Orijinalini görmek için tıklayınız : iyi yürüyen atmosferik 106 saxo
boosted_pug
13-11-2010, 11:15
arkadaşlar öncelikle lütfen konuda tartışma münakaşa vb. bişi çıkmasın lütfen çok rica edicem
amacım kimseyi birbirine düşürmek değil atmosferik yapılı olan kimler war araçlarındaki specler neler maximum alınan hp nedir? dyno çıktıları warsa paylaşırlarsa sewinirim
ya mehmet ali abi bu konunun sonu ne :) senin kafanda sanırsam bir proje var ?
chiefkadir
13-11-2010, 16:26
Ankarada TH 106 rev.2 yapıldı rodajda şuanda pt52,custom yazılım,12cr forged pistonla koşturcak inşallah :)
Ankara Th106 Rodajda (kadir abi yazmış) + 28Ac106 (pt52 kentcams egzantrik, 12.2cr olması lazım forged piston, yazılım)
boosted_pug
13-11-2010, 23:27
ankaradakinler birbirlerini ve arabalarındaki specleri biliyolardır 3 aşşağı 5 yukarı benim merak ettiğim izmir ist. bursa antalya neler yapılmış kaç hp alınmış ?
Güzel baslık ist de ac 106 vardı 183hp cıkmıştı sanırım ama marka model olarak speclerini bilmiyorum.
dragstar
14-11-2010, 21:18
çok yakın bi abimin arbasıdır
wiseco 12.2:1 forged piston
kent cams pt52 egzantrik
31/67 67/31 timing
72mm gaz kelebeği
ported & polished kapak
3.8 kg markasını hatırlayamadığım volan
omp baskı balata
msd bobin ve kablolar gelicek
ss header gelicek
ss ara borular ss orta susturucu ss son susturucu gündelik kullanım için yapılmıştır araba sökük değildir hatta tesisat vardır
13/59 kısa
ms2 ecu taktım dün araba marşa bastık rodaja başladık 200 kmde rodaj ve mapping bitince dynoya çıkarız
34 ac 6310 var mamimakinen'de pt52 var yazılım var piston var bıseler daha var gerısını bılen yazar
dragstar
15-11-2010, 16:43
mengü abi araba çarşambadan sonra hazır
Şuan en dolu olan 28 AC 106'tı olarak biliyorum 187 hp dyno çıktısı mevcut...;) TH 700'De yolda geliyor taze taze :D
kent cams pt52 egzantrik
31/67 67/31 timing
72mm gaz kelebeği
ported & polished kapak
omp baskı balata
ss header gelicek
ss ara borular ss orta susturucu ss son susturucu gündelik kullanım için yapılmıştır araba sökük değildir hatta tesisat vardır
13/59 kısa
ms2 ecu taktım dün araba marşa bastık rodaja başladık 200 kmde rodaj ve mapping bitince dynoya çıkarız
Kardeşim bu araç TY saxo'mu geçen bii arkdaşım bahsetmişti oo araçtan ondan soruyorum ?
Kardeşim bu araç TY saxo'mu geçen bii arkdaşım bahsetmişti oo araçtan ondan soruyorum ?
araba 106. plakasını tam hatırlamıyorum kemal yazar görünce.
dragstar
16-11-2010, 23:51
plakasını bilmiyorum isim plaka fln hafızam yoktur :D
ac 106 nın 187 hp paşaoğlu dyno çıktısımı var
regülatör veya büyük enjektör varmı tek merak ettiğim
boosted_pug
17-11-2010, 01:55
kemal benim bildiğim custom yazılım war
tubayın dynosunu görmüştüm maşallahı war 180 küsürdü ama tam kaçtı hatırlıyamadım yeni hali dahada güzel olur inş.
arkadaşlar şunda şu war bunda bu war aslında kim ne yapmışsa yapmıştır yazmak istemiyende olabilir yada adama arabayı zır soymuştur oda iyi yürüyodur benim merak ettiğim alınan hp ler yada tork neyse........... Tr de en güçlü tu5j4 - jp4 araç kimde bulunuyo onu merak ediyorum
Sefa_vts
17-11-2010, 02:03
Clio RS enjektörü oluyo ama AC de yok.. 186 civarı çıktısı evet :)
kemal benim bildiğim custom yazılım war
tubayın dynosunu görmüştüm maşallahı war 180 küsürdü ama tam kaçtı hatırlıyamadım yeni hali dahada güzel olur inş.
