Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : fevziçakmak motor kazası

ceskin
18-11-2010, 16:14
arkadaslar yarım saat once fevzı cakmakta motor kazası oldu.yanımızdan uzadı yol bostu ılerde cıkan bı araca deydı motor arkadasın dustugu yerın rahat 300 m ılerısıne suruklendı.hemen durdum ambulans cagırdım fakat baya gec geldı.durumu baya kotuydu kask kafasından fırlamıstı.okadar dua ettımkı ınsallah yasar dıye.ben tanımıyorum sızde tanımıyorsunuzdur ama dualarınızı eksık etmeyın.plakası m9590 kırmızı cbr.allah askına herkes bıraz dıkkatlı olsun hayat cok kısa.

Baran^
18-11-2010, 16:17
Malasef bisiklete binmeyi bilmeyen birsürü insan motora biniyo.Dün akşam gözümün önünde sinyal vermesine rağmen bi motor arabaya sağ yolcu kapısından vurdu.Allah bişey olmadı ama neden maddi hasar oluşsun.Hız hersey demek değil.

RsErdi
18-11-2010, 16:17
acil şifalarr :S motor kullanmak sakat ya

ÇAĞAN
18-11-2010, 16:19
nasıl ambülans geç gelir yaw...fevzi çakmak cad. üzerinde başkent hastanesi var...ona ramen geç geldiyse :Deli:...allah acil şifalar versin.

ceskin
18-11-2010, 16:23
nasıl ambülans geç gelir yaw...fevzi çakmak cad. üzerinde başkent hastanesi var...ona ramen geç geldiyse :Deli:...allah acil şifalar versin.

ya sorma cıldırdım ya.hemen onume dustu ılk basına gıden bendım rahat 10 dk gelmedı cıldırcaktık ya.hastanenın dıbı orası karsıdan anıtkabrın ıcınden ambulans gecıyodu ıslık caldım bagır cagırdım gelmedı.10dk sora geldı ambulans ve hatta baskent hastanesı nerde gerıdemı kaldı dıye bıze sordular

Ome_RS
18-11-2010, 16:36
geçmiş olsun acil şifalar..
yol iz bilmeyen adam nasıl ambulans şöförü olur ya..

CasabLanca
18-11-2010, 16:39
inşallah durumu iyidir motorcunun
tam nerde oldu kaza

ceskin
18-11-2010, 16:42
inşallah durumu iyidir motorcunun
tam nerde oldu kaza

hastaneye gelmeden ufak gobek var bıtane ısık falan olmayan tam orda yerdeydı:(

brkkksln
18-11-2010, 19:16
plakası yabancı gelmedi hiç
1000rr değil dimi?

Burak K.
18-11-2010, 19:20
Allah yardımcısı olsun..

ceskin
18-11-2010, 21:14
plakası yabancı gelmedi hiç
1000rr değil dimi?

1000lıkmı degılmı bakmadım valla.kırmızı.hatta motorcu bırı geldı bu yenı getırdı bıyerden falan dıyodu

SErhat.
18-11-2010, 21:16
İst.te bilinçli motor kullanıcısı gerçekten az.Özellikle kuryeler,paket servisçileri,su servisleri filan çok sakat sürüyorlar;aralardan çıkıp türlü türlü geçiyorlar..

brkkksln
18-11-2010, 21:16
hafif kilolu bi arkadaşmıydı?
cvp ına göre hemen çıkıyorum evden.hangi hastaneye götürüldüğünüde biliyosundur umarım oysa.

hasan çağri
18-11-2010, 21:18
Geçmiş olsun ya :S çok fena valla ürkütüyor beni motor işi birde videoları izleyince :( ama hayat kısa malesef... Ambulans davasına girmiyorum bile :(

ceskin
18-11-2010, 21:23
hafif kilolu bi arkadaşmıydı?
cvp ına göre hemen çıkıyorum evden.hangi hastaneye götürüldüğünüde biliyosundur umarım oysa.

ustam hafıf tombul sacları kısa baya kel gıbı.fakat en acısı hastaneyı aradım hastayı kaybettık dedıler okadar uzgunumkı suan anlatamam.allah rahmet eylesın

brkkksln
18-11-2010, 21:25
ustam hafıf tombul sacları kısa baya kel gıbı.fakat en acısı hastaneyı aradım hastayı kaybettık dedıler okadar uzgunumkı suan anlatamam.allah rahmet eylesın

tamam kardeşim saolasın.hangi hastne

ceskin
18-11-2010, 21:26
tamam kardeşim saolasın.hangi hastne

başkentte.zaten baskentın dıbınde oldu.msn yollasana ozelden bı

brkkksln
18-11-2010, 21:26
başkentte.zaten baskentın dıbınde oldu.msn yollasana ozelden bı

hangi hastaneye götürecekleri belli olmuyo bunların.

brkkksln@windowslive.com

snan1910
18-11-2010, 21:27
allah rahmet eylesin.. üzücü bir durum..
o kavşak gibi yer çok tehlikeli ya millet nasıl çıkıyor ordan ters düz :(:(

M_PROJECT
18-11-2010, 21:34

adi soyadi neymis ? sorabildin mi ?

ghibli06
18-11-2010, 21:38
20 yıl o kavşağa yakın oturdum ... Allah rahmet eylesin çok üzüldüm, bakalım daha kaç kişiyi vericez orda!

ceskin
adi soyadi neymis ? sorabildin mi ?

yok demın aradım rahmetlı oldugunu dıyınce zaten yıkıldım bısey soramadım

zekky
allah rahmet eylesin..

Oconner
18-11-2010, 21:40
geçmş olsun acil şifalar

emir91
18-11-2010, 21:44
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin ...
Motor alıyımmı almıyıımı bütün kafam allak bullak oldu gene hergün çeşitli sitelerden kötü haberler geliyor . :(

brkkksln
18-11-2010, 21:44
makina cbr 600f arkadaşlar. tahmini 2005. bizim tayfadan değilmiş.rahatladım bi nebze.

allah rahmet eylesin ne denirki...

Time-R
18-11-2010, 21:50
allah rahmet eylesin cok uzucu bi durum, kendimi senin yerine bile koyup neler hissettigini anlayabildim.

Armageddon
18-11-2010, 22:05
Allah rahmet eylesin, motor cidden sakat, çok dikkatli olmak lazım :(

SErhat.
18-11-2010, 22:25
Allah rahmet eylesin.Ne denilebilir ki..

Fatih Kavak
18-11-2010, 22:29
Allah taksiratını affetsin motor ciddi anlamda çok büyük tehlike.

