Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbula dönüş
arkadaşlar eskişehirden istanbula dönecem ama otobanların son durumundan haberdar olan varmı?
rivayete göre sapancadan sonra trafik kitlenmeye başlıyormuş taa istanbula kadar...
açıkçası 2buçuk 3 saatlik yolu 6 7 saatte gitmekten korkuyorum... sizin önerileriniz nelerdir yarın trafik rahatlarmı acaba?
Boost Up
21-11-2010, 11:44
arkadaşlar eskişehirden istanbula dönecem ama otobanların son durumundan haberdar olan varmı?
rivayete göre sapancadan sonra trafik kitlenmeye başlıyormuş taa istanbula kadar...
açıkçası 2buçuk 3 saatlik yolu 6 7 saatte gitmekten korkuyorum... sizin önerileriniz nelerdir yarın trafik rahatlarmı acaba?
e5 ten gidin, herkes otobandan dönüyor:)
tavsiyem bugün çıkma kardeşim cuma akşamı ankaradan döndüm cuma bile bana yetti :)
S.Özeren
21-11-2010, 11:58
eğer mecburiyetiniz yoksa bence dönmeyin
e5 ten gidin, herkes otobandan dönüyor:)
e5 te oldukça yoğun,otobandan kaçan herkes e5 e saldırıyor
yer bulabilirmisin bilmiyorum ama eğer yer varsa bursadan feribotla yenikapıya geç derim ben
edit : baktımda araç için hiç biyerden yer yok,ancak araçsız için yer var
morgy_drag
21-11-2010, 12:22
dun gece sapancaya gıttım,e 5 ten..
gıderkende bıkac kere otoban a teğet gidiyor yol,üstünden gecıyor felan..
deıl sapancadan,sanırım adapazarı gıselerden 3 5 km sonra yol sıkışıyor..
cunku en son kuyruğun sonunu goremedik,ve ayrıyetten benzinliklerde ki kuyruklar ınanılmazdı..
acıdım acıkcası Allah yardımcıları olsun dedım..ezıyetten baska bırsey deıl..
sıze tavsıyem dırekt e 5 ten gelın..en fazla ışık olan yerlerde ve sehır ıclerınde trafık sıkışır,oralardada aralardan kacma ıhtımalınız var..
hayırlı yolculuklar..
Bence aceleniz yoksa(sınav gibi vs.) bekleyin.Zira yoğunluk had safhada..
otobanin 2 serit oldugu yerlerde tikandi dun aksam, 3 serite ciktiktan sonra guzel akiyordu Kartal sapagina kadar.. ordan sonra giselere kadar yogundu ama durkalk seviyesine inmedi hic.. bugun iner heralde :) giselerden sonra yine bombostu
adapazarindan sonra 1 saatlik yolu 2 saatte geldim cook fazla farketmedi
sabah 7.30da izmitten çıktım 8.30da ist.avrupa yakasındaydım :)
sabah 7.30da izmitten çıktım 8.30da ist.avrupa yakasındaydım :)
halla halla, peki bu saatlerde ne durumdadır trafik? yada akşam 6 7 gibi ne olur?
halla halla, peki bu saatlerde ne durumdadır trafik? yada akşam 6 7 gibi ne olur?
ben dun 2 bucukta adapzarindan ciktim 4bucukta evdeydim ki normalde 1saat 15dk'da falan geciyorum o mesafeyi.. normal hizlarda 1:30 veya 1:45 oluyordu en fazla :)
aksam 6-7 gibi felc olabilir, bayramin son gunu bugun, ama cuma'dan beri bir yogunluk oluyor, belki hafiflemistir
izmt çıkışnda bi kaza vardı tütünçiftlikte 15 dakka filan orda trafik kilitlendi.bide sultanbeylide çok yoğun bi sis vardı orda hafif bi yoğunluk vardı onun dışında gayet akıcıydı yol.
bu saatlerde hiç iç açıcı olacağını sanmıyorum akşam 6-7 daha da kötü olur tahminimce.dün akşam yolu görümştümde felçti yani
hakan308
21-11-2010, 12:49
cuma öğlen 1 de ankaradan çıkan araç 7de gişelerdeydi söylediklerine göre deli gibi trafik vardı şimdi durum nedir bilemeyiz ama büyük ihtimalle gene aynıdır
Cuma biz 01.30 gibi rolling e çıkarken yaklaşık bi 3-4 km kilitti çamlıca gişeler..Akşam saati çıkmak akıl işi değil..
Boost Up
21-11-2010, 12:58
Yarına işiniz varsa İstanbulda, sizin yerinizde olsam gece çıkarım yola 3 gibi, hatta 2 gibi. 3 te çıkarsanız 3 saatte köprü trafiğine bile kalabilirsiniz:D.
poseidon
21-11-2010, 13:07
Geçen Cuma gecesi izmitten dönüyordum. Temde araçlar tren olmuş ben de atladım e-5'e.
Ve insanların E-5 diye bir yolun olduğunu bilmediklerini düşündüm.
4 araba gebzeye kadar bomboş geldik istanbula 1 saatte rahat rahat geldim.
yolları da yeni asfaltlamışlar kaymak gibiydi.
Emre Abdik
21-11-2010, 13:49
cuma akşamı adapazarı-istanbul arası vites değişikleri : 1-2- boş ;)
bugün ikiye bile takamazsın
saat 4 gibi ntv yi izliyodum helıkopterle çekim yapıyorlardı yollar çok boş falan dedi ama..
biraz önce Ankara'dan geldim 3.5saat filan sürdü yoktu fazla bi kalabalık..