale ettim.

Alacaklarımı tahsil edemediğimde internette yazıp çizmedim.

oradan gelen paraya ihtiyacım yoktu. ekmeğimi araba işinden kazanmadım. hobimdi. sen ve senin gibiler anlayamadı.

Asıl işimin yanında, alacaklarım devede kulak.

Benim kimseye borcum yok, bana borcu olanlar var. Nasıl olsa diğer tarafta herkes hesap verecek.

sana cevabı Kurtaran 3 sene önce vermiş gıkın çıkmamış al bak, elaleme 15bin usd ye araba yapmışsın yürümemiş her şey ortada, camiada herkes biliyor hala konuşuyorsun, topic senin olmasa bu kadar kirletmesdim emin ol :)

Tam Düzenle
Basit Düzenle KSonay 10 Apr 2007 - 12:35 IP: 88.247.188.110 | Mesaj #643|

BMWTeaM

Grup: Members
Yer: Kuzguncuk/Uskudar
Otomobil: 6.45 Cabrio

Yok ortadan kaybolmadı, buralarda. Bostancıda genelde benimki gibi bir araba yapıyor ondan pek vakti yok sanırım.

Beni aradı yaptıgımız masrafla (tam hesaplamadım ama 15.000 dolar artısı var eksigi yok. İLK defa yazıyorum bunuda ) bahsettigimiz beygirleri alamıycagımızı ve egzantrikler için 1700 dolar daha vermem gerektigini söyledi.
Bende anca yarı parasını verebilecegimi soyledim ki bunu babama yapmam. Ben haber vericem dedi bekliyorum bende.

2000 kmde giden 750 dolarım. ve üstüne harcadıgım 1000 ytl (m3 volant ve balata için) ve daha saglam bir baskı balata için 1000 dolar daha masrafım var. Bunlarda bonusu.

Sakin ve sabırlıyım. Bakalım anlaşabilirsek aracı bitiricez herkes mutlu olacak, yok Da-motorsport ben bu işi bitiremiycem derde anlaşmayı fes ederse bende başımın çaresine bakıcam. Belki 3-5 kuruş daha zarar ederim ama bu benim hobim, meslegim değil ! zararım maximum bu olur.. Çok daralırsam satarım arabayı gezerim X5 le hemde dizel daha az yakıyor

ghibli06
06-11-2010, 22:23
bak ben de 3 sene önce ne demişim :)

CABRIOMANN 10 Apr 2007 - 21:59 IP: 85.106.156.51 | Mesaj #658|

BMWTeaM

Grup: Moderators
Yer: ANKARA/Çayyolu
Otomobil:yoktur...

şimdi başka forumlarda falan bunun muhabbeti aynen şöyle geçecek:

Soru : Mert sen bir 320 yi hacim büyütüp turbolamışsın ama sağlıklı olmadığı söyleniyor ayrıca gücü de az çıkmış ne diyeceksin?

Cevap 10 gün sonra gelir Mertten: sahibine ben söyledim egzantriksiz olmaz diye... egzantrik maliyetini bana yıkmaya çalıştı tabii ki vermeyince bana laf etmeye başladı... egzantriksiz o arabada istediğimiz sonucu almayacağını bile bile yaptırmadı... buna rağmen mükemmel yürüyor herşey yolunda, sahibi de çok iyi arkadaşım bir sorun yok turbolamaya devam...

AşkınS.
06-11-2010, 22:31
Konu Çok kızışmış,bence gerk yok bunlara metal parçalarından bahsediyoruz.
Geçseniz nolur geçilseniz nolur yani ?
altı üstü metal.
Yapmayın etmeyin ya.
Güzel Güzel Videolar gelse Sen geçtin ben geçtim muhabbeti olmadan,Sadece yürürlerini Görsek..
çok şey istiyoruz galiba biz.
Paran varsa yürür paran yoksa yürümez aslında bu kadar basit.

gökan
06-11-2010, 22:35
kişisel gorusler ve suclamalr neden sıted eyapılıyr herkes mıleltın ne sucu olup olmadıgını bılmek zorunda degıl saygı aşılmış resmen bazen öyle konusmalar oluyrkı kan davası cıkıcak resmen .....

306gti
06-11-2010, 22:45
mert bi konu acti test amacli herkes hergun gider yapiyo nedense bazi kisiler konuyu gereksiz kirletmeye calisiyo.sorunlariniz varsa mertin yeri belli yurdu belli sorunu olan gider sorununu cozer burda reklama gerek yok.

TurboM3
06-11-2010, 22:59
Supra sahiplerine mesaj ulaştı. Amaç onları teste çıkartmak.

Mkesaj yerine ulaştı.

Benden alacağı olan adalete başvurur. Gider mahkemeye.

Benden alacağı olup da mahkemeye gitmek istemeyen, gebze dilovasına gelir. 6 gün dilovasındayım. İşimin başındayım.

Derdi olan var ise bana çok rahat ulaşır.

Burak İ
06-11-2010, 23:42
http://img833.imageshack.us/img833/1381/fatmaglnsuuneyeniposter.jpg

0zan
06-11-2010, 23:51
http://img833.imageshack.us/img833/1381/fatmaglnsuuneyeniposter.jpg

300zx'e benzemek..

bilalMW
07-11-2010, 00:11
Konuyu merakla takip ediyorum.

ghibli06
07-11-2010, 00:16
amaç olayı sulandırmak değil, topic zaten kendini belli ediyor... arkadaşlarımızdan 'M3 e kaç boy atacak araç yapacağım' diye merkep yüküyle para alıp arabayı bitirmeden kaçan birisinin hala piyasada bu tarz topicler açarak kendi reklamını yapması bana garip geliyor...

neyse bilen biliyor zaten arkadaşlar, yakından tanımayanların da yaptığı yorumlar ortada.. son kez diyorum, Allah yolunu açık etsin, yeter ki bir daha piyasada 'ben araba yapıyorum' diyerek müşteri toplamaya çalışmasın!

TurboM3
07-11-2010, 00:20
amaç olayı sulandırmak değil, topic zaten kendini belli ediyor... arkadaşlarımızdan 'M3 e kaç boy atacak araç yapacağım' diye merkep yüküyle para alıp arabayı bitirmeden kaçan birisinin hala piyasada bu tarz topicler açarak kendi reklamını yapması bana garip geliyor...

neyse bilen biliyor zaten arkadaşlar, yakından tanımayanların da yaptığı yorumlar ortada.. son kez diyorum, Allah yolunu açık etsin, yeter ki bir daha piyasada 'ben araba yapıyorum' diyerek müşteri toplamaya çalışmasın!

İftira atacağına, o adamları al gel bana. Atıp tutuyorsun.

Yerim belli. Kaçan göçen yok. Yalan söylüyorsun.

Bu kadar canı yanan, aldatılan adam nerede? O zaman gelin alın paranızı.

CaTLaK_HKO
07-11-2010, 00:24
Yaris falan muhabbeti disinda su dolandirildi vs laflarina cok gicik oluyorum.

Mert abide gayet mantikli sekilde , madem dolandirildigini iddia eden var gitsin mahkemeye basvursun yada yerim yurdum belli gelsin beni bulsun diyor

Bunlari yapmadan konusmak insanlara iftira atmaktan baska birsey degildir buda oyle gunahi kolay kolay boyundan atilacak bir hareket degildir.

Su aptal konu dile getirilmese bahsetmezdim ama aramizda belki benim gibi gidip gorenler olmustur.

Mert abinin imkanlarina sahip birinin araba modifiye ederek dolandiricilik yapmaya ihtiyaci olmadiginida her akli selim insan anlayabilir.

Biri beni dolandirdi demek kolay birsey degil dolandirdiysa ve hakkini aramiyorsan ben senin lafina guvenmem sana yalanci derim kimse kusura bakmasin

m3 tt nin sahibinin yazdıkları ve snn yazdıklarını okuyunca dolandırılma ve mahkeme konusunda.yaşadıklarımı anımsadım.ki büyük derecede dolandırıldım evet.bu o namussuzlar aynı zamanda bu siteyede üyeler.hiç birinden hiç bir şekilde talepte bulunmadım.herkesi Allaha havale ettim.
şimdi garajda araç yaparken kim kime fatura vs kesiyorda yasal yollardan ticaretini yapıp vergisini eksiksiz ödüyor.ve üstüne tüketici hakkını arasın mahkemeye başvursun deniyor.açıkçası bu adalet yumurta kapıya dayanınca aranır mantıgına geldi.salaktırlar yada değillerdir onları bilemem ama ben değildim.belki onlarda değildir
ayrıca kıbrıstan bir tane saglam supra gelemez tr ye.çünkü yürüyen supra yok.yürüyen bozulur rum tarafında yapılır.kktc tarafındakiler yatar.sorsan 700hp dir ama.
m3 tt nin sahibi bence çıtırdan reklamını yapıyor.arabanız 400 yada 500 hp değil.toplasan elle sayılır 700 üstü araçlar var.herkese ulaşılır.video çekilir tozlu raflardan inen dava eger geçtiysen kapanır.videonuda koyduktan sonra afişe edersin.zaten geçemezsen maksat aracımı görmekti der yoluna devam edersin.
saygılar

ghibli06
07-11-2010, 00:26
Mert bence daha fazla debelenme, Kurtarandan 1 tane post koydum bak hiç cevap veremedin... diğerlerini de saydırtma bana, aynısını bizim sitede de yapmaya çalıştın sonucunda kendin giremedin bu postların yazıldığı topiğe okumana rağmen...

sen supra için davet yollamaya devam et, bahsettiğim konularla ilgili de boşuna yırtma kendini...

