Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakalık yardım?
Bu plakalıklardan yapma/yaptırma imkanı varmı? sahibindende ilanı vardı biraz tuzlu 160TL. Bi plastik parçasına vermem okadar zaten arabayı yeni aldım sıkışığım. yardımcı olabilicek olan varmı? düz siyah olsada olur yazısını ben bi şekilde yazarım.
http://i53.tinypic.com/28ba9hk.jpg
http://i55.tinypic.com/bgbprd.jpg
BerkayKamaci
15-11-2010, 19:19
sanırım audi servislerinde var.
2 tane Q7 gördüm ikisindede vardı.
birinde Angel diğerinde S Line yazıyordu.
Fiyat bana da cok sacma geldi.. Daha uyguna yapabilecek birileri varsa cook satar ;)
M U R A T
15-11-2010, 19:22
ben olsam siyah renk pleksi kestirip istediğim stick i yapıştırırım
nerden nasıl kestiricez onu? pleksi ne nerden temin ederim ?
işlem aynen bu... kendı arabamda var stıcker yapıstırdı...bazı galerılerde musterı aracına dırek takıyorlar artık...bence bunun yerıne sacdan kesip sıyaha boyayın ustunede stıcker daha guzel oluyr:)
M U R A T
16-11-2010, 08:51
nerden nasıl kestiricez onu? pleksi ne nerden temin ederim ?
reklamcılarda tabelacılarda vardır diye düşünüyorum
dostum mersindemisin ? mersinde otogarın tam karşısında büyük bi parçacı var.. dükkan adını hatırlamıyorum ama sahibi sinan abi.. o böyle siyah plakalık satıyo.. al piano black boya.. sonrada istedigin yazıyı yaz üstüne :)
dostum mersindemisin ? mersinde otogarın tam karşısında büyük bi parçacı var.. dükkan adını hatırlamıyorum ama sahibi sinan abi.. o böyle siyah plakalık satıyo.. al piano black boya.. sonrada istedigin yazıyı yaz üstüne :)
tamam kardeşim o hizadakilere bakarım bi mermerler var bide köşede var köşedekini diyosun heralde?
Mivec_4G63
16-11-2010, 22:56
konuyla alakasız ama bu hd plakanın fontu ile ilgili ismi nedir.
Yazı yazma yerine ben ebtlarına uygun sticker yaptırırım yeterki o kısım düz zemin olsun diyorsanız ben yarlarım size yazısız plakalık
edit:benim bahsettiğim normal plakalık
anthinka
17-11-2010, 00:42
Eğer çok ucuza mal etmeyi düşünüyorsanız Edding 8400 Cd Kalemi ile yapabilirsiniz.
tamam kardeşim o hizadakilere bakarım bi mermerler var bide köşede var köşedekini diyosun heralde?
aynen tam köşedeki yer ışıklarda tam ;)
valla bizdeki plakalıkların reklam olan yerini zımpara edip siyaha boyayıp sticker yapıştırmıştım öyle yapabilirsin mesela