Orijinalini görmek için tıklayınız : TT ailesine İzmirden selamlar :)
Selam Arkadaşlar,
Kendimi tanıtmak için biraz geç kaldım aslında. Ama bu arada güzel insanlarla da tanışmış oldum. Umarım bu hep böyle olur.
İsmim Kağan. 28 yaşındayım. Almanca Öğretmeniyim, Tıbbi Malzeme üzerine çalışıyorum. İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum. Honda Civic Si kullanıyorum. Belki fotoda gördüğünüzde tanıyanlar olacaktır. Aracın ilk bilinen sahibi Ankaradan Koray'dı daha sonra Denizli'den Muharrem aldı ve şimdi bende. Kısmetse yakın zamanda turbo projemiz bitecek. Olabildiğince foto çekmeye çalıştık. bittiğinde ben de konu açıp fikirlerinizi almak isterim.
herkese iyi forumlar...
uluckaban
20-11-2010, 18:45
Hoşgeldin abi
hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar...
Selcuk_RoL
20-11-2010, 19:02
hoş geldin
DetailEF
20-11-2010, 19:06
Hoşgeldiniz. Karşıyaka'nın neresinden yau göremedim hiç aracı :)
Mutlu KOÇER
20-11-2010, 19:30
Yeni gördüm konuyu :D Hoş geldin kardeşim, hayırlısı olsun projen hiç haberimiz yok :p
Yeni gördüm konuyu :D Hoş geldin kardeşim, hayırlısı olsun projen hiç haberimiz yok :p
hoşbulduk kardeşim benim ... yeni görürsün tabii... gez toz eğlen, tatilini yap sen anca... :) projeyle ilgili de sana söyleyecek iki çift lafım var, ama sen tatilini yap :) zaten anlamıssındır :)
Hoşgeldiniz. Karşıyaka'nın neresinden yau göremedim hiç aracı :)
Kipa Çiğli yi biliyorsundur, o civarda oturuyorum. Genelde Bostanlıda oluyorum. :)
Hoşgeldiniz... :)
hoşbulduk efenim :)
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
hoşbuldum, teşekkürler size de.
Mutlu KOÇER
21-11-2010, 14:01
hoşbulduk kardeşim benim ... yeni görürsün tabii... gez toz eğlen, tatilini yap sen anca... :) projeyle ilgili de sana söyleyecek iki çift lafım var, ama sen tatilini yap :) zaten anlamıssındır :)
Davet ettim etmesem tamam :rolleyes: Merak etme gayet iyi biliyorum yoldayım biliyosun, geleyim salim kafayla bitiricez ;)
D16inside
21-11-2010, 16:36
aramıza hoş geldiniz.
DaRkNeSs-
22-11-2010, 20:53
hoşgeldiniz
motordaşız :D
bende de crx turbo var
projeniz hakkında konuşalım bi ara detaylı
neler yaptınız kim yaptı arabayı gibi..
ocean0636
22-11-2010, 21:17
Hosgeldin.
anthinka
22-11-2010, 22:09
Hoşgeldiniz aramıza.
zorbeykesman
22-11-2010, 22:44
Hoşgeldiniz hemşerim.
Hoşgeldiniz
aramıza hoş geldiniz.
Hosgeldin.
hoşgeldin..:)
Hoşgeldiniz aramıza.
Hoşgeldiniz hemşerim.
Hoşbulduk arkadaşlar :)
hoşgeldiniz
motordaşız :D
bende de crx turbo var
projeniz hakkında konuşalım bi ara detaylı
neler yaptınız kim yaptı arabayı gibi..
Konuşsak iyi olur bence de. Zaten henüz bitmedi dediğim gibi belki çok daha iyi sonuçlar elde ederiz fikir alışverişi yaparsak. Yakında pm atarım motordaşım :)
Herkese keyifli forumlar... ;)
Bir Karşıyakalı daha geldi aramıza hoşgeldiniz :)
Bir Karşıyakalı daha geldi aramıza hoşgeldiniz :)
hoşbulduk :)
by serçe
23-11-2010, 10:47
hoşgeldin..
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşgeldiniz keyifli forumlar.. tt+1
PaSSerBy...
23-11-2010, 15:51
hoşgeldin keyifli forumlar...
devil_berk22
23-11-2010, 20:59
Hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar Dilerim...