TurboM3
07-11-2010, 00:31
Mert bence daha fazla debelenme, Kurtarandan 1 tane post koydum bak hiç cevap veremedin... diğerlerini de saydırtma bana, aynısını bizim sitede de yapmaya çalıştın sonucunda kendin giremedin bu postların yazıldığı topiğe okumana rağmen...

sen supra için davet yollamaya devam et, bahsettiğim konularla ilgili de boşuna yırtma kendini...

Bülent sana özel den mesaj attım.

ghibli06
07-11-2010, 00:32
gelmemiş henüz, geldiğinde okurum...

cem
07-11-2010, 11:42
kişisel hakarete girmeden devam etsin lutfen ..

vtanju
07-11-2010, 13:28
.
şimdi garajda araç yaparken kim kime fatura vs kesiyorda yasal yollardan ticaretini yapıp vergisini eksiksiz ödüyor.ve üstüne tüketici hakkını arasın mahkemeye başvursun deniyor.açıkçası bu adalet yumurta kapıya dayanınca aranır mantıgına geldi.salaktırlar yada değillerdir onları bilemem ama ben değildim.

simdi cok guzel bir konuya degindin, ama bu fatura kesmemenin tek ama tek sorumlusu turk tuketicisinin ta kendisidir, hep ucuz, hep kacamak, hep kisa yol niyetindedir. ben turkiyedeki ticaret hayatimda hic rastlamadim bana fatura kes diyen tuketiciye, hepsi faturasiz islem pesinde, hep kisayol, devamli kestigimiz tum faturalar yuzundende hep sikayet konusu oldu ve dolayisiyla musteri kaybi, bun sebepten dolayi ulkemiz yerinde saymaktadir. :(

bilginize

M_PROJECT
07-11-2010, 13:31
simdi cok guzel bir konuya degindin, ama bu fatura kesmemenin tek ama tek sorumlusu turk tuketicisinin ta kendisidir, hep ucuz, hep kacamak, hep kisa yol niyetindedir. ben turkiyedeki ticaret hayatimda hic rastlamadim bana fatura kes diyen tuketiciye, hepsi faturasiz islem pesinde, hep kisayol, bun sebepten dolayi ulkemiz yerinde saymaktadir. :(

bilginize

tek basina tuketiciye yikmak yanlis olur , esnafinda isine gelen bir durum vergi odemiyecek cnk . alan memnun satan memnun , maliye gelincede vah vah :D

vtanju
07-11-2010, 13:35
tek basina tuketiciye yikmak yanlis olur , esnafinda isine gelen bir durum vergi odemiyecek cnk . alan memnun satan memnun , maliye gelincede vah vah :D

kesinlikle yaniliyorsun, odenmeyen acik hesaplari dusunursen, odenecek vergiler devede kulak:) ben her islemin faturali olmasi taraftariyim, dedigin gibi bazi turk esnafinin isine gelebilir, fakat bizim gibi kurallara saygili kisilerin yolu degildir

M_PROJECT
07-11-2010, 13:38
kesinlikle yaniliyorsun, odenmeyen acik hesaplari dusunursen, odenecek vergiler devede kulak:) ben her islemin faturali olmasi taraftariyim, dedigin gibi bazi turk esnafinin isine gelebilir, fakat bizim gibi kurallara saygili kisilerin yolu degildir

ticaretin en buyuk kurallarindan biri " hayir " demeyi bilmekte , vadeli bir satis yapmadiktan sonra bu tip acik hesaplarda ortadan kalkacaktir , aninda odeme sekli getirilen bir isletmede kimsenin basi agrimaz ;) neyse konu bu degil daha fazla dagitmayalim :)

vtanju
07-11-2010, 13:44
haklisin hayir konusunda, fakat bunu tum ticaret yapanlar demesi gerekirki sistem islesin, yoksa yurumez demeyenler yok olur.

yaniss
07-11-2010, 14:09
arkdaslar kusra bakmayın olaylardan pek bır bılgım yok sadece meraktan soruyorum hanı bu youtubeda ferrarıler ıle gıden bır m3 var gecıp gecıp duruyo o kımın aracı hala hayatta mı :)

lucky Jackal
07-11-2010, 15:58
buraya nie konu açılıyor onu anlamadım,arar bulursun supra sahiplerini,(ki diyosun ki tanıyorum sahiplerini,biriylede özgün irtibatta diyosun) videoyu çekersin sonra buraya koyarsın,bizde yorumu yaparız. reklamdan başka bir iş değil yapılan. araban yatarken sana gider yapmışlar falan hikaye bunlar bence,araban yatarken bu adamlar sana topic mi açtılar internette gel yarışalım diye,bir arkadaş sohbeti esnasında geçmiş benim anladığım. sadece bütün bmw camiasının yurtdışı-yurtiçi pekde iyi anmadığı bir ismi yenileme çabası o kadar.

Type-R
07-11-2010, 16:20
Arkadaşlar konudaki tartışılan kişileri tanımam.Konu niye açıldı deniyor mesela,ya forum laylaylom için mi ? Biz burada tribünmüyüz bugün belki bir şey yapmıyoruz ama yarın ya öbürküsün belki burada tanınmayıp bir çok kişi bir çok projeye imza atacak yoksa forumda tartışmanın araba yapmanın manası ne birazda topluma mal olma duygusu yok mu herkes vay oy diyemiyecek mi hep mi soyutlanacaksınız böyle ? Ki bence konu açılmış iyide olmuş önce açılan konulara bakıyordum az önce kimseyi kızdırmak amacım yok ama bu konu niye açıldı diyenler şu konunun başlığınada göz atmalı bence herkes ;

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=18595+1. Eline sağlık.:icon_tup:

Berkan
07-11-2010, 16:27
deneyecek si arıyorum konusu var koskocaman keza msupranın konusu, rollinglere davet konusu gibi hatta highway racelere noldu gibi onlardan hiç farkı olmayan konu niye bole uzaylı görmüş gibi bakıyo millet anlamadım

lucky Jackal
07-11-2010, 16:27
Arkadaşlar konudaki tartışılan kişileri tanımam.Konu niye açıldı deniyor mesela,ya forum laylaylom için mi ? Biz burada tribünmüyüz bugün belki bir şey yapmıyoruz ama yarın ya öbürküsün belki burada tanınmayıp bir çok kişi bir çok projeye imza atacak yoksa forumda tartışmanın araba yapmanın manası ne birazda topluma mal olma duygusu yok mu herkes vay oy diyemiyecek mi hep mi soyutlanacaksınız böyle ? Ki bence konu açılmış iyide olmuş önce açılan konulara bakıyordum az önce kimseyi kızdırmak amacım yok ama bu konu niye açıldı diyenler şu konunun başlığınada göz atmalı bence herkes ;

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=18595onuda övmedik ki biz,o da gereksiz olmuş bana sorarsan.benim fikrime göre ve bu konuyu açan kişinin geçmişine göre gayet gereksiz ve reklam için açılmış bir konu bu,tabi benim fikrim bu.projelik bi durumda yok konuda ne arabasından bahsediyor ne yapılan işlerden bende TT m3 war,kaldırdım oturmak isteyen var mı diyo o kadar. açarsın konuyu yazarsın specleri,yazarsın yapılan işleri,koyarsın resimleri videoları. sonrada dersin ki arkadaşlar arabam budur bu güçlerde denemek isteyen arkadaşlar varsa seve seve kabul ederim. öyle bi şey yok dikkat ettiysen. yani senin dedğin gibi projelik bi durum yok ortada,ne olduğu belli deil TT m3 var bi tane onu anladık, birde bu arkadaşın supralarla bir mazisi var artık o mazide neyse onu anladık, bana saçma geldi bilmiyorum. seninde görüşüne saygı duyuyorum tabi

Cem.B
07-11-2010, 16:44
alt tarafı rollinge çağırma konusunu sanki birisinin kız arkını yemeğe çaırıormuş gibi düşünüp eleştirmeyin allah aşkına bana çok komik geliyor,özgün eleştirebilir çünkü konunun içinde bu adamlarla ztn görüşen insan ama tanımayan etmeyenler daha bu adamları bir kere görmemiş selamlaşmamış kişiler yok show yapmak için açtın yok bunun için açtın yazıyor bnm komiğime gidiyor nedense

he bu arada bnmde 800-900 + supram yada m3 üm olsa karşına geçip sigara içmem bende konu açarım bu bir şekilde işin show kısmıdır,ama dedğim gibi birebir tanıyanlar mevzuyu farklı açılardan bilenler 2 kelime yazarda burda okuyup gaza gelip yazınca bence komik :)

halilcakir
07-11-2010, 17:11
Konunun neden acildigi konunun icinde konu sahibi tarafindanda bahsedildi ama bende olaylarin icinde olan biri olarak anlamayan arkadaslara tekrar edim.