Kağan Celep
18-11-2010, 22:38
Allah Rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır versin. Motor çok tehlikeli gerçekten ve ekstra dikkat gerektiren bir araç.

powERS
18-11-2010, 23:04
gercekten su an cok huzurum kactı. cok uzuldum. allah rahmet eylesin. :( kalanlara sabır versın..

ceskin
18-11-2010, 23:09
gercekten su an cok huzurum kactı. cok uzuldum. allah rahmet eylesin. :( kalanlara sabır versın..

amın amın.kımseye kımsenın aılesıne anasına babasına yasatmasın ole bısey.yuzu gozumun onunden gıtmıyor valla:(

BERKAY
18-11-2010, 23:12
2 teker candan 4 teker maldan demişler çok üzücü bir durum gerçekten allah rahmet eğlesin..

ruudvan
18-11-2010, 23:38
bugun yerler ıslak bı skoter sagdan gelıyo kırmızı yandı onlara bana yesıl yandı tam ılerlıcem adam kaydı dustu nesekı yola kadar gelmedı bnmde ıcım cız ettı valla motor cok tehlıkelı cok.gecmıs olsun dıelım.

Ome_RS
18-11-2010, 23:58
Allah rahmet eylesin bayram bayram cok üzücü :S

bora1311
18-11-2010, 23:59
allah rahmet eylesin :( cok uzucu bi durum...

Kaa scirocco
19-11-2010, 00:10
allahtan ragmet sevdiklerine aile ve yakınlarna allah sabır versinn

Chatin
19-11-2010, 00:53
Allah rahmet eylesin çok üzücü ... yalnız dediğin gibi koşarak başkentin aciline dalsan yan kapıdan sanırım o noktadan 1 dakika sürmez. ama bu ambulans işte yarım saate anca geliyor. telefonu açarken başbakanın yigeniyim hemen gelin falan diyeceksin bak nasıl sen telefonu kapatmadan dibindeler.

ceskin
19-11-2010, 00:57
Allah rahmet eylesin çok üzücü ... yalnız dediğin gibi koşarak başkentin aciline dalsan yan kapıdan sanırım o noktadan 1 dakika sürmez. ama bu ambulans işte yarım saate anca geliyor. telefonu açarken başbakanın yigeniyim hemen gelin falan diyeceksin bak nasıl sen telefonu kapatmadan dibindeler.

sorma kardesım cok uzucuydu valla.benden sora en az 15 kısı aradı nafıle.

Xenomorph
19-11-2010, 01:00
Allah rahmet eylesin cidden...motordan çok korkarım bi kere 1000rr'a 500mt bındım aklım cıktı,güzel zevk evelallah fakat 1 hakkın var düştünmü geçmiş olsun

Up306Gti
19-11-2010, 01:04
Allah rahmet eylesin biraz daha dikkatli olmak lazım.

gurcell
19-11-2010, 01:21
Bir Ara hafif tombul kel ve cbr diyince basimdan asagi kaynar sular indi, sirketten bir arkadasim dedigin gibi, aradim ulasamadim ona, iyice dellendim, sonra evden ulastim, sukur o degilmis. Olene allahtan rahmet diliyorum, dedigin yeri biliyorum, kesin araba bir anda onune atlamistir...

ceskin
19-11-2010, 01:22
Bir Ara hafif tombul kel ve cbr diyince basimdan asagi kaynar sular indi, sirketten bir arkadasim dedigin gibi, aradim ulasamadim ona, iyice dellendim, sonra evden ulastim, sukur o degilmis. Olene allahtan rahmet diliyorum, dedigin yeri biliyorum, kesin araba bir anda onune atlamistir...

aynen abi bı anda malesef

gurcell
19-11-2010, 01:24
Yola atlayan arabanin surucusunu levye veya kriko ile dovseydiniz keske. Hic olmazsa burdan sonra saga bakarken kafasi acir, dayak aklina gelir , motorculari unutmaz.

ceskin
19-11-2010, 01:28
Yola atlayan arabanin surucusunu levye veya kriko ile dovseydiniz keske. Hic olmazsa burdan sonra saga bakarken kafasi acir, dayak aklina gelir , motorculari unutmaz.

ya ne dovmesı ben yanındayım yaslı kadın geldı bagra bagıra derdın neydııı ne basıyooon yavas gıtsenee bılmemne adam kanlar ıcınde yatıyo cok hızlıydı derdın neydı bılmemne..seytana uymadık allahtan.kocası bı taraftan 200 le gıdıyodu cok hızlıydı demeye basladı.bız ambulansın pesındeyız onlar neyın pesınde.garıp işler abi.adam bırden geldı carptı dedı cıktı.aslında rahmetlı bombos dumduz yolda uzayıp gıdıyodu araba cıktı bırden..

Chatin
19-11-2010, 01:40
valla ben olsam ölümlü bitmesinden dolayı gider şahitlik eder suç duyurusunda bulunurdum. sussam kesin vicdanımla sorunum olurdu. ileride keşke söyleseydim deme sonra hoca.bugün o motorcunun canına kast eden o dallama bugün yarın bizim de önümüze atlar ..

athem
19-11-2010, 01:46
Hic birseyin garantisi yok Allah rahmet eylesin..

RUN
19-11-2010, 01:51
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum :(

Bu bahsettiğiniz kavsak waterlandin ordaki kavsak mi? Yoksa baskent hastanesinin ısıklarını gectikten sonra parkın oradakimi?

oguzhan999
19-11-2010, 02:14
bu kadar işte lanet olsun ki :(...

Allah rahmet eylesin

arfy
19-11-2010, 02:26
allah rahmet eğlesin,sevenlerine sabır versin.. motordan korkuyorum valla sevdiklerimin binmesini bile sırf bu yüzden istemiyorum

elastico
19-11-2010, 02:42
allah rahmet eylesin, havalar iyi motoru erken kaldırdım diye üzülüyordum herşeyde bi hayır vardır. keşke o şöföre 2 tane çaksaydınız ben olsam dayanamazdım valla.

