Orijinalini görmek için tıklayınız : The Walking Dead - FX TV de !
cagri-35
20-03-2012, 17:36
aynen governor diğer grupla baya savas ıcınde olucak rick in grubu
buy governorda cok saglam dıyolla silah bakımından nası basa cıkacak rick acaba :S
O nokta karışık ama Rick sağlam ayar verdi artık burada demokrasi işlemiyor diye.
Yani gruptada dengeler değişiyor eskiden yine liderleride olsa düşünceli davranıyordu artık kafasının dikine yöneticek sanki grubu. Bu arada Hershel da burada artık demokrasi derken bi ince sırıttı mutlu oldu sanki, baştan beri istediği buymuşçasına buna şaşırdım ben. Çünkü kendide otorite manyağı çiftliğim benim arsam tarlam vs.vs.
O nokta karışık ama Rick sağlam ayar verdi artık burada demokrasi işlemiyor diye.
Yani gruptada dengeler değişiyor eskiden yine liderleride olsa düşünceli davranıyordu artık kafasının dikine yöneticek sanki grubu. Bu arada Hershel da burada artık demokrasi derken bi ince sırıttı mutlu oldu sanki, baştan beri istediği buymuşçasına buna şaşırdım ben. Çünkü kendide otorite manyağı çiftliğim benim arsam tarlam vs.vs.
sona dogru rick ne derse o olucak diye girdi zaten bence bu durumda babasının yanında carl baya sivrilcek dinamik bi karakter olucak yoksa okcu eleman ve rick dısıdna pek savas verıcek adam kalmadı grupta shane gidince :) carl o yasta neler yapabılır oda ayrı mesele ama :D
cagri-35
20-03-2012, 18:53
sona dogru rick ne derse o olucak diye girdi zaten bence bu durumda babasının yanında carl baya sivrilcek dinamik bi karakter olucak yoksa okcu eleman ve rick dısıdna pek savas verıcek adam kalmadı grupta shane gidince :) carl o yasta neler yapabılır oda ayrı mesele ama :D
Banada o kısım pek mantıklı gelemiyor.
Senaristler gerçi 2.ci bölümde inceden dokundurdular Rick ile Carl ın ahırdaki konuşmasında. İnsanlar ölücek, gün gelicek ben ölücem , annen ölücek bunu engelleme şansın yok sadece bundan olabildiğince kaçmaya çalışacağız artık çocuk olmak yok. Keşke benım gibi bi çocuklugun olsaydı ama bu mümkün değil gibi duruyor artık çocukluk yapma felan diye nutuk çekmişti Rick Carl'a . Evet Carl'daki değişimide gördük nasıl soğukkanlı davrandı ahırda vs. ama yinede ufacık çocuk yani ne yapabilir o kısmı pek kestiremiyorum. Yani o kısımda bence çizgi romandan kopucak.
doncarlo
20-03-2012, 20:29
Dizinin internet üzerinden okunan çizgi romanını buldum okumak isteyenler buyrun ;
Manga Vadisi - The Walking Dead - Chapter 001 - Sayfa 1 (http://cizgiroman.mangavadisi.net/The_Walking_Dead)
TolgaEsentepe
20-03-2012, 20:47
geçenlerde webisodes diye bir bölümünü buldum 6 küçük parttan oluşuyor.. 1. sezon gerçekten çok farklıymış hatırladıkça ilk sezonu tekrar izleyesim geliyor.. umarım 3. sezon bol aksiyonlu olur..
bu arada benzin bitti yolda kaldılar ap açık ortada. insan o *** korkusuyla fiat bis e 10 kişi binerde gider :D
doncarlo
20-03-2012, 20:53
Aynen yaptıkları tam kibar feyzoluk. :D Saçmalamış senaristler gece elin dağında geçermi hiç.5 kişi yerine 8 kişi binin içiniz rahat olsun. :D
Thracian
20-03-2012, 22:38
Karavanda ölen cocuk, hershel in pompalısının bitmeyen mermisi, el ele tutuşan kızlardan birinin yanındaki adama yakalanması çok amator ve salakça olmuş,
Kriz durumlarında tabi ki de demokrasi olmaz, tek adamlık mantıklıdır. Yeter ki başta ki adam grubu kollamaya niyetli olsun,
Katana kullanımını zaten uzun süre önce düşünmüştüm niye yapmıyorlar, ha bire sıkıyorlar.
Karavanla ahıra gelen cocuk 2 tonluk arabayla 3-4 zombiyi ezmeye akıl edemiyor
Karavan memleketi olan yerde en eski karavanı buluyorlar, yenileriyle değişmiyor.
hershall nasıl oluyorsa max 100km uzağındaki hapishaneyinin diplerinde olduğunu bilmiyor gibi
doncarlo
14-07-2012, 20:09
ShQz68Zkb3Y
Son sahne çok can yakar.
Yine yeni sezon super gececek belli.Sabirsizlikla bekliyorum(z)..
doncarlo
14-07-2012, 20:44
The Walking Dead Season 3 Comic-Con Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ShQz68Zkb3Y)
Bad-Fast
14-07-2012, 22:59
abi çıktı piyasaya hadi bakalım :)
obaaaaa cook ıyı oldu yaa...merakla bekliyordum...
cagri-35
15-07-2012, 10:27
Çok güzelll
Michonne ve governor çıkmış ortaya :)
Governer ın kurdugu kasaba on numara :)
Son sahne benı benden aldı :) bu sezon alır ıntıkamını :D
sonunda güzel bi sezon geliyo 2 çok vasattı, son sahnede fenalardaymış çok şükür çıktı bi yerden sevindim :D bu arada governor kimdi ya hiç hatırlamıyorum onu ??
cagri-35
15-07-2012, 11:39
sonunda güzel bi sezon geliyo 2 çok vasattı, son sahnede fenalardaymış çok şükür çıktı bi yerden sevindim :D bu arada governor kimdi ya hiç hatırlamıyorum onu ??
Spoiler
Governor yeni dahil oluyor diziye, trailer dada görüldüğü üzere. Kendısıne bır kasaba kurmus ve bu kasabada vırusun bulasmadıgı ınsanlar yasıyor, ağa gibi bişey :D:D
Bizimkiler son bölümde hapishaneye yakın bır yerde kalmıstı traıler da gordugumuz uzere hapıshaneye sıgınma derdındeler, silah, yemek ve ılac ayrıcada korunma ıcın. Ancak hapishanenın kontrolunu ele almaları Governor'ın hosuna gitmiyor sonucta adam kendı duzenını kurmus buyuk ıhtımal orayıda kullanıyorlar yada gördüğümüz üzere michonne ve sarı ablayı esır aldıgında davrandıgına nazaran, bu kısılerın kendı grubuna katılıp sıkıntı yaratmamasını ıstıyor olabilir. Zaten zombilerın dışında bu sezon birazda Governor ile çatışmaların oldugu bölümler görücez.
Spoiler
Spoiler
Governor yeni dahil oluyor diziye, trailer dada görüldüğü üzere. Kendısıne bır kasaba kurmus ve bu kasabada vırusun bulasmadıgı ınsanlar yasıyor, ağa gibi bişey :D:D
Bizimkiler son bölümde hapishaneye yakın bır yerde kalmıstı traıler da gordugumuz uzere hapıshaneye sıgınma derdındeler, silah, yemek ve ılac ayrıcada korunma ıcın. Ancak hapishanenın kontrolunu ele almaları Governor'ın hosuna gitmiyor sonucta adam kendı duzenını kurmus buyuk ıhtımal orayıda kullanıyorlar yada gördüğümüz üzere michonne ve sarı ablayı esır aldıgında davrandıgına nazaran, bu kısılerın kendı grubuna katılıp sıkıntı yaratmamasını ıstıyor olabilir. Zaten zombilerın dışında bu sezon birazda Governor ile çatışmaların oldugu bölümler görücez.
Spoiler
ooohhh adam gibi aksiyon gelicek o zaman inşallah :)
Bad-Fast
15-07-2012, 21:31
bu sezon ya toplarlar ya iyice batırırlar gibi görünüyor bakalım nolcak :)
cagri-35
16-07-2012, 00:15
ooohhh adam gibi aksiyon gelicek o zaman inşallah :)
Geliceğe benziyor inşallah, bir ara çok durağanlaşmıştı dizi. Toparlıcak gibi artık. :)
doncarlo
17-07-2012, 00:04
Yeni bölümün Türkçe alt yazılı tanıtım vidyosu.
The Walking Dead 3. Sezon Comic-Con Trailer'ı on Vimeo (http://vimeo.com/45760639)
flexamin
17-07-2012, 08:59
yeni bölümün nezaman yayınlanacağını bilen warmı ?
ekim ayı yazıyo trailerda ama heralde 30 ekim falandır:D
flexamin
17-07-2012, 09:10
ulen 3 dizi izliordum hepsinde de yeni sezon bekliom ya poff
vampire dairies
game of throne
walking dead
TolgaEsentepe
24-09-2012, 19:34
yeni sezon dün başladı diye biliyorum doğrumudur varmıdır torrent :D
Low-Rider
24-09-2012, 19:38
14 ekim yayın tarihi
TolgaEsentepe
24-09-2012, 19:52
hadi ya yanlış bilgi o zaman :(
Low-Rider
24-09-2012, 19:54
Aynen,bende sevindim yayınlandı diye sen söyleyince:D
Thracian
08-10-2012, 21:16
14 ünde başlıyor, 16 bölüm olacak.