Gun oldu devran dondu

3 sene önce supra highway racelere noldu diyordu

bugunde m3 herkese davet diyor

ve bence seviye dusmedikce kufur kavga vs olmadikca gayet normal ve insani tesvik edici birsey boyle goz onunde olmasi bu davetin

bu islerle ugrasan herkes en hizli olmak ister bunu ispat etmek ister yaptim ettim ugrastim oldu diye gormek ister adama bu zevk verir bu yuzdende boyle bir konu gayet normal

hirs yok gectim gecildim kaygisi yok diyen kimse bana samimi gelmiyor sadece gecilecegini bile bile kistas alabilmek icin yarisa gitmek olabilir belki ama orda bile bir umut gecerse favori olmayan taraf cok buyuk hazdir

o yuzden su andada tarih tekerrur ediyor baska birsey degil bosa sacma sapan konu carpitmalari yapmayalim lutfen

merak eden arkadaslar burdan takip edebilir sanki buyuk bir derbi maci gelismeleri okur gibi nede olsa buda turkiyenin en hizli arabalarinin maci sayilir:)

Low-Rider
07-11-2010, 17:18
konu açıp davet etmek mantıklı o kısımdba sorun yokta davet edilen supraların hazır olmadığını öğrendikten sonra bu bilindiği halde hani supralar nerede gibi mesajlar atmak gereksiz

TaGo
07-11-2010, 17:22
Beyler bu konunun geçmişi var herkes biliyor aslında.

Şuan herkes Merte yükleniyor ama, zamanındada onun aracı arzalıydı-hazır değildi Bugün aracı hazır olmayanlar gibi. Ozamanda bu taraflar Merte "korktu gelemedi", "verdiği dyno sonuçları yalan arabası yürümüyor" vs gibi 10 larca yorum yaptı.

Mertte benim anladığım kadar derki "gün oldu devran döndü, bugün benim aracım hazır, başkasının değil"

Yazımdan kimseye taraf olduğum yada savunduğum anlaşılmasın, ancak o dönemlerde biz diğer başlıklarında içeriğini hep okuduk.

Cem.B
07-11-2010, 17:22
konu açıp davet etmek mantıklı o kısımdba sorun yokta davet edilen supraların hazır olmadığını öğrendikten sonra bu bilindiği halde hani supralar nerede gibi mesajlar atmak gereksiz

özgür oda işin show kısmı hacı :D her insanın içinde vardır yok diyen yalan söyler yani bu işlerle uğraşanlar içinde vardır

Low-Rider
07-11-2010, 17:24
e abi show yapılsın kimse yapılmasın demiyo çıksınlar motorla bassınlar 100-300 görelim show'u izliyelim maşalalh diyelim yada lp640geçen porscheyle:D rakip yok değil yani turbom3'e

seko
07-11-2010, 17:34
e abi show yapılsın kimse yapılmasın demiyo çıksınlar motorla bassınlar 100-300 görelim show'u izliyelim maşalalh diyelim yada lp640geçen porscheyle:D rakip yok değil yani turbom3'e

aynen once bir gorseydik dimi :)

halilcakir
07-11-2010, 17:41
LP640i gecen pors stock motor ile gecilecegini motor icini yaptigi zaman yarismak istedigini belirtti diye biliyorumki surekli arabasinin surelerini olcen biri olarak gecilecegi yarisa gelmek istememesi gayet normal.

Mert abide bunu yazdi konuya ama acik acik yazmadigi icin hala kafalarda soru isareti var.

Surekli guncellemeler sayesinde supra sahibi aracla tekrar ugrasmaya basladi ama dun bana kendisinin soyledigi:)

Eriador
07-11-2010, 18:02
Benim anlamadığım birşey var yanlış anlamazsınız.
Deneme yapmak isteyen sizsiniz ? Ozamn dışardaki araçları siz niye ayağınıza çağrıyorsunuz ( Almanya , Kıbrıs , Yunanistan vs vs vs ) denemeyi çok istiyorsanız sizin gitmeniz gerekmiyormu ? Meydan okuyup ayağınıza çağırmak garip olmuş

konu üzücü olmuş , inş tüm araçlar sorunsuzca bir an önce biter , denenir olaylar tatlıya bağlanır ...

cenkr1
07-11-2010, 18:37
ben 997 tt nin sahibi olsam denerim yeni setup la tekrar döner gazlarım aradaki farkıda görmüş olurum ben bu halde bile 997 tt nin geçeceğini düşünüyorum kendi adıma

MuratB
07-11-2010, 18:40
Yazilanlarin karalama oldugunu dusunuyorum .turbom3 ne konu acsa konu degistirilip baska yerlere cekiliyor ayiptir gunahtir her firsatta sen hirsizsin dolandiricisin denilmez bi insana eminim ki uzerindeki olusan bu yanlis dusunceyi yok edebilmek icin trilyonlar harcamaya razidir.Mert beyi tanimam gormedim bilmiyorum.Kendisi araba yapmis denemek icin konu acmis gayet normal daha oncede cok orneklerini gorduk.Hobisini profesyonellige cevirmek istemis tuning isine girmis iyi kotu gunu olmus gayet normal her iste oldugu gibi herkesin zor gunleri olur.Kimsenin basarisiz olmak icin antipati toplamak icin boyle bir ise kalkismaz sansizlik talihsizlik olmustur diye dusunuyorum.2 arabasina bukadar para gomen*geri donusu olmayacak bir para harcayan*arti olarakta Allah inancinin kuvvetli oldugu insanlar borcuna sadiktir dolandiricilikla gelen paraya minnet edip o parayla ekmek yemezler.eminim ki gercekten borcu olsa ve bu borcu kapatsa bile insanlar sen soyleydin sen boyleydin demeye devam edecekler ve adini 9 dan 8 e indirmycektirler.

Kusura bakmayin dayanamadim orta yerden daldim herkese hayirli aksamlar

seko
07-11-2010, 18:44
ben 997 tt nin sahibi olsam denerim yeni setup la tekrar döner gazlarım aradaki farkıda görmüş olurum ben bu halde bile 997 tt nin geçeceğini düşünüyorum kendi adıma

aynen katılıyorum hadi gecti diyelim daha ne kadar fark olabiliki zaten araclar limitlerde ..

ghibli06
07-11-2010, 18:45
son postumu atıyorum konuya:

Mert o kadar sözler verdi ki insanlara arabalarını yapabilmek için, ama sonunda hep ortadan kayboldu... 320 yi 330 yapıp turbolayacağım, SC li E46M3 e fark atıcaz, anahtarımı ortaya koyuyorum dedi, üzerinde 3 yıl geçti... bu nedenle kaybolduğu ortamları arada hatırlatmakta fayda var arkadaşa, hiç bir şey olmamış gibi bu tarz konular açtığında, biri de çıkıp laf eder bu kadar basit...

Eray Yümsel
07-11-2010, 18:48
seko ve cnkr1 siz yeni kasa hayabusanın nekadar hızlı olduğunu bilmiyosunuz sanırım :)

ahmet3425
07-11-2010, 18:51
LP640i gecen pors stock motor ile gecilecegini motor icini yaptigi zaman yarismak istedigini belirtti diye biliyorumki surekli arabasinin surelerini olcen biri olarak gecilecegi yarisa gelmek istememesi gayet normal.

Mert abide bunu yazdi konuya ama acik acik yazmadigi icin hala kafalarda soru isareti var.

Surekli guncellemeler sayesinde supra sahibi aracla tekrar ugrasmaya basladi ama dun bana kendisinin soyledigi:)

iyi o zaman kimse geceleciği yarısa gitmesin, o zaman bu denemeleri kim yapacak ? cok sacma bence

arabası deli gibi gidiyor arkadasın cıksın denesin kac boy yiyeceğini gorsun sonra motor icini yapsın turbolarını buyutsun gelsin bidaha denesin aradaki farkı gorsun bu isin raconu budur gecilirim diye yarısa girmemek korkaklıktır...

+10000000000000

0zan
07-11-2010, 19:03
Yukarıda yazılanları okudum; Deneme dışında herşey konuşulmuş, hayret ediyorum..! Konu dışında geçmişe dayanan özel meseleleriniz varsa Neden biryerlerde buluşup aranızda halletmiyorusunuz anlamış değilim.?

yaniss
07-11-2010, 19:09
bu vıdeolardakı m3 hangı m3 yaa konuda bahsedılen pemmbe m3 mu?

Anıl E.
07-11-2010, 19:11
bu vıdeolardakı m3 hangı m3 yaa konuda bahsedılen pemmbe m3 mu?

Eger öyleyse cidden iyi :)

Eriador
07-11-2010, 19:12
hayır arkadaşlar pembe olan e36 burda bahsedilen e46 m3 project cars da konusu var

( http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=11111&page=47 )

I-HANN
07-11-2010, 19:22
Mert abi allah başarılarının devamını erdirsin. sabrettin sabrettin okadar para harcadın neler neler yaşadın ki sana okadar yakın olmadığım halde biliyorum bırak m3 turbolamayı TR de adam gibi bakımlı m3 sayısı parmakla gösterilcek kadarken sen TURBO yaptın üstelik eminimki istediğin whp leri almışsındır.
ben ilk m3 ü aldığımda hpler havada uçuşuyordu şunu tak şu hp bunu tak şu hp şöyle yap şöyle gider böyle yap böyle gider hevesliydim ve yaptım fakat hiiç bahsedilenlerle alakası olmadı yok öyle o eksik kaldı yok bu eksik kaldı hatırlarsan msn den bazı şeyleri sormuştum ve güzelcene anlatmıştın sadece o ışığı tutmanla bile çok şeyi anladım

Kısaca modifiye dipsiz bir kuyu ve bu kuyuya inerken kullandığın ip ve o ipi tutan yada bağladığın yer çok önemli

Sen bazı şeyleri artık aştın abi kimse herşeyi anasının karnında öğrenmiyo ben TR deki sayılı ustaların bile ne hatalar ne yanlışlar yaptıklarını gördüm hatasız kul olmaz birşeyi vermeden almak allaha mahsustur sen çok şey verdin çok güzel şeyler aldın fazlasıyla hak ediyorsun allah kazasız belasız şürüşler nasip etsin

