Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 Gti Sorgu..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-cok-acil-satilik-fiyat-dustu-2000-model-2-0-motor-gti-peugeot/detay?
İlandaki aracı bir abimize ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Renginden zaten komple boyalı oldgunu biliyoruz bunun dısında kaza bela degişen yok deniyor..
Yardımlarınızı bekliyoruz arkadaslar...
Teşekkürler...
emretorlak
18-11-2010, 09:04
tercih meselesi:)
yanından bile geçmezdim:)
Jön Türk
18-11-2010, 09:05
:icon_tup:
Antepteydi sanırım UK değil mi bu ?
Burak K.
18-11-2010, 09:05
+1
Stock,basık bir 206 GTi'ı tercih ederdim bunun yerine.. :)
Araç hakkında bi bilgim yok maalesef..
Üstüne 3 4 daha konur RC alınır cillop gibi ki kuvvetle muhtemel bunu aldınmı cocuğun olur.
bunların modası geçti artık fuar arabası ile caddede gezmek garip şahsen ben binemem bu arabaya
Anladım arkadaslar zaten bende binmem apaci işi biliyorum ama renkler ve zevklere giriyor yapıcak bişey yok genelde orjinal severim 14 liraya uzlasılmıs olması lazım ;)
UK deyken cok ıyı bır paraya satıldıgını duymustum hemde cok cıddı bı paraydı ama sımdı bu paraya satılması dusundurucu..
gereksiz bencede stock bakılsa daha iyi...
Ozan Özer
18-11-2010, 09:40
Zevk meselesi tabiki ama bu araca verilecek paraya yazık valla
caglarcb
18-11-2010, 10:08
Yanlış anlama ama kırma eniklere benziyor. :) Hayırlısı olsun abinize, Allah içine sindirsin.
ben bu arabaya binmeye utanirim sahsen.ama muzik kutusu olur bundan koy evinin bi kosesinde muzik dinle bunda:)
Beni gebert buna 17 bin tl vermem :D
Bir Antepli olarak sadece :)
UK diyenlere , Evet UK :)
Eski Nif ile takas etmiştik vakti zamanında :)
uzak durun :) Bizdeyken son anlarını yaşıyordu sonrasında tesisat felan var diye bir kiralamacı almıştı sonra tesisatı söktüler sattılar felan :)
bayağı maceralı bir araba :)
Konuuyu acan arkadas bu arabayı sorguladıgına pisman olmustur :D
araba araba olduğuna pişman lunaparka koyup müzik sistemi olarak kullanılır çokta yakışır
Yıkım Tuning katkılarıyla :D
pepecura
19-11-2010, 00:11
cok gereksiz 1 arac :)
Ahmet_28
19-11-2010, 00:19
206 gti ,206 olalı böyle zulüm görmedi :D
Bu konu hala devam mı ediyo :D
ilan sahibinin ismi nasıl :p:p:p
bora1311
19-11-2010, 00:39
stock bi gti bakın bence...
stock bi gti bakın bence...
Bakın demekle ciddmsnz ? :D
Ahmet_28
19-11-2010, 00:42
bence stockta bakmayın 206 gti a hiç bulaşmayın derim
bora1311
19-11-2010, 00:42
Bakın demekle ciddmsnz ? :D
bakılsa daha iyi olur :D
bakılsa daha iyi olur :D
Neresi iyi olur?:D:D
Ya o kadar kötü mü araç.nerdeyse pertten toplama diceksınız:D
Ya o kadar kötü mü araç.nerdeyse pertten toplama diceksınız:D
Pertten toplamada olablr :D:D:D
auhauhheuhuahe :D bu konuda masak sardı yav :D neyse alan düşünsün antepten gelmiş eski plakası uk dicez olcak bitcek :D
ilan sahibinin ismi nasıl :p:p:p
çakar abi hertürlü :D
ygtkrmdnz
29-11-2010, 15:40
yanından geçmeyin , düşünmeyin bile
koşarak uzaklaşın :)
ocean0636
29-11-2010, 16:36
İrzina gecmisler resmen :)
hahah konu hortladı gene :D biliyorum bende üzülüyorum bu duruma bunun yerine beyaz asırı basık camları filmli bir arac olsa cok daha sık olucak biliyorum ama renk & zevk arkadaslar :D
redlinemst
29-11-2010, 16:56
hahah konu hortladı gene :D biliyorum bende üzülüyorum bu duruma bunun yerine beyaz asırı basık camları filmli bir arac olsa cok daha sık olucak biliyorum ama renk & zevk arkadaslar :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=69275
Dediğiniz türden Rc vereyim :)
devil_berk22
29-11-2010, 17:00
düşündüğünüz son rakamı pm alabilirmiyim
Ohh shet lanet olsun fak :D cok iyi masallah :D
redlinemst
29-11-2010, 17:26
Tepkiler beklemediğim kadar oldu :D
Sağolasın :)
Üstüne 3 4 daha konur RC alınır cillop gibi ki kuvvetle muhtemel bunu aldınmı cocuğun olur.
Hem çocuğun olur hem kakan gelir...
Çok kötüü bir araba..Tavsiye etmem.Son sahibi olursun
detayları özelden verebilirim genel olarak sorulmasın.. 180 hp dynosu olan nokta kadar boyası olmayan buz mavisi 206 GTI 18bin TL.. dynosu falan yalan değil inanmayan sormasın nerden alındı o kadar güç diye..
detayları özelden verebilirim genel olarak sorulmasın.. 180 hp dynosu olan nokta kadar boyası olmayan buz mavisi 206 GTI 18bin TL.. dynosu falan yalan değil inanmayan sormasın nerden alındı o kadar güç diye..
2.2 emme - egzantrik - kısa - kapak - filtre eksoz çip olabilirmi 176 hp :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-cok-acil-satilik-fiyat-dustu-2000-model-2-0-motor-gti-peugeot/detay?
İlandaki aracı bir abimize ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Renginden zaten komple boyalı oldgunu biliyoruz bunun dısında kaza bela degişen yok deniyor..
Yardımlarınızı bekliyoruz arkadaslar...
Teşekkürler...
mezaaarrrrrrrrrrrrrrr arabaya resmen 7 kişi tecavüz etmiş gibi bi hali var :D :D
pejo pejo olalı böyle zulüm görmedi :D :D
pejonun suçu ne :D
adıyaman işkencesine maruz kalmış gariban pejo :D
ahahhahah biraz dizi isimlerine kaçtı galiba :D:D
bni kesseler böle bişi yapamam heralde hayırlısı olsuunnn
2.2 emme - egzantrik - kısa - kapak - filtre eksoz çip olabilirmi 176 hp :)
mümkündür.. fazla detaya girmeyelim kanka emir büyük yerden ;)
mezaaarrrrrrrrrrrrrrr arabaya resmen 7 kişi tecavüz etmiş gibi bi hali var :D :D
pejo pejo olalı böyle zulüm görmedi :D :D
pejonun suçu ne :D
adıyaman işkencesine maruz kalmış gariban pejo :D
ahahhahah biraz dizi isimlerine kaçtı galiba :D:D
araç gaziantepte yapıldı..
Aracın Örjinal Rengi Sanırım Yani Umarım Bordoydu :D Antepde Baya Bir Etiketti Antepdeyken Yavaş Yavaş Turşu Olmaya Başlamıştı İlandaki Fotolar Zaten 2-2.5 Senelik Antepden Çok Güzel Bir Paraya Satılmıştı Yada Takaslanmıştı Die Hatırlıyorum. Birde Adıyamanda Kiraya Verdildini Duymuştum. Fotolar Şimdiye İptal Olmuştur Ayık Olun Zaten Bunlardan Sonra Almazsınız :D:D