Emir_b16a
19-11-2010, 02:53
allah rahmet eylesin, havalar iyi motoru erken kaldırdım diye üzülüyordum herşeyde bi hayır vardır. keşke o şöföre 2 tane çaksaydınız ben olsam dayanamazdım valla.

allah rahmet eylesinde

yaw arkadaş bn hiç anlamıyorum tmm sapaktan çıkan adam yada sola dönen adam hatalı olabilir ama hız yapan heleki iki tekerleğin üstünde olan bi adamın yolda giderken 1 milyonkere düşünüp ölyle hareket etmesi gerekiyo

görmüyomusun kelimesi çok ağar bi kelimedir trafikte adam o an görmemiş dikkat etmemiş olabilir bnm gözümde kaza fırsatını yaratan her zaman normalden hızlı giden motorcudur yada şöfördür

levye alalım krikoyla döwelim ws olmaz böyle bişey

oyuncak gözüyle baktığınız o makinaların hiç biri oyuncak değil

sinirlendim yazdım tmm kesin sapaktan çıkan adam hatalıdır ama herkez hata yapar önemli olan o hataya dahil olamıcak kdr zeki hareket etmektir

heleki altınızdaki 2 tekerlekliyse

Rman
19-11-2010, 06:35
Allah rahmet eylesin çok kayıp verdim şu 2 ayda bunu okuduğum andada elim ayağım titredi :(

Eriador
19-11-2010, 06:40
Allah rahmet eylesin , tanıdıklarına sabır versin :(

ceskin
19-11-2010, 09:10
valla ben olsam ölümlü bitmesinden dolayı gider şahitlik eder suç duyurusunda bulunurdum. sussam kesin vicdanımla sorunum olurdu. ileride keşke söyleseydim deme sonra hoca.bugün o motorcunun canına kast eden o dallama bugün yarın bizim de önümüze atlar ..

ole bı durum olsa bı dk durmam zaten.olay ortada adam kacmadı anlatıyo goren var bısuru yıkamacılar vs. sahıt cok.

ceskin
19-11-2010, 09:12
allah rahmet eylesinde

yaw arkadaş bn hiç anlamıyorum tmm sapaktan çıkan adam yada sola dönen adam hatalı olabilir ama hız yapan heleki iki tekerleğin üstünde olan bi adamın yolda giderken 1 milyonkere düşünüp ölyle hareket etmesi gerekiyo

görmüyomusun kelimesi çok ağar bi kelimedir trafikte adam o an görmemiş dikkat etmemiş olabilir bnm gözümde kaza fırsatını yaratan her zaman normalden hızlı giden motorcudur yada şöfördür

sinirlendim yazdım tmm kesin sapaktan çıkan adam hatalıdır ama herkez hata yapar önemli olan o hataya dahil olamıcak kdr zeki hareket etmektir

bombos ve gordugun yolda hangımız basmıyoruz yada basmadık?

gurcell
19-11-2010, 09:44
Valla bence seytana uyup ikisine de dalsaydiniz. Bana cok sevdigim motoru biraktiran aynen boyle bir dallamaydi. Ankarada bir site icinde 30 ile gidiyordum, honda cbx 750p idi motorum. Eski polis motoru, her yerinde koruma demiri vardi. Ilerde bir mazda kamyonet vardi, sola sinyal verdi, sagina gectim, sonra saga kirdi davar. Frensiz kamyonet ile carpistim. Carpmamla omzum herifin aynasini kokunden kirdi, arka koruma ve on koruma demiri ayagimi sikismaktan kurtarirken, adamin kapisini deldiler, camurlugu ezildi, tampon ve fari kirildi ( tabi kaza aninda farketmedim, sonradan gordum bunlari) neyse motordan dustum. Uzerimde tam korumali mont, omurga koruyucu, tam korumali motor pantolonu, motot botu, demirli eldiven, kask vs. vardi. Ayaga kalktim, ayagimi, ellerimi kontrol ettim, kirik yok, kaskimin altindan kafama baktim, kan yok. Adama dondum, ne ciktin lan yoluma diyince (ben gecmis olsun bekliyordum) hic bir sey demedem adama kostum, tuttum yakasindan once kask ile kafa attim, sonra eldiven ile 5-6 kere yumrukladim, en son botun burnu ile de bacaklarini tekmeledim, ancak sinirim gecti. Adam da ogrenmistir bir daha sola sinyal verip saga gecmemeyi. Kim ne derse desin, bu ulkede motorcuyu taniyan goren yok. Bir arastirmada turk mal suruculerinr sormuslar, trafikte cikmasini beklediginiz 10 seyi sayon diye , at , essek , traktor , kamyon, ayi, okuz gibi seyleri saymis cogunluk, ki,se motosiklet dememis. Boyle bir ulkede yasiyoruz.

ceskin
19-11-2010, 09:48
Valla bence seytana uyup ikisine de dalsaydiniz. Bana cok sevdigim motoru biraktiran aynen boyle bir dallamaydi. Ankarada bir site icinde 30 ile gidiyordum, honda cbx 750p idi motorum. Eski polis motoru, her yerinde koruma demiri vardi. Ilerde bir mazda kamyonet vardi, sola sinyal verdi, sagina gectim, sonra saga kirdi davar. Frensiz kamyonet ile carpistim. Carpmamla omzum herifin aynasini kokunden kirdi, arka koruma ve on koruma demiri ayagimi sikismaktan kurtarirken, adamin kapisini deldiler, camurlugu ezildi, tampon ve fari kirildi ( tabi kaza aninda farketmedim, sonradan gordum bunlari) neyse motordan dustum. Uzerimde tam korumali mont, omurga koruyucu, tam korumali motor pantolonu, motot botu, demirli eldiven, kask vs. vardi. Ayaga kalktim, ayagimi, ellerimi kontrol ettim, kirik yok, kaskimin altindan kafama baktim, kan yok. Adama dondum, ne ciktin lan yoluma diyince (ben gecmis olsun bekliyordum) hic bir sey demedem adama kostum, tuttum yakasindan once kask ile kafa attim, sonra eldiven ile 5-6 kere yumrukladim, en son botun burnu ile de bacaklarini tekmeledim, ancak sinirim gecti. Adam da ogrenmistir bir daha sola sinyal verip saga gecmemeyi. Kim ne derse desin, bu ulkede motorcuyu taniyan goren yok. Bir arastirmada turk mal suruculerinr sormuslar, trafikte cikmasini beklediginiz 10 seyi sayon diye , at , essek , traktor , kamyon, ayi, okuz gibi seyleri saymis cogunluk, ki,se motosiklet dememis. Boyle bir ulkede yasiyoruz.

aynen ole.zaten kaza yapan yada karısan bı motorsa yada spor bı aracsa hemen damgayı yapıstıryolar malesef

fatiii
19-11-2010, 09:50
dün saat 15:30 civarları bende fevzi cakmagın oralarda dolanıyorum burger kinge de faln,bi cbr 600 cu arkadas bir assagı bir yukarı deli dana gibi gidip duruyor ama yani nasıl bi gidis butun besevler motorun sesini dinliyor kendi kendime dedimki icimden heralde arkadas motoru yeni aldı hevesini alıyor ama heves almak icin yanlıs bi mekan insallah basına bisey gelmez diye dusunup bahceliye dogru gittim ki bu hala bilincsizce yukleniyodu gaza..

ne diyim Allah rahmet eglesin ama özellikle 2 tekerde şansını cok fazla zorlamıyacaksın dün o rahmetli inanın şansını cok zorladı şehir icinde o kadarına gerek yok..