3x01 -- Oct 14, 2012 -- Seed
3x02 -- Oct 21, 2012 -- Sick
3x03 -- Oct 28, 2012 -- Walk with Me
3x04 -- Nov 04, 2012 -- Killer Within
3x05 -- Nov 11, 2012 -- Say the Word
3x06 -- Nov 18, 2012 -- Hounded
3x07 -- Nov 25, 2012 -- When the Dead Come Knocking
Pazar geceyi sabirla bekliyoruz:)
Gelsin artık şu yürüyen ölüler :)
Bad-Fast
09-10-2012, 12:19
gelsin bakalım toplayabildiler mi dizi yi :)
Low-Rider
15-10-2012, 19:59
3. sezon 1.bölüm yayınlandı
bu akşam fx tv'de saat 21.30da 3.sezon başlıyor
3. sezon bol aksiyonlu geçicek gibi :)
Emre Akçay
15-10-2012, 20:58
3 ün 1 ini şuan izledim. :D Güzel başlangıç olmuş.
Low-Rider
15-10-2012, 21:00
İlk bölüm iyiydi baya bol aksiyonlu
Blackbird
15-10-2012, 21:05
2 sezon soğumuştum bakalım ilk bölüm saracak mı ?
Bad-Fast
15-10-2012, 21:22
sezona güzel başladılar fragmanda baya yeni karakter gösterildi bakalım neler olucak :)
3.sezon 1.bölüm güzeldi inşallah bu tempoda giderler yoksa izlemeyi bırakırım :D
Burak-Akın
15-10-2012, 23:13
verilen ilk linkte sayfa açılmıyor. Varsa bilen bölümlerini sıkıntısız izleyebilecegimiz sayfa yazarsa sevinirim
Güzel diziye benziyor
verilen ilk linkte sayfa açılmıyor. Varsa bilen bölümlerini sıkıntısız izleyebilecegimiz sayfa yazarsa sevinirim
Güzel diziye benziyor
http://www.dizimag.com/the-walking-dead
exvitermini
15-10-2012, 23:35
3. sezon bomba gibi başladı 2.sezon gibi olmaz inşallah
h.guroglu
16-10-2012, 10:40
oo 3 sezon başladıysa izliyelim hemen spartacus de başlasa fena olmıcak
gmae of thrones de baslasın yaw nisanda dizimi başlarrmışş !!
blumenberg
17-10-2012, 19:19
3. sezon 1. bölüm gene %100 başarı oranlı headshotlara sahne oldu. karısı, kızı çoluğu çocuğu, polisi demeden herkes mesafe tanımaksızın zombileri alnının çatından vurdu. :)
ben hala hepsını tellere yaklastırıp oldurmedıklerını merak edıyorum :rolleyes:
doncarlo
08-11-2012, 00:06
Son bölüm çok içliydi uzun zamandır böyle bir yapım izlemedim.
Son bölümü daha dün izleyebildim, herkesi öldürdüler :( bu zamana kadar ki en iyi bölümlerden biriydi bence :)
çok iyi olduğu söylediğin burda izlememiş insanlar var...
böyler yazıların başına
"spoiler" yazmak cokmu zor
M U R A T
12-11-2012, 08:35
dizimag dan takip ediyordum kapatılmış güzel bir site tavsiyesi bekliyorum
Low-Rider
12-11-2012, 08:37
dizimag dan takip ediyordum kapatılmış güzel bir site tavsiyesi bekliyorum
dizi-mag.com olarak devam ediyor.dizimag.com yazdın mı yeni siteye yönlendiriyor direk.
inşalalh kapanmaz buda, daha iyisi yok şu an.
dizi-mag olmuş ya,aynen inşallah kapanmaz daha iyi bi yer yok bence de..