Saygılarımla Ayhan

seko
07-11-2010, 20:35
seko ve cnkr1 siz yeni kasa hayabusanın nekadar hızlı olduğunu bilmiyosunuz sanırım :)

bende oyumu 997TT ye veriyorum :)
maksat muhabbet olsun .

miniks
07-11-2010, 20:39
Maksat Gaz vermek

Haz almak olsun

bende veriyorum 997TT ye oy:D

dragon07
07-11-2010, 20:42
ben gri gt47li supranın geçicegini düşünüyorum :)

CGR328
07-11-2010, 20:42
bu havalarda kalkacak araba bulmazk hep zor olur bence bi hayabusa veya bi zx12r la bi deneme yapılsa bizde video izlesek olmazmı:soru:

fatiii
07-11-2010, 20:49
bu havalarda kalkacak araba bulmazk hep zor olur bence bi hayabusa veya bi zx12r la bi deneme yapılsa bizde video izlesek olmazmı:soru:

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=67567

al izle o zaman :)

Yigit-Y
07-11-2010, 20:50
100-200 rekoru kırılır artık bu kadar araba yapılıyor ediliyor :) :soru:

turbo16
07-11-2010, 20:52
bence hacmin yettiği yere kadar hulk geçer :)

miniks
07-11-2010, 20:54
Bende zamanında çok topic açmıştım

bundan daha normal ne olabilirki

ayrıca mert daştan modifiye ticaret hayatını bırakalı 2 sene oldu

miniks
07-11-2010, 20:57
bence hacmin yettiği yere kadar hulk geçer :)

Kısmet bu işler

inşallah benim de istegim 220 240 a kadar tutunabilmek

Yigit-Y
07-11-2010, 21:00
artık 6 sn altına inen derecelerin çıkması görmek istiyoruz 100-200 de fwd de

KAAN_M3
07-11-2010, 21:15
oylar m3 e...

miniks
07-11-2010, 21:16
artık 6 sn altına inen derecelerin çıkması görmek istiyoruz 100-200 de fwd de

6 saniyemi :D:D:D

bundan sonra 5 saniye altına inen araçlar görmek isticeksiniz

B.Aktepe
07-11-2010, 21:17

moruk 5 sn altı sizlerin inşallah:)

Yigit-Y
07-11-2010, 21:17

inş. abi inş....

_muhaRRem
07-11-2010, 21:19
6 sn altına inen hondalar yakında çıkar :D

edit çıkmış bile .. o zaman 5 sn altı diyelim :D

Yigit-Y
07-11-2010, 21:19
6 sn altına inen hondalar yakında çıkar :D

belkide inen olmuştur :beuj:

miniks
07-11-2010, 21:20
moruk 5 sn altı sizlerin inşallah:)

Kanka benim saniyelerle işim yok biliyorsun

yani hızlı olmak isteyen çıkar gelir benimle denerdi :)

bana ne 100 - 200 süresinden

Hem ben ne anlarım K serisinden :)

B.Aktepe
07-11-2010, 21:21

moruk bende B den anlamıyorum ne olcek önemli değil öğreniriz yavaş yavaş :)

_muhaRRem
07-11-2010, 21:21

güneşi gördüm ben :)

miniks
07-11-2010, 21:25
moruk bende B den anlamıyorum ne olcek önemli değil öğreniriz yavaş yavaş :)

Tabi tabi acele yok

tolga900
07-11-2010, 21:30
burası araba formu güzin abla yada haydar dümen köşesi değil araba temelli bir site kişisel ve ticari olaylar buraa çok saçma.adam (hayatta tanımam bilmemde) denemek istiyorum diyor ne var bunda hakkı helal olsun.ayrıca bu forumda yada dışarda arabası olan olmayan her vatandaş çok çok iyi bir noktaya gelmişse gururda duyar davette eder kimse filozofluk mütevazilik evliyalık (hangisi size daha yakınsa) taslamasında yapmasında.

Utku
07-11-2010, 21:47
Şu Porsche'un videosu varmı ?

Jerky
08-11-2010, 01:15
onuda övmedik ki biz,o da gereksiz olmuş bana sorarsan.benim fikrime göre ve bu konuyu açan kişinin geçmişine göre gayet gereksiz ve reklam için açılmış bir konu bu,tabi benim fikrim bu.projelik bi durumda yok konuda ne arabasından bahsediyor ne yapılan işlerden bende TT m3 war,kaldırdım oturmak isteyen var mı diyo o kadar. açarsın konuyu yazarsın specleri,yazarsın yapılan işleri,koyarsın resimleri videoları. sonrada dersin ki arkadaşlar arabam budur bu güçlerde denemek isteyen arkadaşlar varsa seve seve kabul ederim. öyle bi şey yok dikkat ettiysen. yani senin dedğin gibi projelik bi durum yok ortada,ne olduğu belli deil TT m3 var bi tane onu anladık, birde bu arkadaşın supralarla bir mazisi var artık o mazide neyse onu anladık, bana saçma geldi bilmiyorum. seninde görüşüne saygı duyuyorum tabi

Siz görmemişsiniz :heyoo:

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=11111

miniks
08-11-2010, 06:50
önce forumu iyi arştırmak lazım

Mustafa Birsesli
08-11-2010, 09:19
http://www.bmwteam.net/board/index.php?showtopic=695&st=940

merak eden arkadaşlar yıllara sürelere dikkat etsinler, 1 sene sonunda çıkan sonucu da sıkılmazlarsa değerlendirsinler Mert sen ne sıkıyorsun canını? 50 değil 48 sayfaymış kusura bakma...

yangına körükle giden tipler olmasaydı durum belki çok farklı olurdu..internet sitelerinde yancılar gazcılar fitneciler bolca bulundugundan insanların 2li ilişkileri bu adamlaın yaptıgı dedıkolar tarafından ne yönde isterlerse o yönde etkileniyor..sen veya bmw teamden çıkacak bir ekip (büyük bmwciler) mert dastanın yaptıgı işin yarısını yapsanıza başarın sonra konusun ;) parça kodu ezberlemeye benzemez bu iş

Eray Yümsel
08-11-2010, 09:24
yangına körükle giden tipler olmasaydı durum belki çok farklı olurdu..internet sitelerinde yancılar gazcılar fitneciler bolca bulundugundan insanların 2li ilişkileri bu adamlaın yaptıgı dedıkolar tarafından ne yönde isterlerse o yönde etkileniyor..sen veya bmw teamden çıkacak bir ekip (büyük bmwciler) mert dastanın yaptıgı işin yarısını yapsanıza başarın sonra konusun ;) parça kodu ezberlemeye benzemez bu iş

şu yorumun üstüne daha bu konuda kimse yorum yazmsın :)

cenkr1
08-11-2010, 10:25

çok iyi biliyorum arabadan önce motor kullanıyordum çoğu kişi motor nedir bilmezken biniyordum maksat işi kızıştırmak :D:D valla ismail alayına gider diyor biraz daha kızıştıriim ortalığı

egeturbo
08-11-2010, 10:32
Mustafa abi doğru söylüyor helal olsun.Adam yıllardır uğraşıyor koşuyor yaptı uğraştı.Param var veririm parayı abc firmasına arabayı yapar yollarda demedi oturdu kendileri uğraştı .Parçalar belki yabancı firmalara ait ama Türk insanlarının elinde toplandı.Emek harcandı yürütüldü.Şimdi bu adamın supra ile denemek istemesi çok normal isterse f16 ilede dener araba onun deneyecek adam o bize laf düşmez.Ortalığı dolandırmıştır dolandırmamıştır orasını biz bilemeyiz o mert abiyle müşterileri arasında geçmiştir orası bize düşmez Bende dolandırdı v.s die duydum dediler ama bu dediğim gibi müşterisi ile onun arasında düşüncesindeyim.Yurt dışında en basit örnek Yunanistanda bile bir sürü yüklü evolar hondalar v.s mevcut .Adam yurt dışına kaldırdıysa deneyecekse bununlada gurur duymamız gerekli.Ordaki şartlar ile burdaki şartlar bir değil.Bugun nasıl bi M supra ile masevette ile gurur duyuyorsak belkide artık birde m3 tt ilede gurur duyacağız. Biz değil onlar gelsin ayaklarımıza ;)
İnş bi araçla denersiniz yürürde video çekerseniz bizide sevindirirsiniz.Sonuça bizlerin yapamadğını yaptıysanız bizim sadece sizi tebrik ederiz konuyu uzatmaya gerek yok ;)

Mustafa Birsesli
08-11-2010, 11:38
ya çamur at izi kalsın politikası zaten bmw team yönetimi işne gelmeyeni ya boklar ya banlar bülent beylede biryerde ters düşmüş ki bukadar çamur atılıyor

miniks
08-11-2010, 12:29
Ben bir supra arıyorum

nasıl olsun beyfendi

Böle denemelik ne bilim yürüyen

ahmet3425
08-11-2010, 12:39
Ben bir supra arıyorum

nasıl olsun beyfendi

ahuahuahaua Bole okumalık, kapaklı falan :D:D:D

VTec_king
08-11-2010, 12:40
Ben bir supra arıyorum

nasıl olsun beyfendi

Beyfendi Beygir aralığı kaç olsun :P :) :) :)

