Orijinalini görmek için tıklayınız : xenon
noelbaba
24-05-2007, 19:00
sizinde fikrinizi aliim dedim sizce xenon gereklimi(bixenon) .. almayı düşünürum da
http://www.geceucusu.com/
istersen brayı inceleyip kararını wer
noelbaba
24-05-2007, 21:06
hmm güzel bi site fakat benim demek istediim para kıyıp alsam boşa bi masrafmı olur yoksa ohh be iikide almışım dermiyim :D ***** bunlar h4 ve pahalı
xenon alıpta memnun olmayan sanırım yoktur.benim fikrim aydınlatma önemli bir konu.ben kullanıyorum ve çok memnunum. :)
kesinlikle katılıorum
kötü mercekle bile çok daha iyi bi aydınlatma sağlıodum ben.kesinlikle boşa gitmiş para olarak bakma
noelbaba
25-05-2007, 00:23
ama bende mercek yok işte sonradan yapılan mercek te sağlıksız die biliorum ama aliyim ben iisi merceksizde güzel olur sanırım
Tavsiye ederim.[Xenon].Ama merceksiz farda randımanı biraz düşüyor..
xenona harcadığın paraya kesinlikle pişman olmazsın ;)
-Xenon arabanın akşam önden görünüşünü değiştirdiği fikrindeyim ..
-Heleki sislerede gelirse dahada güzel oluyor ..
far ayarı için tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı?
sağ farın motoru çalışıyor içeriden müdahale edebiliyorum ancak sol far motoru bozuk olduğundan resmen öne bakıyo. yani bi 5-6 metre önümü gösteriyo. geçen gece karanlıkta uzun yol yaptımda gerçekten işkence çektiğimi anladım. yardımcı olursanız sevinirim. (farlarım 6000k xenon)
far ayarı için tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı?
sağ farın motoru çalışıyor içeriden müdahale edebiliyorum ancak sol far motoru bozuk olduğundan resmen öne bakıyo. yani bi 5-6 metre önümü gösteriyo. geçen gece karanlıkta uzun yol yaptımda gerçekten işkence çektiğimi anladım. yardımcı olursanız sevinirim. (farlarım 6000k xenon)
çöpe at :D
çöpe at :D
çöpe atana kadar fabrikadaki tıro ya takarım ;)