Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 GTI sorgusu
Arkadaşlar merhabalar...
306 konusunda seçenek çok.Hatta bu paraya daha iyileride olabilir ancak söz konusu takas olunca seçenekler kısıtlı olabiliyor.Bu araç ile ilgileniyorum.Takas konusu sıcak.Bilgisi olan varmıdır bu araçla ilgili.Kazası belası vs?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-110-000-de-yer-ucagi/detay
Teşekkürler...
senelerdir satılık ..tek bildiğim bu ...:)
Senede değil seneler:D
blok dikişli vs diye bir muhabbet dönmüştü bir konuda hatta bu arabanın fotoda vardıda o araba bumuydu değilmiydi neydi.Bilen çıkar illaki
ahhaha ben geçirdim aklımdan yazmayı:)
arabanın önü komple sıfır yapılmış gibi duruyor
birde . diğer bi sitede bi konu daha gecmıstı sıkıştırarak kullandıgında 550-600 ykr yaktıgı söyuyor herkez normal kullanımda 450 civarı dıyorlar bikac binici ne kadar o yakması ımkansız dedıysem de hepsi yakar yakıyor dediler
Yakından görüyorum devamlı çok temız ve diri bir araç..
önden kazası olabilir eren plaka baya ezilmiş düzelmiş dikkat et
Arabanın önünden hergün 762353253247 kere geçiyorum şirketime çok yakın yerde. BIM'in önünde park halinde durur acıbademde. Aracı incelemedim ama bence ciddi sayılacak hasarlar var. fiziki duruşu güzel değil. heryeri yoğun macunlu bir şekilde boyalı. kuşakları çizgileri çok net değil aracın. eren yakından görsen beğenmezsin bence
arabanın önü komple sıfır yapılmış gibi duruyor
birde . diğer bi sitede bi konu daha gecmıstı sıkıştırarak kullandıgında 550-600 ykr yaktıgı söyuyor herkez normal kullanımda 450 civarı dıyorlar bikac binici ne kadar o yakması ımkansız dedıysem de hepsi yakar yakıyor dediler
Aynen.Zaten farlar 98 değil 2000 2001 farları.Ama mesela benim arkımda 2000 farı takmıştı(gerçi satarken orj farlarını teslim etti alıcıya) Evet yakıtı o şekilde biliyorum.Arkadaşın 306sını bir süre kullanmıştım.Tecrübeliyim o konuda:D Gidip bakmamdaki engellerden biride yakıt konusu aslında çaktırma:) Şu an ş.i ortalama 30 kuruş yakarken ağır gelir ilk etapta
Yakından görüyorum devamlı çok temız ve diri bir araç..
Fotolardada öyle duruyor da takas için onun istediği bir fark var.Bende yemleme bağbında istediğinin 2 milyar altını verdim(amaç arabası gözünde ne kadar değerli onu anlamaktı.Sonuçta dertsiz tasasız arabada kimse 2 lira inmez;) ) gel ortasını bile buluruz demeden ok diyince işgillendim haliylen
önden kazası olabilir eren plaka baya ezilmiş düzelmiş dikkat et
Evet.Hatta ezilmeyi geçtim baya sürütnmüş.
Arabanın önünden hergün 762353253247 kere geçiyorum şirketime çok yakın yerde. BIM'in önünde park halinde durur acıbademde. Aracı incelemedim ama bence ciddi sayılacak hasarlar var. fiziki duruşu güzel değil. heryeri yoğun macunlu bir şekilde boyalı. kuşakları çizgileri çok net değil aracın. eren yakından görsen beğenmezsin bence
Kanka her gün onlarca araba inceleyen gözlerin ile bunları diyorsan vardır bir hikmet diyorum:)
sıkıştırarak kullandıgında 550-600 ykr yaktıgı söyuyor herkez normal kullanımda 450 civarı dıyorlar bikac binici ne kadar o yakması ımkansız dedıysem de hepsi yakar yakıyor dediler
örneğin ben basmadığımda 30 ile 37 kurus arası yakıyordu:) uzunda 27kurusa ınıyordu.ama basınca:heyoo:
örneğin ben basmadığımda 30 ile 37 kurus arası yakıyordu:) uzunda 27kurusa ınıyordu.ama basınca:heyoo:
İstanbul trafiğinde bu değerler hayal:D :D Araba zaten 5 km'yi yarım saatte alamıyor:D
durduk yere yağ pompasının değişmeside düşündürdü şahsen beni..alttanda bişey olabilir ve bunun üstüne motor yapılmış olabilir..110K kmde bir arabanın yağ pompası çok kolay bozulmaz..bu fiyata daha iyilerini kesin bulursun..
durduk yere yağ pompasının değişmeside düşündürdü şahsen beni..alttanda bişey olabilir ve bunun üstüne motor yapılmış olabilir..110K kmde bir arabanın yağ pompası çok kolay bozulmaz..bu fiyata daha iyilerini kesin bulursun..