Allah yakınlarına yardım etsin

ceskin
19-11-2010, 09:51
dün saat 15:30 civarları bende fevzi cakmagın oralarda dolanıyorum burger kinge de faln,bi cbr 600 cu arkadas bir assagı bir yukarı deli dana gibi gidip duruyor ama yani nasıl bi gidis butun besevler motorun sesini dinliyor kendi kendime dedimki icimden heralde arkadas motoru yeni aldı hevesini alıyor ama heves almak icin yanlıs bi mekan insallah basına bisey gelmez diye dusunup bahceliye dogru gittim ki bu hala bilincsizce yukleniyodu gaza..

ne diyim Allah rahmet eglesin ama özellikle 2 tekerde şansını cok fazla zorlamıyacaksın dün o rahmetli inanın şansını cok zorladı şehir icinde o kadarına gerek yok..

Allah yakınlarına yardım etsin

dun motor coktu ozellıkle basan.senın gordugunde kırmızıysa dogru

Mivec_4G63
19-11-2010, 10:38
Bakıyorumda herkes motorcu arkadaşı savunuyor. max. 60 km yapılacak yolda 3 katı hız yapanın hiç mi suçu yok?

Ama bunları konuşmak artık anlamsız, vadesi dolan gidiyor...

ceskin
19-11-2010, 10:50
Bakıyorumda herkes motorcu arkadaşı savunuyor. max. 60 km yapılacak yolda 3 katı hız yapanın hiç mi suçu yok?

Ama bunları konuşmak artık anlamsız, vadesi dolan gidiyor...

kımsenın kımseyı savundugu yok herkes kedı dorularını soyluyor ortada bıde vefat eden genc bı arkadas olunca ınsan gerılıyor ıster ıstemez.

ghibli06
19-11-2010, 10:56
İtalya ve İspanya gibi ülkelerde, bisiklet ve motorsiklet kullanıcılarına saygı vardır, onların öncelikleri vardır, kalın çizgiyle ayrılmış özel şeritleri vardır... ama ülkelerde herkes bilinçli, daha bi kere olsun kalabalık bir ortmda motor sesi duymadım hem de belki de yüzlerce motorun arasında... aynı şekilde motor sıkıştıran önlerine çıkan sürücüler de görmedim...

bu iş tek taraflı yürümez, herkes neyi nerde yapacağını bilmeli ki, diğerlerinin de hakkı olsun... vefat eden arkadaşa çok üzüldüm, bayram bayram kimbilir kimleri geride bıraktı, Allah rahmet eylesin, önemli olan bunları önleyebilmek değil midir?

ceskin
19-11-2010, 11:01
İtalya ve İspanya gibi ülkelerde, bisiklet ve motorsiklet kullanıcılarına saygı vardır, onların öncelikleri vardır, kalın çizgiyle ayrılmış özel şeritleri vardır... ama ülkelerde herkes bilinçli, daha bi kere olsun kalabalık bir ortmda motor sesi duymadım hem de belki de yüzlerce motorun arasında... aynı şekilde motor sıkıştıran önlerine çıkan sürücüler de görmedim...

bu iş tek taraflı yürümez, herkes neyi nerde yapacağını bilmeli ki, diğerlerinin de hakkı olsun... vefat eden arkadaşa çok üzüldüm, bayram bayram kimbilir kimleri geride bıraktı, Allah rahmet eylesin, önemli olan bunları önleyebilmek değil midir?

aynen katılıyorum sana abıcım:icon_tup:

s2k
19-11-2010, 12:06
allah rahmet eylesinde

Kelimesi kelimesine aklımdakileri yazmıssın eline sağlık

DogukanB
19-11-2010, 12:11
malesef dominos pizzanın ambulanstan önce geldiği bir ülkede yaşıyor.

toprağı bol olsun.

s2k
19-11-2010, 12:11
bombos ve gordugun yolda hangımız basmıyoruz yada basmadık?

Bosbos yolda basmak normalmı yanı hata degıl senın ıcın oylemı ? Trafıge kapalımı oluyor bombos gorunce yolu? Basıyoruz ve kendı hayatımızı rıske atıyoruz eger bırsey olmazsa ne ala ama olursa her zaman dıger taraf hatalı olarak goruluyor yanlıs olan bu bunu anlamıyorsunuz!

Bombos yolda yapıs gaza bırı onune cıkınca hatalı o olsun ne guzel memleket:ofk:

Bırden onune cıktı dıyoruz da olay bırden geldı carptı olmasın dıger taraftanda bakın sız motor kullanıyorsunuz o motorun ne kadar hızlı oldugunu bılen bılıyor ama araba kullanan motor kullanmayan bılmeyen ınsanlar ne kadar cabuk yanlarında bıtebılecegını tahmın bıle edemıyor ve kusura bakmayında yol bos oldugunda 300 metre gerıde bır motor gorduklerınde dur bu gaz acabılır beklıyım kımse demez zaten normal her ınsan gıbı eger yakında degılse cıkana kadar gelemez dıyıp yola cıkar sonrada ınsanlar brı anda onune cıktı adamın dıye boyle konusur neyse daha fazla uzatmayalım ama her zaman dusen motorcu arkadaslar sucsuz olmuyor malesef yargısız ınfaz yapmayın artık!!!

ceskin
19-11-2010, 12:24
Bosbos yolda basmak normalmı yanı hata degıl senın ıcın oylemı ? Trafıge kapalımı oluyor bombos gorunce yolu? Basıyoruz ve kendı hayatımızı rıske atıyoruz eger bırsey olmazsa ne ala ama olursa her zaman dıger taraf hatalı olarak goruluyor yanlıs olan bu bunu anlamıyorsunuz!

Bombos yolda yapıs gaza bırı onune cıkınca hatalı o olsun ne guzel memleket:ofk:

Bırden onune cıktı dıyoruz da olay bırden geldı carptı olmasın dıger taraftanda bakın sız motor kullanıyorsunuz o motorun ne kadar hızlı oldugunu bılen bılıyor ama araba kullanan motor kullanmayan bılmeyen ınsanlar ne kadar cabuk yanlarında bıtebılecegını tahmın bıle edemıyor ve kusura bakmayında yol bos oldugunda 300 metre gerıde bır motor gorduklerınde dur bu gaz acabılır beklıyım kımse demez zaten normal her ınsan gıbı eger yakında degılse cıkana kadar gelemez dıyıp yola cıkar sonrada ınsanlar brı anda onune cıktı adamın dıye boyle konusur neyse daha fazla uzatmayalım ama her zaman dusen motorcu arkadaslar sucsuz olmuyor malesef yargısız ınfaz yapmayın artık!!!

ne demek ıstedıgını anlıyorum fakat benım ne demek ıstedıgımı sen anlamamıssın.hıc bı zıhnıyet dıyemez bole bı kazadan sora yol bosdu bastı hıc sucu yok dıye.demek ıstedıgım yanı bos yolu gorunce hangımız soyle bı gazlayalım demıyoruz.ben suclu sucsuzda aramadım kımseyı ılanda etmedım.sadece yol bostu bastı o cıkan arabada ole yada bole denk geldı.belkı daha once ımkansızı basarmıstır ama bombos yolda hakkın rahmetıne kavustu.olayı farklı yerlere cekmeyelım gurcell abının levye muhabbetıde olay esnasında yerde can verırken soylenmesı gereken sey cok hızlıydı derdın neydı ne basıyosun bukadar a tepkıydı.yoksa adamı carptgı ıcın dovecek degılız.en azından aptalca tepkıler verılecegıne elıne bı tel alıp ambulans cagırabılırdı.dedıgın gıbı uzatmaya gerek yok allah rahmet eylesın

KingoAtmo
19-11-2010, 12:32
Allah rahmet eylesin, cenkcim başınsağolsun.

ceskin
19-11-2010, 12:34
Allah rahmet eylesin, cenkcim başınsağolsun.

nazmim benim yakınım degıl tanımıyorum bıle ama allah razı olsun..

S.Özeren
19-11-2010, 13:57
bazı motorcularda var ben normalde aşırı dikkat ederim motora yaklaşmam bile sıkışık trafikte yol falan açarım ama bazıları varki böyle geliyo ara sokaktan direk önüne fırlıyo makas atıyo işte onların alayına vurasım geliyo

brkkksln
19-11-2010, 23:15
kimse racing motoru bisiklet niyetine kullanmak için almıyor açıkcası.1. vites 150 yapan makineler.otomobiller gibi makul devirlerde vites atsanız 6. viteste 120 130 ları buluyosunuzki normal kullanımda.
arkadaş yenidir heveslidir CAHİLDİR gazlamıştır etmiştir.yapılacak edilecek denecek hiç bir söz yok şu saatten sonra.haklı veya haksız.rahmetine kavuşmuş canım kardeşim.
motor hatalı.ama motorcu kadar otomobilde haalı.aslında otomobil şöförüne bişi dememek lazım.motor kültürü olmayan bir ülkeyiz.10sn de 250km hıza çıkabilecek makinelere hala bisiklet gibi görüyoruz.ailesinden birilerinde motor olan kişi inanın trafikte çok dikkatli oluyor motorlara karşı ama tabiki %98 sürücüler sıfır bu konuda.

hani bende motor kullanıyorum çok agresif bi sürüş şeklimde yok.yerine yurduna göre hepsi.ama inanın 20 30 ile giderkende gavat oğlu gavatlar trafikte çok zorluyo.
hele şu sanayiden çıkmış altlarındaki gitmez gitsede durmaz kıçı kırık ne üdüğü belirsiz arabalarla gezip ona buna küfreden oraya buraya bulaşan şerefsizler yokmu.ışıkta yanında durursun gaz verir.az ilerlersinki muhattap olmayım yanına yanaşır yeniden.kalkarken bin türlü ara gazlar ve üzerine doğru dönük kalkmalar falan.sol şeritte gidersin 120 140 arkadan patladım patlayacam gelen kanı bozuklar.ulan arabanla benim lastiğime dayansan ne.benim önüme bişi çıksa ben saniyesinde dururumda sen duramayıp benim tepeme çıkınca eline ne geçecek.caddeden caddeye döneceksin sola adam seni sıkıştırmak için öyle geniş alıyoki.amaç?sinirlendirek ki belki azcık gazlar dimi.ulan hayvan oğlu hayvan söylesen zaten 2 3 gazlarız.rica et dimi.yok illa davarlıklarını konuşturacaklar.çok kızıyorum böyle angutlara.
kafada kask elde korumalı eldiven varsa güzelce durdurup döveceksin bak bakalım tekrar yapıyomu.

trafiktede hanzoyuz kaldırımda yürürkende hanzoyuz.
bu dediklerim haricindeki değerli arkadaşlarım hiç üstlerine alınmasınlar.ama bu dediklerimi yapan gavatlarada arkalarından ettiğim küfürler azdır bile...

gurcell
19-11-2010, 23:20
kafada kask elde korumalı eldiven varsa güzelce durdurup döveceksin bak bakalım tekrar

Ben bana carpani kask, kawasaki eldiven ve arai bot ile dovmustum. Inanilmaz zevkli, tavsiye ederim :D

ceskin
19-11-2010, 23:22
Ben bana carpani kask, kawasaki eldiven ve arai bot ile dovmustum. Inanilmaz zevkli, tavsiye ederim :D

senin onlara pek ıhtıyacın olcagını sanmıyorum ama:) yanımdayken kullanıyım demısındır:)

gurcell
19-11-2010, 23:26
Ustumdelerdi valla. Ben dun senin yerinde olsam, ne isin vardi, ne yapiyordun diyen kadina donup "sahin k edasi ile, asil senin ne isin vardi ............. " seklinde dalardim. Gene boyle bir menapoz kadin yuzunden 2 sene once baris kardesimizi kaybettik.

ceskin
19-11-2010, 23:30
Ustumdelerdi valla. Ben dun senin yerinde olsam, ne isin vardi, ne yapiyordun diyen kadina donup "sahin k edasi ile, asil senin ne isin vardi ............. " seklinde dalardim. Gene boyle bir menapoz kadin yuzunden 2 sene once baris kardesimizi kaybettik.

abi o durumda olsan donar kalırdın ya benım gıbı.zaten yoldan gecen bırı sandım sora anladım carpan arabadan geldıgını

gakko
19-11-2010, 23:31
vefat eden arkadaşla aynı spor salonunda ağırlık çalışıyorduk. Allah gani gani rahmet eylesin diyorum tekrardan...

ceskin
19-11-2010, 23:33
vefat eden arkadaşla aynı spor salonunda ağırlık çalışıyorduk. Allah gani gani rahmet eylesin diyorum tekrardan...

ya cok merak edıyorumtanıyosan bılırsın acemi genç yeni almıs tecrubesız .....nası bırıydı

D B K
19-11-2010, 23:37
ALLAH acil şifalar versin, dikkat edin arkadaşlar..

gakko
19-11-2010, 23:42
kendisiyle muhabetim yoktu. ben de vefat haberini facebook tan gelen mesajla öğrenmiş oldum. (spor salonunun tüm üyelerine yolladığı Murat ın vefat haberi) 30 - 35 yaşları arasında gösteriyordu rahmetli. facebook profiline yapılan yorumlara bakılırsa motorsiklet konusunda pek de tecrübeli gibi durmuyor malesef :(

gurcell
19-11-2010, 23:43
Adi soyadi neydi gakko?

gakko
19-11-2010, 23:45
"Murat YALÇIN". sanırım dün ikindi namazında defnedilmiş...

ceskin
19-11-2010, 23:53
Adi soyadi neydi gakko?

abi faceden baktınmı bulamadım ben lınk varsa?

gakko
19-11-2010, 23:59
bu linki bir dene istersen:

http://www.facebook.com/search.php?q=murat+yal%C3%A7%C4%B1n&init=quick&tas=search_preload#!/profile.php?id=100000250194371

ceskin
20-11-2010, 00:00
bu linki bir dene istersen:

http://www.facebook.com/search.php?q=murat+yal%C3%A7%C4%B1n&init=quick&tas=search_preload#!/profile.php?id=100000250194371

cok saol.....

5500
20-11-2010, 00:06
üzücü bi durum. Allah rahmet eylesin.motor çok riskli cidden.üzerinde gaza gelmemekte fayda var.

snan1910
20-11-2010, 01:17
şaka gibi ya :(
motorlu fotografa ne guzel yorumlar yapmışlar.
anneme soyleme demiş 200-300 gittiğini.. 100 gidiyor de demiş.
planlar yapmışlar arkadaşına bir tur attırcakmış 24 kasımda..
ölüm zor iş gerçekten..
allah rahmet eylesin .. :( :(

star_vt
20-11-2010, 01:34
allah nurlarda yatırsın topragı bol olsun aylesine ve yakınlarına allah cc sabır ihsan eylesin ruhu ve gelmiş geçmişleri için allah rızası için sevabı için fatiha

|ALP|
23-11-2010, 18:23
Öncelikle cümleten hayırlı akşamlar...

Ben Murat Yalçın 'ın yakınıyım..Komşum,abim,arkadaşım ve daha birçok güzel ve değerli sıfatlara koyabileceğim insan gibi insandı..Öncelikle tekrardan baş sağlığı dileyen tüm herkesden Allah razı olsun diyorum..Allah sevdiklerinizi sizlere bağışlasın. "ceskin" sizinle görüşmek isterim sanırım Ankaralısınız sizde..Rahmetliyi ilk siz gördünüz ve olayıda..Sizden de Allah razı olsun o anki yardımlarınız ve sonrasındaki dualarınız için..

İnternette tarama yaparken rastladım TT deki bu başlığa ve okudum burda insanların yazdıklarını ve kimisine Allah razı olsun derken kimisi için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim..Teker teker nicklerini okuyupda yazmak istemedim çünkü zaten kim ne yazdığını biliyordur ama hatırladığım mesajlarda " bisiklete bile binmeyi bilmeyenler motor kullanıyor, 60 ile gidilecek yolda bu hızla gidende suç yokmu, tecrübesizmiş...." vs gibi rahatsız edici mesajlar yazan arkadaşlarada burda 2 çift lafım olacak, evet belki söyleyeceklerim kimseyi geri getirmeyecek veya yol yordam bilmeyen insanlara yol yordam öğretmeyecek ama amacımda bu değil zaten.Tek sebebim rahmetlinin yanında değildim vefat ederken, arkasından da atıp tutulan patavatsız sözcüklere cevapsız kalmam..

Herşeyi geçtim bir insan kayıbının söz konusu olduğu bir yerde, rahmet, baş sağlığı dilenir ve içten geliyor ise dua edilir..Böyle bir durumda yukarıdakileri yazmak kişiliksizliktir..Ateş düştüğü yeri yakar, klavye basından sallamak çok kolay..! Bunları yazan arkadaşlar, gelin sizi kolunuzdan tutup götüreyim rahmetlinin evine ve ciğeri yanan o annenin, ciğeri yanan o abinin o kardeşin o insanların yüzüne, yüzümüze baka baka şu yazdıklarınızı bir söyleyin Allah ın huzurunda da bizde bir görelim ne, ne değil, ne kadar insan ne kadar başka birşey..Ne yazsam da ne söylesemde ne olursa olsun hiçbirşey gidenleri geri getirmeyecek..Benim amacım ne polemik yaratmak ne de baska birsey..Sadece bu konu veya böyle bir olay kendini bilmez bir şekilde gelipde burada bilip bilmeden atıp tutulacak, ego tatmini yapılacak bir konu değil..Konunun internet ortamında olması kimseyi insanlıkdan düşürmemeli, herkes kendisinin ve sevdiklerinin bu dünya ya kazık çakmayacağını bilmeli ve ona göre yorum yapıp konusmalı nere olursa olsun diye düşünüyorum..Aksi düşüncede olan insanlar varsa hala söyleceğim tek şey iyiden de kötüden de Allah razı olsun, sevdiklerine bağışlasın.

ceskin
23-11-2010, 18:31
ben bıkac yakınıyla gorustum.05469441991 numaram.herkesin dusuncesı yorumu kendıne kardes.tekrar basınız saolsun

|ALP|
23-11-2010, 18:37
Elbette herkesin düşüncesi yorumu kendine ama eğer birşeyler biliyor veya emin ise insanlar, o zaman yorum yapmaları gerekir insanların.Bilinmedik şeylerde, heleki bu tip durumlarda şahsen ben kimsenin günahını alacak yüke girmezdim, girmem..Ben murat abimin insanlığından,temiz yürekliliğinden herşeyinden emin olmasam bilmesem bunları yazmazdım..Bunları bile bile yazmasaydım da, adam diye sokağa çıkmazdım kusura bakmasın kimse..

"ceskin" size teşekkürler numaranı alıyorum, irtibata geçeceğim..

gurcell
23-11-2010, 18:44
Peki alp bu kazaya sebep olan araba surucusu ne oldu , olayi biliyorsan bizi aydinlatir misin?

SkY
23-11-2010, 18:47
Allah rahmet eylesin..:(

|ALP|
23-11-2010, 19:04
Peki alp bu kazaya sebep olan araba surucusu ne oldu , olayi biliyorsan bizi aydinlatir misin?

Sürücü şuan cezaevinde ama bu, yasa gereği olması gereken süre için..davası ile ilgili birşey defnettiğimiz ve sonraki günlerde bile soramadım açıkcası çünkü tahmin edersiniz kimse kendinde değildi, hala da değil..Ama yine ben bilgi edinmeye çalışırım..

|ALP|
23-11-2010, 19:05
Allah rahmet eylesin..:(

Sağolun, Allah razı olsun.

by serçe
23-11-2010, 19:23
allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır sağlık versin

DoDo_hamann
23-11-2010, 19:25
Allah gani gani rahmet eylesin, ailesinin, tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Allah hepimizden uzak etsin gerçekten çok acı zamansız ölümler genç yaşta.

|ALP|
23-11-2010, 19:27
allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır sağlık versin

Allah razı olsun sağolun.

|ALP|
23-11-2010, 19:30
Allah gani gani rahmet eylesin, ailesinin, tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Allah hepimizden uzak etsin gerçekten çok acı zamansız ölümler genç yaşta.

