Orijinalini görmek için tıklayınız : Autodrom'da Ferrari Turu
bu akşam haberlerde gördüm verildimi bilmiyorum ama böyle bir org. yapmışlar ve Ferrari pistte 3 tur kullanma şansı veriyorlar tabi 99tl karşılığında nasıl sizce değer mi?
boyle bır konu acıldı hocam 10 sayfa fılan olması lazım :D
onursumer
17-11-2010, 21:45
sayfalarca konusu olmuştu forumda :D ferrari ne alemde acaba giden oldumu burdan :D
Bnde haberlerde izledm bugun motara bise yapmıslar gücü yere tam vermiyomus yani güvenlik acıısndan yavaslatılmıs
D16inside
17-11-2010, 22:25
Bnde haberlerde izledm bugun motara bise yapmıslar gücü yere tam vermiyomus yani güvenlik acıısndan yavaslatılmıs
bence mantıklı aracın son durumu nasıl acaba :soru:
en son 4000 küsür kişi sıra vardı :D 5 dk dan çok yapıyo :D
Ahahahaha o konu patlamadımı hala ya :D
Bu arada 4000 kısıden 100 lıra 400 bın lıra ıyı para :D:D:D
randevumu aldım ocakda gidirem ben :D
randevumu aldım ocakda gidirem ben :D
pentax ını unutma :D
CasabLanca
18-11-2010, 00:11
haberlerde de dedi bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız 4500 kişi bkeleyeceksiniz diye
abi gazlatmiyorlar ki hic, direksiyona oturmak bedava zaten sagda solda imkan bulunabiliyor bunun icin, gazlamadiktan sonra 100 lira iyi ki vermemisim bence :)
ayrica senet imzalamislar herkese, kasko masko yok tabi pist icerisinde, anlasilan o
Benim vardı;iptal ettirmiştim..
ahmet3425
19-11-2010, 08:56
bi cok arkadas aldı diye biliyorum. dun bende haberlerde izledim organizasyon baslamıs bizimkilere ne zaman sıra gelir bilemiyorum ancak yorumları merak ediyorum...
pentax ını unutma :D
DVD paketli aldım :D:D:D
bi arkımın face'inden alıntı :D winter moda alıyolarmış arabayı
http://i52.tinypic.com/2hqxdw8.jpg
kar modu ne yav m3 olsun sıstemler devre dısı olsun ferrarı olmasada olur:)
Onun 5 dakikada canını alırımda senet bizi bozar :D
Onun 5 dakikada canını alırımda senet bizi bozar :D
İstedigin yerde basamıyomussun ama :D
derece43
19-11-2010, 10:34
Kendi arabanızın kıymetini bilin..
çarpışn oto daha cok zevk verır
ıyı guzelde pist biraz küçük sanki 1 2 yaparak ferari hararet yapar yawww :D
DVD paketli aldım :D:D:D
aradılar 22 kasıma alındı ben pazartesi binicem :)
MERTECE54
22-11-2010, 20:33
arkdaslar sımdı gelıorum turdan tamamen palavra uydurma tıcarı olaydan baska bısey degıl kesınlıkle en ufak bır tecrube yasamadım kar modunda kulandırılan aracta hıcbır sekılde hız yapmaya musade edılmıyor adamlarlada tartstım dolandırmaca attıkları msjda dıledıgın gıbı kulanabılırsın dıolar ancak uydurmadan baska bısey degıl sure doldu gercı artık ancak bılet alanlarda ellerınden cıkarabılıolarsa cıkarsınlar hıcbır beklentınız olmasın yalnızca ferrayıde bınersınız baska bır numara yok olayda yakın zamanda 599 getrceklermıs ondada daha kapsamlı olcak vs dedı kesınlıkle almayın tesekkur edersınız..
Parasini verdigin o....punun el işini yapmak gibi olmuş.
