Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 Kasım Ankara Roll
Bu haftaki hondamy.com buluşmamızı chiefkadir abinin arkadaşları ile birleştirip molpette geniş katılımlı bir buluşma yaptık,bazı denemelerin videoları aşağıda
Araç speclerini tam bilemiyorum kendileri yazarlar :)
Q7 & Bravo
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082876.htm
Civic Si & Civic Si
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082877.htm
106GTI & Golf GT
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082878.htm
Mertcan Vti, Clio Rs, Rol Vti
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082880.htm
Rol Vti & Clio Rs
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082881.htm
White Rs & Audi S3(255hp)
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082882.htm
Mrtcan Vti , Bravo 1.6 Dizel , Ibiza Cupra
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082883.htm
Golf GT & Clio RS
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082884.htm
White Rs & Golf Gt
http://www.streetfire.net/video/5-kasm-ankara-roll_2082885.htm
maşallaha araçlara güzel gece olmş :)
JapanVsGermany
06-11-2010, 11:48
süper bir geceydi,katılan herkese teşekkürler :)
Her zaman ki gibi Polis de katılım gösterdi gecenin sonunda :D :D :D
Bir kere de kaçmadan bekllesek belki onlar da roll yaparlar :D
mşllh. araçlara güzel gece olmuş.
rol vtec le yürüyen rs de neler var?
Cupra2 nın baska vıdeosu var mı masallah cok ıyı gıdıyomus :)
rol vtec le yürüyen rs de neler var?
15/61 cai eksoz
utkuselamoglu
06-11-2010, 11:55
maşallah çok güzel videolar... gene bir ankara gecesi gene enka gene yarışcı ruhu yollarda.
maşallah çok güzel videolar... gene bir ankara gecesi gene enka gene yarışcı ruhu yollarda.
pistimiz yok napalım anca böle yollarda :P
chiefkadir
06-11-2010, 12:03
Güzel yağmursuz yağışsız temiz bir geceydi,
S3 ile denememiz kısa olmuş uzunda güzel geçiyo,
Golf GT bugün daha iyiydi bence,
106gti ve Rol Vti pek gününde değildi özellikle enka kötü geliyo bizlere :)
Tıc Rs ile ibo günün yıldızıydı bence yaptığı Cai 10 numara oldu mükemmel soğuk çekti havayı,
Mertcanın vti da günü iyi gidenlerindendi bana göre,
@utku senide krc ile bekliyoduk ;)
Tüm araçlara maşallah,gelenlere teşekkürler....
Seni de özledik diyorum bi görüşsek sayın selamoglu.
106'tı hangi araç acaba ? Denemeler çok güzel olmuş MAŞALLAH ARAÇLARA...
Maşallah Araçlara.
Mertcan'ın araba şuan atmosferik dimi?
Maşallah Araçlara.
Mertcan'ın araba şuan atmosferik dimi?
evet öyleee
chiefkadir
06-11-2010, 12:08
Erdi gelmedin cezalısın senin için uğraştık Tıc'a,
o değilde polisi nası gördüm iğne deliğinden :D
Erdi gelmedin cezalısın senin için uğraştık Tıc'a,
o değilde polisi nası gördüm iğne deliğinden :D
cıkamadım abi evden ya :( haftaya kdr sabretsin sınavlarm var bu hafta
İbo ıle Rol vtec çok güzel ve çekişmeli geçti.
Kadir abi ile de s3 köprüye kadar kafa kafaya uzunda s3 alıyordu.
Cupra benım de çok hoşuma gıttı.Güzel bir gece izledik maşallah herkese.
Sportline
06-11-2010, 12:13
Güzel geceydi, maşallah herkese ...
ogunozcan
06-11-2010, 12:33
Cupra2 nın baska vıdeosu var mı masallah cok ıyı gıdıyomus :)
:heyoo: .
rol vtec in daha iyi gitmesini beklerdim o speclerde..egzantirk fln yokmu aracda?
chiefkadir
06-11-2010, 12:34
rol vtec le yürüyen rs de neler var?o Rs baya sağlam gidiyo stock typeR ı geçer rahat öyle düşün denediği diğer 106gti full dolu ve sağlam gideri var,Golf Gt ise f/h/e li Typerı 2 boy geçiyo ..Kpro typer'ın fhe li yi iki boy geçtiği ortamda az çok fikir versin Rs :)
Bu gece bir Typer olsaydı bu Rol vti,106gti,golf,rs gibi araçların giderine ışık olurdu :D
JapanVsGermany
06-11-2010, 12:38
rol vtec in daha iyi gitmesini beklerdim o speclerde..egzantirk fln yokmu aracda?
rol vtec de egzantrik yok, beyin de yok, ama beyin (p28+300) ve stage2 egzantrikli vtec'lere 200de minimum 7-8boy fark atıyor :)
15-61(4.06) ayna mahruti - 60 lık egzoz - cai dısında bısı yok ve aracım tam Kilosunda
hımm egzantrik +ecu yoksa geri aldım teorimi :)
o Rs baya sağlam gidiyo stock typeR ı geçer rahat öyle düşün denediği diğer 106gti full dolu ve sağlam gideri var,Golf Gt ise f/h/e li Typerı 2 boy geçiyo ..Kpro typer'ın fhe li yi iki boy geçtiği ortamda az çok fikir versin Rs :)
Bu gece bir Typer olsaydı bu Rol vti,106gti,golf,rs gibi araçların giderine ışık olurdu :D
sagol kadır abı sımartıyosun benı:p
dun cok cesıt araba vardı gercekten ama bı ctr mız eksıktı.
bıde atmo-atmo lar ıyı oluyda turbo-atmo denemelerı ankarada zulum atmolar ıcın:D
rol vtec de egzantrik yok, beyin de yok, ama beyin (p28+300) ve stage2 egzantrikli vtec'lere 200de minimum 7-8boy fark atıyor :)
hımm egzantrik +ecu yoksa geri aldım teorimi :)
kırmızı kısmı okumadın galıba:D
okudum ama şuan için olmadıgını anladım..:) olsa ben öle tutunabileceginizi sanmam yanında.
capcapca
06-11-2010, 12:59
maşallah araçlara çok güzel ve zevkli denemeler olmuş haberim olsa bende gelirdim kismet başka zamana iyşallah
Kadir abi ile de s3 köprüye kadar kafa kafaya uzunda s3 alıyordu...
Evet ben de RS' i önde gördüm :)
mannerboy
06-11-2010, 13:04
white rs&rol vti videosu yokmu
okudum ama şuan için olmadıgını anladım..:) olsa ben öle tutunabileceginizi sanmam yanında.
kırmızı kısımda kendısı demıs ıste egzantrık beyınlısını gecıyorum dıye.
yanı vti egzantrık beyın le rs ı kesın gecer dıyemezsın
tabı rol vti a egzantrık beyın yapılsa daha ıyı gıder.
capcapca
06-11-2010, 13:04
civic si ler hangi araçalar
JapanVsGermany
06-11-2010, 13:06
laf aramızda colombo barianı egzantrik we chipli 182'lik clio rs'i 4 boy geçiyorum :D
chiefkadir
maşallah araçlara çok güzel ve zevkli denemeler olmuş haberim olsa bende gelirdim kismet başka zamana iyşallahMusticim geleceğini bilsem senide arardım,yarın gündüz gelirim dersen bidaha çıkacaz,
si lardan biri senin denediğin laci sedan, ufak tefek ilaveler yaptık ona;)
JapanVsGermany
civic si ler hangi araçalar
birisi serkan'ın VTK, diğeri de beyaz bir si ama sahibiyle tanışamadık :)
serkan her zaman ki gibi 4.viteste bitirio olayı :)
capcapca
06-11-2010, 13:09
tabiki gelirim yarın konuşalım allahtan bişey cıkmazsa tel bekliyorum
capcapca
06-11-2010, 13:10
maşallah vtk ya
chiefkadir
06-11-2010, 13:10
tabiki gelirim yarın konuşalım allahtan bişey cıkmazsa tel bekliyorumTamam bro ararım 2 gibi hazır ol ;)
Güzel denemeler olmuş maşallah araçlara.
bencede bi type R olsaymış daha da renkli olurmuş...Bravo 1.6 dizel de iyi gidiyo bu arada dikkatimi çekti.
güzel bir geceydi cok fazla araç vardı polisin gelişi ile tüymemiz ayrı bi zevkdi:D
laf aramızda colombo barianı egzantrik we chipli 182'lik clio rs'i 4 boy geçiyorum :D
hangi rs miş o :S
süper geceymiş herkese maşaallah...mertcanla yolda karşılaştık o gün dedim bi bassada gidişini görsek, meğerse atmosferik olmuş.. ankarada deneyeceğim araba kalmamış yawww :(
diğer araç da benim ( EG 774 ) beyaz si tanışmış olalım...serkan kardeşim arabasına maşşallah...1-2 vitesler ben 1 boy atladım ama 3 de yanıma geldi 4 vites 1 boy da o geçti...:)
güzel geceydi katılan herkeze teşekkürler.