Caesar
08-11-2010, 12:40
Zamanında, Gariban M3TT yi denemek için çağırmıştı. M3TT Ahmet ve Hilmiye ayıp olur diğe gelmemişti. Şu anda da Supralar belki başkalarına ayıp olmasın diğe gelmiyor olabilirler:)

Tolga-R
08-11-2010, 12:53
sözün özü kasım 2010 başı itibariyle deneyecek hazır supra yok . nokta :)

RC'ON
08-11-2010, 12:56
adam yapmış; denemek istiyor; gerekçesini de yazmış; sanki bu tarz bir konu daha önce hiç açılmamış gibi; konu sahibinin üstüne gidilmesi çok yanlış bence...

seko
08-11-2010, 13:00
Suprayı gectim TR de daha hızlı arac yokmu simdi vah vah :)

ahmet3425
08-11-2010, 13:03
konu sahibini hiç tanımam etmem daha yuzunu dahi gormuslugum yoktur. zira supra sahiplerinide oyle.

burda bir karalama kampanyası basladı bana kalırsa bu supra sahiplerinin yakın cevresiyle alakalı bir durum yoksa tarafsız olan herkes konuya POZİTİF bakıyor ben boyle dusunuyorum.

ve konu sahibinin yanlıs bisey yaptıgını dusunmuyorum ugrasılmıs edilmis milyarlarca para harcanmıs 3 sene gibi bi zaman gecmiş herseyini custom yaptıgı arabasının artık hazır oldugunu dusunuyor ki boyle bir konu acmıs bence yerinde bir davranıs bende olsam aynısını yapardım...

ahmet3425
08-11-2010, 13:04
Suprayı gectim TR de daha hızlı arac yokmu simdi vah vah :)

vtanju var eroz abinin corvettesi var :) onlarda hatrı sayılır derecede hızlılar diye biliyorum :D

srdralc
08-11-2010, 13:12
2010'un sonunda ,

Avrupa'nın göbeğinde , hazır supra yok.

:)

senna
08-11-2010, 13:18
ne çok supra düşmanı varmış burada yaw:) hazır olsa ne olur olmasa ne olur

bi üstteki mesajda hazır yok demişsinde hazır var almanyada denenebilecek gt47li biri sanırım biride bw olması lazım turbosu onla denenir madem idda büyük ama gerek yok buradakilerin işi bittiğinde zaten dener sıkıntı olmadan

miniks
08-11-2010, 13:22
ne çok supra düşmanı varmış burada yaw:) hazır olsa ne olur olmasa ne olur

bi üstteki mesajda hazır yok demişsinde hazır var almanyada denenebilecek gt47li biri sanırım biride bw olması lazım turbosu onla denenir madem idda büyük ama gerek yok buradakilerin işi bittiğinde zaten dener sıkıntı olmadan

Nedir bu daveti yapmakta amacımız

şirinlik olsun yakınlık olsun yakınlaşalım yani

He bir sinerji yatalım diyorsun

Tamam canımmmm sinirlenme gel otur şölee

imhotep
08-11-2010, 13:36
2010'un sonunda ,

kolaymıs gibi yazıyorsun yapsana bi tane görelim..!

senna
08-11-2010, 13:37
Nedir bu daveti yapmakta amacımız

şirinlik olsun yakınlık olsun yakınlaşalım yani

He bir sinerji yatalım diyorsun

Tamam canımmmm sinirlenme gel otur şölee

amerikanların bi lafı vardır bildinmi:D

miniks
08-11-2010, 13:37
2010'un sonunda ,

siz nesi oluyosunuz hanfendi

asistanıyım beyfendi

assistanıyım asssistanıyım

miniks
08-11-2010, 13:38
amerikanların bi lafı vardır bildinmi:D

kanka okadar çok amerikalı tanıdıgım varki hangi birinin kini söliyeyim sana

:D:D:D:D

senna
08-11-2010, 13:41
kanka okadar çok amerikalı tanıdıgım varki hangi birinin kini söliyeyim sana

:D:D:D:D

ne diyosun kozbi şov:D

MiaMi
08-11-2010, 13:52
Araba yürüse dert yürümese dert zamanında hatırlıyorum Mert için çok konuşuldu burdada yazıldı, m5 moturu koydu yine kırdı yapamayacak vs.vs. tabi bu konu ile alakasız ama insanda hırs yapmaya fezlasıyla yetiyor.

İnzane supraların sana taş çıkartmasını diliyorum Mert bey.

halilcakir
08-11-2010, 14:10
Mactaki son durum:)

vtanjunun haftaici testleri olumlu gecerse bu haftasonu m3le yaris olacak:)

Sertan abi supra sanzimandaki sesden dolayi rahatsiz onu cozerse oda hazirim diyecektir saniyorum

Salih supra hazir degil

msupra Ismail abi islerim yogun ankaraya gelirseniz gazlariz dedi

tiptronic rekortmeni switzer r911 porsche,motor icini yapip arabayi guclendirdigim zaman deneriz dedi

miniks
08-11-2010, 14:13
Sami abi den izin çıktımı ?

LAST_ZZ
08-11-2010, 14:25
kıbrısta bır kac yıl once vıdeoda goruldugu uzere gıden bır arac vardı...oda rum tarafında yapıldı sanırım...

http://www.youtube.com/watch?v=8bQP1u4Jllw&feature=related

buda bonus olsun

http://www.youtube.com/watch?v=cfhiKLIkiis&feature=related

arac el degıstırdı .eskısı kadar ıyı gıtmıyor son bıldıgım...

rum tarafında davetınıze uygun skıylıne ve supra var emın olabılırsınız...

halilcakir
08-11-2010, 14:41
Zaten z06 ile olacak yaris

Low-Rider
08-11-2010, 14:41
Aslında ankaraya gidilse ismail abinin araçla denense güzel olur

ahmet3425
08-11-2010, 14:48

bence gidilir ankaraya :D

Low-Rider
08-11-2010, 14:52
bence gidilir ankaraya :D

Valla yunanistanda ki adam buraya davet ediliyorsa ankaraya gidilmez gibime geliyor bana:)

SONE-R
08-11-2010, 15:11
Valla yunanistanda ki adam buraya davet ediliyorsa ankaraya gidilmez gibime geliyor bana:)

bu iş alıcının satıcıyı ayağına çağırmasına benziyor :D :D

Eriador
08-11-2010, 18:25
Mactaki son durum:)

...
msupra Ismail abi islerim yogun ankaraya gelirseniz gazlariz dedi
...

+1 low Zaten İsmail abi daveti vermiş gelin gazlıyalım diye bundan sonra top meydan okuyanda bakalım gidecekmi :soru:

TurboM3
08-11-2010, 19:46
Alacaklılar neredesiniz? İş yerim gebze / dilovası. Gelin alın.

Alacaklılar, ya gelin alın, ya da mahkemeye gidin.

Alnım açık. Kapım açık. Takıldığım yerler belli.

Alacaklılar gelin. kapılarım sonuna kadar açık. Korumam yok.

Allah tan başka güvencem yok.

Kendine güvenen adam mahkemeye gider.

Götüne güvenen, alacaklı adam, dayanırdı kapıma.

Ulaşmak isteyen özelden mesaj at, telefon adres vereyim.

Beni bulmak isteyen 2 saatte bulur.

Ya da bülent gibi klavye kahramanlığı yapar.

1 ay evvel dünya "yol 60-130 mph bmw rekorunu" ben ve ekibim kırdı. Benden hızlı bir E30 var, o da VHT li pistte kırdı.

Yurt dışında hemen *** attılar, ama mecburen kabul ettiler. Dünya yol bmw 60-130 mph rekoru ALLAH'ın izni ile bana ve ekibime ait.

Şirketim belli, işim belli. Arabalardan 1 kuruş kar etmedim. Aksine tahsil edemediğim bataklarım oldu. Tuning işini 2007 eylül'de bıraktım. Toplam 2 sene ticaretini yaptım.

Arabasını güçlendirip ödeme yapmak istemeyen insanlardan nefret ettim. Ve bu nedenle tuning ticaretini bıraktım.

Hem maximum gücü isteyeceksin, hem minimum bütçe ayıracaksın. Taksit isteyeceksin ama 24 saat hizmet bekleyeceksin. Başka kapıya. hadi ordan.

Arabanı yıkattır, teslim alırken deposunu bile bana doldurt, ama para deyince kötü adam ol. Hadi ordan.

Ekmeğimi 60 senelik aile tezgahımdan kazandım, ve halen aynı tezgahı çalıştırıp evime ekmek götürüyorum. 1000 kişiye istihdam sağlıyan bir tezgahım varken tuning ticareti ile uğraşmam.

Tuning işinden 1 kuruş cebime girmediği gibi, kaybım oldu.

4 sene evvel tuning işinde başarısız oldum, amma kimseye borcum yok. Alnım açık.
Alacaklı adamlar, götlerine güveniyorsa çıksın karşıma, alsın mangırını.

Tuning ticaretini bırakıp, 3 sene boyunca her iki m3 ümü hazırladım. Dünyada bilinen en güçlü "yol araçlarından" biri olan supralara davetiye yolladım.

Supra fanatikleri hemen savunmaya geçtiler.

Supra fanatikleri kraldan kralcı oldular.

Supra sahiplerinin boruları ötmez oldu.

1 tane supra sahibi girip yazamadı buraya, ama fanatikleri yazdı.

Bu supralar neden yapıldı. Cevap yolda en hızlı olmak için.

Ben de gelin test edelim dedim. Çok doğal.

