Orijinalini görmek için tıklayınız : leon fr tdi mi bmw 3.20 d mi
bi arkadasım leon fr tdi 0 km yada bmw 3.20d (2006-2007 arası) arasında kararsız kaldı?siz olsanız hangisini alırsınız?
BurakCengizhanoğlu
18-11-2010, 00:32
bmw yi tercih ederdim
S.Özeren
18-11-2010, 02:25
Bmw tabiki :)
kaan_cupra
18-11-2010, 02:27
eğer E92 olucaksa BMW alırım ama E90 olucaksa FR alırım 2-3 dokunuşla çok çekici ve performanslı olur
sıfır arabanın tadı bir başkadır.
bmw satis temsilcisinden 163luk dizellerde problem yasanlarin oldugunu duydum. Düşük km temiz bulunursa genede bmw derim.
emretorlak
18-11-2010, 09:00
e92 ise bmw
e90 ise fr
MuratGürakan
18-11-2010, 10:19
her türlü bmw ..
adı sadece 3.20 d olarak gecen b modele bınmektense adının sonunda FR olan ozel serı b arabaya bınmek daha mantıklı arada konfor adına cok fark olmadıgını da goz onunde bulundurursak
derece43
18-11-2010, 10:49
Saçma bir karşılaştırma BMW karşısında...
0 araba herzaman önde gelir benim için tabi şahsi fikrim kişiden kişiye değişir
Focus4171
18-11-2010, 11:11
BMW başka bir dünyadır sanırım :)) arkadan itişin ve performansın tadını çıkarın derim ;)
bmw varken fr'ın emsamesi okunmaz:)
samet_61
18-11-2010, 12:19
hayat 3 harftir...
hayat 3 harftir...
SEX ? :D
RWD olması bmw yi bir adım öne çıkarıyor benim gözümde onun dışında iki arabayı da sevmiyorum :p
Bulut Y.
18-11-2010, 12:45
bmw tabiki.
3 harf tek aşk vazgeçmem dşünmem bmw
eğer E92 olucaksa BMW alırım ama E90 olucaksa FR alırım 2-3 dokunuşla çok çekici ve performanslı olur
bmw E90,100 kusur binde arac
VoodooRush
18-11-2010, 15:21
bmw diyorum.
Bende tercihimi bmw den yana kullanırdım özellikle e92 olursa.. Arkadan itişli olmasıda ayrı keyifli )
320d =rwd+quality+prestige+comfort+performance
Fr =fwd+performance
X-+/
------------------------------------------------------------------------
BMW :)
dırek bmw
cok memnundum degıstırdım ama tadı hala damagımda
bırde chıpledınmı tutana ask oldun cok ıyı oluyo : )
psikolojikdeli
18-11-2010, 23:33
arkadan itişli araç herzaman tercihimdir ford transitmi fr mı diye sorsalar ford derdim tabi tarzı ve hangi amaçla kullanacağıda önemli en iyisi deneyip görmesi yani bmw alsın :)
e92 ise bmw
e90 sa FR..
ikinci elde çıkacak sorunlar pahalı parça v.s ...
iyi düşünmek lazım..
2si de sıfır olsaydı kesinlikle BMW, ama 100binde 2.el araç almaktansa sıfır FR alırım ;)
E90'ta olsa,E92'de olsa BMW tercih ederdim.FR'da olsa bir alt sınıf araç olarak bakıyorum olaya.Ama sıfır alınacaksa durum değişebilir.Sonuçta herşeyi yeni olan bir araç olacak..
100 bindeki bmw almaktansa 0 fr alırım
bence kesinlikle FR...
işi bilen bence FR alır. Heryerde var BMW, hemde 0 alamayacaksın... performanstada FR daha üstün diye biliyorum...
Bence FR...
AHMET1907
19-11-2010, 12:13
Yeni yenidir
bence kesinlikle FR...
işi bilen bence FR alır. Heryerde var BMW, hemde 0 alamayacaksın... performanstada FR daha üstün diye biliyorum...
Bence FR...
Her yerde Leon'da var ama:) E90'dan daha çok hemde
Bmw ıle seat karsılastırılmaz normal sartlarda ama 320D nın herhangı b ozellıgı yok FR ın en azından sıfır olma ve seatın ozel modelı olma ozellıgı var bunu da dusunmek lazım
ahmetbaha-drs
19-11-2010, 14:17
Mehmet bence şu durumda mantıklı olan Leon FR, sportif bir model ve sıfır km olmasının avantajı yüksek..E90'ın km'si biraz düşük olsaydı ileride 2.el satışını v.s düşünerek ona bakın derdim ama bence FR:) Güzelde bir renk seçilirse çok hoş olur..
Her yerde Leon'da var ama:) E90'dan daha çok hemde
pardon 3.20 dizel heryerde var, Seat LEON FR modeli azz var :)
70 modeli bile hala kendine baktırtan bir marka BMW adı yeter seat araba değil yanında!!
.::EmrE::.
19-11-2010, 21:20
70 modeli bile hala kendine baktırtan bir marka BMW adı yeter seat araba değil yanında!!
Yok artık Lebron james. 2010 modellerinde bile bakmadıgımız varken..
E92 olursa olabilir yoksa FR tabiki Sıfır km sonucta.
bmw 3 ile seat arasında 2 side dizelken kalınmaz herhalde...
pardon 3.20 dizel heryerde var, Seat LEON FR modeli azz var :)
Bilmedigimden soruyorum fr'in normal leonlardan fr logosu ve jantlari disinda bir farki varmi cupra gibi yoksa digerleriylemi benzer gorunumde?
sakimert
19-11-2010, 23:32
Leon FR iyidir...
Mehmet bence şu durumda mantıklı olan Leon FR, sportif bir model ve sıfır km olmasının avantajı yüksek..E90'ın km'si biraz düşük olsaydı ileride 2.el satışını v.s düşünerek ona bakın derdim ama bence FR:) Güzelde bir renk seçilirse çok hoş olur..
baha bizim yıldırım alıcak kararını verdi fr alıcak ya beyaz yada siyah fr ların siyahıda cupradaki siyahmı acaba patlıcan moru gibi olanmı
soru çok ilginç bmw nin masrafından korkuyrsanız tabiki leon alın
ama şu soruyu birde 3.20 d ye binenlere sormak lazım bmw den inip leon a binermisin
Bilmedigimden soruyorum fr'in normal leonlardan fr logosu ve jantlari disinda bir farki varmi cupra gibi yoksa digerleriylemi benzer gorunumde?
performans,donanım , araç içi ve dışında farklılıklar var..
baha bizim yıldırım alıcak kararını verdi fr alıcak ya beyaz yada siyah fr ların siyahıda cupradaki siyahmı acaba patlıcan moru gibi olanmı
siyahtan ziyade beyaz daha iyi olur eğer sadece bu iki seçenek varsa..
Burda Seat ve Bmw markalarını kıyaslamıyoruz..
100.000 km de bir e90 ile 0 km FR arasındaki seçime yardımcı olmaya çalışıyoruz..
hernekadar bmw sevsemde sonucta
bmw olsada yüzbinde olması
0 tertemiz bir fryi tercih etmeye yeter bence
emretorlak
20-11-2010, 08:47
1975 model BMW hala baktırıyor walla :hoo:
http://i.ebayimg.com/23/!B59N!q!CWk~$(KGrHqQOKjQEyUdL!RQdBMvnwm1J0Q~~_12.J PG
performans,donanım , araç içi ve dışında farklılıklar var..
O kadarini biliyorum ancak bunun daha spesifik bir cevabi varmi? Yani atiyorum donanimli bir 1.6tdi ile fr arasindaki donanim ve gorunum farki nedir performans belliki fazla zaten ondan bahsetmye gerek yok:)
O kadarini biliyorum ancak bunun daha spesifik bir cevabi varmi? Yani atiyorum donanimli bir 1.6tdi ile fr arasindaki donanim ve gorunum farki nedir performans belliki fazla zaten ondan bahsetmye gerek yok:)
Koltuklar,jantlar,tamponlar,Bi-xenon farlar,ayrıca normal leonde opsıyonel sunulan bırcok ozellık FR da zaten oluyor.Bmw sıfır olcak olsaydı ewet Bmw derdım ama ıkıncı el araba ıle 0 ozel serı b arabanın bır tutulması mantıklı degıl bana gore.Kı Seatta cop deıl Vag grubuna aıt b marka sonucta
ahmetbaha-drs
20-11-2010, 13:00
Hadi hayırlısı,inşallah gönlüne göre olanı alır:) Golf'ten sıkıldı artık:D Bence siyah ve ya beyaz yerine daha dikkat çekici bir renk alabilir ama Yıldırım sadeliği sevdiği için bişeyde diyemiyorum:icon_tup:
1975 model BMW hala baktırıyor walla :hoo:
http://i.ebayimg.com/23/!B59N!q!CWk~$(KGrHqQOKjQEyUdL!RQdBMvnwm1J0Q~~_12.J PG
çıkın internet sitelerini gezin bakalım uğruna kulüpler siteler kurulan bi kasa 2002 ler
;)
Deneyen varmi acaba sifir fr dsg ile 320d yi?
Boyle kalkistan 200 lere kadar nasil giderler acaba?
yusufcan_k
20-11-2010, 22:31
bazen gazlamaya vs degil kaliteye bakmak gerekir BMW ;)
Fr'lar 200 beygir 2.0lt TFSİ DSG şanzumanlı, yani LEON'un spor modeli...
saygılar...
Fr'lar 200 beygir 2.0lt TFSİ DSG şanzumanlı, yani LEON'un spor modeli...
saygılar...
Leon FR 2.0 tdi 170hp diye biliyorum ben. Saygilar benden...
@kurtbil tesekkurler duymak istedigim cevap buydu
devil_berk22
22-11-2010, 19:11
BMW nin yanında leon sönük kalıyor :)
2si de sıfır olsaydı kesinlikle BMW, ama 100binde 2.el araç almaktansa sıfır FR alırım ;)
aynen katılıyorum.
Enteresan cevaplar verilmiş.Fanatik olmaya gerek yok.Benim arkadaşımda var yazılımlı 210 hp lerde.Bazı arkadaşlar comfort demişler leondan daha konforlu değil,iç genişlik açısından leon çok çokkk daha geniş,görünüş olarakta fr daha sportif.Bmw kalitesi tartışılmaz ama sonuçta sıfır özel bir araba almak varken 100 binde bir araç kesinlikle almazdım.Eğer otomatikse bmw fr dsg ile ciddi daha gızlı olacaktır.
ocean0636
25-11-2010, 22:03
Sıfır her zaman ıyıdır ;)
individual
03-12-2010, 09:51
E90
E91
E92
E93
Fark Etmez BMW olsun ... ;)
Biri 3 yaşında dizel ( benzinli olsaydı belki ) diğeri 0 km dizel.0 km den yana tercihim
dizel 320 ile özellikle e92 arabayla aynı paradaki diğer arabalar kıyaslanamaz bence.
en performanslı dizel motor, en kalite, en karizma, en iyi 2. el, en iyi değer.
amaç beni bir yerden bir yere götürsün karizması olsun .. ağırlığı olsun ise bmw .. ama görüntüsü olsun , performanslı olsun .. işlemlerime cevap versin sıfır km olsun siftahı ben yapayım ise FR ..
tercihim FR
bu arada bmw öyle ahım şahım konforlu bir araç değil .. bildiğin sert ..