Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs Sorguu
Alicanrs
24-11-2010, 21:11
bu clio rs'i bilen varmı .. özüme döniyim artık :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-182-clio-rs-34702966/detay
çağlarcoskun
24-11-2010, 21:13
tunç'un pert ettiği olması lazım aynı jantlar vardı..
Alicanrs
24-11-2010, 21:14
tunç'un pert ettiği olması lazım aynı jantlar vardı..
bitane mavi pert vardı bu o olabilir dediğin gibidir
fiyatları bu kadar uygun mu ya :) :)
çağlarcoskun
24-11-2010, 21:14
evet o :D şimdi dikkat ettim orj normal clio farları var :D mercekli değil =))
Alicanrs
24-11-2010, 21:15
evet o :D şimdi dikkat ettim orj normal clio farları var :D mercekli değil =))
doru diosn 2 tane mavi vardı biri sağlam biri pert galiba nese kısmet =)
Alicanrs
24-11-2010, 21:17
pert degılse kacırma
seko pert deilse kaçmaz ztn bu fiyata :D zorlarız bi türlü daha :D ama pert olan bu bencede 2 tane vardı mavi biri pert olan oda bu gliba :D Özüme döniyim sıkıldım :D
ozunden hızlı olması altındakı aracın yanı cıddı hızlı ıdı benım hatırladıgım,
yınede sen bılırsın
czt bak bırde ıstersen cok mantıklı
chiefkadir
24-11-2010, 21:20
Al al Rs i doldururuz:hahaha:
çağlarcoskun
24-11-2010, 21:20
bu yaa daha öncede konusu olmuştu farlardan tanıdım :D bursada satılıktı tunçun pert ettiği. bu farlardan vardı ve aynı jantlar vardı. diğerinide aynı yapmadıysalar :D
Alicanrs
24-11-2010, 21:22
Al al Rs i doldururuz:hahaha:
sana özendim abi ahaha:D ankarada oturmak vardı :D ne araç baksam ankarada aslında :p istanbulda 172 lik var uj plaka 80 90 binlerde bu araç
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-orjinalmi-dediniz-o-zaman-bu-araci-daha-gormediniz-33981959/detay
bu nasl acaba bakıcam gidip
Alicanrs
24-11-2010, 21:23
ozunden hızlı olması altındakı aracın yanı cıddı hızlı ıdı benım hatırladıgım,
yınede sen bılırsın
czt bak bırde ıstersen cok mantıklı
özüme döniyim derken altımdaki zaten hızlı ama rs'i çok seviyorum heleki 2005 olnca daha farklı donanım vs .. kısmet seko czt de bakıorm zaten =)
chiefkadir
24-11-2010, 21:24
sana özendim abi ahaha:D ankarada oturmak vardı :D ne araç baksam ankarada aslında :p istanbulda 172 lik var uj plaka 80 90 binlerde bu araç
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-orjinalmi-dediniz-o-zaman-bu-araci-daha-gormediniz-33981959/detay
bu nasl acaba bakıcam gidipSonerin eski arabayı al KB rs i:icon_tup:
Alicanrs
24-11-2010, 21:25
Sonerin eski arabayı al KB rs i:icon_tup:
yürürü güzel arkadaşlara diorm hatta onu alabilirim die ama ankarada :D istanbula getirin hemen alıyım :D kısmet abi :)
Ahmet_28
24-11-2010, 21:28
doru diosn 2 tane mavi vardı biri sağlam biri pert galiba nese kısmet =)
sağlam olanı her sabah görüyorum etilerde RS 069 plakası stock biniyor ama iyi km yapmıştır.çevireyim istersen bi konuşayım
Alicanrs
24-11-2010, 21:29
sağlam olanı her sabah görüyorum etilerde RS 069 plakası stock biniyor ama iyi km yapmıştır.çevireyim istersen bi konuşayım
30 çeker şimdi o :D:D:D senin çakma evodan mı alsam hehe :p
ocean0636
24-11-2010, 21:30
Bu renkte patlak bi 182 Rs vardi yanlis hatirlamiyorsam, umarim o degildir.
yürürü güzel arkadaşlara diorm hatta onu alabilirim die ama ankarada :D istanbula getirin hemen alıyım :D kısmet abi :)
atla hızlı trene gel al okulum var yoksa getireblrdm :P
Alicanrs
24-11-2010, 21:32
atla hızlı trene gel al okulum var yoksa getireblrdm :P
benimde okul var erdi :D ankara yakın bi yer deil ahaha kısmet dediğim gibi belli olmaz :) araban çok güzel yürürüde güzel maşallahta bakıcaz:)
Ahmet_28
24-11-2010, 21:38
30 çeker şimdi o :D:D:D senin çakma evodan mı alsam hehe :p
imla hatası oldu sanırım çakan evo diyecektin :D
benimde okul var erdi :D ankara yakın bi yer deil ahaha kısmet dediğim gibi belli olmaz :) araban çok güzel yürürüde güzel maşallahta bakıcaz:)
eyw sagol dostm beklerm ;) ara tatilde olmadı :D
hsyn_çvk
25-11-2010, 08:33
çok temiz şöle biblo gibi ep3 olsa satılık seni kadir abiye rakip yapabiliriz :D:D
CZT al bencede belki cupraya saplar o zaman diyeceğim saplar sanırım :)
benim eski aracım pert olmadan önce tabı motorun durumu ıyıyıdı ama kapı dıreklerı falan kötu
çok temiz şöle biblo gibi ep3 olsa satılık seni kadir abiye rakip yapabiliriz :D:D
Biblo gibi ep3 var ..
hsyn_çvk
25-11-2010, 09:09
Biblo gibi ep3 var ..
biblo gibi ep3 clio'yu almak için mi var ;) yoksa biblo gibi ep3 arkadaşınında ona satışta yardımcı olmak için mi var serkan :D hangisi ben anlayamadım :D:D
R21TURBO 41
25-11-2010, 09:27
Bildiğim 4 tane mavi 182 var , düzgün olanlar YLT ve RS plakalı , bozuk olanların biri kazalı , diğeri test aracı olarak kullanıldı canı alındı.. Tabiki bunlar sadece benim bildiklerim.. Sanırım bu arabaydı İstanbulda satılıkken bakmıştım hoşuma gitmemişti , YLT yide 2 saat farkla kaçırınca düzgün RS bulamıyıp 206RC aldım... Pert kaydı olması önemli değil , pert olacak derecede kazalı olup en ufak kaydı olmayıp tek parça boyalı arabalarda var.. Fiyat uygun değil , boyasızı 24000 e alındı... Denildiği gibi kazalı olan buysa , serviste toplandıysa fiyat düşürülüp alınabilir.... 16500 yazan mk1 , denildiği gibiyse mantıklı görünüyor..
Low-Rider
25-11-2010, 09:44
ahaha saxoculuktan kurtulamazsın bikere yapıştı o üstüne
bu bizim pert olan rs hiç bulaşma alican hoşbir kazası yok
biblo gibi ep3 clio'yu almak için mi var ;) yoksa biblo gibi ep3 arkadaşınında ona satışta yardımcı olmak için mi var serkan :D hangisi ben anlayamadım :D:D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=65572
Al bunu beni dusunme :) ben araba bulurum yeterki almak isteyeyim :)
keşke pert halı ıle satılıga cıksaydı.
Bildiğim 4 tane mavi 182 var , düzgün olanlar YLT ve RS plakalı , bozuk olanların biri kazalı , diğeri test aracı olarak kullanıldı canı alındı.. Tabiki bunlar sadece benim bildiklerim.. Sanırım bu arabaydı İstanbulda satılıkken bakmıştım hoşuma gitmemişti , YLT yide 2 saat farkla kaçırınca düzgün RS bulamıyıp 206RC aldım... Pert kaydı olması önemli değil , pert olacak derecede kazalı olup en ufak kaydı olmayıp tek parça boyalı arabalarda var.. Fiyat uygun değil , boyasızı 24000 e alındı... Denildiği gibi kazalı olan buysa , serviste toplandıysa fiyat düşürülüp alınabilir.... 16500 yazan mk1 , denildiği gibiyse mantıklı görünüyor..
test aracı olarak kullanılan arac bu arac dıye bılıyorum ben
pert falan olmasa güzelmişde sen czt baksana kanka ;)
test aracı olan aracdı ve hıcde canı alınmamıstı yururunu gıderını sesını hıc dınlenızmı gördunuzmu bu yorumu yapıyorsunuz
hsyn_çvk
25-11-2010, 10:24
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=65572
Al bunu beni dusunme :) ben araba bulurum yeterki almak isteyeyim :)
atakanın eski araba.bu araba konyaya ali abiye satılmadan önce yaklaşık 2 ay bende durdu hatta son vizesini ben yapmıştım ;) bende 2 kriter var ep3'de serkan 1.si sıfır hata 2.side kırmızı olması,kırmızı olurda sadece 1-2 parça boya olursa kabulüm ama gümüş olcaksa kesinlikle sıfır hata olması lazım :icon_tup:
test aracı olarak kullanılan arac bu arac dıye bılıyorum ben
aynen ta kendisiydi ;)
test aracı olan aracdı ve hıcde canı alınmamıstı yururunu gıderını sesını hıc dınlenızmı gördunuzmu bu yorumu yapıyorsunuz
bizim rs imiz iyiydi kuzen boşver
chiefkadir
25-11-2010, 12:23
çok temiz şöle biblo gibi ep3 olsa satılık seni kadir abiye rakip yapabiliriz :D:DAlican Renocu conem almaz tayyar:hahaha:
bende pert fotolarıda var paylaşılabilir :)
hsyn_çvk
25-11-2010, 13:22
Alican Renocu conem almaz tayyar:hahaha:
zaten bende öle düşünmdüm abi,bende hondacıyım hondada çalışıyom ya ben biblo gibi ep3 bulursam alicanıda speedy gonzales gibi bi rs sahibi yapabilirim manasında sölemiştim :icon_tup:
Alicanrs
25-11-2010, 13:23
Alican Renocu conem almaz tayyar:hahaha:
hehe =) kısmet abi bakınıyorum şuan hiç belli olmaz:D tabi rsçilik var kanımızda seni bile yaptık baksana:D
Alicanrs
25-11-2010, 13:24
CZT al bencede belki cupraya saplar o zaman diyeceğim saplar sanırım :)
yok kanka czt cuprayı geçemez eminim ondan :D:D yine başlamayalım ahaha:D bu sefer 1 ay yersin banı :D
ADMISE R1
25-11-2010, 13:26
Saxo sarmadı galiba alicanım
chiefkadir
25-11-2010, 13:26
Ben Rs'ide typeR ıda seviyorum maddiyata bağlı olarak birinden birini alıyorum :hahaha:
ygtkrmdnz
25-11-2010, 14:45
sarı rs var düşünürseniz
Alicanrs
25-11-2010, 16:39
sarı rs var düşünürseniz
saolasın biliorm o aracı düşnmüorm
Alicanrs
25-11-2010, 16:41
Saxo sarmadı galiba alicanım
hız yönünden bakmıorm ki abi rs'ten hızlı saxo tabiki ama içimdeki rs aşkı ahaha =) kısmet walla ne desem boş :)
Alicanrs
25-11-2010, 16:43
bende pert fotolarıda var paylaşılabilir :)
görkem şu uj plakalı rs'i sorgulayabilirmisin benim için neyi var yok bilelim
alican benim eski RSi al pişman olmazsın ;)