Benden alacaklı olan, sevmeyen, kafasına takan, çık gel, gör beni. Ya da mahkemeye başvur. Götten sıkma. Klavye kahramanlığı yapma.

İsmaili ben cumartesi günü aradım, davet ettim. Gelir ise deneriz. Davet sahibi benim.

fatiii
08-11-2010, 19:51
gene bi hışımla geldin abi

ismail abi gelsin deniyelim demiş işte?

seko
08-11-2010, 19:55
gene bi hışımla geldin abi

ismail abi gelsin deniyelim demiş işte?

Deneme olurda m3 gecilirse sanırım bu degerli abimizi forumda son gorusumuz olur :)
şaka vallahi şaka :)

Wolkan
08-11-2010, 19:58
Adam acık acık yazmıs gereklı acıklamayıda yapmıs daha ne olucaktıkı bıze susup beklemek kalır.Sıra supra sahıplerınde bakalım ılk kımden cevap gelıcek merakla takıp edıyoruz bakalım

Evrenoz
08-11-2010, 20:41
Konunun başından beri okuyorum.. 2 tarafı da tanımam...

Ortada bir talep varsa, ayağıma gelin anlayışından ziyade bu isteği gerçekleştirmek için biraz fedakarlık yapmanın gerektiğine inanıyorum.

Karşı tarafın işi, gücü olabilir. Madem isteniyor Ankara bu speclerdeki araçlar için 2-2.5 saatlik yol. Denenmek isteniyorsa çağırmaktansa gidilmesinin daha etik olacağını düşünüyorum...

s2k
08-11-2010, 20:46
Alacaklılar neredesiniz? İş yerim gebze / dilovası. Gelin alın.

Alacaklılar, ya gelin alın, ya da mahkemeye gidin.

Alnım açık. Kapım açık. Takıldığım yerler belli.

Alacaklılar gelin. kapılarım sonuna kadar açık. Korumam yok.

Allah tan başka güvencem yok.

Kendine güvenen adam mahkemeye gider.

Götüne güvenen, alacaklı adam, dayanırdı kapıma.

Ulaşmak isteyen özelden mesaj at, telefon adres vereyim.

Beni bulmak isteyen 2 saatte bulur.

Ya da bülent gibi klavye kahramanlığı yapar.

1 ay evvel dünya "yol 60-130 mph bmw rekorunu" ben ve ekibim kırdı. Benden hızlı bir E30 var, o da VHT li pistte kırdı.

Yurt dışında hemen *** attılar, ama mecburen kabul ettiler. Dünya yol bmw 60-130 mph rekoru ALLAH'ın izni ile bana ve ekibime ait.

Şirketim belli, işim belli. Arabalardan 1 kuruş kar etmedim. Aksine tahsil edemediğim bataklarım oldu. Tuning işini 2007 eylül'de bıraktım. Toplam 2 sene ticaretini yaptım.

Arabasını güçlendirip ödeme yapmak istemeyen insanlardan nefret ettim. Ve bu nedenle tuning ticaretini bıraktım.

Hem maximum gücü isteyeceksin, hem minimum bütçe ayıracaksın. Taksit isteyeceksin ama 24 saat hizmet bekleyeceksin. Başka kapıya. hadi ordan.

Arabanı yıkattır, teslim alırken deposunu bile bana doldurt, ama para deyince kötü adam ol. Hadi ordan.

Ekmeğimi 60 senelik aile tezgahımdan kazandım, ve halen aynı tezgahı çalıştırıp evime ekmek götürüyorum. 1000 kişiye istihdam sağlıyan bir tezgahım varken tuning ticareti ile uğraşmam.

Tuning işinden 1 kuruş cebime girmediği gibi, kaybım oldu.

4 sene evvel tuning işinde başarısız oldum, amma kimseye borcum yok. Alnım açık.
Alacaklı adamlar, götlerine güveniyorsa çıksın karşıma, alsın mangırını.

Tuning ticaretini bırakıp, 3 sene boyunca her iki m3 ümü hazırladım. Dünyada bilinen en güçlü "yol araçlarından" biri olan supralara davetiye yolladım.

Bu supralar neden yapıldı. Cevap yolda en hızlı olmak için.

Ben de gelin test edelim dedim. Çok doğal.

Benden alacaklı olan, sevmeyen, kafasına takan, çık gel, gör beni. Ya da mahkemeye başvur. Götten sıkma. Klavye kahramanlığı yapma.

İsmaili ben cumartesi günü aradım, davet ettim. Gelir ise deneriz. Davet sahibi benim.

Çok kısa bir sorum olacak eğer cevaplandırırsanız sevinirim ;

Bu rekora imza atan aracın TÜM TUNE UP İŞLEMLERİNİ kendi başınıza yaptınız doğrumudur ECU TUNE dahil ?

Yigit-Y
08-11-2010, 20:47
mert abinin son yazdığına 3 defa alıntı yapılırsa sayfa pert olucak gibi maşallah okudum çok sürükleyici...

inş. msupra ile deneme yapılır yakın zamanlar...

ST
08-11-2010, 20:55
ECU tune olayını Oz' yaptı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi.

TurboM3
08-11-2010, 20:56
ECU tune olayını Oz' yaptı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi.

Cenabı mevlamın izni ile, ECU Tune kendim yaptım. Kimsenin yardımı yok.

ST
08-11-2010, 20:59

Kusura bakmayın , yanlış hatırlıyorum o zaman , tekrardan kusura bakmayın.

s2k
08-11-2010, 20:59

Şu topic dikkatimi çekti o yuzden sordum :beuj:

http://www.bimmerboost.com/content.php?513-Vi-PEC-V88-plug-play-E46-M3-MS54-standalone-ECU-available-through-Apex-Speed-Tech&page=5#comments

TurboM3
08-11-2010, 21:11
Kusura bakmayın , yanlış hatırlıyorum o zaman , tekrardan kusura bakmayın.

Rica ederim.

Özgün benden çok daha bilgili, ve çok daha iyi tune eder.

Ancak ben hobi amaçlı yaptığım için kendim tune etmekten hoşlanıyorum.

Yoksa Özgün yapsa daha kaliteli bir tune çıkardı.

Şu topic dikkatimi çekti o yuzden sordum :beuj:

http://www.bimmerboost.com/content.php?513-Vi-PEC-V88-plug-play-E46-M3-MS54-standalone-ECU-available-through-Apex-Speed-Tech&page=5#comments

Bu adamlardan parça aldım, ancak tune olayı 100 % bana ait.

Şöyle düşün hergün her hafta sonu ayar yapıldı. 3 sene boyunca.
10.000 den fazla dyno run yaptık. 3 sene boyunca.

Amerika dan 3 sene boyunca tuner getirmek, burada ağırlamak.....

Zevk amaçlı, hobim, amatörce kendim tune ettim.

s2k
08-11-2010, 21:15
Rica ederim.

Bu adamlardan parça aldım, ancak tune olayı 100 % bana ait.

Şöyle düşün hergün her hafta sonu ayar yapıldı. 3 sene boyunca.
10.000 den fazla dyno run yaptık. 3 sene boyunca.

Amerika dan 3 sene boyunca tuner getirmek, burada ağırlamak.....

Zevk amaçlı, hobim, amatörce kendim tune ettim.

Ben sadece bazı şeylere açıklık getirmek amacı ile sordum , tabikide 3 sene boyunca gelip yurtdışından ayar yapmaya tuner getirmek imkansız demiyelim ama ciddi masraf isteyen bir olaydır, ancak paste ettiğim linkde dikkat ederseniz 1 hafta boyunca uğraştım bu araçla aracın sahibinin kendi dynosunda yazdığını görüne , e birde TRde M3 turbo hemde kendi dynosu olan başka isim aklıma gelmeyince haklı olarak merak ettim umarım sizi sıkıştırıyormuş gibi gözükmüyorumdur :beuj:

TurboM3
08-11-2010, 21:17
Ben sadece bazı şeylere açıklık getirmek amacı ile sordum , tabikide 3 sene boyunca gelip yurtdışından ayar yapmaya tuner getirmek imkansız demiyelim ama ciddi masraf isteyen bir olaydır, ancak paste ettiğim linkde dikkat ederseniz 1 hafta boyunca uğraştım bu araçla aracın sahibinin kendi dynosunda yazdığını görüne , e birde TRde M3 turbo hemde kendi dynosu olan başka isim aklıma gelmeyince haklı olarak merak ettim umarım sizi sıkıştırıyormuş gibi gözükmüyorumdur :beuj:

Sorun yok.

Gelen adamın neler yaptığını OZ de iyi biliyor.

s2k
08-11-2010, 21:20
Sorun yok.

Gelen adamın neler yaptığını OZ de iyi biliyor.

Eğer çok özel değilse paylaşabilirmisiniz araç sahibi olarak tabi tamamen size kalmış ama bence verdiğim linkede bi cevap yazmak yakışır diye düşünüyorum sizcede öyle değilmi ? :icon_tup:

Oz`
08-11-2010, 21:21
haala gereksiz yazılarla atar yapıyorsun abi, adamlar arabalarımız tamamlansin deneriz diyorlar hala supraların boruları ötmez oldu ne tune için yurt dışnı aradık nede arabamız çaışmıyor die dert yandık bak abi kimsenin laf ettiği yok arabanı TEBRİK Ettttik hala ve haşqa gideri yaptım diyorsun bizde san diyoruzki araba ları çağırdım gelmedi peki biz seni çağırdımızda yemeklerdeydin kimse sesini çıkardımı sıkıntılar vardı KİMSe sana laf dedimi ? hepseni koruduk busefer biz suclu olduk evet abi hepimiz korkuyoruz sen erkeksin biz parayla map alıyoruz gerizekalıyız beynimiz yok ondan dolayı neyse abi paylaştığım fikirler adına çok üzüldüm Neysem daha yazmıyorum ben bu konuya iiyice cıvığı çıktı

supranın Ak sıkıntı yok bize burası paylaşım sitesi meydanını okudun insanlar geri vites yapmadı Sadece dedilerki arabalarımız hazır olsun geleceğiz hala sesleri ıkmadı diyorsun aradın sordun sıkıntı ne die anlattık biraz ayıp oluyor insanlara ayıp açıkcası ....

