Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmiş olsun. Youtube Paket spec galiba.
otuzdört
19-11-2010, 22:58
Hadi, Geçmiş olsun haberiniz varmı bilmiyorum ama youtube gene kapatılmış benim haberim yoktu simdi sitede verilen linke tıkladıgımda paket olmuş bir halde gördüm neden kapatıldı gene duyum alan varmı :D
http://img824.imageshack.us/img824/6563/adszuz.jpg
asmisinsan
19-11-2010, 22:59
facebook mu youtube mi:D
Ben nedense sıkıntısız girebiliyorum hiçbir ayar DNS vs yazmadan ;)
Edit: Bende simdi farkettim hakketten facebook'mu youtube'mu :D
youtube demıssın postunda facebook dıyor :D
yasindamar
19-11-2010, 23:00
youtube mu facebook mu
asmisinsan
Hadi, Geçmiş olsun haberiniz varmı bilmiyorum ama facebook gene kapatılmış benim haberim yoktu simdi sitede verilen linke tıkladıgımda paket olmuş bir halde gördüm neden kapatıldı gene duyum alan varmı :D
http://img824.imageshack.us/img824/6563/adszuz.jpg
facebook mu youtube mi?:D
otuzdört
pardon kafa kaymıs oraya :D youtube ya :D
bize her yol bağdat no sansür no panic :D
bende dns siz direkt giriyorum maşallah diyin nzar değmesin :D
By_HaNNibaLL
19-11-2010, 23:04
bende hiç bi sıkıntı yok nasil oluyor :S
otuzdört
19-11-2010, 23:04
ulan benim pc'yimi engellediniz n'oldu :D DNS yazıorum gene girmio simdi diğer pcye gecdim arkadasa söledim oda gremior ne işse
bütün pc leri tek tek mi youtube kapatıolarda bize sıra gelmedi acaba:hahaha:
Dns tek çözüm açılıp kapandığını farketmiyorum kafam rahat :D
otuzdört
19-11-2010, 23:08
:hahaha::hahaha::hahaha: nebiliyim, Yetim gibi kaldık ortada video'yuda izleyemedik odeğil :D
MuratCokol
19-11-2010, 23:08
Aynen Öyle Sağlam şuanda :D
mirafiori
19-11-2010, 23:09
bende bugün mynette okudum kapatıldını ama sıkıntısız bir şekilde açıyor bende.dns ayarları falanda normal hiç kurcalamadım.
Ben host dosyasını değiştirmiştim vaktinde artık açsalarda kapasalarda bana hep acık youtube :D
valla dns mns anlamam öle şeleri kapalıyken ktunnelden giriodum ama şuanda direk girio:)
otuzdört
19-11-2010, 23:12
ulan, madem kapatıcaksın neden acıyorsunki anlamadım gitti..
açkapa sitede bozuldu sanırım :hehe: kapanınca giriliyor açılınca girilmiyor :D
onurdestan
19-11-2010, 23:55
yahu ben bi türlü giremiyorum kapalıyken giriyodum açtılar kapadılar artık giremiyorum ne yapmam gerekiyo? direk sayfa bulunamadı diyo o mavi sayfada gelmiyo :S
aksamdan beri facebook'ta sorun var, login olduktan sonra home ekrani devamli(10saniyede 1) refresh oluyor, sonsuz donguye girmis gibi:
ie, chrome, firefox hepsi ayni halde :(
onurdestan
20-11-2010, 00:17
bende direk sayfa bulunamadı diyo yav böyle bişeyle karşılaşan varmı
2-3 haftaönce açıldığı zaman bahsi geçen siteye CHP eski genel başkanı Baykal'ın videosu yüklenmiş.Kaldırılmasını talep etmişler.Kaldırılmazsa mahkeme kararıyla tekrar kapatılacağından bahsediliyordu;demek ki kapatılmış yine..
DNS kullanmadan sorunsuz girebiliyorum...
2-3 haftaönce açıldığı zaman bahsi geçen siteye CHP eski genel başkanı Baykal'ın videosu yüklenmiş.Kaldırılmasını talep etmişler.Kaldırılmazsa mahkeme kararıyla tekrar kapatılacağından bahsediliyordu;demek ki kapatılmış yine..
okadar hızlı sonuç çıkarmı :eek:
bu sitenin ortağımıyızde her kapanıp açıldığında konu açıyorsunuz ya açan açar kapayan kapar bize ne:)
onursumer
20-11-2010, 09:15
kaçıncı youtube konusu oldu valla takip edemiyorumda
youtube açık arkadaşlar kapalı falan değil hala :)
dragstar
20-11-2010, 09:33
nasıl bir jacker yüklediysem facebook açıkkende girmiyordu
Low-Rider
20-11-2010, 09:38
host dosyası değştirdim kafa rahat ya
navige,byterelay falanda açıyordu ama youtub açarken yada içinde youtube linki olan sayfalarda takılıyordu acaip
habire youtube konusu açılıyo :D şuan açık youtube ama bazen kafasına göre mahkeme kararı yazısı falan çıkıyo.aç kapa aç kapa bozuldu garibim. bekleyın kendı kendıne düzelir :D
İbrahim Erdem
20-11-2010, 11:31
Yalama ettiler hepten..
CasabLanca
20-11-2010, 11:36
senin cutout takılı kalmış ondan giremiyon :D:D
daş gibi daşş,giriyorum çıkmıyorum :D
Her türlü gireriz kapatsalarda :D