JapanVsGermany
06-11-2010, 14:09
serkan klasiğidir bu çağan :)
herkes si ile basar, 4.viteste serkan gider :)
serkan klasiğidir bu çağan :)
herkes si ile basar, 4.viteste serkan gider :)
serkanın arabası benden daha dolu ama...maşallah güzel yürüyor arabası zaten belli....
benim araç;
neptunum var ama ayarım yok;
sadece kat iptali
orjinal eksoz
orjinal filtre
ebay headers
bunları doldurup tekrar denemek umudundayım :D
JapanVsGermany
06-11-2010, 14:29
biz de bir civic si hazırlıyoruz.
haftaya çıkacak inşallah EG Hatch, bir eg buluşması düzenler kozlarımızı hep beraber paylaşır muhabbet ederiz :)
biz de bir civic si hazırlıyoruz.
haftaya çıkacak inşallah EG Hatch, bir eg buluşması düzenler kozlarımızı hep beraber paylaşır muhabbet ederiz :)
inşallah hayırlı olsun şimdiden...buluşma benim içinde güzel olur !!!
by wodoo
06-11-2010, 16:03
süper bir geceydi,katılan herkese teşekkürler :)
Her zaman ki gibi Polis de katılım gösterdi gecenin sonunda :D :D :D
Bir kere de kaçmadan bekllesek belki onlar da roll yaparlar :D
Polis diğer tarafa gidiyodu abi ya :D Herkes gittikten sonra biz biraz daha durdukta yoktu polis fln :D
Ama güzel geceydi.. :)
Çok güzel geceydi gerçekten denemeler filan güzel geçti :)
alicancalis
06-11-2010, 17:40
Evet ben de RS' i önde gördüm :)
Kadir abi ile çok geç bastık, kornası olmadığı için o benden beklemiş bende ondan dolayısıyla çok geç bastık ve benim araba stock olduğu için yarım bir saniye gaz tepkimeleri geriden geliyor. 4'ün sonuna kadar yani 170-180 lere kadar yakın gidiyoruz ama köprü altında ben 5'e atınca arayı yanlışım yoksa en az 3-4 boy farkımız olmuştur.
Yanlışım varsa Kadir abim düzeltir.
Tamam bro ararım 2 gibi hazır ol ;)
abi benide ara
Kadir abi ile çok geç bastık, kornası olmadığı için o benden beklemiş bende ondan dolayısıyla çok geç bastık ve benim araba stock olduğu için yarım bir saniye gaz tepkimeleri geriden geliyor. 4'ün sonuna kadar yani 170-180 lere kadar yakın gidiyoruz ama köprü altında ben 5'e atınca arayı yanlışım yoksa en az 3-4 boy farkımız olmuştur.
sprintbooster alırsanız bence cok cok işinize yarar böyle akşamlar için.. kadir abinin rs maşallah mükemmel gidiyo.. mertcanın arabayı turbolu gördük sevdik artık atmosferikte seviyoruz :) murat kardeşimin arabada ciddi güzel olmuş.. tam benim kalemim heralde şu anda.. 1-1.5 ay sonra ordayım proje için.. sökmeden önce böyle güzel bi akşamda biz yaparız inşallah :) bitik turbomla ankara havasında ne kadar gidiyorum görmüş oluruz.. bide yaptıktan sonra sıkarız bide öyle görmüş oluruz :D maşallah tüm araçlara ;)
alicancalis
06-11-2010, 17:53
sprintbooster alırsanız bence cok cok işinize yarar böyle akşamlar için.. kadir abinin rs maşallah mükemmel gidiyo.. mertcanın arabayı turbolu gördük sevdik artık atmosferikte seviyoruz :) murat kardeşimin arabada ciddi güzel olmuş.. tam benim kalemim heralde şu anda.. 1-1.5 ay sonra ordayım proje için.. sökmeden önce böyle güzel bi akşamda biz yaparız inşallah :) bitik turbomla ankara havasında ne kadar gidiyorum görmüş oluruz.. bide yaptıktan sonra sıkarız bide öyle görmüş oluruz :D maşallah tüm araçlara ;)
parça topluyorum zaten sprintbooster'a ihtiyac kalmayacak:icon_tup:
chiefkadir
06-11-2010, 18:00
Yanlışım varsa Kadir abim düzeltir.Yok Ali çok güzel özetlemişsin aynen anlattığın gibi oldu 4 net açtın:icon_tup:
@ARP Ararım bro ;)
Şeff şu aracı bitirinde AC ile deneyelim olmazmı ?
Bak hefesleniyorlarmış AC yi geçecegiz diye söylentiler duyuyorum :)
Mami nin yaptıgı 106 yı geçmek ? şaka gibi :)
Sen anladın :) :) ;)
chiefkadir
06-11-2010, 18:30
Şeff şu aracı bitirinde AC ile deneyelim olmazmı ?
Bak hefesleniyorlarmış AC yi geçecegiz diye söylentiler duyuyorum :)
Mami nin yaptıgı 106 yı geçmek ? şaka gibi :)
Sen anladın :) :) ;)Ben bibok anlamadım bro arabanın headers,yazılım vs işleri bittiğinde istanbula gelecez zaten orda deneriz onlada senin typerlada;)
Maşaallah bütün araçlara:) Çağanı geçen si'ın specleri neler acaba?
Araçlara maşallah gerçekten güzel bir gece olmuşş kambersiz düğün olmaz diyolar ama oluyomuşş:D:D
Ben bibok anlamadım bro arabanın headers,yazılım vs işleri bittiğinde istanbula gelecez zaten orda deneriz onlada senin typerlada;)
Gelmeden haber verin ama hazırlık yapalım :D
Pazartesi sabah angaradayım ama ögleden sonra geri dönecegim özelden tel atarsan geldigimde görüşürüz kısmetse;)
kerem_euk34
06-11-2010, 19:00
rol vtec stock durumda eksantirik cip beyin fln hiç biri yok :) iman gücüyle gidiyo :D
mikahakinen
06-11-2010, 19:23
Maşaallah bütün araçlara:) Çağanı geçen si'ın specleri neler acaba?
ince conta
headers
düz boru
bildiğim kadarıyla
chiefkadir
06-11-2010, 20:32
Gelmeden haber verin ama hazırlık yapalım :D
Pazartesi sabah angaradayım ama ögleden sonra geri dönecegim özelden tel atarsan geldigimde görüşürüz kısmetse;)Tlf yazamda hafta içi hersabah Kırıkkaleye gidiyorum c.tesi-pazar hertürlü ;)
Yarın 14.00 gibi Roll var gelmek isteyen bana pm atsın :hahaha:
Evet Kadir abi de MSN den aynen böyle anlattı. Maşallah S3 ile belli süratlere kadar yürümek bile önemli bir şey. Maşallah çok güzel araç S3:icon_tup: Güle güle kullan.
chiefkadir
06-11-2010, 20:51
Evet Bora bana eniyi kıstas s3 olacak :) Headers,koltuk ve yazılım sonrası Alicanın başını bikez daha ağrıtacaz :)
ince conta
headers
düz boru
bildiğim kadarıyla
+cai ve eksoz vardı geri kalanını bende bilmiyorum.
Ertug_T.
06-11-2010, 23:37
gelemedim içimde kaldı bütün gece..keşke gelebilseydim si larla denemeyi isterdim çok..
chiefkadir
06-11-2010, 23:48
Vtk si,
Simota big tube,
Cometic ince conta,
Son susturucu,
headers,
60 lık Lpg ve dolu bagaj...
Turbodan kalan bozuk 3. vıtes
bozuk afr ile bu kadar gidiyor :)
ama arabamı deneme şansım oldu guzl bır geceydı
gelen deneyen herkese tşkler :)
chiefkadir
07-11-2010, 00:08
106'tı hangi araç acaba ? Denemeler çok güzel olmuş MAŞALLAH ARAÇLARA...AC 106 sarı..
