PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.18i e36 rektifiye

Ronin_
11-11-2010, 17:06
arkadaşlar, e36 3.18i bir araç buldum ve kaçırmak istemiyorum. aracın şuanda motoru toplanıyor (92 model) şuandaki satılık fiyatı baya bi uygun sahibindendeki piyasa şartlarına göre..aracı gidip gördüm inceledim motor tamamen sökülmüş durumda nelere dikkat etmeliyim?

baskı-balata dahil motorun yapılması toplanması 2-3 milyar bir masraf olduğunu söyledi ordaki usta...bunun dışında bu aracın yaşından dolayı nelerine dikkat edilmesi gerekir?kulelerinde şasede herhangi bir kaza yok sadece ufak tefek lokal boyalar yapılmış..

aracı motor sökük halde biz alsak, komple motor rektifiyesi yapılsa ne kadara mal olur?krank ta herhangi bir catlak vs yok, aynı şekilde üst kapakta da..parça fiyatları 0 ve çıkma olarak toplanırsa ne kadar fark olur? işçilik hariç.

ayrıca baskı balata da elden geçirilmesi gerekiyor..ckalede bmw den anlayan adam gibi usta yok işin açıkcası..eğer uyguna gelirse aracı ist ye götürüp orda yaptırmayı planlıyoruz.. ancak kafama takılan astarı yüzünü geçermi ? aracın fiyatı gerçekten çok uygun..

bunun dışında araç full, klima deri koltuk fln filan da mevcut... replica m6 jant takılı..

EREN34
11-11-2010, 17:11
Riskli hareketler.Benim arkadaşım aynen bordo aldı yaptı etti.Bulgar'dan aldı çoğu parçasını ucuz yollu ona rağmen dediğin rakamları ufaktan geçtiki çocuk Edirne sanayinin içinden biri.Madem araba+masrafına paranız yetiyor.O zaman kapora verin bekleyin.Derdi tasası bitince sağlam şekilde alın.Aynı hesap;)

Ronin_
11-11-2010, 17:13
haklısın ancak bu seferde kafama takılan nasılsa satılıcak öyle topliyalım olmasın istiyorum :S eğer biterse şuandaki verdiği fiyatın üstüne ekleyipte satıcak ancak daha sonradan başımı belaya soksun istemiyorum o yüzden dedim direk biz alıp yapsak gönül rahatlığı ile daha iyi olmazmı diye? burda bmw den anlayan biri yok cünkü

EREN34
11-11-2010, 17:23
Ben olsam girmem.Zaten 3.18i motorlar diğerlerine göre hassas ve özelikle yağ eksiltme gibi konularda sıkıntılı makinalar bird ebu durumda almak benim aklıma yatmıyor.Ben almazdım mesela.He Ali alır Mehmet satar orası ayrı tabiki

Ronin_
11-11-2010, 17:34
peki parça fiyat listesi bulabiliceğim bir çıkmacı var mı ? internetten en azından göz gezdirebiliceğim?

EREN34
11-11-2010, 17:38
Benim bildiğim çıkmacı yok netten fiyat bakılacabilecek.Zaten çıkma motor parçası ile moturun dikiş tutacağıda muamma

Ludacris
11-11-2010, 23:52
bilmediğin işe kalkışma derim bilen varsa go go go
bide şu full kavramına bayılıyorum :D
Bmw de deri oldumu full oluyor :hehe: heralde diyer araçlarda yok diye extra falan sanılıyor.

Hızlı_Fransız
12-11-2010, 00:09
Bmw de deri oldumu full oluyor :hehe: heralde diyer araçlarda yok diye extra falan sanılıyor.

KRAL sın ludo....

Ronin_
12-11-2010, 00:22

hadi ya ?:soru:

EREN34
12-11-2010, 06:53
hadi ya ?:soru:

BMW alırken diğerlerinden ayırabilecek özellikler genellikle

M paket
Recaro koltuk(+ısıtma+ elektrikli olabilirde)
24 tuş OBC(yani yol bilgisayarı)
sunroof

tur.Bu özelliklerin genelde çoğu olmaz.Yada olsada biri olur ikisi olur.Hepsi varsa full diyabilirsin arabaya.Bu listeye çift taraflı digital klimada girer ama digital klima 94 itibari ile olduğundan 92de analog çift taraflı klima olur

gurcell
12-11-2010, 07:31
BMW alırken diğerlerinden ayırabilecek özellikler genellikle

M paket
Recaro koltuk(+ısıtma+ elektrikli olabilirde)
24 tuş OBC(yani yol bilgisayarı)
sunroof

tur.Bu özelliklerin genelde çoğu olmaz.Yada olsada biri olur ikisi olur.Hepsi varsa full diyabilirsin arabaya.Bu listeye çift taraflı digital klimada girer ama digital klima 94 itibari ile olduğundan 92de analog çift taraflı klima olur

18 tuş OBC olmasın o? 24 Tuş hiç olmadı e36'larda.

EREN34
12-11-2010, 15:37
18 tuş OBC olmasın o? 24 Tuş hiç olmadı e36'larda.

Haklısın...