Orijinalini görmek için tıklayınız : Photoshopçulardan Yardım
Eskiden cipsler içerisinden ufak stickerlar çıkardı. Bir açıdan baktığımızda bir resim, diğer açıdan baktığımızda başka bir resim çıkardı.
Bunu bilgisayarda 2 resim için yapmak istiyorum.
Program önerip nasıl yapacağımı tarif edebilecek veya kolay birşey ise 2 dakikada yapıp gönderebilecek olan varsa çok makbule geçer. Konu biraz acil :(
kanka o photoshopla degil baski ve basildigi plastikimsi zimbirti ile alakali diye biliyorum ben ..
kanka o photoshopla degil baski ve basildigi plastikimsi zimbirti ile alakali diye biliyorum ben ..
Bro facebookta görmüştüm, koyuyorlar 2 fotoğrafı üst üste. Genelde siyah beyaz oluyor, böyle bi bakıosun erkeğin resmi bi daha bakıosun hatunun resmi görünüyor.
Öyle bir acil ki tarif edemem aciliyetini :=
illüstrasyonmu ne onun adı photoshopla yapılabiliritesi var ama temel olarak photoshop ile ilgili değil diye biliyorum
Programın photoshop olması farz değil, yapılabilsin de isterse wordle yapılsın
onu photoshopla yapman mümkün degil.Onun basıldıgı şey sert plastik bi malzeme.KAgıda basıldıgı zaman o görüntü alınamaz
Kağıtta değil yahu, bilgisayarda fotoğraf olarak lazım
onu photoshopla yapman mümkün degil.Onun basıldıgı şey sert plastik bi malzeme.KAgıda basıldıgı zaman o görüntü alınamaz
kağıttakı görüntü olarak kastetmemiştim.Bilgisayarda sağlanabilirliğini söylemiştim.
Kağıtta o görüntüyü almak zahmetli olucaktır zaten
Facebookta birinde görmüştüm ah bi bulabilsem örneğini koyucam ama..
Böyle siyah beyaz yapıyorlar 2 fotoğrafı da.. Silik oluyor biraz flu gibi, biri diğerinden az daha net. koyuyorlar üst üste.. 2 side görunuyor baktığında aynı anda ama dikkat ettinmi 2 ayrı fotoğrafı da görebiliyorsun
buna benzer bişey mi ? bi yandan cadı bi yandan genç bi kız var
http://img363.imageshack.us/img363/4392/optassxszxa7ob.jpg
Yok yok,
Benimkinde 2 fotoğraf direk ust uste konuyor.
Alttaki baz, üstteki saydamlaştırıp silikleştirip şeffaflaştırarak gibi
http://img48.imageshack.us/img48/3566/image0011hk3rq3fb2iswp2.jpg
bir deneme yapayım o zman soyle mı ?
Yok bu 3D olmuş, benim istediğim birbirinden bağımsız 2 fotoğraf.
1. Fotoğraf background alınacak ama az flulaştırılacak
2. Fotoğraf onun üstüne konacak %50-60 saydamlaştırılarak
Yok bu 3D olmuş, benim istediğim birbirinden bağımsız 2 fotoğraf.
1. Fotoğraf background alınacak ama az flulaştırılacak
2. Fotoğraf onun üstüne konacak %50-60 saydamlaştırılarak
http://img713.imageshack.us/img713/816/img0671copy.jpg
hah bunun gibi işte :)
Hani temelde anlattığım bu, elbette renkler - saydamlık derecelerini falan az daha ayarlamak lazım. Bir de siyah beyazı sanki daha güzel durur
şimdi nasıl yardımcı olabilirim elimden geldiği kadarı ile ?
Şahane oldu, binlerce teşekkür :)
34btr1907
17-11-2010, 22:39
görseydik merak ettim :) özel değilse tabi özelse eğer bi örnek varsa onu yollasanıza öğrenmiş oluruz tarifle beraber
Arka plandakı fotoyu %80,paste edılen fotoyu %40 yaparsanız zaten ortalama gzel bı goruntu olusur,derınlık vs katılabılır,sıyah beyaz yapılabılır..yapılırda yapılır..
Aynen adaş öyle birşey yaptık bizde ;)