Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 focus mu ? 2011 megane mi?
aracı satılıga cıkardım pederide mınıbus sevdasından vazgecırıym az kmde bu modellerde iki secenegım var kafamda ikiside ayrı ayrı gorunus olarak guzel duruyor.ama focus guc olarak daha etkıleyıcı gelıyor bana.bunların sımdı var guvenlık paketı cart curt focusunda x paketı yada x olmadan tıtanıum paketi de guzl donanımlı..burada illaki bu araclara sahıp arkadaslar vardır.performansı dayanıklılık surus konforu olsun yol tutusu olsun bakım masrafı olsun hangısını tercıh ederdınız sız olsanız ?
valla megane ı bilmemde 2 gün önce ford a gittim focus test etmek için ama özellikle kapı içlerinde kullanılan malzeme kalitesi ve işçiliği yüzünden soğudum.Her yer sert plastik ve ilerde muhakkak çok tıkırtı yapacak.En güzel kararı 2 aracıda test ederek siz verin.
Focuslarn bazilarinda teyp kismi gri bazilari siyah griler cok oyuncak duruyor siyah terch edecegm kesn ama kapilarada bakmak lazm
devil_berk22
13-11-2010, 18:43
focus tercihim olurdu alman aracıdır nede olsa
2010 model ithal megane'ları tercih edin. yerli üretimlerin bazı dezavantajları var..
2010 megy 2 olanlarmi diosun onlarda yrni motor var ama kasa eski kasa sanirm
Focuslarn 2008 lerden bazilari yeni kasa 30mlyara blunablir sanirm su araba satlsnda pederi bi kandirym ikisinede bakicam hangisi temizse ondan aldiricam:)
hayır megane 3'lerin ithal olanlarını tercih edin diyorum.. ben öyle yaptım.. 40 milyara sıfır 2011 megane 3 dinamik alabilirdim. almadım.. 2010 model 2. el ithal aldım..
Yeni olan iyidir. Hem focus un üretimi bitecek megane yeni çıktı.
ithal oldugu nasıl anlasılıyor ve arac genel olarak nasıl.aslında megyler hosuma gıdıor bızımkı megane 1 oda guzel yanı yenıler daha guzldır orası baska:D
AhmetYılmaz
13-11-2010, 19:23
Focusun yeni makyajlı kasası çıkıcakmış. Bu yüzden almak mantıksız olur değeri düşer. Bizde 20068 megane vardı. Çok zevk veren güzel bi araba. Eee 2010 da öyledir.
focusun ztn 2008den sonrası makyajlı yaf bıdahamı cıkacakmıs :D ozaman 2006 kasa focus nasıldır alınırmı :) megane 2 ler nedense hıc hosuma gıtmıyor acıkcası:S oda motor secenegı yuzunden he 1.5 100 bg lik denk gelırse hayır demem: d
ya bu arada bunlara 2005 kasa honda civic leride eklesek nasıl olur :) honda suana kdr hıc bınmedım pekte bılmıyorum yakıtını mekanık saglamlıgını yada bakım onarım masraflarını bılgı verırsenız sevınırım