Turbodan kalan bozuk 3. vıtes
bozuk afr ile bu kadar gidiyor :)
ama arabamı deneme şansım oldu guzl bır geceydı
gelen deneyen herkese tşkler :)
denerken farketmedımde sende hemen arkada gelmıssın mertcan maaşallah.
motorda neler var cıtır yukledın sanırım:D
Vtk si,
Simota big tube,
Cometic ince conta,
Son susturucu,
headers,
60 lık Lpg ve dolu bagaj...
dolu bagaj ne yaw :D tabutmu koydunuz bagaja...
chiefkadir
07-11-2010, 00:27
dolu bagaj ne yaw :D tabutmu koydunuz bagaja...dolu bagaj ,bagajı dolu demek ..Stepne,kriko,avadanlık,takım çantası,parke kesme makinası,ıvır zıvır bisürü şey..Bagajada tabut sığıyosa iyimiş
dolu bagaj ,bagajı dolu demek ..Stepne,kriko,avadanlık,takım çantası,parke kesme makinası,ıvır zıvır bisürü şey..Bagajada tabut sığıyosa iyimiş
:hehe::hehe::hehe:
kadır abı efsanesın ya :D
chiefkadir
07-11-2010, 00:35
:hehe::hehe::hehe:
kadır abı efsanesın ya :DLa adam parkeci işten çıktığı gibi geliyo benzini yarı depo gazı desen öyle bagaj gırtlak boşalt şunu diyoz nato kafa :D
dolu bagaj ,bagajı dolu demek ..Stepne,kriko,avadanlık,takım çantası,parke kesme makinası,ıvır zıvır bisürü şey..Bagajada tabut sığıyosa iyimiş
yok abi onu yazmanızdaki amacı anlayamadım da o yüzden sordum...daha iyi giderdi de gidemedimi yani...
arkadaş 60kg bende 90 kg dım...
16"çan çin çon marka jantım vardı....
takım çantası bende de vardı....
lpg ye oke yim ama bagaj doluya gerek yoktu sanırım...ayrıca 1-2 de 1-1.5 boy öne zıpladım 3 ve 4 de öle cellat gibi bir si diğer bir si ı nasıl geçer onuda anlamadım:rolleyes: neyse kimsenin günahını almıyım....çünkü ben daha aracımın sınırlarını bilmiyorum inş. öğrenince tekrar bir deneme daha ayarlarız saygılar.
chiefkadir
07-11-2010, 00:46
yok abi onu yazmanızdaki amacı anlayamadım da o yüzden sordum...daha iyi giderdi de gidemedimi yani...
arkadaş 60kg bende 90 kg dım...
16"çan çin çon marka jantım vardı....
takım çantası bende de vardı....
lpg ye oke yim ama bagaj doluya gerek yoktu sanırım...ayrıca 1-2 de 1-1.5 boy öne zıpladım 3 ve 4 de öle cellat gibi bir si diğer bir si ı nasıl geçer onuda anlamadım:rolleyes: neyse kimsenin günahını almıyım....çünkü ben daha aracımın sınırlarını bilmiyorum inş. öğrenince tekrar bir deneme daha ayarlarız saygılar.Bahane işini ben pek sevmem doğru neyse onu yazarım ben yazayımki siz sınırlarını bilmediğiniz aracı yanlış tanımayın ..O araba kamikaze gibi gelmiyo oraya 10yıllık arkadaşım dener geçer gider ne internet bilir ne başka bişey
Bahane işini ben pek sevmem doğru neyse onu yazarım ben yazayımki siz sınırlarını bilmediğiniz aracı yanlış tanımayın ..O araba kamikaze gibi gelmiyo oraya 10yıllık arkadaşım dener geçer gider ne internet bilir ne başka bişey
bende bahaneyi sevmediğim için yazmadım bazı şeyleri denedik geçti gitti...en başta bende söyledim beni 1 boy geçti...işte ben orda yazmadım jantım var,paspasım var , benzinim full , bagajım yarım gerek yok bunlara...sizde yazmasaydınız keşke onu diyorum.
chiefkadir
07-11-2010, 00:55
bende bahaneyi sevmediğim için yazmadım bazı şeyleri denedik geçti gitti...en başta bende söyledim beni 1 boy geçti...işte ben orda yazmadım jantım var,paspasım var , benzinim full , bagajım yarım gerek yok bunlara...sizde yazmasaydınız keşke onu diyorum.Yazdık bikere yaw :D Tamam bidaha yazmayız ben bi hazırlayım onu deneme için bakarız ozaman :)
Yazdık bikere yaw :D Tamam bidaha yazmayız ben bi hazırlayım onu deneme için bakarız ozaman :)
benim geçmekle geçilmekle hiç derdim olmaz...ben olayda eğlendim mi ona bakarım dün içinde herşey çok güzeldi (eğlenceliydi)...bende elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum aracımı gene gene gene deneriz...
chiefkadir
07-11-2010, 01:06
benim geçmekle geçilmekle hiç derdim olmaz...ben olayda eğlendim mi ona bakarım dün içinde herşey çok güzeldi (eğlenceliydi)...bende elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum aracımı gene gene gene deneriz...Olay o olacak işte dün denedin eğlendin negüzel haberin olmasa buluşmadan gelmezdin ama böyle ufak tefeğe takılıp 10 tane mesaj yazarsan o araba ile deneyemessin başkasına bakarsın..geçme geçilme derdin yoksa eğer her mesajında neden bagaj dolu yazdınız diye sormazdın dimi ?