çok iyi olduğu söylediğin burda izlememiş insanlar var...
böyler yazıların başına
"spoiler" yazmak cokmu zor
benim söylediğim 1 hafta önceydi ve ben bunu daha yeni yazıyorum,üstelik bunun üstüne 1 bölüm daha geldi şimdi. çok takıntılıysan okuma konuyu!
darkmoon
12-11-2012, 11:11
bu sezonda bitsinde geçen sezonu yarım bırakdım komple 2 ile 3 ü indirip yazın izlerim..
bu arada evolution diye bir dizi geliyormuş trailerlarını beğendim baya iyi gibi.. bu dizilerde artık hollywood filmi gibi çıtayı çok yükselttiler..
yeni bölüm çıkmış, indirilebilir
Akşam olsun da izleyelim artık :) merak ediyorum yeni bölümü :)
TolgaEsentepe
27-11-2012, 01:09
Haftaya son bölümü var sanırım.. 1 sezon, 8 bölüm, 40 dakika dizi... Sinir bozucu
Haftaya son bölümü var sanırım.. 1 sezon, 8 bölüm, 40 dakika dizi... Sinir bozucu
Aynen yavrum sanırım sezon finali yapıcak haftaya...Türk dizilerinden sonra bu yabanci dizilerin sezonlarını bir türlü çözemedim zaten :D
bu sezonda bitsinde geçen sezonu yarım bırakdım komple 2 ile 3 ü indirip yazın izlerim..
bu arada evolution diye bir dizi geliyormuş trailerlarını beğendim baya iyi gibi.. bu dizilerde artık hollywood filmi gibi çıtayı çok yükselttiler..
revolution sanırım dediğiniz. elektriksiz bir dünyayı konu alıyor. çok sağlam ama konu biraz yavaş işliyor. sonradan açılır :D tavsiye ederim.
ensoztrk
27-11-2012, 02:43
Ara vericekler haftaya. 9. bölüm olarak şubatta devam edicekler.
Revolutionda j.j. ve dexterın yönetmenin ortak yapımı güzel bi dizi tavsiye ederim.
Emre Akçay
27-11-2012, 08:28
Revolution'u son bölümüne kadar izledim. Hala konunun nereye gideceğini anlamadım. Bi türlü açılmadı aksine karıştı dizi. Continuum tavsiye ederim bende. Dün başladım. Güzel dizi. Fringe sevenler bunu da sever.
Arkadaslar ipadden izleyecegimiz bir link var mi? Linki ozelden atar misiniz. İlla laptopu acmak istemiyorum dizi seyretmek icin.
onurgoyunc
27-11-2012, 09:45
haftaya tatil öncesi mevzu var :)
Bad-Fast
27-11-2012, 12:59
eski heyecanı kalmadı bende pek izliyorum ama sanki yavaş ilerliyor :) bu sene bitircekler diziyi diyorlardı .
Thracian
17-12-2012, 21:53
3. sezon 8. bölüm şuana kadar izlediğim en iy bölümüydü. Dizi hızlanmaya başladı
Thracian
11-02-2013, 20:28
9. bölüm yayınlandı. her sene 8 er bölümü 2 parti halinde yayınlayacaklar. 3.sezon 2. parti 1. bölüm yayınlandı.
Daha izlemedim ama gece 00 :00 da fx de lambaları kapatıp izleyeceğim :)
cagri-35
11-02-2013, 21:52
Çok güzel gidiyor bozmasınlar ya
Çıkmak zorunda kaldım yarıda kalmıştım şimdi devam edicem.
Blueray set satan yer arıyorum. türkçe altyazı olarak. bilen gören var mı?
Son bölüm gayet iyiydi artık action başlasın iyice pembe dizi yaptılar
crazydog
07-03-2013, 13:04
Son bölüm gayet iyiydi artık action başlasın iyice pembe dizi yaptılar
Yeni bölümde ekşın olacak gibi duruyor bakalım :D
cagri-35
08-03-2013, 00:10
Action ın kralı geliyor...
exvitermini
02-04-2013, 21:26
son bölüm gerçekten iyiydi çoğu sahnede gerildim.21 aralıkta yeni sezon gelecekmiş sanırım işin yoksa bekle dur.
cagri-35
02-04-2013, 22:17
Aralar çok uzun ...
Ertug_T.
02-04-2013, 23:28
nerdeyse 1 sene bekleyecez yahu..o ne öyle..
ne ızleyecegız var mı , g.o.t basladı ya :rolleyes:
Son iki bölüm çok çok iyiydi, Daryl ve Rick süper ikili oldular valla.
İzlenecek dizi kalmadı bi tek Supernaturel var izlediğim.
Varsa yeni dizi tavsiyesi değerlendirelim.
darkmoon
03-04-2013, 01:10
seneye olan sezon son sezonmuş bitiriyorlarmış doğrumu bilgisi olan varmı.
Son sezon oluryorsa olsun fakat bu kadar sezon arasıda olmaz arkadaş bokunu çıkarmışlar :(
ensoztrk
04-04-2013, 08:06
Finali beğenmedim ben ya
''spoiler''
Andreayı sevmiyordum zaten finali ona bağlamaları pek hoş olmamış.