Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Type-R testi (Autocar)
Bugün Autocar dergisininin Haziran sayısını type-r testi için aldım. Okuduğumda şaşkına döndüm, type-r'ı resmen yerden yere vurmuşlar.
Testi ıslak zeminde yapmışlar. Sonuçları VTi'dan bile kötü...
0-100= 7.4 sn
0-400m=15.9 sn
0-1000m=28.5 sn
Son sürat 224 km/h
"Gövde burulması var, yol tutuş beklenildiği gibi değil, berbat görüş açıları var" diye yazmışlar. :icon13::icon13:
bu testi ingilteredeki testten çevirmişler bir kısmını. ıslakta yapıldı test.
VeNoM_35
04-06-2007, 11:28
Sürelere pek takılmayın ama diğer yazılanlar sanırım üzerinde durulması gereken şeyler..
sLcK_VTI
04-06-2007, 20:05
Sürelere pek takılmayın ama diğer yazılanlar sanırım üzerinde durulması gereken şeyler..
+1903 aynen katılıyorum
ıslakta yapılmışsa kötü olmasında bi absürtlük yok ki
kasıtlı kötü değer çıkarmak için ıslakta denemişlerdir bence.. allahın günü mü bitti? kuru bir gün ayarlayamadınız mı demezler mi adama?
evet kasıtlı yapmışlar. ingiltere de güneşli gün mü yok kışın.
ben ep3 TypeR ın ıslak pistte testinide gördüm fena değildi...
evet kasıtlı yapmışlar. ingiltere de güneşli gün mü yok kışın.
küresel ısınma var artık. güneşli gün muhakkak vardı ingilterede ama istememişler işte...
M_PROJECT
04-06-2007, 23:03
nie uzuldunuz kı bukadar bmı alır m5 gecer yenı typerla olur bıter :D
^^ANIL^^
04-06-2007, 23:08
nie uzuldunuz kı bukadar bmı alır m5 gecer yenı typerla olur bıter :D
ahahahahahahahaahhaahah mustafa alem adamsın olm harbi çok doğru bi noktaya bastın ewt aynen öle olur bu kadar üzülmeye gerek yok ::):):):):):)
hee mıllet manyak özellıkle yağmurda yapıo testı top geardada bazı testler yağmurda onlarda özelıkkle yapıodur:)
sureler dısında olumsuz özellıklere değinmişler sanırım...
Zaten sekilsiz bir arac...eskisi daha guzeldi....