Neyse manasız uzadı iyi geceler...
Olay o olacak işte dün denedin eğlendin negüzel haberin olmasa buluşmadan gelmezdin ama böyle ufak tefeğe takılıp 10 tane mesaj yazarsan o araba ile deneyemessin başkasına bakarsın..geçme geçilme derdin yoksa eğer her mesajında neden bagaj dolu yazdınız diye sormazdın dimi ?
Neyse manasız uzadı iyi geceler...
geçtiyse geçmiştir-geçildiyse geçilmiştir bu kadardır...kılına tüğüne takılmam ben bunlara takılmadım sizde takılmayın dedim...başkada sorun yok.
iyi geceler...
TolgaEsentepe
07-11-2010, 01:26
Hızlı enka geceleri :)
çok güzel zevkli bi geceydi,,, uzun zamandır görmediğimiz cheers ( can ) ve iynn-rs (ibo ) yu da görmek ayrıca sevindirici oldu ;) herkesin ayağına sağlık araçlara kucak dolusu maaşallah :)
Arabasız kaldık bidahakine izlemeye inşallah. :D
bugünde güzeldi, akşama doğru gelir videolar :)
ogunozcan
07-11-2010, 16:03
bende vıdeolar fakat sahıplere sormadan koymak ayıp olur.herkez toplassın koyarız:D
denerken farketmedımde sende hemen arkada gelmıssın mertcan maaşallah.
motorda neler var cıtır yukledın sanırım:D
kanka hedars filtre egzos beyin
var
ayar yapamadık daha ama benı tatmın edıo sımdılık
ama size yaklaşmak zor
maşallahı var
araçların:icon_tup:
kanka hedars filtre egzos beyin
var
ayar yapamadık daha ama benı tatmın edıo sımdılık
ama size yaklaşmak zor
maşallahı var
araçların:icon_tup:
neden söktün arabayı mertcan?
neden söktün arabayı mertcan?
sattım bütün parçalarını
artık yenı bi araba alma zamanı geldı :)
ogunozcan
07-11-2010, 18:48
sattım bütün parçalarını
artık yenı bi araba alma zamanı geldı :)
:soru: .
Kadir Abi Çağan ın arabasıda fena giden bi araba değil
ama 3.vtese atınca araba ınanılmaz bi şekilde geriliyor
anlamadık
yazılım problemi olabilir biraz bakmak gerekir
simdi tam denk bi araba bulduk vtk yı sık sık deneme yaparız onunla :)
:soru: .
s2000
type r
m3
artık ne olursa bakacaz :D
Shadow_Dancer
07-11-2010, 18:57
s2000
type r
m3
Araban çok iyiydi Mertcan üzüldüm açıkçası, tr'deki en güzel vteclerdendi. gönlüne göre olanı bulursun inşallah.
chiefkadir
07-11-2010, 18:59
bugünde güzeldi, akşama doğru gelir videolar :)videolar geceye hazır olur :)
Mertcan maşallah tüm si lara :)
Araban çok iyiydi Mertcan üzüldüm açıkçası, tr'deki en güzel vteclerdendi. gönlüne göre olanı bulursun inşallah.
Bizim motor Başka bi araçta can bulacak
çok çok daha iyisi geliyor bakalım
tşk ederim..
:icon_tup:
ogunozcan
07-11-2010, 19:09
s2000
type r
m3
hadı hayırlısı olsun ama s2k olssun bee
ogunozcan
07-11-2010, 19:10
kadır abı bende 206 rc&106 th,senın araba&ımpreza,106(bal)& ımpreza var? koyayaımmı onları konu acınca sen?
chiefkadir
07-11-2010, 19:18
kadır abı bende 206 rc&106 th,senın araba&ımpreza,106(bal)& ımpreza var? koyayaımmı onları konu acınca sen?Sen aç bro konuyu :)