PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakadan araç sahibine ulaşma ???

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 09:23
Biliyorum samanlıkta iğne aramak gibi bir şey belki ama
sanırım imkansız değil. Plakadan araç sahibine nasıl
ulaşabilirim ? Adres bilgileri, cep tel vs vs vs ?

Nedir bunun kestirme ve kolay yolu ?

XoR
08-11-2010, 09:25
Sigortacı arkadaşlar bu bilgilere ulaşabiliyor abi.

SOMEONESPECIAL
Sigortacı arkadaşlar bu bilgilere ulaşabiliyor abi.

Yapma yav.... Pınar neredesin ?
Teşekkürler Koray :icon_tup:

SekoLive
vergi dairesinden öğrenmişti bi arkadaşım :) orda adresleri oluyor diye biliyorum abi varsa vergi dairesinde bi tanıdığın çözeblirsin

BosphorusBoys
08-11-2010, 09:53
Sigortadan Çözemez sadece plaka ile olmuyor tc yada motor şase de lazım
bunlarda olsa Poliçe günü yakın diilse bütün bilgilerini göremiyoruz
görsek de sadece nereden hangi sigortadan yaptırdığını görür sadece o sigorta acentesinin bilgilerini payla$aßiliyoruz yani sigortadan imkansız

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 10:16
Sigortadan istediğimiz bilgilere ulaşamadık ((
Anca bir muameleci arkadaş en azından yardımcı olacak.
En azından araç sahibinin adını bulursak bir şekilde
telefonlarına ulaşabilirim :icon_tup:

Ferhat_V
08-11-2010, 10:27
sigortadan artık sadece plaka ile öğrenilemiyor denilmişti bir sitede..plaka harici başka bilgilerde lazım denilmişti.

pnrkc
08-11-2010, 10:30
sigortadan görülmez ,tramer değil adres bilgisini kişinin adını bile gizliyor sadece soyadını tam görebiliyoruz...

XoR
08-11-2010, 10:33
Yakın tarihde sanırım değişiklik oldu bilgi alımı konusunda. Zira ben sigortacı arkadaşım aracılığıyla aradığım adamı bulup gerekeni yapmıştım :)

B!Rtan
08-11-2010, 10:34
bu iş benimde işime yarayabilir..
evimin önüne yaklaşık 1.5 sene önce bordo renk bi pejo 206 hdı parketti.
ilk bi iki ay kimse ses çıkartmadı çünkü binada yabancı gemi mühendesleride oturduğundan onların olabilir diye düşündük.. ama baktık 7 ay oldu 9 ay oldu bi sene oldu kimsenin uğrayıp ettiği yok.. bu süre zarfında kaldırım taşıyla sol şöfor camını patlatıp teybini çaldılar.
hava yastıklarını sökmek için arbaya daldıklarında 5 kişiyi tek başıma kovaladım.
onlarca kez polise şikayet ettim. polis gelip plakadan gbt yaptı ama araç ne çalıntı,nede başka bişey. memur biz buna hiç bişey yapamayız dedi. vatandaş gelmiş aracını parketmiş diyo :D arabanın içi şuan havuz şeklinde. motoru sapasağlam duruyo. bu aracın sadece vergi borcu varmış. bunun sahibinede benim ulaşıp arabasının olduğunu hatırlatmam gerkli :D adam ya çok zengin arabayı kafası güzel koydu gitti, hahahaha yada öldü gitti arabada yalan oldu kaldı burda.
işin kötüsü tam benim arabamı koyduğum yere denk getirdi lavuk ışığımın altına:ofk: :D

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 10:35
Yakın tarihde sanırım değişiklik oldu bilgi alımı konusunda. Zira ben sigortacı arkadaşım aracılığıyla aradığım adamı bulup gerekeni yapmıştım :)

Ben hayırlı bir iş için arıyorum ya ondan bulamam :D:D

pnrkc
08-11-2010, 10:38
kanunen yasak olan bir şey aslında

XoR
08-11-2010, 10:39

Evet şahsi bilgilerin paylaşılması yasasına aykırı. İspiyonlarım bulup burdan paylaşırsan haberin olsun :cool:

:D :D :D

SOMEONESPECIAL

Pınar S plaka Beykoz şubedeymiş ;)

Kakus
@B!Rtan
Abi ben sizin evin etrafından çok çekiniyorum, daha öncede orda bi aracın içinde adamın tekini cansız halde yatıyomuş gibi gördüm, direkt topuk. : )))

SekoLive
08-11-2010, 10:40
abi plakayı yazsan belki tanıyan çıkar aramızdan?
yada secret bişi mi var yazmamak daha mı hayırlı :D

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 10:41
abi plakayı yazsan belki tanıyan çıkar aramızdan?
yada secret bişi mi var yazmamak daha mı hayırlı :D

Yazmam.............:D:D:D

pnrkc
08-11-2010, 10:41
Evet şahsi bilgilerin paylaşılması yasasına aykırı. İspiyonlarım bulup burdan paylaşırsan haberin olsun :cool:

Kerem abi açıklar mısın benm konuyla uzaktan yakından bir alakam yok :D

pnrkc
08-11-2010, 10:42
Pınar S plaka Beykoz şubedeymiş ;)

plaka tanıdık zaten ya :)

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 10:43

Kerem abi açıklar mısın benm konuyla uzaktan yakından bir alakam yok :D

Hımmmm.... Anladım ;)

