Orijinalini görmek için tıklayınız : Nissan Qashqai hakkında olumsuz bilgi?
arkadaşlar 1.5 dci motorlu olanlar ile ilgili olumlu - olumsuz bilgisi olan paylaşabilirmi acaba ? sorun varmı bunlarda birde 4x2 diyor detaylarda bu elektronik kontrollü bir yapımıdır ? uydurma 4 çekermi ? hikayemi ?
direk 4x2 yani 4 teker sadece 2 ceker onden ceker oluyo kendileri :D
genel olarak guzel bir otomobil ben seviyorum kendisini ancak ilginc bi anektodumuda anlatiyim sana
istanbul park ta bmw nun yeni 5 lansmanini yaparken kafa kol yarismis bir iki gazeteci geldi iceri ambulansa elimiz ayagimiz bi karisti ulan noldu arabalar saglan dedik bu adamlara nooldu ...
sonradan ogrendikki otoparkta 60 km ile slalom yapip fotograf cekerken takla atmislar ....
buda zorlamaya gelmez demek olabilir tabi ...
Yeni kasaları o yüzden yol tutuş ve süspansiyon geliştirmeleri yapıldı
vkarayel
09-11-2010, 14:22
Ses sistemi çok kötü ...
Mitsubishi ASX test etmelisin abi. ;)
1.5 Renaulttan alınan motor değil mi?
redbaron
09-11-2010, 16:19
1.5dci onden,4 ceker falan degil,renault motoru.2.0dci 4*4. yol tutusu eski kasalar kotu,yenilerinde birazcik daha iyi,suspansiyonlari sesli calisiyor,ic mekan kalitesi dusuk,ses sistemi kotu,2.0 haric otomatik vites yok bunlar kotu ozellikleri.iyi ozellikleri az yakar,performans tatmin eder,tipi guzel,sehir ici boyutlari kucuk park kolay,cok satildi,jip havasi var.
bu akşam biraz önce nissan bayisinde yakından inceleme fırsatım oldu ,
aynen dedikleriniz gibi
4*2 olayınında resmen balon olduğunu gördüm, bildiğin önden çeker
Zamanında terrano ve paitfander kullanmış kısa bir sürede Qashqai kullanmış biri olarak o paralara kuga kia sportage hyundai hond crv vs alana kadar git uzun kasa 4 ceker Qashqai al derim.sorunsuz o paralara alınacak en jip gibi jip diyebilirim.
Mitsubishi ASX test etmelisin abi. ;)
onun içinde 4x2 yazmışlar bunların alayı hikaye ya
hem asx te dizel seçeneğide yokmuş
Kütük kadar sert ve kaba olsada RAV önerebilirim. Bu arada 2.0 dizeli renault motorlu mu?
Dip basılmış halinin çok fena olduğunu biliyorum..