İŞin o kısmı düşündürücü dediğin gibi.Zaten aracı yakından incelemiş bir arkadaşta nahoş şeyler söyledi araç ile ilgili.SAnırım vazgeçtim diyebilirim.
Seçenek dediğin gibi bulunabilir ancak benim rsi ile takas söz konusu olunca malesef işler değişiyor.İşin aslı kafama göre düzgün 106 saxo bulamadığımdan 306lara baktım
ygtkrmdnz
13-11-2010, 15:01
sana şunu tavsiye edebilirim gerçekten piyasadaki çoğu 306 dan iyidir durumu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-306-hersey-ortada-patlak-gti-lerle-karistirmayin-29952567/detay
sana şunu tavsiye edebilirim gerçekten piyasadaki çoğu 306 dan iyidir durumu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-306-hersey-ortada-patlak-gti-lerle-karistirmayin-29952567/detay
Sağol dostum ancak söz konusu takas olunca İstanbul'dan çok uzaklarda bakamıyorum araba.Logo iptali oldumu zaten bende bitiyor o araba oda ayrı bir konu:)
İŞin o kısmı düşündürücü dediğin gibi.Zaten aracı yakından incelemiş bir arkadaşta nahoş şeyler söyledi araç ile ilgili.SAnırım vazgeçtim diyebilirim.
Seçenek dediğin gibi bulunabilir ancak benim rsi ile takas söz konusu olunca malesef işler değişiyor.İşin aslı kafama göre düzgün 106 saxo bulamadığımdan 306lara baktım
306'yada bindim uzun süre ondan sonra 106 ve şimdide saxo..valla doğrusunu istersen 306 çok farklı bi araba, düzgününü bulursan gerçekten çok keyifli..ama bugünün benzin fiyatları ile çok zor..umarım gönlüne göre bişey bulursun..
306'yada bindim uzun süre ondan sonra 106 ve şimdide saxo..valla doğrusunu istersen 306 çok farklı bi araba, düzgününü bulursan gerçekten çok keyifli..ama bugünün benzin fiyatları ile çok zor..umarım gönlüne göre bişey bulursun..
Kesinlikle katılıyorum.306 bildiğin başka sınıf.Vakti zamanında tadını aldım biraz.106ım oldu.306da o genişlik oturaklılık kullanım zevki vs farklı baya:) İnşallah buluruz bakalım nasip kısmet.Teşekkürler iyi dilekler için:)
Sağol dostum ancak söz konusu takas olunca İstanbul'dan çok uzaklarda bakamıyorum araba.Logo iptali oldumu zaten bende bitiyor o araba oda ayrı bir konu:)
Bu aracı biz sattık.
Alan arkadaşta tanıdık ve sadece hafta sonları biniyor.
Gayet temiz kullanıyor , kazası belası hiçbirşeyi yok bu aracın.
Komple boyalı , ton farkı değiştirildi ve yaştan ötürü.
Tüm eksiğini yeni sahibi tamamen giderdi. ( Elektronik )
Yakıt konusu hakikaten sıkıcı 40 kuruştan aşağısını göremedik şehir içinde.
Eski plakasıda 34 Y sonrasını hatırlamıyorum :)
Not : İlan sahibinin takas düşüneceğini sanmam RSI ile belki bakan diğer arkadaşlar için yazdım :)
halilcan9455
13-11-2010, 16:05
çamurlukta oynama var galiba dikkat ederseniz görürsünüz.
diğer arkadaşlarında düşündüğü gibi bu araba bi haylazlık yapmış :D
RSI ile takas düşündü ancak şu yağ pompası değişmesi meselesi beklemeye alıyor beni.Bakalım nasip kısmet.
bence daha duzgunlerıne bak cok para takas ıcınde cok fıyat
Cumartesi günü Kazasker'de 106 GTi görmeye gittim..
Dönüşte yürürken yolun üzerinde bunu gördüm, öyle bi baktım fakat hoş durmuyor araç..
Tavandada boya kabarmaları mevcut.. Hayırlısı olsun..
Cumartesi günü Kazasker'de 106 GTi görmeye gittim..
Dönüşte yürürken yolun üzerinde bunu gördüm, öyle bi baktım fakat hoş durmuyor araç..
Tavandada boya kabarmaları mevcut.. Hayırlısı olsun..
Tavan mevzusundan sonra vazgeçtim diyebilirim direk.Bu arada minibüs caddesi üzerindeki esnafta olan indigo mavi 106ya bende baktım geçen hafta.Düşman başına diyorum:)