Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : denemek isteyen?

Slmcnsl
14-11-2010, 18:53
arkadaşlar yakın bir arkadaşim aracinin yazilimini güncelledi. araç astra gtc 1.6 turbo. araçta aynı zamanda cai ve egsoz'da mevcut. yapılan işlemlerden sonra aracın ne kadar farkettigini görmek istiyoruz. farkli spec'lerde gtc olur , bolt on vtec olur , stock type-r olur. yanlız en önemli kısım son derece dosthane olması. zaten arkadaşim öyle roll gecelerinde , gazlama gecelerinde boy gösteren bir kişi de degil. tekrardan söylüyorum tek amacimiz aracimizin ne kadar değiştigini görmek. tahmini gücümüz 200+ civarı. denemek isteyen arkadaşlarimiz özel mesaj atabilirler. aklima gelmeyen ayni güç skalasinda araçlarda öm atabilirler.
saygılar

Can's
14-11-2010, 19:00
bu ıslemlerı yapmadan once denedıgın bır aracla deneyıp ne kadar fark oldugunu anlaman daha mantıklı :)

Alicanrs
14-11-2010, 19:00
160 hp scirocco bulursan güzel olur ;)

Slmcnsl
14-11-2010, 19:05
bu ıslemlerı yapmadan once denedıgın bır aracla deneyıp ne kadar fark oldugunu anlaman daha mantıklı :)

dostum dedigim gibi araba devamli denemeye çikan bir araç degil. asıl merek ettiğimiz araç 200 hp kadar gidiyormu?
asıl bilmek istedigimiz bu. tavsiyen için sagol=)

TarikS
14-11-2010, 19:08
dostum dedigim gibi araba devamli denemeye çikan bir araç degil. asıl merek ettiğimiz araç 200 hp kadar gidiyormu?
asıl bilmek istedigimiz bu. tavsiyen için sagol=)

onun icin 200hp'lik dyno verili astra bulmak lazim, astra 200hp olsa, 200hp'lik stock ep3 typer onu gecer :D fn2 belki daha denk olur

astra gtc kac kilo mesela oradan yola cikilabilir :)

Slmcnsl
14-11-2010, 19:14
onun icin 200hp'lik dyno verili astra bulmak lazim, astra 200hp olsa, 200hp'lik stock ep3 typer onu gecer :D fn2 belki daha denk olur

astra gtc kac kilo mesela oradan yola cikilabilir :)
haci bilmiyorum valla. aslinda fn2 daha makul haklisin , mcs'de olur=)

polo34
15-11-2010, 16:58
benim düldüle göre de araç varsa bir deneme yapsak, benim de gece takılmalarım yoktur ama merak ediyorum :) bu gece ve yarın yarın gece anadolu yakasındayım ...

Cihan Çizmeci
15-11-2010, 20:18

Aynen bunu yazıcaktım Salim.Kesinlikle doğru.Çünkü denemek istediğin araçların neredeyse hiçbiri birbiriyle aynı gitmez bunu sende biliyorsun.

Şimdi ben denerim desem denesek.Gidip yarın aynı specte balka 106 ile dene çok çok daha farklı olabilir.:icon_tup:

Ama dediğin gibi tam kıyas değilde yaklaşık birşey düşünmek istiyoruz dersen bence en mantıklısı şirokko ile denemeniz ;)

Slmcnsl
15-11-2010, 22:34
Aynen bunu yazıcaktım Salim.Kesinlikle doğru.Çünkü denemek istediğin araçların neredeyse hiçbiri birbiriyle aynı gitmez bunu sende biliyorsun.

Şimdi ben denerim desem denesek.Gidip yarın aynı specte balka 106 ile dene çok çok daha farklı olabilir.:icon_tup:

Ama dediğin gibi tam kıyas değilde yaklaşık birşey düşünmek istiyoruz dersen bence en mantıklısı şirokko ile denemeniz ;)

knka haklisin , ama mesela senle denesek , sen bizi 2 boy geçsen 200 e kadar , elimizde bi done olmuş olur , stock 106 gti ile 2 boy oluyo , ya da misal header filtre egsoz taypar a 3 boy yapsak 220 ye kadar , diyeblirz ki böyle böyle. veriler bu şekilde. ilerde ona göre yolumuzu çizeriz=) cnkü herseye 0 dan başlandi gibi bişi=)
bu arada özledim seni , yakın zamanda görüşsek sarcak=)

VteC_MaNiaC
16-11-2010, 00:18
yazılım güncellendi derken :) yeni yazılım yapıldı sanırım nerde yaptırdınız acaba ?

Slmcnsl
16-11-2010, 07:41
yazılım güncellendi derken :) yeni yazılım yapıldı sanırım nerde yaptırdınız acaba ?

forumdan ecutuned nikli arkadaş yapti yazılımı.

polo34
16-11-2010, 12:40
benim düldüle göre de araç varsa bir deneme yapsak, benim de gece takılmalarım yoktur ama merak ediyorum :) bu gece ve yarın yarın gece anadolu yakasındayım ...

benim araca göre bir arkadaş yok mu:) şu an 95hp, 145nm ...