Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Giderken stop etme
By_HaNNibaLL
20-11-2010, 22:14
Bayram dolayisi ile köydeydim aracta bişey yoktu birden bir kendi kendine stop
ediyor elektrik kesiyor sonra tekrar hemen calişiyor eski haline geliyor Servis kapali
oldugu için gidemedim Bilgisi olan varmi neden yapar baştan dedik yollar bozuk
kasiste yapiyor falan bursaya geldim dün gece bu sabah lambalarda yapti kasis falan
yoktu giderken stop Etti hemen calişti yine Durdum kontaği kapattim actim elektrik
gelmiyor bikac kere kapat aç yaptim yok sonra acik biraktim geldi gitti geldi gitti
sonra düzeldi Sorun Nedir acaba:(
By_HaNNibaLL
20-11-2010, 22:22
Alternatör olsa stop etmez bence Sonucta akü var arabada.
Benim 106'da aynı sorun vardı..Sorun akü de çıktı ..Pazartesi aküyü yeniliycez..
Çünkü mantıklı düşününce akla ilk gelen akü oluyor
By_HaNNibaLL
20-11-2010, 22:26
Benim 106'da aynı sorun vardı..Sorun akü de çıktı ..Pazartesi aküyü yeniliycez..
Çünkü mantıklı düşününce akla ilk gelen akü oluyor
Nasil anladiniz peki aküde oldugunu ?
çalışsan arabada akünün etkisi olamaz ki :S
Valla ben de bu konuda bunalıma girmiş durumdayım,aküde dediler pazartesi bakılacak..
Bana başka sorunlar var gibi geliyor hayırlısı
By_HaNNibaLL
20-11-2010, 23:10
Valla ben de bu konuda bunalıma girmiş durumdayım,aküde dediler pazartesi bakılacak..
Bana başka sorunlar var gibi geliyor hayırlısı
Boşuna Akü parasi verirsin Bence baktir Güzelce.
Akü kablosu çıkmıstır,gevşektir,alternatöre arıza vardır..konu ana kaynagı elektırıksel ıse en basından baslayıp kontrol et.Kolay gelsın,geçmiş olsun.
Çok fazla abartılacak sıkıntılı bir iş degil benim bildigim kadarıyla..Kendi tahminimce ya elektrikten kaynaklanıyordur ya akü'den..umarım sende de bende de sıkıntılı bir sorun yoktur
Ertug_T.
20-11-2010, 23:24
geçmiş olsun günay..yine en iyi anlayacak adamlardan biri sensin aç bi kurcala bakim :D
Buji buji kablolarına bak ilk olarak..
edit: elektrik kesiliyosa bujiye bakma :D:D elektrik tesisatına bi baktır bakalım ...
Elektrik tesisatı yandı falan demistin bi ara, bana onla alakalı bi durum gibi geldi.
Gecmis olsun kardesim.
By_HaNNibaLL
21-11-2010, 00:39
Daha Once Elektrik tesisatinla ilgili bi sorun olmuştu ama herzamanki gibi Fiat servisinde
yaptirmiştim ama sigortalarla ilgili bi sorun gibi geldi akünun yanindaki sigorta kutusunu dağittim
bi baktim sanki biraz fazla oynuyor gibi ama denedim olmadi bi türlü yarin sağlam bi
kurcalayacağim tekrar belki yaşayan olmuştur diye bide sohbet bölümüne actim ama yok
galiba kimsenin böyle bi sorunu
By_HaNNibaLL
21-11-2010, 18:48
Bugun akşama kadar gezdim ama hiç yapmadi allah allah :(