Orijinalini görmek için tıklayınız : Döşemeci sorunsalı
Arkadaşlar selam,
Bir adet sparco kolutuğum var kırmızı renk. Arabamın içi krem renk deri. Bu koltuğuda aynı renk kaplatıp takmak istiyorum fakat görüştüğüm döşemeciler kapıyı 350 liradan falan acıyor sadece 1 adet koltuk kaplıyacaklar. Nerdeyse kolutugun kendisi o para :D Bu işin fiyatlarımı böyle acaba ? tavsiye edeceginiz uygun yerler varmı ? Benim yabancı oldugum bir konu yardımcı olursanız sevinirim.
o paraya 106 nın tum dosemelerini kaplıolar neymıs o ya nası bı para istemis.bence 100 150 den fazla verme
banada lazım döşemeci uygun fiyata twingonun koltuklarının arkası plastik zaten sadece ön yüzleri kaplanacak
ben vites topuzu elfreni bide vtes körüğü sordum 120Tl fiyat dediler.
birde işçiliğini begendiğim bir yerden 4 koltuk deri alcantra kapı içleri alcantra tavan ve direkler alcantra vites topuzu el freni vs komple 1400 fiyat aldım
seninkide pek ucuz degilmis omer
ilkerrrrr
08-11-2010, 08:48
Arkadaşlar selam,
Bir adet sparco kolutuğum var kırmızı renk. Arabamın içi krem renk deri. Bu koltuğuda aynı renk kaplatıp takmak istiyorum fakat görüştüğüm döşemeciler kapıyı 350 liradan falan acıyor sadece 1 adet koltuk kaplıyacaklar. Nerdeyse kolutugun kendisi o para :D Bu işin fiyatlarımı böyle acaba ? tavsiye edeceginiz uygun yerler varmı ? Benim yabancı oldugum bir konu yardımcı olursanız sevinirim.
Koltuğu satarsanız talip olabilirim ben de de 1 adet kırmızı sparco var yana da arıyorum :)
vallahi bi yerler bulamassam uyguna sana haber ederim
Mechanix
08-11-2010, 09:28
Aynı koltuk değil sizinkiler :)
yokmu tavsiyesi bildigi yer olan ?
Bartu_evo
09-11-2010, 01:19
maslak oto sanayi 2. kısımda döşemeci ramazan usta var ben aracın direksiyonunu m deri yaptırdım çok da iyi oldu tavsiye ederim.Fiyatda 350 tl işçilik iyiyse kesinlikle değer alıcağın fiyatlar ondan aşağı olmıyacaktır.
maslak 2. ksıımda koltuk içlerini kaplattım ben gayet güzel oldu
şimdi de konsolun parçasını bırakrım o da güzel olacak
mevlüt oto döşeme
M U R A T
09-11-2010, 08:34
artcar la bir görüş istersen http://www.artcar.com.tr/Tr/index_tr.htm
RamazanKara
13-06-2011, 23:19
Özay oto döşeme Her türlü tavsiye ederim fiyatlarıda makul .
Oto Deri Döşeme & İç Dizayn Oto Show Otomobil Deri Döşeme Dünyası (http://www.otomobilderidoseme.com)