PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Colt czt sorgusu

okanturan
14-11-2010, 11:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-colt-2007-colt-czt-boyasiz-hatasiz-48-000km/detay

ARKADAŞLAR ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIDIR.

mechanıcer
14-11-2010, 11:30
ben aradım konustum hata olmadıgını soyledıler gelıp gormemı ıstedıler . ama ıstenılen yetkılı servıse goturup bakılabılecegını belırttı cocouk. 2 sahıbı ogrencı. çorluda.

Slmcnsl
14-11-2010, 12:35
koltugunda bi kariş yirtik varmiş diktirmiş. kaputta taş izleri varmiş bi kaç tane.
ufak tefekte çizikleri varmiş fakat pasta cila ile gidebilcek şekilde imiş.

badboy
14-11-2010, 12:36
Ben kendı Czt mı almaya gıtmeden once bunu gormeye gıttım.Bu yazdıgım yazıyıda ıster okusun ıster okumasın umrumda da degılTelefonda konustugunuz kısı cok efendı cok ıyı nıyetlı bırı fakat net bır bılgı vermıyor.Hıc bır kusuru yok dedıgı aracın koltugunda kırık var koltuk oturma kısmında yanık var aracın arka sag yada solunda olması lazım tam hatırlamıyorum tas vurugu gıbı bır vuruk var on kaputta taslardan dolayı oyuklar var on sag dırekte buyuk bır taştan dolayı bıldıgınız gocuk var.Telefonda nokta bıle hatası yok gel abı gor aracı dedı.Burdan kalktık 120 km gıttık bos yere.Benım kendı gorusum dur o kadar kucuk kusurlarıda sorun edıyormusun dıyen kısılerde oldu ama aynı fıyata o kadar kucuk bıle kusurları olmayan araclar var.

okanturan
14-11-2010, 13:43
Bu kadar bilgi yeterli deymez gitmeye teşekkürler hepinize

baymustang
14-11-2010, 14:13
bir tane daha bi czt var kazalı olan onu bizim arkadaş satıyor bilgine

vtecmaniaa
14-11-2010, 16:17
benim araç kredili olmaşa şatardım ama maleşef kredili :(

Ahmet_28
14-11-2010, 16:19
satılık dolu czt :D

vtecmaniaa
14-11-2010, 16:22
maddi şıkıntılar şardı 4 bir yanımı :)

okanturan
14-11-2010, 16:45
satılık dolu czt :d

fiyat pm alabilirmiyim

Slmcnsl
14-11-2010, 17:35
:icon_tup::icon_tup:
Ben kendı Czt mı almaya gıtmeden once bunu gormeye gıttım.Bu yazdıgım yazıyıda ıster okusun ıster okumasın umrumda da degılTelefonda konustugunuz kısı cok efendı cok ıyı nıyetlı bırı fakat net bır bılgı vermıyor.Hıc bır kusuru yok dedıgı aracın koltugunda kırık var koltuk oturma kısmında yanık var aracın arka sag yada solunda olması lazım tam hatırlamıyorum tas vurugu gıbı bır vuruk var on kaputta taslardan dolayı oyuklar var on sag dırekte buyuk bır taştan dolayı bıldıgınız gocuk var.Telefonda nokta bıle hatası yok gel abı gor aracı dedı.Burdan kalktık 120 km gıttık bos yere.Benım kendı gorusum dur o kadar kucuk kusurlarıda sorun edıyormusun dıyen kısılerde oldu ama aynı fıyata o kadar kucuk bıle kusurları olmayan araclar var.:icon_tup: