Orijinalini görmek için tıklayınız : Teleflex GFI Vs Prins Lpg
flexamin
22-11-2010, 18:33
Arkadaşlar taktırcak olursanız hangisini taktırırdınız ve neden?
teleflex taktırsam aracıma ecu remap yaptırdığım da teleflexin beynine de yazılım attırmam gerekli olur mu? (prinste gerekli değil ama telefeks de nasıldır?
flexamin
22-11-2010, 18:40
bu arada konuyu yanlış yere açmışım yetkili arkadaşlardan biri karşılaştırmalar bölümüne taşırsa sevinirim.
flexamin
22-11-2010, 19:12
yokmu yafs deneyimi :) ben prins uzun süre kullandım ama teleflex i öven insanlarda çok o yüzden kararsız kaldım. şuan aracımda milano war benden önceki sahibi takmış. hoşuma gitmedi milano
onursumer
22-11-2010, 19:17
bence marka dışında montajı yapıcak kişi yer onemli ;)
her markayı kullanan goruyorum şikayet edenlerin hepsininde ana kaynağı kit değil montaj yapan kişi hataları vs
flexamin
22-11-2010, 20:43
valla montaj işçilik çok iyi diye düşün. hangisini seçerdiniz? prins ile teleflex arasında kaldım.
aracım passat 1.8T
devil_berk22
22-11-2010, 21:25
ben prins markasını tercih ederdim montaj olarakta maslak sanayide kendi prins servisinde taktırırdım
valla montaj işçilik çok iyi diye düşün. hangisini seçerdiniz? prins ile teleflex arasında kaldım.
aracım passat 1.8T
Ben prins kullanıyorum. Taktırdığım usta'da Ankara'da ki sayılı ustalardandır.
Teleflex taktır. zaten enjektörleri Prins'ten alıyor. meksanik enjeksiyona da uyumlu ayrıca daha detaylı ayara izin verebiliyor
bu kitlerin fiyatı nedir peki
gambit49
22-11-2010, 23:32
ben prins derim teleflexde delinen delikler ne oyle
markanın pek önemi yok sorun montaj ve ayar
telfex tercih edebilirsin
ankarada kesinlikle özbek opel. istanbulu bilemem.
ve tabii ki prins.
ankarada kesinlikle özbek opel. istanbulu bilemem.
ve tabii ki prins.
+oğuzk 6 ay oldu sorunsuz kullanıyoruz.
Telefex'te Tunalı'da yapılır.
İkiside çok iyi, ikiside Hollanda malı. Ama ben teleflexin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
boosted_pug
23-11-2010, 23:07
prins de teleflexde enjektör mantığıyla çalışıyor diğer tüp markalarının çoğu solenoid mantığıyla çalışıyo bu yüzden bu iki markayı tercih etmen ii olmuş bunları içindende ben prins tercih ederdim sebebi prins keihn marka enjektör kullanıyo teleflex bosch kullanıyo keihn daha kaliteli ve daha sessiz artı yanlış bilmiyosam prinsin filtresi 50.000 de bir değişiyo teleflex 10.000 de bir
teleflexte yol kalibrasyonu denilen olay var, herhangi bir parça yada yazılım değiştirdiğinde yeniden yapılması gerekiyor.
prins'de de buna benzer birşey var. keihin enjektörlerin renkleri var. misal kahverengi enjektor 50 bg lik motoru besler her silindire bir takınca(4 silindirli bir motor icin) 200 bg e kadar beslemede sorun çıkmıyor. arabanı güçlendirdin bu sefer tıpkı benzin enjektörü gibi farklı renkte bir enjektör takıyorsun misal 75 bg lik yani toplamda 300 bg için mavi vay efendim 100bg e 400 bg icin kırmızı gibi.. bu da güzel bir özellik
prins de teleflexde enjektör mantığıyla çalışıyor diğer tüp markalarının çoğu solenoid mantığıyla çalışıyo bu yüzden bu iki markayı tercih etmen ii olmuş bunları içindende ben prins tercih ederdim sebebi prins keihn marka enjektör kullanıyo teleflex bosch kullanıyo keihn daha kaliteli ve daha sessiz artı yanlış bilmiyosam prinsin filtresi 50.000 de bir değişiyo teleflex 10.000 de bir
Prins'in filtr 30,000km'de 1 değişiyor. fiyatı 100 TL ota da boka tıkanıyor
prins'de de buna benzer birşey var. keihin enjektörlerin renkleri var. misal kahverengi enjektor 50 bg lik motoru besler her silindire bir takınca(4 silindirli bir motor icin) 200 bg e kadar beslemede sorun çıkmıyor. arabanı güçlendirdin bu sefer tıpkı benzin enjektörü gibi farklı renkte bir enjektör takıyorsun misal 75 bg lik yani toplamda 300 bg için mavi vay efendim 100bg e 400 bg icin kırmızı gibi.. bu da güzel bir özellik
yeşil enjektör-motosikletler için
Beyaz enjektör-en az
mavi-1,6-1,8 araçlar için
turuncu- en yüksek 2,0 ve yukarısı
yeşil enjektör-motosikletler için
Beyaz enjektör-en az
mavi-1,6-1,8 araçlar için
turuncu- en yüksek 2,0 ve yukarısı
hah bak iyi oldu bu renkleri bilen biri ben farzı mahal yazmıştım. yalnız bu turuncu 200 beygire kadar mı besliyor. arkadaşım turbo aracına taktırdı ona max 200 beygire çıkar üstünde sorun yaşarsın demişlerdi takarken