Allah sıralı ölüm versin, sağolun Allah razı olsun.

cem36
23-11-2010, 20:21
Allah rahmet eylesın valla çok üzüldüm Allah kımseye kaza bela göstermesin. Özellikle burdada motora bınen arkadaslar var eminim ki hepsi bilinçli sıkıyodur ama yınede dıkkat edelim :(

|ALP|
23-11-2010, 21:11
Allah rahmet eylesın valla çok üzüldüm Allah kımseye kaza bela göstermesin. Özellikle burdada motora bınen arkadaslar var eminim ki hepsi bilinçli sıkıyodur ama yınede dıkkat edelim :(
Amin Allah razı olsun cem.

Bu arada estağfurullah ben bilinçli konusan kimseye "sıkıyor" demem demedim yanlış anlaşılmış, sıkmak atmak tabirlerim rahmetliyi tanımadan bilmeden tecrübesizmiş yok ortalığı birbirine katmış bahçelievlerde yok hız yapıyormuş tarzında konuşmaları kastetmiştim çünkü kimse kimseyi tanımadan etmeden nasıl bir insan olduğunu bilmeden kişiliği veya tecrübeleri ile ilgili yorumlarda bulunmamalı..Tecrübesizmiş galiba diyen arkadas kac kez görmüş konuşmuş acaba veya gazladığını ortalığı birbirine kattığını söyleyen arkadaş haberdar mı acaba aynı tip aynı model aynı renk kaç tane var o motordan ankarada da gördüğü motorcuyu hemen rahmetli ile bağdaştırmış ? malesef bu arkadaşların yorumları doğru olsaydı bile kimse madalya takmayacaktı şuan bunları dile getirdikleri için..Bunlar veya buna benzer şeyler şu safhada konu edilmeyecek noktalar, burda bana da kimseye de şöyleymiş böyleymiş demek varsayımlarda bulunmak yakışmaz diye düşünüyorum artık.

GGN40
23-11-2010, 21:29
Alptekin dostum,kardeşim bilmeden etmeden konuşmak hele hele de mevz-u bahıs vefat eden bir abimiz hakkında hiç hoş degil, dedigin gibi en acı olanı da naparsak yapalım hiç birsey gidenleri geri getirmiycek. Burada yazılanlar sadece dusunmeden etmeden yazılan klavye saçmalıgı.. Olanlar,yaşananlar cok acı.Hersey apacık ortadayken bu tarz seyler nasıl yazıldı anlam veremedim. Hayatın acı gerçekleri gelir bir gün vurur ummadığımız bir anda, acını içten paylaşıyorum kardeşim.. Ruhuna Dua Ediyorum başın sağolsun. Mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.

fatiii
23-11-2010, 21:31

Bu arada estağfurullah ben bilinçli konusan kimseye "sıkıyor" demem demedim yanlış anlaşılmış, sıkmak atmak tabirlerim rahmetliyi tanımadan bilmeden tecrübesizmiş yok ortalığı birbirine katmış bahçelievlerde yok hız yapıyormuş tarzında konuşmaları kastetmiştim çünkü kimse kimseyi tanımadan etmeden nasıl bir insan olduğunu bilmeden kişiliği veya tecrübeleri ile ilgili yorumlarda bulunmamalı..Tecrübesizmiş galiba diyen arkadas kac kez görmüş konuşmuş acaba veya gazladığını ortalığı birbirine kattığını söyleyen arkadaş haberdar mı acaba aynı tip aynı model aynı renk kaç tane var o motordan ankarada da gördüğü motorcuyu hemen rahmetli ile bağdaştırmış ? malesef bu arkadaşların yorumları doğru olsaydı bile kimse madalya takmayacaktı şuan bunları dile getirdikleri için..Bunlar veya buna benzer şeyler şu safhada konu edilmeyecek noktalar, burda bana da kimseye de şöyleymiş böyleymiş demek varsayımlarda bulunmak yakışmaz diye düşünüyorum artık.

ya arkadas tamam acınız var Allah rahmet eglesinde simdi yok tanımadan falan filan muhabbetine girme..madem hızlı degildi madem hersey duzgundu niye bugun aramızda degil?bende motora bindim benimde vardı hemde o motordan cok daha hızlısı neyin ne oldugunu senden daha iyi bildigime eminim o kocaman yolda hızlı olmadıgın taktirde ölümle sonuclanacak bi kaza yapman coook zor bi ihtimal..ben motorlara cok ilgili oldugum icin motorları ufacık farklarlada olsa rahatca ayırt edebilirim senin verdigin facebook linkindede motorun resmi zaten belli o yuzden cok iddali yorumlar yapma.

istersen insanların bilgilerini sorgulama,tekrardan Allah rahmet eglesin.

S.Özeren
23-11-2010, 21:40
ya arkadas tamam acınız var Allah rahmet eglesinde simdi yok tanımadan falan filan muhabbetine girme..madem hızlı degildi madem hersey duzgundu niye bugun aramızda degil?bende motora bindim benimde vardı hemde o motordan cok daha hızlısı neyin ne oldugunu senden daha iyi bildigime eminim o kocaman yolda hızlı olmadıgın taktirde ölümle sonuclanacak bi kaza yapman coook zor bi ihtimal..ben motorlara cok ilgili oldugum icin motorları ufacık farklarlada olsa rahatca ayırt edebilirim senin verdigin facebook linkindede motorun resmi zaten belli o yuzden cok iddali yorumlar yapma.

Arkadaş hiç kötü haber almadın sanırım bugüne kadar almadıysanda Allah aldırtmasın ama bu durumda arkadaşın üstüne böyle gitmen yanlış olmuyormu sonuçta ortada bi ölüm söz konusu hızlı veya değil ne farkettirir ki bu ? Geri gelicekmi bidaha yapıcak bişey yok ortada geldimi ölüm vakti ne bir nefes fazla nede bir nefes eksik demişler..

Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet kabri nur olsun..

fatiii
23-11-2010, 21:42
Arkadaş hiç kötü haber almadın sanırım bugüne kadar almadıysanda Allah aldırtmasın ama bu durumda arkadaşın üstüne böyle gitmen yanlış olmuyormu sonuçta ortada bi ölüm söz konusu hızlı veya değil ne farkettirir ki bu ? Geri gelicekmi bidaha yapıcak bişey yok ortada geldimi ölüm vakti ne bir nefes fazla nede bir nefes eksik demişler..

amin cumlemize ;)

arkadas mesajını direk bana yonelik yazmıs yanlıs anlasılma olmasın ;)

GGN40
23-11-2010, 21:43
Anlamıyorum ben bu işi olan olmus ortada gencecik bir insanın vefatı var hatalı olsa nolur? 400km ile gitse nolur?

|ALP|
23-11-2010, 21:49

Lütfen öncelikle yazılanı doğru okuyup anlıyalım ARKADAŞ.!

ben o yolda hız yapmamıştır yazmışmıyım ? hızılı değildi orda giderken yazmışmıyım ? yoksa bir arkadaşın gördüğünü idda ettiği motorcunun onunla bağdaştırılamıyacağınımı yazmışım? Veya bununla birlikte hayır senin bilgin yanlış doğrusu budur demişyim herhangi birine kastettiğin gibi ?

Ayrıca eğer kastettiğin "bilmek" sözcüğü motosiklet ile ilgili ise ben yukarıda motosiklet veya herhangi bir motorlu taşıt ile ilgili bilgi yarışına gireceğin bi cümle veya kelime kurmamışım kullanmamışım ? kullanmışsam buyur yaz ARKADAŞ !

Ama evet emin ol benden çok biliyorsundur, şayet türk milleti olarak biz böyleyiz her konuda uzmanız..sende o uzmanlardansındır başarılar.

|ALP|
23-11-2010, 21:50
Alptekin dostum,kardeşim bilmeden etmeden konuşmak hele hele de mevz-u bahıs vefat eden bir abimiz hakkında hiç hoş degil, dedigin gibi en acı olanı da naparsak yapalım hiç birsey gidenleri geri getirmiycek. Burada yazılanlar sadece dusunmeden etmeden yazılan klavye saçmalıgı.. Olanlar,yaşananlar cok acı.Hersey apacık ortadayken bu tarz seyler nasıl yazıldı anlam veremedim. Hayatın acı gerçekleri gelir bir gün vurur ummadığımız bir anda, acını içten paylaşıyorum kardeşim.. Ruhuna Dua Ediyorum başın sağolsun. Mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.

Allah razı olsun kardeş sağol

|ALP|
23-11-2010, 21:52

Amin, Allah razı olsun

fatiii

tekrar başınız sagolsun :icon_tup:

kv661
Anlamıyorum ben bu işi olan olmus ortada gencecik bir insanın vefatı var hatalı olsa nolur? 400km ile gitse nolur?

Katılıyorum.
Konu hassas bi konu bence.Adminler en kısa sürede kilitlemeliler. Ortada sonuçta vefat var.

Allah rahmet eylesinden öte birşey denemez. Şayet hız vs vs vs. gibi konular tartışılacaksa başka başlık altında olmalıdır diye düşünüyorum.

turbo&quattro
Off binmeyin su motora ya..Son birkac aydir kacinci vefat haberi bu...Allah varsa gunahlarini affetsin ailesine sabir versin.

Alper_
23-11-2010, 21:54
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

|ALP|
23-11-2010, 21:56
Katılıyorum.
Konu hassas bi konu bence.Adminler en kısa sürede kilitlemeliler. Ortada sonuçta vefat var.

Allah rahmet eylesinden öte birşey denemez. Şayet hız vs vs vs. gibi konular tartışılacaksa başka başlık altında olmalıdır diye düşünüyorum.

Allah rahmet eylesin sağolun..

|ALP|
23-11-2010, 21:57
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

Amin, Allah razı olsun

|ALP|
23-11-2010, 21:58
Off binmeyin su motora ya..Son birkac aydir kacinci vefat haberi bu...Allah varsa gunahlarini affetsin ailesine sabir versin.

Amin, Allah razı olsun..

|ALP|
23-11-2010, 22:07
Güzel kalın harflerle göstermeyi biliyorsun anladım da o kalın harflerle gösterdiğin cümlede, ben rahmetlinin o kazada hız yapmadığı veya süratli olmadığınımı yazımşım yoksa o bahçelide gördüğün motorcunun rahmetli murat yalçın olduğunu nerden biliyosun diyemi sormuşum ? Ayrıca sen bu kadar gocununca baktım o kelimeyi de yazan senmişsin ve şansını çok zorlamamak gerekir o arkadaş çok fazla zorladı vs yazmışsın, sen hangi sıfattasında buna karar verebiliyosun, Son peygamber olarak gönderildin de bizim mi haberimiz yok ? Kim olduğumuzu, ne olduğumuzu unutmayalım, kimse sana gel ARKADAŞ buraya birşeyler yaz diye kafana birşey dayamıyor, madem insaniyet namına yazıyorsun birşeyleri burdaki herkes gibi ya o şekilde yaz ölüye saygın olsun, ya da kimse zorlamıyor kimseyi ille birsey yazsın diye.. !

WRX_STI
23-11-2010, 22:22
Allah rahmet eylesin.Başınız saolsun :(

|ALP|
23-11-2010, 22:47
Allah rahmet eylesin.Başınız saolsun :(

Sağolun, dostlar sağolsun.

brkkksln
23-11-2010, 23:36
kardeşim bana mail atan sendin sanırım.mailin spam olarak algılandığı için mail kutumu kontrol ettiğimde göremiyorum eğer sensen.kusura bakma.

takmayacaksın kafanı böyle şeylere.insandır der insandır konuşur.heleki sanal ortamda sıkışlar bol olur.bilmek etmek iyidir hoştur ama rahmetli birinin arkasından cırt pırt laf etmekte yazıktır günahtır.

süratliyse süratli yapılmayacak bişi yapmışsa yapmış.bunu burdaki heres kabul etse o arkadaşı geri getirecekmi.ota boka suç bulacağınıza ilk ellerinizi açında fatiha okuyun.belki o zaman *** atmaktan daha değerli bişi yapmış olacağınızı anlarsınız.kendiniz kıçı kırık 4 tekerli civata kutunuza bindiğinizde yanınızdaki yan baksa gazlamıyomusunuz?bi duruma sinirlendiğinizde bütün kininizi o kıytırık civata kutunuzdan çıkarmıyomusunuz.yapmıyorum diyen adam yalancıdır.ilk herkes kendine bakacak.kimse süt değil kaşık değil hele hele sütten çıkmış ak kaşık hiç değil...

Allah'tan rahmet geride kalanlarına baş sağlığı diliyorum.arkadaşı tanımıyorum ama ailesine iletirsen sevinirim.

Dragger
23-11-2010, 23:55
Allah rahmet eylesin.