B!Rtan
08-11-2010, 10:43
@B!Rtan
Abi ben sizin evin etrafından çok çekiniyorum, daha öncede orda bi aracın içinde adamın tekini cansız halde yatıyomuş gibi gördüm, direkt topuk. : )))

doğrudur kardeşim. bizim bina zaten sabıkalı.
zamanında şarkıcı çelik in tarikat lideri ihsan güven ve eşi bizim üst katımızda silahla öldürülmüştü.. ne tantanalar yaşadık bi bilsen :D

şimdi de o araç için belki ortam dinleme yapılıyodur diye bi hurafe dönüyo,telefonda fantezi bile yapamıyoruz :D hahahahah

SekoLive
08-11-2010, 10:47
abi bu arada c.tesi senin sattıgın ed civici gördm eyüpde nedendir bilmiyorm araba sendeyken daha güzel gözükürdü gözüme hiç çekici gelmedi sanırım bi değişiklik vardı çözemedim

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 10:51
abi bu arada c.tesi senin sattıgın ed civici gördm eyüpde nedendir bilmiyorm araba sendeyken daha güzel gözükürdü gözüme hiç çekici gelmedi sanırım bi değişiklik vardı çözemedim

Yorum yok :)

fatih(fb)
08-11-2010, 10:57
abi bi polis tanıdık sana 5 dk içinde yardımcı olabilir;) direk kişisel bilgilere ulaşabiliyorlar bana lazım olunca o şekilde bulmuştum..

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 10:59
abi bi polis tanıdık sana 5 dk içinde yardımcı olabilir;) direk kişisel bilgilere ulaşabiliyorlar bana lazım olunca o şekilde bulmuştum..

Haber bekliyorum... Muhtemelen bilgilerine ulaşacağım....
Polis bulunmasına bulunurda gel de anlat derdini...

olcay_bora
08-11-2010, 13:38
bu iş benimde işime yarayabilir..
evimin önüne yaklaşık 1.5 sene önce bordo renk bi pejo 206 hdı parketti.
ilk bi iki ay kimse ses çıkartmadı çünkü binada yabancı gemi mühendesleride oturduğundan onların olabilir diye düşündük.. ama baktık 7 ay oldu 9 ay oldu bi sene oldu kimsenin uğrayıp ettiği yok.. bu süre zarfında kaldırım taşıyla sol şöfor camını patlatıp teybini çaldılar.
hava yastıklarını sökmek için arbaya daldıklarında 5 kişiyi tek başıma kovaladım.
onlarca kez polise şikayet ettim. polis gelip plakadan gbt yaptı ama araç ne çalıntı,nede başka bişey. memur biz buna hiç bişey yapamayız dedi. vatandaş gelmiş aracını parketmiş diyo :D arabanın içi şuan havuz şeklinde. motoru sapasağlam duruyo. bu aracın sadece vergi borcu varmış. bunun sahibinede benim ulaşıp arabasının olduğunu hatırlatmam gerkli :D adam ya çok zengin arabayı kafası güzel koydu gitti, hahahaha yada öldü gitti arabada yalan oldu kaldı burda.
işin kötüsü tam benim arabamı koyduğum yere denk getirdi lavuk ışığımın altına:ofk: :D

snn koydugun yer diosun ısıgın altı diosunda bak neler gelio orda park eden aracın basına :D:D boşver o orda kalsın ama bencede hatırlatmalısın sahibine bi arabası oldgnu :D

olcay_bora
08-11-2010, 13:39

moruk bunu nie ben şimdi ögreniorum

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 13:46
İsim adres bulundu da.... Teli lazım şimdi de :):):)
Ah Pınar ahh başımı belaya sokacaksın benim ;)

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 13:47
www.motaport.com isim soyisime ulaşabilirsin geri kalan adres yok ama

Üyelik istiyor ve dondurulmuş sanırım...

JDM VTİ
08-11-2010, 13:54
zır stock benim aracı 12.500 tl ye vericem abi habern olsun ;)

berkay_aydin
08-11-2010, 13:55
Ne için lazım merak ettim şimdi :D iyi bişeyse neden yazmıyorsunuz??

berkay_aydin
08-11-2010, 13:56
Abi hep seni ve arabanı görüyorum :D osmanbey şişli okmeydanı taksim beni mi takp ediyorsun anlamadım? :D :D

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 14:27

Artık TEG düşünmüyorum (((

JDM VTİ
08-11-2010, 14:54
Artık TEG düşünmüyorum (((

aklında olsun abi işte sen olmazsın eşin dostun olur filan ;)

SOMEONESPECIAL
08-11-2010, 15:01
aklında olsun abi işte sen olmazsın eşin dostun olur filan ;)

Tamamdır... Aklımdasınız

pnrkc
08-11-2010, 15:33
İsim adres bulundu da.... Teli lazım şimdi de :):):)
Ah Pınar ahh başımı belaya sokacaksın benim ;)

:):):):):):):)

İbrahim33
09-06-2015, 20:05
Hort :)

Var mı güncel bir gelişme ? Bir tane arabayla ilgileniyorum , komisyoncuyu aradan çıkarmam için araç sahibine ulaşmam gerek.

atituti
09-06-2015, 20:26
benimde bir telefon numarasina ulasmam gerek fakat plakayla alakali degil. pmden pazarlik yapilir :D

chatlaxs
09-06-2015, 21:49
tramerden plaka , plakadan tc , tcden ikamet adresi çıkıyor araç sahibinin ama telefon işi zor :) sisteme müşteri kaydı yapılırken girildiyse öyle çıkar ki oda doğru girildiyse :)