İyi ki iptal ettirmişim..:)
İnsanımızın yaratıcı ruhunu hesaba katıyolar demekki:D:D
crazydog
22-11-2010, 21:00
valla bugun bizde çıktık ben gayet eğlendim evet araç winter mod. da ama her onune gelenede zaten bastırtmazlar bence güzel bir deneyimdi farklı araçlarla umarım devamı olur. ben gayet eğlendim.
Ben de iyi ki iptal etmişim :)
MERTECE54
22-11-2010, 21:12
Parasini verdigin o....punun el işini yapmak gibi olmuş.
hemde nasıl yazık gunah parasında degılım ama cok uzuldum 100 lırama
gittim bindim gayette güzeldi totom f430 gördü 3 turda apexler bayağa zevkliyedi....
yazılan çizilen söylenenler gibi değildi ama ahım şahım hızlı gitmeyede gerek yoktu gayet güzeldi inşallah bir dahakine lambo koyacakları
söyleniyor yine gidicem acayip keyifliydi...
bu arada yandaki eğitmen güzellik yaptı alalh razı olsun kafa adamdı :D
crazydog
22-11-2010, 22:00
gittim bindim gayette güzeldi totom f430 gördü 3 turda apexler bayağa zevkliyedi....
yazılan çizilen söylenenler gibi değildi ama ahım şahım hızlı gitmeyede gerek yoktu gayet güzeldi inşallah bir dahakine lambo koyacakları
söyleniyor yine gidicem acayip keyifliydi...
bu arada yandaki eğitmen güzellik yaptı alalh razı olsun kafa adamdı :D
yiğit saat kaçta gittin? hangi eğitmen vardı sende?
yiğit saat kaçta gittin? hangi eğitmen vardı sende?
18:35 de oradaydım 19:15 gibi aldılar beni adam ilk turumu görünce apexlerdeki girişleri çıkışları bana bir güzellik yaptı sağolsun lambo gelecek diye bir duyum da almış ben yine giderr....
autodrom nerde beyler? bide f430 kaç kmdeydi? :)
autodrom nerde beyler? bide f430 kaç kmdeydi? :)
Tuzla Deri Sanayi Bölgesinin tarafında....
Km ye hiç bakmadım valla 4. vitesi gördüm rahat bir şekilde...
5 için yol izin vermiyor apex den ötürü vites düşürüyorsun çok keyifliydi :)
Torpil kokusu alıyorum :hiihi: :surucu:
Ludacris
22-11-2010, 22:17
adamlar haklı bi yerde
100 lira ver feroşun canına al:D yok öyle bi world
arkadaşından fiteynk istesen;
"aga fitenkini bugün versene hatunla takılcaz 1-2 saate gelirim 100 lirada benzin atayım."
- yok hacı ya işim var olmaz styla çeker.
ama bu firmamıdır ne b*ktur onlarda gey lik yapmış. alayı gey onların:Deli:
yakında haber cıkar otodrom da kaza die yakındır...
yakında haber cıkar otodrom da kaza die yakındır...
kadının biri pistten çok hafif çıktı durdurdular hemen zaten ...
bir tanesinin aynası kırılmış nasıl olmuşsa artık koli bandıyla tutturmuşlar füme olan :)
aynen
resmettik onu:D
valla yavaştı filan ama zevkliydi yani... pişman olmadım verdiğim paraya hiç:)
aynen
resmettik onu:D
valla yavaştı filan ama zevkliydi yani... pişman olmadım verdiğim paraya hiç:)
torpil spec yapan aga ben ilk geldiğimde bir sıktı ses filan aklım gitti zaten...
gayet başarılı bir org. oldu
bir tane vatandaş bu kağıtlarda ağır şartlar var dedi :D:D:D
adam o zaman gidebilirsiniz deyince imzaladı
zaten araca binmeden geri veriyorlar kağıtları...
düzenbazlık filan yok yani ....
bir çok kişi işkembeden çıkarmış bir sürü şeyi korkulcak birşey yok ...
