Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Karşıyaka Ev Alarm Sistemi Kurulumu
punto_multijet
09-11-2010, 10:32
Başlıktada belirttiğim gibi Karşıyakada bulunan evime alarm sistemi kurdurmayı planlıyorum.
Aramızda bu işle ugrasan veya tanıdıgı olan var mı?
Pronet güvenlik alarm sistemlerine ben bizim işhanını yaptırıyorum tanıyorumda bi görüşmeni tavsiye ederim.
punto_multijet
09-11-2010, 10:46
eyw adas tlf isim var mı verebilecegin?
http://www.pronet.com.tr/
siteleri bu adaş ama şuan ofiste değilim kartları ofiste numaralarını tam bilemiyorum
punto_multijet
09-11-2010, 11:56
eyw saolasın
Filiz güvenlik düşünürsen indirim yaptırabilirim.(pm le ulaşabilirsin bana)
punto_multijet
09-11-2010, 21:44
adas valla bir gorustum tam gorustum. Haftasonuna kuruyolar tesisatı teşekkürler tavsiye için.
@Berk
Tesekkurler ilgine...
mgnPower
09-11-2010, 22:09
2 yildan fazladir pronet kullaniyorum evimde. cok memunum. aslinda kucuk bir sorunum var benimde yeri gelmisken. evden uzaktayken alarm caldiginda internetten yada haber alma merkezinden alarm caliyor diye arandiginda sistemi kapatip yeniden kuramamak uyuz ediyor beni sadece. illaki eve gidip kontrol panelinden kapatmak lazim onun disinda her turlu destek ve guvenlik on numara.
8.000rpm
09-11-2010, 22:26
bu durumu yaşamamak için tepe güvenlik'i tavsiye edebilirim
full uzaktan erişim yapabiliyorlar
mgnPower
09-11-2010, 23:13
tepe telekomla anlastgindan beri onunden gecmem daha :)
M_PROJECT
09-11-2010, 23:17
2 yildan fazladir pronet kullaniyorum evimde. cok memunum. aslinda kucuk bir sorunum var benimde yeri gelmisken. evden uzaktayken alarm caldiginda internetten yada haber alma merkezinden alarm caliyor diye arandiginda sistemi kapatip yeniden kuramamak uyuz ediyor beni sadece. illaki eve gidip kontrol panelinden kapatmak lazim onun disinda her turlu destek ve guvenlik on numara.
cok sacma bir durum ama bahsettiginiz , yani almamak icin bir neden bile olabilir , ankarada eviniz var izmirde yazliginiz diyelim yazlikta alarm otuyor bunun icin illa birilerinin izmirdeki eve gitmesi mi gerekiyor ? bunu anladim ben yazdiginizdan dogru mudur ? :)
mgnPower
09-11-2010, 23:22
cok acil durumlarda nedir prosedur bilemiyorum eski evimde dublesdi her yerinde pir dedektorleri vardi birde evhamli olmamdan kaynakli en hassas sekilde ayarlatmisdik. perde kipirdasa kedi gecse otuyordu. kosa kosa eve gidiyorduk bizde. ama hazir elim deymisken iyi hatirlattiniz bir arayayim bakalim boyle boyle uzaktan erisemiyoruz bu yuzden iptal ediyorum diye bakalim ne diyecekler.
aslinda internetten takibi vs. var. ama alarm caldiginda mudahale edilemiyordu en son gecen sene. muhtemelen duzenleme olmustur gibi geliyor. cunku pronetin gercekten cok saglam referanslari mevcut. hatta bir donem calistigim bankanin(merkez bankasi) alarm sistemine bile pronet bakiyordu.
mizanci1
21-08-2012, 12:43
izmirde değilde istanbulda arasaydınız alarm sistemi (http://www.guvenlikdanismanlik.com) ni ziyaret etmenizi önerirdim.