arkadaşlar şunda şu war bunda bu war aslında kim ne yapmışsa yapmıştır yazmak istemiyende olabilir yada adama arabayı zır soymuştur oda iyi yürüyodur benim merak ettiğim alınan hp ler yada tork neyse........... Tr de en güçlü tu5j4 - jp4 araç kimde bulunuyo onu merak ediyorum
Açıkçası tırmamma yarışlarında kullanılan C2 vts ler bunlar.. Alüminyum aşırı afif emme manifoldundan tut(1350-60 sterlin) Egzantriklerin lift değerine kadar bu gücü hak ediyorlar..
Şimdilik dyno sonucuna göre konuşuyorsak eğer, Saxo mnevcut.. Vems throttle lı şuan satılık olan.. İzmir'de yarışmış olan..Keza Kop'un aracının da bu güçlerde olduğunu tahmin ediyorum..
Zamanında 2000-2001-2002 yılında paşaoğlunda hazırlanmış 106 larda bu güçlerdeydi tek eksik yazılımın filtre varkende aynı olması idi..
Bana kalırsa 1.8 stroke lu araçlarda geldi geçdi bu camiadan.. Onların ölçümünün olmamış olması kötü şans..
Hayır ankara ivedikte bi dyno isimi aklıma gelmiyor. regülatör vardı sanırım ama enjektör yok onu biliyorum yarın daha detaylı yazabilirim ;)
Clio RS enjektörü oluyo ama AC de yok.. 186 civarı çıktısı evet :)
sefa orj. enjektör 180+ destekliyomu ki? 3 barda.
Yaw sanki AC'ler karıştı gibime geliyor:D:D
Sefa_vts
17-11-2010, 02:11
sefa orj. enjektör 180+ destekliyomu ki? 3 barda.
Sıkıntı çıktı mı bilmiyorum %105 felan çalışıyordur :)
Yaw sanki AC'ler karıştı gibime geliyor:D:D
Şimdi dank etti ama ac'ler aynı gücü çıkarmış demekki.. 183 tü galiba Mami abininki.. Paşaoğlu dyno tabi..
177 ye falan geliyor sanırım doğru çarpımla, %100 e yakın çalışıyor :) belki regülatör falan vardır.
orjinal emmeyle güzel değerler bence
Şimdi dank etti ama ac'ler aynı gücü çıkarmış demekki.. 183 tü galiba Mami abininki.. Paşaoğlu dyno tabi..
Aynen kanka benim dedim 28 AC sanırım yakın değerler ... yaa annamadım oo nette satılık olan saxo 187 hp yazılmış şimdi yine baktım ems beyin thoortle bady mevcut ama güç aynı nasıl oluyr annamadım mantıksız geldi bana bu olay adam piston egtrk normal şekilde dolduruyr ems olmadan thoortle bady olmadan yine aynı güçler çıkıyor ?
Alicanrs
17-11-2010, 08:16
Ty saxo bende krdşm şuan =) 12.2 cr. wösner--- kentcams pt52 -- 13/59 kısa--hafif volan-- port polish---kentcams subab yay şapka -- geniş gaz kelebeği mevcut =) bi dynoda biz yapalm :)
Selcuk_RoL
17-11-2010, 09:07
Ac 6310 pt52 kisa pejosport yazilim forget piston filtre duz boru hafif volan portpolish buyuk gaz kelebegi arac sokuk degil ama PUG bence cook hizli kimse atar gider olarak algilamasin ama varsa ayni speclerde arac denenirse cok zevkli olur uzun zamandir bole bir deneme izleyemiyoruz?
34 AC 6310
supersprint eksoz,
51mm potsuz ara boru,
Filtre kiti,
13/59 kısa şanzuman,
wiseco forget piston 11,2
kentcams Pt 52 egzantrik,
yay şapka,
portpoliş kapak,
pejosport yazılım,
Bronz baskı balata,
Hafif Volan...