TurboM3
08-11-2010, 21:23
Rica ederim.

haala gereksiz yazılarla atar yapıyorsun abi, adamlar arabalarımız tamamlansin deneriz diyorlar hala supraların boruları ötmez oldu ne tune için yurt dışnı aradık nede arabamız çaışmıyor die dert yandık bak abi kimsenin laf ettiği yok arabanı TEBRİK Ettttik hala ve haşqa gideri yaptım diyorsun bizde san diyoruzki araba ları çağırdım gelmedi peki biz seni çağırdımızda yemeklerdeydin kimse sesini çıkardımı sıkıntılar vardı KİMSe sana laf dedimi ? hepseni koruduk busefer biz suclu olduk evet abi hepimiz korkuyoruz sen erkeksin biz parayla map alıyoruz gerizekalıyız beynimiz yok ondan dolayı neyse abi paylaştığım fikirler adına çok üzüldüm Neysem daha yazmıyorum ben bu konuya iiyice cıvığı çıktı

supranın Ak sıkıntı yok bize burası paylaşım sitesi meydanını okudun insanlar geri vites yapmadı Sadece dedilerki arabalarımız hazır olsun geleceğiz hala sesleri ıkmadı diyorsun aradın sordun sıkıntı ne die anlattık biraz ayıp oluyor insanlara ayıp açıkcası ....

Yukarıda senin hakkında yazdığım iki satırı okurmusun?

ef186
08-11-2010, 21:28
mert bilenmis
supralar hazir deil ama hazirlanicak anladigim kadari ile sikinti dert tasa yokken baska bisey cikmis aradan ...

kisisel konulari bu topic altinda yayinlayan arkadas da bence kendi sorununu kendi cozmeli cunku ortada kacan yok telefon acmayan yok adres degistiren yok ayrica sorun yasadigi dusunulen kiside yazmiyor forumda aksine suclanan taraf mert her seyimle ortadayim buyrun demekte ...

tarafsiz bakarak yaziyorum ticari iliski ile ilgili suclamalar, yazilanlar hakli bile olsa( ki ben sahsim adina inanmak istemiyorum) yontem yanlis kirici yikici asaglayici kucuk dusurucudur ve ne olursa olsun bu forumda kimse kimseyi asaglama hakkina sahip degildir.

Allah sabir versin .

306gti
08-11-2010, 22:28
herkes herkese bilenir normaldirde iftira atilmasina ayar oldum klavye kahramanlarindan nefret ederim.mert acık acık yazmıs gotune guvenen gelsin yerim belli diye guvenen gelsin yada iftira atmasın.

ghibli06
08-11-2010, 22:39
kimin iftira attığını kimin doğru söylediğini Mert gayet iyi biliyor arkadaşlar merak etmeyin... ne beni ne de Mert i tanımayanların yorumları da gerçekten ilginç...

detaylara girmiyorum gerek yok Merti bilen biliyor zaten,beni de bilen bilir... pembe M3 benim gördüğüm en iyi modlu araçlardan biriydi, kendisine yaptığı araçlara lafım yok... ama müşteri olarak anlaştığı arkadaşlarıma yaptığı yanlışları da hepimiz gözlerimizle gördük, sonra Mert biranda kayboldu...

Mert Kurtaran da seni 3 sene önce Allaha havale etti o nedenle rahatsın, bence artık bırak bu tarzı afrayı tafrayı... bak 30u geçtik artık 20lerde değiliz! yaptığın hataları kabul etmezsen her yerde birileri karşına çıkar emin ol, fransaya da gitsen, caddeye de çıksan...

son sözüm de kimseyi tanımadan hariçten gazel okuyanlara, burda isim vererek bir olay tartıştığımıza göre demek ki bir sebebi var... sizin izlediğiniz gallardo ferrari vs M3Turbo videolarına göre yorum yapmıyoruz burda ;) gönül isterdi ki Mert de zamanında verdiği sözleri tutabilse ya da söz verdiği arabaları hazırlayıp müşterilerine teslim edebilseydi de yıllar sonra bile bunlarla uğraşmasaydı!

hkspower
08-11-2010, 22:53
kıbrıs , yunanistan , almanya uzak ve sıkıntılı yerler neden ankaraya gelmiyosunuz ankarada sizin dişinize göre çok araba var bence bi araştırın derim :icon_wack:icon_tup:

turbo16
08-11-2010, 23:07
dış kapının mandalı olaraktan

birkaç gündür takip ettiğim kadarıyla ve anladıgım kadarıyla

turbo m3 arkadaşımız zamanında yaptıgı makinanın hazır olmadıgı zaman yarış talebi olmuş ve sanırım biraz dalga geçilmiş

ve ah etmiş video dan gördüğüm kadarıyla iyi bir m3 yapmış şimdi o günlerin intikamını alıyor her akşam biraz tatlı biraz acı gider yapıyo

saygı ve sevgi çerçevesinde olursa izleyici oluruz

sahsi fikrim bence kendi evine çağırmaktansa bence deplasmana gitmeli

çünkü iddaa sahibi turbom3:)

TaGo
08-11-2010, 23:11
Benimde günlerdir anladığım bişi var;
Mertte, Özgünde, Bülentte, bende, sizlerde hep ama hep aynı şeyi yazıyoruz. Sonsuz Dejavuya bağladı mevzu. Karışmak gibi olmasın ama en güzeli konunun kitlenmesi sanırım.

onur_S
08-11-2010, 23:21
kimin iftira attığını kimin doğru söylediğini Mert gayet iyi biliyor arkadaşlar merak etmeyin... ne beni ne de Mert i tanımayanların yorumları da gerçekten ilginç...

detaylara girmiyorum gerek yok Merti bilen biliyor zaten,beni de bilen bilir... pembe M3 benim gördüğüm en iyi modlu araçlardan biriydi, kendisine yaptığı araçlara lafım yok... ama müşteri olarak anlaştığı arkadaşlarıma yaptığı yanlışları da hepimiz gözlerimizle gördük, sonra Mert biranda kayboldu...

Mert Kurtaran da seni 3 sene önce Allaha havale etti o nedenle rahatsın, bence artık bırak bu tarzı afrayı tafrayı... bak 30u geçtik artık 20lerde değiliz! yaptığın hataları kabul etmezsen her yerde birileri karşına çıkar emin ol, fransaya da gitsen, caddeye de çıksan...

son sözüm de kimseyi tanımadan hariçten gazel okuyanlara, burda isim vererek bir olay tartıştığımıza göre demek ki bir sebebi var... sizin izlediğiniz gallardo ferrari vs M3Turbo videolarına göre yorum yapmıyoruz burda ;) gönül isterdi ki Mert de zamanında verdiği sözleri tutabilse ya da söz verdiği arabaları hazırlayıp müşterilerine teslim edebilseydi de yıllar sonra bile bunlarla uğraşmasaydı!
attığınız linkteki bmw sitesinde tüm sayfaları okudum.48 sayfamı neydi.ne sizi tanıyorum ne mert beyi.
aracın 2.8 litre olup turboyla beraber 266 hp vermesi olabilir.herşeye okey.ama gördüğüm kadarıyla
Kurtaran denilen arkadaştan 9 bin dolar gibi para çıkıyor.turbo işine giriliyor fakat komple egzoz dahi cok sonradan yapılıyor.kapak mapak muhabbetini de gördüm.bir de debriyaj balatası filan var.tabikide alıcı satıcı arasında olan anlasmadır fakat ben yapılanların 9 bin dolar edeceğini düşünmüyorum.

Mert beyin verdiği sözleri bilmiyorum yazdığınız kadarıyla superchargerlı e46 m3 ü geçeceğini ve anahtarını ortaya koyduğunu yazmışsınız.fakat su andada bu foruma üye cupracı arkadasmızın o zamanlar kullandığı filtre egzozlu typerını gecememiş bu turbo bmw.

I-HANN
09-11-2010, 00:06

Kurtaranı madem tanıyorsunuz sorarmısınız aracı ONNO ustanın oraya getirdiğinde neler oldu neler yaşadı neden aracını sattı ?Kurtaran arabasını getirdiği zaman Ben bizzat ONNO ustanın dukkanındaydım , ne için kaç gün yattığını sonucun ne olduğunu biliyormusunuz ?

NerdenS
09-11-2010, 00:10
+1.000.000

karanlıkta ne olduğunu anlamakta zorlandığımız video istemiyoruz.. ;)

Buğra A.
09-11-2010, 00:50
İstanbul'da olacaksa çekim yapabilirim.

