PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pc yardım

bluestain
06-11-2010, 00:55
herkese selam
sorunum şu,eski pc de yazdırdığım resim cd lerinin hepsi yeni pc de boş görünüyor eski pc de xp pro yüklüydü şu an kullandığımda w7 starter yüklü.
cd ler sağlam eski pc de ve dvd oynatıcıda görünüyorlar,yeni pc nin romu da sağlam başka cd leri normal okuyor sadece resim cd lerini boş görüyor.
şimdiden konuyu okuyan herkese teşekkürler.

By_HaNNibaLL
06-11-2010, 01:31
nero isimli programi kurarak Cd yazma işlemini yapabilirsin

bluestain
06-11-2010, 01:34
nero isimli programi kurarak Cd yazma işlemini yapabilirsin

yanlış anladın herhalde ben cd yazma işlemi yapmaya çalışmıyorum yazılı cdleri görmeye çalışıyorum

By_HaNNibaLL
06-11-2010, 01:42
Cddelerin işledim sistemi ile cok alakasi yok yani ha 95 ile yazdirmişsin ha vista ile sonucta hepsi ayni şey verileri cdye oldugu gibi aktariyor baska bir bilgisayarda dene cdleri işletim sistemi ile bi alakasi olacağini sanmiyorum

bluestain
06-11-2010, 01:54
başka pc de çalışıyorlar zaten sorun w7 yüklü olanda ki w7 yüklü olan film,müzik,oyun her türlü cd yi çalıştırıyor bitek resim yüklü olanları boş cd olarak görüyor

Erk@n
06-11-2010, 02:57
Bence dosyaların bulunduğu yerde sorun var, CD okuyucun o kısmı okumuyor büyük ihtimalle.Diğer pc lerde çalıştığına göre onların okuyupta senin CD okuyucunun okumadığı kısımda resimlerin mevcut.Birde cd okuyucunu başka makinede deneme şansın varsa orda dene.

alpbodrum
06-11-2010, 07:57
Yazılımsal birşey değil. Cdrom da bir problem var.

tunerviper
06-11-2010, 08:06
eski pc de gözükmeyen dosyaların gizli dosya olabilirmi? eğer gizli dosyaysa ve yeni pc de gizli dosyaları göster aktif değilse göremezsin.

3rk4n
06-11-2010, 08:09
Nero bozulduğunda bu şekilde hata yapabilir ve rw'nde yolcu büyük ihtimalle nerodan farklı bi yazılımla cd çekip içine bakarsan dosyalar görünürse neron bozuk demektir.

bluestain
06-11-2010, 11:07
herkese teşekkürler bide format atıp denicem

mrtngn
06-11-2010, 11:25
Bence formatla falan alakası yok...Bendede bicok kez aynı sey oldu.

Resimleri yada müzikleri yanlıs kopyalamadan olusan bi sorun.Mesela resimleri nerodan vs değilde,klasörün solunda bulunan dosya yazdır bölümünden falan yaptıgında olur bu olaylar...

Resimlerin Xp kurulu pcde gözükmesinin nedenide o bilgileri, resimlerin,müziklerin o bilgisayarda olmasıdır..Xpli pcden o bilgileri silince cd'yi ordada görmez..Bende bu sekildeydi bu sorun

bluestain
06-11-2010, 12:00
Bence formatla falan alakası yok...Bendede bicok kez aynı sey oldu.

Resimleri yada müzikleri yanlıs kopyalamadan olusan bi sorun.Mesela resimleri nerodan vs değilde,klasörün solunda bulunan dosya yazdır bölümünden falan yaptıgında olur bu olaylar...

Resimlerin Xp kurulu pcde gözükmesinin nedenide o bilgileri, resimlerin,müziklerin o bilgisayarda olmasıdır..Xpli pcden o bilgileri silince cd'yi ordada görmez..Bende bu sekildeydi bu sorun

sadece kaydettiğim pc de değil mesela kardeşimin pc de görebiliyorum evdeki dvd oynatıcıda görebiliyorum ama w7 yüklü olanda direk boş görünüyor 702 mb boş alan var diyor

alpbodrum
06-11-2010, 12:28
Gİzli dosyaları göster seçeneğini aktifleştirip dene birde istersen Cd ye yazılan dosyalar gizli olarak işaretlenmiş olabilir tunerviper arkadaşımın dediği gibi.

onursumer
06-11-2010, 12:32
yazdığın cd formatı ile ilgili birşey olabilir

ayrıca gizli dosya olsa bile 700mb boş demez bence taktığın pc nin optik sürücüsü senin yazdığın cd yi beğenmiyor :)

bluestain
06-11-2010, 18:29
Gİzli dosyaları göster seçeneğini aktifleştirip dene birde istersen Cd ye yazılan dosyalar gizli olarak işaretlenmiş olabilir tunerviper arkadaşımın dediği gibi.

bunuda denedim olmuyor

bluestain
06-11-2010, 18:30
yazdığın cd formatı ile ilgili birşey olabilir

ayrıca gizli dosya olsa bile 700mb boş demez bence taktığın pc nin optik sürücüsü senin yazdığın cd yi beğenmiyor :)

heralde senin dediğin gibi cd yi beyenmiyor