Cihan Çizmeci
17-11-2010, 12:00
kent cams pt52 egzantrik
31/67 67/31 timing
72mm gaz kelebeği
ported & polished kapak
omp baskı balata
ss header gelicek
13/59 kısa
3.8 Kg Hafif Volan büyük ihtimalle Fidanza'dır :) :icon_tup:
dragstar
17-11-2010, 12:22
Ty saxo bende krdşm şuan =) 12.2 cr. wösner--- kentcams pt52 -- 13/59 kısa--hafif volan-- port polish---kentcams subab yay şapka -- geniş gaz kelebeği mevcut =) bi dynoda biz yapalm :)
okulda konuşmuştuk tek egzantrik yoktu ztn, yaptığım arabanın rodajı ve mappingi bitsin deneriz istersen
3.8 Kg Hafif Volan büyük ihtimalle Fidanza'dır :) :icon_tup:
fidanzalar 3.5 kg
akşam yazarım ne olduğunu
mengü abi bayramdan sonra ss header, msd bobin, kablolar, itb takıcaz knock kulaklığım ve drift boxım gelsin biraz çalışmadan sonra güzel değerler çıkacağına inanıyoruz
Alicanrs
17-11-2010, 12:23
okulda konuşmuştuk tek egzantrik yoktu ztn yaptığım arabanın rodajı ve mappingi bitsin deneriz istersen
bana uyar araç hazır ben egzantiriği sökmeden denk gelirsen iyi olur
dragstar
17-11-2010, 14:39
bu araç konya yarışındaki uzunlarda nos bağlı olan araç :icon13:
atmosferik specleri warsa dynosunu görebilirsek sewinirim
ewet yıllar önce 1.8 yaplan araçlar wardı ozamanlar dyno çok yaygın olmadığı için bilemiyoruz
kemal elin sağlık kardeşim gönderdiğin map da bi sıkıntı göremedim kardeşim muhtemelen r52 r56 dan bi ayar çekmen gerekli
1.8 yapıldığında ztn under-squere olan motor aşırı under-squere oluyor aşırı strokelu hale geliyor ben verim alan pek görmedim güzel tork çıkar ama yüksek hp beklemek bence yanlış
abi sorunu hallettim sarj dinamosunda sorun varmış bobin dolmuyordu heralde log alınca çıktı herşey ortaya :D
kullanılan malzemler kdr da yapılan işçiliğin önemli olduğunu unutmayalım malzeler +10 olsun ama işçilik kötüyse yapacak bişe yok şuana kdr kendi gözümle gördüğüm iyi yürüyen 106 lardan ac 6310 106s16 dır.
1.8 lerin strok kaç mm tam olarak?
1.8 lerin strok kaç mm tam olarak?
tekrar baktım, stroke fix 89 mm, 78.5 tan 80 e kadar bore seçeneği sunuluyormuş.
tekrar baktım, stroke fix 89 mm, 78.5 tan 80 e kadar bore seçeneği sunuluyormuş.
1.8 stroker kit var krank kol piston şeklinde. Hatta ister low-comp ister high-comp halde sipariş edebiliyorsun.
Bugün nette bursadan bi araca rastladım bordo bi 106 'tı aracım 1.8 dir yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum
http://www.kamracing.co.uk/index.php/citroen/citroen-saxo/saxo-engine/stroker-kits/dp-performance-stroker-kit-citroen-saxo-1-6-16v.html
ennn ıyı saxo burda mı bellı olucak cuma gunu aslında gızlıden gızlıye sonuc bellı ama olsun dostluk kazansın :)
dragstar
18-11-2010, 11:27
Kemal diğer araçla gelecektir kemalin kendi aracının o şekilde bi mücadelesi olacak durumda deil bence.
serkan abinin dediği gibi araba bnm değildir ama arabayı ben yapıyorum herşeyiyle
bnm arabanında zamanı gelicek ;) ztn araba beyinsiz halde yatıyor şuan otoparkta
dün gece map e çıktığımızda arabada sorun çıktı bayramdan sonraya kaldı deneme
üzerindeki parçalara göre yazılmış chip vardı arabada önceden şunu net bir şekilde diyebilirim chipli halinden alakasız şekilde iyi gidiyor
bide alican snn arabanda söküklük veya ekstra ağırlık varmı dediğim gibi tesisat var arabada bagajda 2 anfi 30 luk bas fln
mami_makinen
22-11-2010, 22:22
dostum aracın speclerini biliyosan yaz dynosu warsa ekle onun haricinde bu şekilde gider yapar gibi msj yazmazsan sewinirim
arac dynosu 181 bg 184 tork tur .pasaoglu dyno kayıtları mevcuttur..obur aracların dynosu hangı dynoda yapılmıstır serp dynomu bosch mu...merak ettım daha once serp dynoya aracımı cıkardım 198 bg cıktı:D:D o yuzden sordum
egeturbo
23-11-2010, 08:17
izmirde rıfat karamanın 106dı vardı
bildiğim kadarı ile tam specleri bilmiyorum
Throotle dbilas
pt 52 egzantirik kent cams
Wiseco 12 gibi sıkıştırması olan pistonları
kısa oranlı şanzuman
chip tuning
port polish
timing by ali girgin :D
supersprint headers ve son susturucu falan vadı bildiğim kadarı ile
daha aklıma gelmeyende bi ton parçası var gerçektende çok güzel gidiyordu.
Bide izmirde aydan abinin saxo vardı ud 106 vardı onlarda güzel gidiyordu inş onların speclerini hatırlayan biri cıkarda yazar
Bursadan bildiğiniz gibi bordo saxo var izmir drag 1cisi sanırım motoru baya doluydu
pt53 egzantirik
piper cross yay sapka
exedy baskı balata
thortle bady
PORT POLİSH
TİMİNG AYARI POWERED BY ASUS
sanzumanı değişik sanırım 3 sanzumandan toplanmıştı
vs. Hafifletme oda sanırım bosh dynoda 190 hp cıkarmıstı
NZM gti. Egzoz bile yok ama yürürünü ben çok beğeniyorum.Dün gecede şahit oldum tekrardan
harbiden o nzm ne gidiyor öyle ya, bursadaki videosunu izledim stock haliyle dolu vti geçiyor
arkadaşlar fidanza volanın alüminyum olanı 2.4 kg olması lazım..fidanzanın çelik volanı sanırım 3.5 kg.
27 an 221
gaziantep
Abi spec yazda bizde bilelim ne var ona göre nsl bii gideri var tahmin yürütürüz ;)
mami_makinen
30-11-2010, 19:21
ıyı yuruyen 106 lar yanyana gelsede guzel bı deneme yapılsa cok guzel olacak
ıyı yuruyen 106 lar yanyana gelsede guzel bı deneme yapılsa cok guzel olacak
Mami abi cok akıllısın :D
mami_makinen
30-11-2010, 21:58
Mami abi cok akıllısın :D
harbıden oyle ama hep lafta kalıyo ... denensın gorulsun en hızlısı hangısı bakalım
-HAKTAN-
30-11-2010, 22:05
harbıden oyle ama hep lafta kalıyo ... denensın gorulsun en hızlısı hangısı bakalım
Ben varım kanka isteyen buyursun beklerim.
mami_makinen
30-11-2010, 22:11
yokmu denemek ısteyen atarlı gıderlı cıgerlı 106 saxo vtec
-HAKTAN-
30-11-2010, 22:13
AC 6310 garajda kuduz köpek gibi yatıyo :Dkanka ben varım gayet keyifli güzel denemeler olur.Hadi 106-Saxo 1-2 :D
:icon_tup:
mami_makinen
30-11-2010, 22:15
34 AC 6310 HAKAN arkadasımız almıstır hayırlı olsun ...gule gule rool yapsın :DD:
Çözdüm seni hepsini toplayıp hepsini birden geçmek istiyorsun :D dert tasa kalmasın :D :D
34 AC 6310 HAKAN arkadasımız almıstır hayırlı olsun ...gule gule rool yapsın :DD:
haydaaa abı harbımı dıyonuz yaa :eek:
:cool:
-HAKTAN-
30-11-2010, 22:17
Emin ol kanka :D
mami_makinen
30-11-2010, 22:19
haydaaa abı harbımı dıyonuz yaa :eek:
:cool:
aksam aksam geldı aldı gıttı ..ac artık hakan ımzası tasıyorrr
avatarın alltınada yazıldıgına gore ac alınmıs. hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesın...
-HAKTAN-
30-11-2010, 22:20
aksam aksam geldı aldı gıttı ..ac artık hakan ımzası tasıyorrr
:D:D adresi biliyosun kanka ne zaman istersen AC emrinde
mami_makinen
30-11-2010, 22:20
Çözdüm seni hepsini toplayıp hepsini birden geçmek istiyorsun :D dert tasa kalmasın :D :D
estafurullah gecmek gecılmek hepımız ıcın ...ama konu acılıyo oyle kalıyo denensın gorulsun ...
-HAKTAN-
30-11-2010, 22:22
avatarın alltınada yazıldıgına gore ac alınmıs. hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesın...
saol ceco sanada gc8 hayırlı olsun bu arada mami'den duydum güle güle kullan
saol ceco sanada gc8 hayırlı olsun bu arada mami'den duydum güle güle kullan
saolasın allah razı olsun. bugun yarın senın evo ıcın gelcez kapına kısmetse bı arakdas için :) fn2 ıle takas dusunurmsun ac yı aldın evoya gerek kalmadı zaten :D
-HAKTAN-
30-11-2010, 22:27
saolasın allah razı olsun. bugun yarın senın evo ıcın gelcez kapına kısmetse bı arakdas için :) fn2 ıle takas dusunurmsun ac yı aldın evoya gerek kalmadı zaten :D
Buyrun gelin ceco beklerim konuşuruz
Bursadan bildiğiniz gibi bordo saxo var izmir drag 1cisi sanırım motoru baya doluydu
pt53 egzantirik
piper cross yay sapka
exedy baskı balata
thortle bady
PORT POLİSH
TİMİNG AYARI POWERED BY ASUS
sanzumanı değişik sanırım 3 sanzumandan toplanmıştı
vs. Hafifletme oda sanırım bosh dynoda 190 hp cıkarmıstı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-racing-drag-car-187-hp-1-6-16v-atmosferik-power-29827427/detay
Buyrun gelin ceco beklerim konuşuruz
tamam ben ararım senı oturur konusuruz.
Abi spec yazda bizde bilelim ne var ona göre nsl bii gideri var tahmin yürütürüz ;)
konyadaki videolarına bak kardeşim zaten az çok anlarsın işin içindeysen .... burda speclerini atıp tutmaya gerek yok... gel misafirim ol antepde speclerini canlı canlı yaşa başımın üstünde yeriniz var :D
dragon07
02-12-2010, 08:14
usta noslu 106 ile nossuz makinalaramı göz dikiyosun?
arkadaşların dedigi gibi malzeme kadar takan adam ve ayar çok önemli
usta noslu 106 ile nossuz makinalaramı göz dikiyosun?
ne münasebet kardeşim! dediğin gibi yapsam draglarda 2. grupta vti vts gti larla yarışır kupayı alır kenara çekilirim... bu zamana kadar hep üst gruplarda yarıştım, amacım aracımın son giderini görmek ... haa varsa gırtlak atmosferiğin üstüne nos basacak adam görmek isterim....
Sefa_vts
02-12-2010, 17:39
ne münasebet kardeşim! dediğin gibi yapsam draglarda 2. grupta vti vts gti larla yarışır kupayı alır kenara çekilirim... bu zamana kadar hep üst gruplarda yarıştım, amacım aracımın son giderini görmek ... haa varsa gırtlak atmosferiğin üstüne nos basacak adam görmek isterim....
Keşke atmosferik olarak girip zaman yapsaydın.. diğer 106-saxo ların zamanına göra aracının giderini görmüş olurdun..
HaLuK-35
02-12-2010, 18:23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-saxo-french-kiss-d-rv-saxo-32546368/detay
Keşke atmosferik olarak girip zaman yapsaydın.. diğer 106-saxo ların zamanına göra aracının giderini görmüş olurdun..
çok komik :D 12 senedir deniyorum birine faydası varsa....
Sefa_vts
04-12-2010, 06:43
12 senedir drag pistimiz ve drag pistimizde zaman ölçer var çünkü.. Gelmişken şunu değerlendirmek lazım.. sen konyada 400 metre zamanı yaparsın adam manisada yapar illa görüşmek buluşmak yersiz olur.. yapın görülsün diye söyledim.. 12 senedir yapıcağına 1 kere atmosferik zaman yapsaydın onun üzerinden konuşsaydık keşke..