LAMBo olursa 2 tane alıcam valla tadı damağımda kaldı...
yazildigi kadar abartilacak bisey yok
ferrariye oturmadiysaniz ve oturmak istiyorsaniz gidilebilir
ama gazlarim ucarim hizlanirim yanlarim gibi dusuncelerle gitmeyin el bos donersiniz otoparkta ferrari ile sakince dolasmak diye adlandirilabilir ....
streetracer_nos
23-11-2010, 00:03
gaz basmak serbest değil mi ya sonuçta senet gibi bişey alıyorlar zaten
gaz basmak serbest değil mi ya sonuçta senet gibi bişey alıyorlar zaten
senet imzalıyosun diye gazlayabileceksin diye birşey yok.. o seneti imzalayanların büyük kısmı o parayı ödeyemez senet olsada olmasada hiç bi varlığıyla 2 günde.
bu olayin amacini sole acikliyim ben size siz ordan pay bicin amac tum halk ferrariye binsin deil turkiyeye yeni giris yapan firmanin turkiyedeki reklam stratejisidir .
yani ferrari ile reklam yapilmaktadir yoksa kimsenin ferrari verip gazlatalim mantigi ile 100 tl ye 700 bin tl lik bir otomobili baska birine kiralayacagini dusunmuyosunuzdur umarim :D
streetracer_nos
23-11-2010, 00:14
hımm şimdi olayın rengi belli oldu.:)
streetracer_nos
23-11-2010, 00:15
senet imzalıyosun diye gazlayabileceksin diye birşey yok.. o seneti imzalayanların büyük kısmı o parayı ödeyemez senet olsada olmasada hiç bi varlığıyla 2 günde.
tepki niye bu kadar sert onu anlamadım tamam bastırmıyolarsa basmayız:) ?
tepki niye bu kadar sert onu anlamadım tamam bastırmıyolarsa basmayız:) ?
sert deil yazi kisa oz yazmaya calismis oytun sanirim :D
Firma reklamda yapıyor olabilir paranın ... koyuyor olabilir.
Bu niye bu kadar rahatsız ediyor ki. Adamlar böyle fırsat sunmuş isteyen alır biner istemeyen almaz binmez bu kadar basit...
Onlar öcü firma para kazanmasın gitmeyin kimse diyemez orada bu arabayı kullanmak hala riskli dün gördüm çünkü kadın pist dışına çıkardı. direksiyonu kötü olan birisinin süremeyeceği bir araba hala şu anki modda bile ...
Ben bununla yetinmem diyen birisi gitsin parasına kıysın bir hafta sonuna kiralasın tabii herşey para ile olmaz bu f430 gibi araçlar için başka şeylerde lazım ...
Çoğu insanın belkide hayatında canlı görmediği bir araç ben gördüm bindim hatta kullandım aman abartılcak birşey yok demekte küçük düşürücü bir mesajında anlamı yok...
Adamlar hizmet vermiş isteyen aldı kullandı kimisi tatmin oldu kimisi olmadı.olmayan bir daha uğramaz almaz bu tür organizasyonlara katılmaz....
Autodrom'da 3 Tur F430 ile tur attım gayet keyifliydi bu kadar aracın kısılmasına rağmen...
MERTECE54
23-11-2010, 11:32
Bu niye bu kadar rahatsız ediyor ki. Adamlar böyle fırsat sunmuş isteyen alır biner istemeyen almaz binmez bu kadar basit...
Onlar öcü firma para kazanmasın gitmeyin kimse diyemez orada bu arabayı kullanmak hala riskli dün gördüm çünkü kadın pist dışına çıkardı. direksiyonu kötü olan birisinin süremeyeceği bir araba hala şu anki modda bile ...
Ben bununla yetinmem diyen birisi gitsin parasına kıysın bir hafta sonuna kiralasın tabii herşey para ile olmaz bu f430 gibi araçlar için başka şeylerde lazım ...
Çoğu insanın belkide hayatında canlı görmediği bir araç ben gördüm bindim hatta kullandım aman abartılcak birşey yok demekte küçük düşürücü bir mesajında anlamı yok...
Adamlar hizmet vermiş isteyen aldı kullandı kimisi tatmin oldu kimisi olmadı.olmayan bir daha uğramaz almaz bu tür organizasyonlara katılmaz....
Autodrom'da 3 Tur F430 ile tur attım gayet keyifliydi bu kadar aracın kısılmasına rağmen...
şimdi şöyle bır durum varkı beklentıyleyle alakalı sız ıcıne oturup otoparkta dolanır gıbı dolanmaktan hosnut kalmıssınız ama bu benı mutlu etmez 100 lıra vermem yanı boyle bısey ıcın celıskının oldugu nokta sehır fırsatında 'diledıgınız gıbı kullanabılırsınız' gıbı bır cumle gecıor bunu yazdıkları an benım beklentımde dıledıgım gıbı olur bunun karsılıgını alamadıgmız zamanda sıkıntı sonucta tabııkı 100 lırası olan herkes bınıor herkese nasıl hız yaptırcaklar demıssınız o benım problemım degıl bana reklamını o sekılde yapıosan bende hız yapacagım modunda gelırım oraya bunuda yaptrmazlarsa problem olur tabıkı tamamen uydurma bısey gene soluorum...
Cimmeria
23-11-2010, 11:42
şimdi şöyle bır durum varkı beklentıyleyle alakalı sız ıcıne oturup otoparkta dolanır gıbı dolanmaktan hosnut kalmıssınız ama bu benı mutlu etmez 100 lıra vermem yanı boyle bısey ıcın celıskının oldugu nokta sehır fırsatında 'diledıgınız gıbı kullanabılırsınız' gıbı bır cumle gecıor bunu yazdıkları an benım beklentımde dıledıgım gıbı olur bunun karsılıgını alamadıgmız zamanda sıkıntı sonucta tabııkı 100 lırası olan herkes bınıor herkese nasıl hız yaptırcaklar demıssınız o benım problemım degıl bana reklamını o sekılde yapıosan bende hız yapacagım modunda gelırım oraya bunuda yaptrmazlarsa problem olur tabıkı tamamen uydurma bısey gene soluorum...
bence satın almadan önce satın aldığınız hizmeti incelemeniz lazım, autodrom pistini biliyor olsanız zaten o aracın tamamen açık halde olsa kullanamayacağınızı bilirsiniz.
istanbul park değilki ufacık pist orası... keyif almak için gidilecek bir oragnizasyon kalkıpta ferrari ile dilediğimce gazlarım organizasyonu değil bence...
MERTECE54
23-11-2010, 11:53
bence satın almadan önce satın aldığınız hizmeti incelemeniz lazım, autodrom pistini biliyor olsanız zaten o aracın tamamen açık halde olsa kullanamayacağınızı bilirsiniz.
istanbul park değilki ufacık pist orası... keyif almak için gidilecek bir oragnizasyon kalkıpta ferrari ile dilediğimce gazlarım organizasyonu değil bence...
autodromu bılıorum zaten ama bu ıs ole tahmınlen olmaz dıledıgın gıbı denıor zaten;)
Shadow_Dancer
23-11-2010, 11:55
Katılıyorum. Verdigin para 100 lira; napacaklardı;nordschleifede felan mı gazlatacaklardı.?
MERTECE54
23-11-2010, 12:00
Katılıyorum. Verdigin para 100 lira; napacaklardı;nordschleifede felan mı gazlatacaklardı.?
siz tüketici olarak bakmıyorsunuzkı o benım problemım degıl bana lmıt koymazsan reklamında bende talep ederım bunu hakkım yanı
Low-Rider
23-11-2010, 12:01
İlanda gel dilediğin gibi gazla yazıyor , mertece54 ona takmış ve kısmende haklı.
Sunamıcakları şeyin reklamını yapmasınlar büyük harflerle
MERTECE54
23-11-2010, 12:07
İlanda gel dilediğin gibi gazla yazıyor , mertece54 ona takmış ve kısmende haklı.
Sunamıcakları şeyin reklamını yapmasınlar büyük harflerle
aynen ole tsk ederım.
Yiğit 4. vitesi görmüşsün iyi hoş da bu araba 3 ü bitirdiğinde 150km/h saat hız yapıo sen kaç km/h hız yaptında 4 ü gördün?????
autodrom bu hızlara müsait mi????:soru:
winter modda erken atsın vitesleri diyelim yine de minimum 100 km/h saat yapmış olman gerekiyor.
Low-Rider
23-11-2010, 12:39
http://i1011.hizliresim.com/2010/11/23/1810.jpg
Day Walker
23-11-2010, 12:41
ahahahahaahahh özgür kopardın beni ahauhauahauah :D
by serçe
23-11-2010, 12:43
ya sende haklısın tabi ki de bu sonuçta bir ticaret reklam illa bir şekilde müşteri çekmesi gerekiyor bu tür olaylar Türkiye de oluyor normal karşılamak lazım ...
[IMG]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/23/1810.jpg[/I
vay a.... hhaaeuheahuehuahaha :hahaha: :hahaha:
meLaNchoLic
23-11-2010, 13:46
internet cafede kahkaha patlatıp tüm dikkatleri üzerime çekmeme neden oldun :D:D:D:D:D
araclar kisik degil sadece wintermod da lar .
abartacak bisey yok ferrariye orda kartingle 5 dakikada 1 tur fark cakarim o hizda hareket ettigi surece bana heyecan vermez bu forumdaki bircok insanada keyif vermeyeceginden dolayi abartilacak bisey yok .....
ayricailanda satilan izmetle orda verilen hizmet ayni deil biz buna turkiyede dolandirmak diyoruz acik acik ....
ornegin bigun geliceksiniz istanbul park organizasyonuna ama 50 le gidiceksiniz dicez mesela herhalde millet linc eder beni :D
araclar kisik degil sadece wintermod da lar .
abartacak bisey yok ferrariye orda kartingle 5 dakikada 1 tur fark cakarim o hizda hareket ettigi surece bana heyecan vermez bu forumdaki bircok insanada keyif vermeyeceginden dolayi abartilacak bisey yok .....
ayricailanda satilan izmetle orda verilen hizmet ayni deil biz buna turkiyede dolandirmak diyoruz acik acik ....
ornegin bigun geliceksiniz istanbul park organizasyonuna ama 50 le gidiceksiniz dicez mesela herhalde millet linc eder beni :D
Abi seni wintermod da linç edebiliriz :D
Low-Rider
23-11-2010, 14:21
buğra yap artık şu ist park organizasyonu
her mesajda araya sıkıştırma:D
buğra yap artık şu ist park organizasyonu
her mesajda araya sıkıştırma:D
hahahah farketmezsin sanmistim :D
buğra bee yap bi org.da harbi güzel bi okey çevirelim açık hava denize karşı :D
SekoLive
23-11-2010, 14:33
buğra abi bileti almayın dedin almadık.
yap organizasyonuda bizde çıkalım oraya :D
Yiğit 4. vitesi görmüşsün iyi hoş da bu araba 3 ü bitirdiğinde 150km/h saat hız yapıo sen kaç km/h hız yaptında 4 ü gördün?????
autodrom bu hızlara müsait mi????:soru:
winter modda erken atsın vitesleri diyelim yine de minimum 100 km/h saat yapmış olman gerekiyor.
5000 kesicide 3. vites 150 senin kafan iyi sanırım :)
sadece 2.turda 4. vites 130 gördüm uzun düzlükte...
afiş güzel olmuş :):P
MERTECE54
23-11-2010, 17:33
hahahahahah:D