Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : samsung wave (bilgi-paylasım)

TURBO CİVİC
16-11-2010, 21:22
gordugum kadarıyla sitede bir cok wave kullanıcısı var.forumlarada baktım guzel,kapsamlı bir foruma rastlamadım.bildiginiz varsa paylasırsanız sevinirim.ozelliklerle ilgili,yararlı bilgiler,sorunlar,cozumler,temalar vs... bizde bu konuda paylasalım istedim :icon_tup:

benim ilk sorum navigasyonla ilgili olacak kullanan varmı?navking sitesinde samsung wave ile ilgili bi kampanya var bilgisi olan,yapan varmı?

http://www.navking.com/CampaignDetail.aspx?d_campaign_id=15

BurakCengizhanoğlu
16-11-2010, 23:29
ndrive turkey kullanyorum.iyi bence götürüyor :)

TURBO CİVİC
17-11-2010, 11:43
nokia daki gibi internet olmadan navi. kullanılmıyormu???net paketin yoksa navi. yalanmı yani?bunun bi cozumu yokmu?

hak_on
17-11-2010, 18:16
navigasyon aracımda oldugu için gerek kalmıyor.fakat telefondan cok memnunum hızı acısından foto cekim acısından mesaj hafızası acısından vs vs.uygulama acısındanda artmaya basladı ilk aldıgımda kısıtlıydı fakat son donemde cok uygulama cıkmaya basladı bu gdişle cok daha iyi olucak :).sormak istediğiniz bir sey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya calısırım....

TURBO CİVİC
18-11-2010, 10:48
foto cekince veya video cekince yeni klasor acmasını istemiyorum video die bir klasor ,resimler die bi klasor var oraya kaydetsin istiyorum ama kurcaladım bulamadım...

TURBO CİVİC
18-11-2010, 10:52
bu arada sarj konusu ne alemde???benim tam 3 gun gidiyor.3. sarjım oldu.ustelik makina daha yeni cogu zaman kurcalıyorum.sarj bisure sonra daha oturuyormus ve heveste alınınca daha az kurcalayınca 4 gun gidiyor diyen kullanıcılar var.banada mantıklı geldi

Jön Türk
18-11-2010, 10:59
Bende Omnia var route 66 üzerinde geldi.
Sanırım bu ücretsiz navigasyon benimkinin aynısı.

hak_on
20-11-2010, 00:04
bu arada sarj konusu ne alemde???benim tam 3 gun gidiyor.3. sarjım oldu.ustelik makina daha yeni cogu zaman kurcalıyorum.sarj bisure sonra daha oturuyormus ve heveste alınınca daha az kurcalayınca 4 gun gidiyor diyen kullanıcılar var.banada mantıklı geldi

ben full kullandıgım zaman 1 gun gidiyor ama elimden dusurmuyorum telefonu...

foto cekince veya video cekince yeni klasor acmasını istemiyorum video die bir klasor ,resimler die bi klasor var oraya kaydetsin istiyorum ama kurcaladım bulamadım...

yeni klasor acmıo ztn olagan klasorlerin içine kaydediyor.ha ayrıca navigasyon 1 aylık forum sitelerinden arastırabilirsen eger mutlaka int kullanımsız ucretsiz navi bulabilirsin diye dusunuyorum.benim arastrmaya fırsatım olmadı olsa halledicem.bir de kies programını mutlaka kur ara ara yazılım guncellemesi cıkıyor resmi guncellemeleri kies ustunden yapmanda fayda var...

TURBO CİVİC
20-11-2010, 10:20
keis i kurdum ama keis uzerinden birsey alıp veremiyorum beceremedim:o benim yeni fotoları,videoları hep yeni klasor olusuturp onun icine atıyo fotolar001 gibi kıl oldum:mad:navi olayınıda arastırcam sonra yazarım ;)

hak_on
21-11-2010, 12:39
kieste once baglantı yoneticisinden baglantı yapıcaksın sonra ztn telefonu her takıp kies i acınca otomatik tanıyor.kolay gelsin :)

Gokhan43
21-11-2010, 12:43
Ben de dün aldım Wave'i :) Güzel hoş beğendim bakalım :)

TURBO CİVİC
21-11-2010, 20:28
ndrive turkey kullanyorum.iyi bence götürüyor :)

biraz bilgi verirmisin?nerden yukledin ,nasıl ,ne kadar vs...

TURBO CİVİC
21-11-2010, 20:29
www.badaturk.com u buldum ama yeni galiba konu ve bilgi az

TURBO CİVİC
17-06-2011, 13:34
konuyu hortlattım :D

navigasyonda bir gelisme yok! halen ucretsiz bulamadım.haberi olan varmı?
samsung apps de var ucretli yorum kotu.samsung bu konuda cok yetersiz...

srdralc
17-06-2011, 13:51
Şu telefonun işletim sistemi Android olsa sattığının iki katını satardı.

Bada kadar dandik bir işletim sistemi görmedim.
Böyle sistemler IOS'a kafa tutamazsın.

BurakCengizhanoğlu
17-06-2011, 14:37
yav çok zor bulmaya başladı artık konumu hatta bazen hiç bulamıyor.

TURBO CİVİC
19-06-2011, 03:31
Şu telefonun işletim sistemi Android olsa sattığının iki katını satardı.

Bada kadar dandik bir işletim sistemi görmedim.
Böyle sistemler IOS'a kafa tutamazsın.

haklısın ama neden gelistirmiyorlar onu anlamıs degilim:beuj:

BurakCengizhanoğlu
19-06-2011, 03:34
sabahleyin navigasyon yeri bulana kadar 25 dakika geçti ve şarjım bitti.

Ludacris
19-06-2011, 07:04
Telefonda navi kullanmak cokta mantikli degil ya
Ekrani ufak olsa bisey anlasilmaz. Buyuk olsa pili dayanmaz.
100-150liraya navi cihazi alican bakican keyfine.
Samsung galaxy haricinde adam akilli samsung varmi ya
İphone iyide pil rezil 3gun anca max

ygtkrmdnz
19-06-2011, 11:14
iphone4 de tomtom iyi iş yapıyor

wavede bende çok uğraşıp bir türlü kullanamamıştım navigasyonu fazlada işime yaramıyordu açıkcası kasmadım

wave ile foto video çekip mesajlaşacaksın :)