Kolay gelsin başarılar..
pejocan kendını fena yukarılarda goruyorsun 12 senedır denıyorsun madem konyada nos bastın arabanın agzından yuzunden kan geldı sagından solundan yaglar akmaya basladı yuksek sıkıstırmada 12 senedır nosu ayarlamayı uyanamadınmı yada 12 senede bı standolone ecu bulup yapıp arastırıp nos kontrolu ordan kontrol etmeyı aklına getıremedınmı 12 sene bosuna benzın yakmısın ozaman kı sole bı olay benım gozumde nos bı yetenek degıl sadece ego tatmınıdır 12 sene boyunc NA olarak ust gruplarda yarısmayı neden denemedın o kadar abartılcak bı olay yapmıyorsun belırlı 3 4 parcanın ustune nos basıyorsun 12 sene yı bırak 7 8 sene gerıye gıt guzel 106 lar kosuyordu nossuz suandakı gıbı kendını TR nın Na kıngı ılan edıyorsun unlemlı kelımeler kuruyorsun burda neyı kıme ıspat edıyorsunkı herkez herkezı bılıyor bırak senın arabanı baskası konussun sen degıl haaa dersenkı satılık araba reklamlardayız sorun yok bı 12 sene daha yol kat etmen geekıyorkı arabanın nosssuz suresıne gore kendını gelıstırebılmen ıcın
herkez para emek verıyor herkez ıster ıyısı nı ben yapayım degısık ısler uzerıne gıdılıyor artık 106 da bak hedar gelıstıyorlar sanzıman yapıyorlar ıtb ler yapılıyor 0 50 daha ıyı olabılmek ıcın yok herkez aptal sen akıllısın bagla nosu yap 3 4 tane belırlı malzemeyı asıl nosa sonra en ıyı sure bende ola bı dunya yok
chiefkadir
04-12-2010, 10:41
27 an 221gaziantepKardeşim epeydir yazıyosun ediyosun milletin yaptığı işlere kafana göre yıkıcı eleştri yapıp sonrada "eleştriye gelmiyosunuz"diyosun aradanda kendi arabanı ön plana çıkarmaya çalışıyosun, bizim rs'e,göki'ye,ac, ye hepsine bir kulp buluyosun kendi noslu arabanıda "iyi yürüyen atmosferik 106 saxo"sınıfında tek geçiyosun velevki doğru ve atmosferik olarak araban çok iyi bunu antep ortamında söyleyebilirsin dersinki antepin en hızlı atmosferik 106 sı ..bizden biri çıkıpta demezki yalan söylüyosun .haa biri çıkar ordan derki sana deneyelim belki seni geçer antepin en hızlısı o olur..
Senden yaşca büyüğüm iyi bir insan olduğuna inanıyorum ve rica ediyorum bu tip atar gider şeklinde konuları baltalamak yerine buraya yazan ve gerçektede araba koşturan bu insanlarla iyi ilişkiler içine gir gün olur devran döner insanın insana ihtiyacı olur,o yüzden bundan sonra daha ılımlı yaklaş bence arabaların videolarında kafalarına takılan yer olursa güzelce sor hoşuna gitmeyen noktalarını söyle haklı olduğun yerler vardır ama önce araştır zor değil umarım bu yazdıklarımıda ters anlamassın,
Kal sağlıcakla:icon_tup:
pejocan kendını fena yukarılarda goruyorsun 12 senedır denıyorsun madem konyada nos bastın arabanın agzından yuzunden kan geldı sagından solundan yaglar akmaya basladı yuksek sıkıstırmada 12 senedır nosu ayarlamayı uyanamadınmı yada 12 senede bı standolone ecu bulup yapıp arastırıp nos kontrolu ordan kontrol etmeyı aklına getıremedınmı 12 sene bosuna benzın yakmısın ozaman kı sole bı olay benım gozumde nos bı yetenek degıl sadece ego tatmınıdır 12 sene boyunc NA olarak ust gruplarda yarısmayı neden denemedın o kadar abartılcak bı olay yapmıyorsun belırlı 3 4 parcanın ustune nos basıyorsun 12 sene yı bırak 7 8 sene gerıye gıt guzel 106 lar kosuyordu nossuz suandakı gıbı kendını TR nın Na kıngı ılan edıyorsun unlemlı kelımeler kuruyorsun burda neyı kıme ıspat edıyorsunkı herkez herkezı bılıyor bırak senın arabanı baskası konussun sen degıl haaa dersenkı satılık araba reklamlardayız sorun yok bı 12 sene daha yol kat etmen geekıyorkı arabanın nosssuz suresıne gore kendını gelıstırebılmen ıcın
herkez para emek verıyor herkez ıster ıyısı nı ben yapayım degısık ısler uzerıne gıdılıyor artık 106 da bak hedar gelıstıyorlar sanzıman yapıyorlar ıtb ler yapılıyor 0 50 daha ıyı olabılmek ıcın yok herkez aptal sen akıllısın bagla nosu yap 3 4 tane belırlı malzemeyı asıl nosa sonra en ıyı sure bende ola bı dunya yok
belliki konya senin içine oturmuş...allah yardımcın olsun kop kop hop kop falan filan :D:D:D
Kardeşim epeydir yazıyosun ediyosun milletin yaptığı işlere kafana göre yıkıcı eleştri yapıp sonrada "eleştriye gelmiyosunuz"diyosun aradanda kendi arabanı ön plana çıkarmaya çalışıyosun, bizim rs'e,göki'ye,ac, ye hepsine bir kulp buluyosun kendi noslu arabanıda "iyi yürüyen atmosferik 106 saxo"sınıfında tek geçiyosun velevki doğru ve atmosferik olarak araban çok iyi bunu antep ortamında söyleyebilirsin dersinki antepin en hızlı atmosferik 106 sı ..bizden biri çıkıpta demezki yalan söylüyosun .haa biri çıkar ordan derki sana deneyelim belki seni geçer antepin en hızlısı o olur..
