Orijinalini görmek için tıklayınız : H logolu anahtar
Arkadaşlar aracımı satın aldığımda 1 adet anahtar ile teslim aldım. Arabanın orjinal anahtarı mevcut değil. Bu anahtarda muhtemelen çoğaltılmış.
Ben şimdi kendime üzerinde H amblemi olan anahtarlık yaptırmak istiyorum.
Ebayda gördüğüm bu anahtarlardan satın alınıp burada sanayide bir anahtarcıya kendi arabamızda kullanabileceğimiz şekilde kodlatabiliriyiz. Kapı, bagaj ve en önemlisi immobilizer la ilgili sorun yaşanırmı?
Bu işlerin maliyeti ne civarda yapılıyor?
Bu ürün ile ilgili fikrinizi paylaşırmısınız.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Acura-Key-Blanks-Accord-CR-V-Civic-CRX-Prelude-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem41523d46b5QQitemZ28055 2621749QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccesso ries
bide
http://cgi.ebay.com/HONDA-CIVIC-ACCORD-CR-V-CRV-PRELUDE-ODYSSEY-KEY-BLANK-/350375536712?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item5194026848
Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yorum ve öneri bekliyorum.
kimsenin bir fikri önerisi yokmu?
hondayı bilmiyorum daha geçenlerde sormuştum.kumandasız bi anahtar+immobilizer kopyalamasına 80 lira demişti.orjinal siemens kumandalı anahtar+immobilizer kopyalamada 220 liraydı.hiç pazarlık yapmadım.kesinlikle problem yaşamazsın dedi
ferdi_S2000
06-11-2010, 20:24
Eğer anahtarında immo varsa zaten orjinal anahtarını keserek yeni yaptığın anahtarın içine monte edicek anahtar ustası.Eğer benim anahtarım kıymetli kestirmem dersen yeniden kodlama yapılıp yeni bir immo oluşturulması lazım bu biraz maliyetli.Bu anahtarlardan ebaydan almana gerek yok birkaç avm anahtarcısınnı gez anadola bile anahtar yapmışlar bu anahtarların aynısından bulabilirsin ben Natilius Avmde yaptırdım bir arkadaşıma sorun olmadı.
Eğer anahtarında immo varsa zaten orjinal anahtarını keserek yeni yaptığın anahtarın içine monte edicek anahtar ustası.Eğer benim anahtarım kıymetli kestirmem dersen yeniden kodlama yapılıp yeni bir immo oluşturulması lazım bu biraz maliyetli.Bu anahtarlardan ebaydan almana gerek yok birkaç avm anahtarcısınnı gez anadola bile anahtar yapmışlar bu anahtarların aynısından bulabilirsin ben Natilius Avmde yaptırdım bir arkadaşıma sorun olmadı.
Cevap için teşekkürler.
Anahtarda immo olmasa araba çalışırmıki. Arabada immo var. :beuj:
Aslından anahtarın kıymetinden değilde zaten tek var elimde. Bunuda kaybedersem sanırım çok daha fazla maliyetlerden bahsedicez. Yaptırmışken H logolu bir anahtara yaptırayım da şuan kullandığımda yedek kalsın diyorum.
hondayı bilmiyorum daha geçenlerde sormuştum.kumandasız bi anahtar+immobilizer kopyalamasına 80 lira demişti.orjinal siemens kumandalı anahtar+immobilizer kopyalamada 220 liraydı.hiç pazarlık yapmadım.kesinlikle problem yaşamazsın dedi
80 TL demekki bu işin aşağı yukarı fiyatı. Tşkler.
İmmo olayını hallediyorlar ama çok para istiyorlar malesef. Benim arkadaşım hyundaisi için yaptırmak istedi immonun içinde chipe göre fiyat değişir ama min. 200 lira gibi bir rakamdan bahsetti . :S
İmmo olayını hallediyorlar ama çok para istiyorlar malesef. Benim arkadaşım hyundaisi için yaptırmak istedi immonun içinde chipe göre fiyat değişir ama min. 200 lira gibi bir rakamdan bahsetti . :S
Evet orjinalde fiyatlar yüksek.
kodlama kırmızı anahtarlamı yapılır yoksa mevcut kullanılan anahtardanmı?
lnd_samet
07-11-2010, 09:32
yedekleme için anahtara ihtiyac yok bilginiz olsun
-ki o ilandaki anahtarın aynısı piyasada mevcut
eğer 2002 öncesi ise -ki anahtar modeli öyle fiyat ben ankarada80 tl ye yapıyorum onun aynısını
eğer yok 98 öncesi filansa 40 tl:)
İmmobilizer ile ilgili bilgim yok ancak arkadaşların da söylediği gibi gönderdiğiniz ebay linkindeki "H" logolu (örneğin sol baştan ikinci model) anahtarlar piyasada mevcut, benim CRX için yedek yaptırttım yakın zamanda.
yedekleme için anahtara ihtiyac yok bilginiz olsun
-ki o ilandaki anahtarın aynısı piyasada mevcut
eğer 2002 öncesi ise -ki anahtar modeli öyle fiyat ben ankarada80 tl ye yapıyorum onun aynısını
eğer yok 98 öncesi filansa 40 tl:)
Araç 98 civic.
Araçta immo var nasıl anahtara işeniyor bu anlamadım. İmmo kodu olmadan yeni anahtar yaparsak arabayı çalıştıramayacağımızı düşünüyorum.
Şu immo olayını bilen biri bir tam açıklasa çok sevineceğim. Belkide saçma sapan sorular soruyorum :)
baba kodlatırım dersen böle bişi var bende 1 tane daha
http://img39.imageshack.us/img39/2480/resim029n.jpg (http://img39.imageshack.us/i/resim029n.jpg/)
lnd_samet
09-11-2010, 16:14
Araç 98 civic.
Araçta immo var nasıl anahtara işeniyor bu anlamadım. İmmo kodu olmadan yeni anahtar yaparsak arabayı çalıştıramayacağımızı düşünüyorum.
Şu immo olayını bilen biri bir tam açıklasa çok sevineceğim. Belkide saçma sapan sorular soruyorum :)
abicim adam akıllı bir anahtarcıya gidiyorsun ve 40 tl ye cogaltıyorsun
bu kadar
immo kopyalama dahil fiyatı bu
ankarada olsaydın 30 tl ye bile yapardım bunu ama istanbul sanırım üzgünüm
o gösterilen anahtarın aynısı mevcut yanii
araca ihtiyac yok 2 dk lık bir iş bilgin olsun
Tamamdır kardeşim. Konu anlaşılmıştır.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.