Orijinalini görmek için tıklayınız : yere sıfır lifti olan servis?
avrupa yakasında yere sıfır lifti olan servis varmı girişi düzgün olan?
ekmekarası
11-11-2010, 17:12
benim ustam var.şiddetle tavsiye edilir.
benim ustam var.şiddetle tavsiye edilir.
lifti sıfırmı yere arabanın lifte kaldırıp bir tane kopça takılıcak ama aklıma yer gelmiyor yere sıfır lifti olan :) mekan nerde?
olum demedim mi ben sana basma bu kadar diye arabayı aziz bow için haber bekliyorum ;)
ekmekarası
11-11-2010, 18:34
lifti sıfırmı yere arabanın lifte kaldırıp bir tane kopça takılıcak ama aklıma yer gelmiyor yere sıfır lifti olan :) mekan nerde?
lift sıfır evet.yer bağcılar barbaros mahallesindeki endustri meslek lisesinin orda mahmutbey caddesinin hemen arkasında.
sanko sanayi atölye özge fedai usta yeni aldı lifti ustalığınada şüphe yoktur ;)
rad-r şeref usta var işini görürmü bilmem :D
sanko sanayi atölye özge fedai usta yeni aldı lifti ustalığınada şüphe yoktur ;)
doğru adres ;)
rad-r şeref usta var işini görürmü bilmem :D
şeref ustanın oraya kapıdan girmez araba
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bende daha yag degiştirecek yer bulamadım ne dertli alçak araba :D
RottingChrist
11-11-2010, 21:42
doğru adres ;)
şeref ustanın oraya kapıdan girmez araba
:D oraya ne arabalar giriyor.
Anadolu yakası için söylüyorum.İstediği kadar basık olsun her türlü aracın yağını değiştirecek yağcı var bizim burda.Vatandaş bildiğin egzoz kanalı gibi yerde değiştirdiği için sıkıntı yok basıklıkla ilgili.
:D oraya ne arabalar giriyor.
oraya ne arabaların girdiğini 2005 ten beri çok iyi biliyorum,bizde neleri indirdik ama sıkıntı oluyor
bu sanko sanayideki cemin durduğu yer dimi?
hddsheriff
11-11-2010, 22:15
opel odak var :)
aynen cem abiyle sulinin olduğu yer
aynen cem abiyle sulinin olduğu yer
aynen abi doğru diyiyorsun ben yarın gidiyorum :) cemin numarası varsa pm atarmısın sana zahmet yada olan varsa atarsa sevinirim :)
fatihtemizer
11-11-2010, 22:31
sefaköy borusanın karşısı tavsiye ederim..düz giriş...liftsiz....kaldırılma derdin yok....
hondablo
12-11-2010, 10:57
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup: