Orijinalini görmek için tıklayınız : 155 Q4 leri nasıl bilirsiniz ?
Arkadaşlar bayram öncesi acil bi 155 Q4 alsam bayramdan sonrada toparlasam çok başım ağrırmı? verimli olurmu? parçalarının bulunabilirliği maaliyetleri hakkında bilgi verebilirmisiniz...
Hakan abi konuyu görürse istediğin bütün bilgileri fazlasıyla verecektir eminim :)
Hakan abi konuyu görürse istediğin bütün bilgileri fazlasıyla verecektir eminim :)
sende özelden bi bılgı ver öldünmü kaldın mı olm ;)
sende özelden bi bılgı ver öldünmü kaldın mı olm ;)
yok valla sürünüyorum izmitin arabaları gibi yerlerdeyim :D
bi kaç iş başvurusu yaptım sigorta genel müdürlüklerine onlarla uğraşıyorum
bir ikisinden fos cevaplar geldi son bir ikisini bekliyorum bakalım hayırlısı , ,işsizler kervanına katıldık bizde :) aradada minibüste çalışıyorum :hehe:
yokmu arkadaşlar bilgisi olan !!!
yok valla sürünüyorum izmitin arabaları gibi yerlerdeyim :D
bi kaç iş başvurusu yaptım sigorta genel müdürlüklerine onlarla uğraşıyorum
bir ikisinden fos cevaplar geldi son bir ikisini bekliyorum bakalım hayırlısı , ,işsizler kervanına katıldık bizde :) aradada minibüste çalışıyorum :hehe:
:( allah yardımcın olsun kanka ...
ne gibi bilgiler istiyosun mesela?vede hangi arabayı almayı planlıyosun?
Nick Menza
10-11-2010, 14:16
selamlar
hangi arabayı alacaksın?
Q4 genelde hep "kasapların" eline düştüğü için kondüsyonu iyi bir q4 bulmak zordur.
Bende 2,5 yıldır Q4 var.oldukça tecrübeli sayılırım bu konuda:)
mertacar
10-11-2010, 14:25
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39362
akın gerekli konularda beni bilgilendirdi sağolsun, ilgilenen herkesede ayrıca teşekkür ederim...
Ludacris
10-11-2010, 22:30
paşazadem hb araba istermisin ? (hani bana uzun bişey soruyodun ya onun kısası aynısı ;) )
paşazadem hb araba istermisin ? (hani bana uzun bişey soruyodun ya onun kısası aynısı ;) )
olmasada olur dicem artık napem hiç yokta ıyıdır
msn ;)