Oz`
09-11-2010, 01:02
bunun kimseniiparasıyla puluyla alakası olacaüğını sanmam tamam zamanında tuning de basarısız oomlmuş olabilir ama merttte sanmıyorumki parayı çdeyemeeyecek durumda olsun

miniks
09-11-2010, 06:52
Mert Kurtaran da seni 3 sene önce Allaha havale etti

SANA NE

ozaman ?

senna
09-11-2010, 07:31

bu satırları bana yazdıysan iade ediyorum geriye, benim fanatiklikle şakşakçılıkla işim olmaz suprayla alakalı ne yazmışım bakarsın ona göre fanatik dersin

M U R A T
09-11-2010, 08:27
ankara da hazır durumda hızlı bir yol arabası varken ve bu kadar gaz halindeyken neden gidilmediğini öğrenebilir miyiz??

Ranthor
09-11-2010, 08:36
Hala kişisel konulara giriliyor arkadaşlar, ortada bir teklif ve iddia var.

Mert Bey'in yurtdışındaki kötü şöhreti, yada eski müşteri ilişkileri kimseyi ilgilendirmez.
Sadece bu konu ile ilgili yazalım lütfen.
Diğer konular p.m.'den yada telden halledilebilir sanıyorum.

Low-Rider
09-11-2010, 09:07
ankara da hazır durumda hızlı bir yol arabası varken ve bu kadar gaz halindeyken neden gidilmediğini öğrenebilir miyiz??

Öğrenmeyi geçtim olum-olumsuz bir cevapta yok.

Bu tür mesajlar görmezden geliniyor direk.

Çok iddialıysan gidersin denersin

Caesar
09-11-2010, 09:16
Öğrenmeyi geçtim olum-olumsuz bir cevapta yok.

Bu tür mesajlar görmezden geliniyor direk.

Çok iddialıysan gidersin denersin

Aynen öyle İsmail bağırıyor gelsin deneyelim diğe ama Mert dikkate alıpta bir cevap bile vermedi. Amaç sadece gider yapmak galiba.

TurboM3
09-11-2010, 09:46
İsmail'in Msuprada şu anda sorun olduğunu duydum. Şu anda yürümüyormuş. Sorun olduğunu bilmeden davet ettim.

Daveti yapan benim. Ankara'ya gitmem. Gelen olursa seve seve test ederiz. Zaten aracı hazır değilmiş.

İsmail aracını en kısa sürede bitirir, benimle gazlar. O kaçırmaz, direk gelir gazlar.

Supracıların içinde en taşşaklısı İsmail dir. Geri vitesi yok. Geçse de geçilse de gazlar.

Diğer iki supra sahibi ise geçilme endişesi ile "en hızlı" olmadan teste çıkmıyorlar.

İsmail, zamanında istanbul'a test amaçlı geldi, tekrar gelir, deneriz. İsmail'e zaman zaman telefon açarım, örneğin en son akslar hakkında aradım. Bildiğini paylaşır.

Supracılardan en cesuru İsmail. geçmek geçilmek dert etmiyor.

Bu arada herkesin atladığı nokta: Yazımın başında da belirttim. Supra benim M3 TT den hızlı olabilir. Çok normal. Yavaş da kalabilir. 100 % sonucu test etmeden elde edemeyiz. Test edelim. 100 % geçerim demedim. Demem de.

Gider yapmak terimine gelince,

Sertan'ı
Salih'i
İsmail'i

teste davet ettim. Herbiri en kısa sürede araçlarını yapıp, bana dalacaklar.
Üçü de bilendi, gün sayıyorlar.

Bu arada, İstanbul'da supra dışında denemek isteyen olur ise, hazırım, motorsikletler dahil. Gider mi yapıyorum buradan anlayan anlar.
Gider yapıyor diyenler, işim gereği dağ başında kurtların arasında çalışıyorum, yaşıyorum. Araba, gazlama işleri "çocuk mevzuu" gibi kalır.

Kim ne araç, ne motor ile denemek isterse İstanbul'da olmak şartıyla hazırım.

E.Güleç
09-11-2010, 10:04
dallas dizilerine döndü sanki yaw çok eğlenceli izlemesi :D

Caesar
09-11-2010, 10:14
İsmail'in Msuprada şu anda sorun olduğunu duydum. Şu anda yürümüyormuş. Sorun olduğunu bilmeden davet ettim.

Daveti yapan benim. Ankara'ya gitmem. Gelen olursa seve seve test ederiz. Zaten aracı hazır değilmiş.

İsmail aracını en kısa sürede bitirir, benimle gazlar. O kaçırmaz, direk gelir gazlar.

Supracıların içinde en taşşaklısı İsmail dir. Geri vitesi yok. Geçse de geçilse de gazlar.

Diğer iki supra sahibi ise geçilme endişesi ile "en hızlı" olmadan teste çıkmıyorlar.

İsmail, zamanında istanbul'a test amaçlı geldi, tekrar gelir, deneriz. İsmail'e zaman zaman telefon açarım, örneğin en son akslar hakkında aradım. Bildiğini paylaşır.

Supracılardan en cesuru İsmail. geçmek geçilmek dert etmiyor.

Bu arada herkesin atladığı nokta: Yazımın başında da belirttim. Supra benim M3 TT den hızlı olabilir. Çok normal. Yavaş da kalabilir. 100 % sonucu test etmeden elde edemeyiz. Test edelim. 100 % geçerim demedim. Demem de.

Gider yapmak terimine gelince,

Sertan'ı
Salih'i
İsmail'i

teste davet ettim. Herbiri en kısa sürede araçlarını yapıp, bana dalacaklar.
Üçü de bilendi, gün sayıyorlar.

Bu arada, İstanbul'da supra dışında denemek isteyen olur ise, hazırım, motorsikletler dahil. Gider mi yapıyorum buradan anlayan anlar.
Gider yapıyor diyenler, işim gereği dağ başında kurtların arasında çalışıyorum, yaşıyorum. Araba, gazlama işleri "çocuk mevzuu" gibi kalır.

Kim ne araç, ne motor ile denemek isterse İstanbul'da olmak şartıyla hazırım.

Ya Mert öyle bir dünya yok kusura bakma. Davet ettim ben gitmem onlar gelecek diğe bir olay yok. Deneme yapmak isteyen sensin insanları neden ayağına çağırıyorsun. İsmail haber yollamış, haber yolladığına göre arabasında sıkıntı yok. Gelsin deneyelim demiş.

Şimdi bunun üstüne ben gitmem ben davet ettim demek çok saçma. Seninde samimiyetine inanmayacam yoksa. Adam gelsin demiş daha fazla laf kalabalığı yapmanın şu dakikadan sonra bir anlamı yok. Git kardeşim deneyin videoya çekin hepberaber zevkle izleyelim.

c@n
09-11-2010, 10:18
madem arabana çok güveniyorsun kralsın çıkar gider denersin kim neredeyse.hala yok daveti ben yaptım yok gelin gazlayalım komik oluyo.insanların işi gücü yok senin egolarını tatmin etmek için ankaradan yok kıbrıstan yok çorumdan gelecek halleri yok.dedğim gibi madem test istiyosun gider yaparsın...

Eray Yümsel
09-11-2010, 10:29
abi haklıyken haksız konuma geçiyosun :) denemelik araba tr içerisinde ise gitmek zorundasın denemeyi yapmak isteyen sensin kimse ayağına gelmez :) ismail abiden teklif almışsan hele kaçırma derim :) ankara çok uzak değil ucuza çekiciler var ayarlarız istiyosan haha :D

R-13239
09-11-2010, 10:32
Eger soylediklerinizde samimiyseniz binip arabaya , ya da cekiciyle gidip Ankara'ya denemeniz lazim , daveti ben yaptim gelecekler degil , daveti ben yaptim benim gitmem lazimdir. Tarzi bir dusunce bu isin etik olani diye dusunuyorum...

Focus4171
09-11-2010, 10:52
o zaman Supra sahipleri konu açsın M3 TT'yle denemek istiyorum diye...Davet etsin gitmek zorunda kalır :D

TurboM3
09-11-2010, 11:09
3 sene evvel Sertan ile test için geldi.

İsmail'in aracı hazır olsa anında gelir, ne beni ne de başkasını konuşturmaz.

Geçse de geçilse de gelir dener.

Bırakın İsmail yazsın, kendi yorumunu yapsın.

ergin
09-11-2010, 11:32
o zaman Supra sahipleri konu açsın M3 TT'yle denemek istiyorum diye...Davet etsin gitmek zorunda kalır :D

:) aynen bu olay oraya gelıyor sımdı cıkar fızanda bı supracı gel deneyelım dıye o zmn m3 tt gıder artık :) başka care kalmadı

ahmet3425
09-11-2010, 14:41
6speed online da gezinirken dikkatimi cekti uye aracları sırlamasında

6speed member's other cars:
1- 3.53 - Underground / TT Gallardo / 2-shifts
2- 3.85 - Switzer / R1K GT-R / 2-shifts
3- 4.09 - Acicchelli / TT Gallardo / 1-shift
4- 4.52 - jbsteven / SC&TT Ford GT 994 rwhp / 1-shift
5- 4.53 - HoustonT / 880 rwhp Supra / 1-shift
6- 4.87 - Oz / Supra / 1-shift
7- 5.04 - TwinTurboM3 / TT E46 M3 @ 25psi / 1-shift

M3 den eminimde supradan tam emin değilim :D Oz senmisin kanka burdaki Oz :D

mmustu
09-11-2010, 14:46
..............

bende bu listeyi sormuştum işte oha diyorum ya 3,53 :D

senna
09-11-2010, 14:47
supra da m3 ün davet ettiği supra ahmet :D

bende bu listeyi sormuştum işte oha diyorum ya 3,53 :D

bu supra farklı şu anki bahsedilen değil.