Senden yaşca büyüğüm iyi bir insan olduğuna inanıyorum ve rica ediyorum bu tip atar gider şeklinde konuları baltalamak yerine buraya yazan ve gerçektede araba koşturan bu insanlarla iyi ilişkiler içine gir gün olur devran döner insanın insana ihtiyacı olur,o yüzden bundan sonra daha ılımlı yaklaş bence arabaların videolarında kafalarına takılan yer olursa güzelce sor hoşuna gitmeyen noktalarını söyle haklı olduğun yerler vardır ama önce araştır zor değil umarım bu yazdıklarımıda ters anlamassın,
Kal sağlıcakla:icon_tup:
eyvallah kadir abi iyiyede kötüyede açığım ...kötü komşu adamı mal sahibi eder...kib:icon_tup:
belliki konya senin içine oturmuş...allah yardımcın olsun kop kop hop kop falan filan :D:D:D
ben konyada kupayı aldım geldım her anons yapıldgında kapı nosu benım starta gıdebıldı arabam penguen gıbı cırpınmadım sagda solda agzımızdan yuzumuzden kan gelmedı selpak ıstemedık huehudehdhuwehduwe
kanka selam asl pls sen okuyomusun kaca gıdıyorsun gezegenını sewıyormusun
ben konyada kupayı aldım geldım her anons yapıldgında kapı nosu benım starta gıdebıldı arabam penguen gıbı cırpınmadım sagda solda agzımızdan yuzumuzden kan gelmedı selpak ıstemedık huehudehdhuwehduwe
kanka selam asl pls sen okuyomusun kaca gıdıyorsun gezegenını sewıyormusun
derdi senimi gerdi... çok sevinmişsin belli ki...biz pire için yorgan yakarız...noldu kop gerçekten satlıkmı hahahaaaaa ......çok acil ise satman 7 bin vereyim hatrın için bizim çiftliğe kümes lazımmış en iyi küme koptan olur...
yada hiç satma sezon başlasın içinden geçeyim kime selpak lazım görelim :D:D:D
( umarım kırılmazsın şaka yapıyorum..)
http://www.youtube.com/watch?v=nbXBNnDKhFQ&feature=related
kankaaaaaaaa 0 5 sanıyeden sonrasııııı :heyoo: benınkıde latıfe ıohhfehufdıwhudıwheuıdwhudıwwe walla alıosan 18 e bırakın arabayı sana senın nosu kopa baglarsın her sene nokta atısı kupa sana kalır kırılma dokulme selpak derdı olnazzzzzzzzzzzz :heyoo: sındı gıdıyoruzzzz aksam hatta kalak okey baaay
http://www.youtube.com/watch?v=nbXBNnDKhFQ&feature=related
kankaaaaaaaa 0 5 sanıyeden sonrasııııı :heyoo: benınkıde latıfe ıohhfehufdıwhudıwheuıdwhudıwwe walla alıosan 18 e bırakın arabayı sana senın nosu kopa baglarsın her sene nokta atısı kupa sana kalır kırılma dokulme selpak derdı olnazzzzzzzzzzzz :heyoo: sındı gıdıyoruzzzz aksam hatta kalak okey baaay
ok by :heyoo::heyoo::heyoo: