Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kam vtec - ju vtec 0-400

Sayfa : 1 [2]

Bulut Y.
04-12-2010, 01:42
haaa yine senin kurallarına göre oynanıcak yani onurcum ?

ERDINC-VTI07
04-12-2010, 08:19
abicim AEM EMS ile VTS ye yapılan çip aynı değil bunu bütün dünya bilir biz dede farklı beyinler var.. P28 yapsan tamam derim o artınıza karşılık bende sadece koltuklarımı sökerim tamam olur ama sen prof beyin takıyorsun adil olmaz bence

bu iş yok ben bnu takarım sende tak ile olmaz bu işin sonu bitmez sizde biliyorsunuz..

Vtec : filitre,egzost,headrs,kısa,sıtandart günlük lastik takılır, sadece koltuklar sökülür.araç dışında hafifletme olmucak,
VTS : filitre,egzost,çip,kısa,sıtandart günlük lastik takılır,sadece koltuklar sökülür.araç dışında hafifletme olmucak,

EN güzel yarış bu şekilde olur, kazanan ortaya koyulan 300 lirayı alır keyfine bakar

BEN SANA LAF ANLATAMAMAMKTAN BIKTIM ONUR YAAA MAL MISIN BILADER AEMDE CİP YAZILIM SENINKIDE CİP YAZILIMM NE FARK VAR BUNDA. NE HALİN VARSA GÖRR YAA DEVEYE HEMDEK ATLATIRIM DAHA İYİİ..:icon_tup::heyoo:

ahmet-t
04-12-2010, 08:58
tamam onur efendı ben oem beyınle yarısayım sende chıpsız oem beyınle yarıs headers olmucak bendede orjınal beyınler kısa eksoz fıltre bu kadar hersey denk koltukmu sokulcek ıkımızde sokelım bagajmı bosaltılcak ıkımızde sokelım tamamen esıt olsun headers dedıgın vtı ı canlandırmaz atla deve deıl bak bu cok adil oldu orjınal beyınler fıltre eksoz kısa tamamen denk hatta arabalarıda beraber aynı yerde sokelım koltukmu sokulcek ıkımızde sokelım bagajmı sokulcek ıkımızde sokelım tamamen esıt olsun bunada yok dersen bıdaha yarıs deme benım adımı bıle anma.............................

som306
04-12-2010, 10:48
aha gider yaptı.

asuhdausdhaushduhas:hihih:

KCANN_220
04-12-2010, 11:11
adam inanmış beyler dağılın !

:hahaha::hahaha::hahaha::rolleyes: adam haklı beyler bırakın artık..hahahahaha

onursoytam
04-12-2010, 23:51
tamam onur efendı ben oem beyınle yarısayım sende chıpsız oem beyınle yarıs headers olmucak bendede orjınal beyınler kısa eksoz fıltre bu kadar hersey denk koltukmu sokulcek ıkımızde sokelım bagajmı bosaltılcak ıkımızde sokelım tamamen esıt olsun headers dedıgın vtı ı canlandırmaz atla deve deıl bak bu cok adil oldu orjınal beyınler fıltre eksoz kısa tamamen denk hatta arabalarıda beraber aynı yerde sokelım koltukmu sokulcek ıkımızde sokelım bagajmı sokulcek ıkımızde sokelım tamamen esıt olsun bunada yok dersen bıdaha yarıs deme benım adımı bıle anma.............................

AEM EMS ile bnm çip i mi nasıl kıyaslıyorsunuz bende bunu anlamıyorum..
tamam Siz AEM EMS li olarak ayarlayın KABUL dür.

300 LİRA ORTAYA KOYUYORUZ. MOTOR İÇİNDE OYNAMA OLMAYAN Bİ ARABA OLUCAK
.

Vtec : AEM EMS,filitre,egzost,headrs,kısa,sıtandart günlük lastik takılır, sadece koltuklar sökülür.araç dışında hafifletme olmucak,
VTS : filitre,egzost,çip,kısa,sıtandart günlük lastik takılır,sadece koltuklar sökülür.araç dışında hafifletme olmucak,

ortaya para koyulmadan motor içi dolu vtec lede yarışırım fark etmez.motor içi dolu arabaya karşılık bende sadece koltuklarımı sökerim motor içi yapılı olan araba sökmez

Bu hafta içine ayarlayalım hemen yarışalım.

onursoytam
05-12-2010, 00:08
BEN SANA LAF ANLATAMAMAMKTAN BIKTIM ONUR YAAA MAL MISIN BILADER AEMDE CİP YAZILIM SENINKIDE CİP YAZILIMM NE FARK VAR BUNDA. NE HALİN VARSA GÖRR YAA DEVEYE HEMDEK ATLATIRIM DAHA İYİİ..:icon_tup::heyoo:

azcık yürüyen bi saxo m var, çok iyi yürüyen Vtec varsa yarışırım,bir birimizi kırmayalım,biz sen le hiç anlaşamıyoruz.sen japonca konuşiorsun ben fransız ca çok zıttız.

onursoytam
05-12-2010, 00:14
haaa yine senin kurallarına göre oynanıcak yani onurcum ?

kankacım benim Kuralıma göre Fransızlarla oynaya bilirim haffletmeye başlarsam cam çerçeve bişey bırakmam :)

ahmet-t
05-12-2010, 09:54
ok haberleselım

som306
05-12-2010, 11:00
kimseler duymasın duyan gelmesin gelineceksede 1 arabya 5 kişi filan doluşulsun:)

Bulut Y.
05-12-2010, 11:02
kimseler duymasın duyan gelmesin gelineceksede 1 arabya 5 kişi filan doluşulsun:)

beraber gidek hacı la :D:D:D:D

dragon07
05-12-2010, 11:09
bizde gelek gardaşşş :D

by serçe
05-12-2010, 11:35
maşallah araçlara ...........

som306
05-12-2010, 18:09
beraber gidek hacı la :D:D:D:D
bilader ölürüz gülmekten:D

onursoytam
07-12-2010, 22:08
ok haberleselım

Cumartesi gece yapalım

ahmet-t
08-12-2010, 08:20
ctesı gece ortalık ana baba gunu olur hafta ıcı bı gun yapalım gec saatte yapamayız ama

onursoytam
09-12-2010, 22:51
ctesı gece ortalık ana baba gunu olur hafta ıcı bı gun yapalım gec saatte yapamayız ama

hangi gün olursa olsun ortalık kalabalık olucak.. salı günü uygun mudur senin için haberleşelim..