Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapalı Yüzme Havuz

ErK_aY
08-11-2010, 22:31
Arkadaslar istanbul avrupa yakasında bildiginiz yada gidip gördüğünüz kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, jakuzili yerler varmı ? Eş dostla gidebileceginiz yer tabiki bay bayan karma olan işletmeler? Bu tarz bilindik yerler varsa paylasırsanız güzel olur. :icon_tup:

Bad-Fast
09-11-2010, 00:17
kağıthane'de şelale sporium var havuzu güzel diyebilirim , saunasıda var ama ufak bi ara üyeydim genel olarak idare eder netden bakarsan fotoları falanda var ;)

CKN
09-11-2010, 00:20
vatan caddesi basangıcında igdas ın yanına beledıye kapalı spor salonu actı.. bellı saatler de ucretsiz yuzme havuzu.. eskıden bu bolgede sulukulenın ınsanları yasardı.. sımdı oyle bısey yok.. ıcerısı cok temız.. seneler once hamza yerlıkaya spor kompleksıne gitmistik.. gundiler çorapla giriyordu :D

hamama gtmek ıstersen.. edirnekapı tarihi hamam.. mınıkte bı havuz var ıcerıde.. sbahtan aksama sınırsız 20 tl.
buralar haremlik selamlık spec.

http://www.lifegym.com.tr/
burası karısık sanırım..

ZeoN
09-11-2010, 01:46
Anadolu Yakası için kış aylarında güzel güzel yüzmek için temiz ve rahat bir mekan bende arıyorum..

Fiyatlar uçuk olmamak kaydı ile :)

.::EmrE::.
09-11-2010, 01:57
Polat Renaissence'in gym tavsiye edebilirim o tarafta sadece oraya gitmiştim kız arakdasmla.

ömerve
09-11-2010, 02:00
eyüp flat ofis lıfe gym tavsiye ederim

kurpat
09-11-2010, 09:51
Anadolu Yakası için kış aylarında güzel güzel yüzmek için temiz ve rahat bir mekan bende arıyorum..

tuzla'da belediyenin kafkale tesisleri tavsiye ediliyor sürekli, fitness+sauna+olimpik havuz paketi 6ay 690 TL 12 12ay 890 TL diye fiyatı varmış, tesis hakkında bilgim yok, sadece çok büyük ve çok sayıda alternatifin olduğpunu duydum

Hondafatih
09-11-2010, 10:48
şişhane yokuşunda reno servisi var hemen onun yanına bi tesis açılıyo geçen geçtiğimde reklam tabelaları asıyolardı araştır derim

VteC_MaNiaC
09-11-2010, 11:20

aynen bizde arıoruz ... 6 kişi toplaştık "groupbuy" yapıcaz iyi bi fiyat kopartmaya çalışcaz düzgün bi yer bulssak

ErK_aY
09-11-2010, 11:54
eskiden bahcelievlerde elegant vardı oranın akıbıyetını bilen varmı? duruyormu kapandımı ?

StyleALP
09-11-2010, 16:02
İstanbul Bomonti 'deki Elysium Residence;

http://www.elysiumspor.com/

ZeoN
09-11-2010, 16:23
Tuzla bana çok uzak ben Altunizade'de oturuyorum.. Göztepe veya en fazla Bostancı uzaklığı kabul edilebilir bir durum olur açıkçası..

Varmı bilen eden?

ulasoztas1
09-11-2010, 16:27
Tuzla bana çok uzak ben Altunizade'de oturuyorum.. Göztepe veya en fazla Bostancı uzaklığı kabul edilebilir bir durum olur açıkçası..

Varmı bilen eden?

++ aynen anadolu yakası fazla uzak olmayan havuz bulursam bende gidicem..

fatihtemizer
09-11-2010, 18:52
bahçelievlerde istanbul var.....birde okyanus..talatpaşa caddesinde orası çok güzel..ama bayan olayını bilmiyorum..

ErK_aY
10-11-2010, 13:22
bahçelievlerde istanbul var.....birde okyanus..talatpaşa caddesinde orası çok güzel..ama bayan olayını bilmiyorum..

okyanus guzele benzıyor. detaylı bı arastırıyım :icon_tup: