Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru Legacy yardım???
45bin tl lik bütçem var.yeni civic sedan mı,dizel leon mu falan derken sonunda alakasız bi şekilde subaru legacy girdi aklıma.Bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır.Lpg takıp babalar gibi binebilirmiyim buna.2.eli baya kötü diye biliyorum ama ondan çok servis masrafları ve parça sıkıntısı olur mu gibi şeyler kafama takılıyor.Sizce legacy nasıldır?nasıl bilirsiniz:)
Ben olsam yanaşma derim. Performans açısından düşünseydin al derdim hatta sti lara bak derdim ama lpg diyorsun, audi lere bakabilirsin bence ;) a3 vb.
brv nickli (hakan) üyede var legacy..konuyu görürse bilgilendirir
vtecmaniaa
10-11-2010, 17:30
benim de merak ettiğim araçlardan biri...tecrübeşi olanlar aktarırşa fikir şahibi oluruz
yanaşma lpg ile bile tatmin etmez e46 bmw bak :icon_tup:
amacım performansa yönelik değil tamam araba iyi kötü gitsinde çok bişeler beklemiyorum gerekte duymuyorum istanbul trafiğinde.bu fiyata konforlu ve iyi kötü güzel giden bi araba mantıgıyla bakıyorum duruma.yenı kasa civic sedan düşünüyordum bu girdi aklıma:)
amacım performansa yönelik değil tamam araba iyi kötü gitsinde çok bişeler beklemiyorum gerekte duymuyorum istanbul trafiğinde.bu fiyata konforlu ve iyi kötü güzel giden bi araba mantıgıyla bakıyorum duruma.yenı kasa civic sedan düşünüyordum bu girdi aklıma:)
subaru da konfor pek arama derim :)
subaru da konfor pek arama derim :)
Neden? Kaç kez uzun yol yaptın Legacy ile yada Forester ile? STI ve WRX'te konfor arıyosan oda güzel tabi :)
Legacy ile cok mutlu olursun öle kronik bir problemi yok araçların ankarda bi cok abimizde var kullanıyolar taş gibi Lpgde takan var. Konfor olarakta cok güzel bi araç uzun yol deneyimim oldu 2kez keyif aldım diyebilirim 2kezde kışın daga cıktım cok keyif aldım. :icon_tup:
Neden? Kaç kez uzun yol yaptın Legacy ile yada Forester ile? STI ve WRX'te konfor arıyosan oda güzel tabi :)
Legacy ile cok mutlu olursun öle kronik bir problemi yok araçların ankarda bi cok abimizde var kullanıyolar taş gibi Lpgde takan var. Konfor olarakta cok güzel bi araç uzun yol deneyimim oldu 2kez keyif aldım diyebilirim 2kezde kışın daga cıktım cok keyif aldım. :icon_tup:
Japonların alman konforunda bir aracını göster :) Wrx sti da konfor aramam zaten uzun yol yaptığım araçlar bel ve baş ağrısıyla günü geçirdim genelde :icon13: performansına lafım yok
sence lpg neden takıyor :soru:
ekonomi için subaru legacy lpg ile bile 380-450 lira yakacaktır
legacy benzinde 600-700lira mı yakıyor yani.forumlarda herkes yakıtından memnun karma kullanımda 10litrelerden bahsediliyor.
Japonların alman konforunda bir aracını göster :) Wrx sti da konfor aramam zaten uzun yol yaptığım araçlar bel ve baş ağrısıyla günü geçirdim genelde :icon13: performansına lafım yok
Honda Legend'a bak derim sana konfor istiyosan :) Valla ben STI ilede çok uzun yol yaptım rahatsız olmadım kişiye göre beklentilere göre degişir.
LPG ile tahminimce 200 250bin yakıcaktır, 380-450 zaten normalde öle yakıyo.
Hic legacy surmeden, binmeden yorum yapiyorsunuz. Legacy sinifindaki en iyi japon arabasidir. Konfor ve saglamligi inanilmaz. 3 serisi ile falan karsilastirmayin 3 serisi veya a3 oyuncak gibi kalir legacy.nin yaninda. Yuksek perfomans beklemiyorsan legacy cok cok iyi bir secim. Karma normal kullanimda 10 litre yakiyor 2.0L, 13 litre yakiyor 3.0lt . Lpg ile sorunsuz kullanirsin, kesinlikle oneririm.lpg ile 300 lira civari yakar.
gambit49
10-11-2010, 21:52
biz lpgli sekilde sorunsuzca kullaniyoruz 10 bin km civarindadir. legacy konfor olarak tatmin edicidir. her sekilde
edit 2007 ve oncesi 165 hp sonrasi 150