Orijinalini görmek için tıklayınız : GT 5 genel yorumlar
beni eskiler tanır yeniler örnek alır kardeşim :D :D :D Sarı typer
hacı kaç kere geçtin allasen ? :D
hacı kaç kere geçtin allasen ? :D
bak şimdi bu hiç hoş olmadı :D :D
bak şimdi bu hiç hoş olmadı :D :D
hahahaha :D
S.Özeren
17-01-2012, 22:26
1472 6118 4259 7713 7106
bugün yalan sen cumya kadar hazırla sonra egzoz kaçırıyodu dersen kabul etmem :D
bugün yalan sen cumya kadar hazırla sonra egzoz kaçırıyodu dersen kabul etmem :D
+ Yeni pisti deniyelim merak ettim
S.Özeren
17-01-2012, 22:27
ona kart ayarlamam lazım
Geliyorum dicektim ag uyusmazligi var neden oluyor bu
ona kart ayarlamam lazım
ya abı kaç sefer delıcem ben sıkıldım artık spec mpec hırs yaptın ama ıse taramadı deldım bekle ep3 umu onnlada delıcem
S.Özeren
17-01-2012, 22:45
ya abı kaç sefer delıcem ben sıkıldım artık spec mpec hırs yaptın ama ıse taramadı deldım bekle ep3 umu onnlada delıcem
bekleriz herzaman
onursumer
17-01-2012, 22:48
saat 12 yi bekliyorum ps3 u açmak için 18 i dediği için belki hemen satınalma şansımız olur :D
00.36 hala storede bişey yok :(
Juggernaut
18-01-2012, 12:05
Arkadaslar Hayrına Bitane Ep3 hediye edıcek var mı ???
Bende Ep3 acılmadı malesef halaa :S :)
Psn neydi?
Juggernaut
18-01-2012, 13:44
Car pack2 ile yeni gelen pisti satın aldım fakat oyuna girdiğimde indirilebilir içerik listesinde gözükmüyor başka bişey daha mı yapmamız lazım gözükmesi için?
onursumer
18-01-2012, 13:51
akşam eve gidince bakıcam inş eklenmiştir :)
edit
satın alınca direk ekleniyor olması lazım
Juggernaut
18-01-2012, 14:11
Tam açıklama bulamadım ama region farkından dolayıymış sanırm us psn kullandığım için bendeki cd ile region ları tutmuyor kafayı yedirtecek..İlk başta kredi kartı ile almadı gittim psn kart aldım şimdide bu region saçmalığı çıktı..
onursumer
18-01-2012, 14:19
Oyun bolgesidemi ayni olmaliymiski cokgarip geldi hata bana
Tam açıklama bulamadım ama region farkından dolayıymış sanırm us psn kullandığım için bendeki cd ile region ları tutmuyor kafayı yedirtecek..İlk başta kredi kartı ile almadı gittim psn kart aldım şimdide bu region saçmalığı çıktı..
PS Storede Family Pack denen eklentiyi indirdin mi ? Bildiğim kadarı ile bu eklentiyi yüklediğinde DLC leri kullanabiliyorsun.
Juggernaut
18-01-2012, 15:33
Şimdi denedim onuda "This content cannot be accessed on your account"diyor.Bide gidip Türkiye'den psn accont aldım ondada aynı hatayı verdi..
%91'ni bitirdiğim 400e yakın arabam olan gt5'e anlaşılan yeni accont'tan sıfırdan başlıcam.psn kartınıda boşuna almış olduk.
yeni harita geldiyse akşam test sürüşüne çıkalım . ona göre eve gidicem :D
şimdi ben indiricem 11 adet touring car olan paketi ama hesap ingiliz hesabı türk hesabımda var ona indirim diğerinde açabilirmiyim acaba ve şu yeni gelen paketi bulamadım
Türk hesabım var bulamıyorum bu yeni paketi nerde ?
aynen bende bulamadım benimki ingiliz bende daha çabuk çıkıyo türk hesabına göre ama birşey yok ve biri bana yardımcı olsa şu türk hesabında alırsam diğer ingiliz hesabında da oynayabilirmiyim bilgisi olan varmı acaba ?
Paket düşmedi sanırım daha store ?
Paket düşmedi sanırım daha store ?
aynen şuan paket yok ama arabalar oto galeride lambo aston martin countryman filan
Twitter (http://twitter.com/Kaz_Yamauchi)
The new 'Speed Test Pack' and 'Car Pack 3' DLCs for Gran Turismo 5 are now available on the PS Store EU
GTPLanet e , "DLC is Online" mesajı düştü arkadaşlar .. sömürün
Juggernaut
18-01-2012, 17:32
Oyun bolgesidemi ayni olmaliymiski cokgarip geldi hata bana
Saçmalık işte..TR psn alıp paketi tekrardan indirdim oldu.Şimdi baştan aynı seviyeye gelicem diye uğraş dur.
saglık sigortası ile ugraşmaktan yeni geldim eve bi kendime geleyim yumulucam :) düm gece 00.30 bekledim bişey cıkmadı :)
store düştü şimdi Gran Turismo 5 Car Pack 3 diye aratın çıkıyor
ingiliz hesabıyla alıp tr hesabına aktaramam mı ben şimdi bu yeni pack i biri söylesede indirsem artık :D:D
Juggernaut
18-01-2012, 17:38
Aktaramassın sabret biraz daha.
zamanın da black ops a harita pack indirmiştim 2 hesabımda da oynuyodum şimdi teredüt ettim şimdi
olm verecğein 7 lira lan , indir . sonunu düşünen kahramanb olamaz :D
dayanamadım ve tr. storede paketle göz gözeyim :)
araba paketi11.49
pist 7.69
aldım yükleniyor :) amma heyecan yaptım
Juggernaut
18-01-2012, 17:50
zamanın da black ops a harita pack indirmiştim 2 hesabımda da oynuyodum şimdi teredüt ettim şimdi
Ben us psn den indirdim car pack2 ile pisti,Tr hesabımda oynayamıyorum eskstradan tekrar aldım.
Senin sanırm uk psn miş tr psn ile aynı bölge olarak mı geçiodu hatırlamıyorum ama eğer aynıysa onun oynayabilirsin sanrım.
Hey yavrum kredi kartlarını iptal ettim başımıza gelene bak :D şimdi drag pistinde oynayamayacam sanırım sizinle :D
Ben us psn den indirdim car pack2 ile pisti,Tr hesabımda oynayamıyorum eskstradan tekrar aldım.
Senin sanırm uk psn miş tr psn ile aynı bölge olarak mı geçiodu hatırlamıyorum ama eğer aynıysa onun oynayabilirsin sanrım.
uk psn ama kartla alışveriş yapamıyorum problem orda uk adres istiyor
hesap tr
oyun sony turkiyeden alınma.
arac paketi ile pisti aldım. oyuna girdigimde indirile bilir icerigi satın almanız gerek diyor :(
onursumer
18-01-2012, 17:56
hesap tr
arac paketi ile pisti aldım. oyuna girdigimde indirile bilir icerigi satın almanız gerek diyor :(
oyunun ana menusunden satın aldıktan sonra indirdinmi ?
GT mode a girmeden önce ilk menüde en sağda indirilebilir içerikler var oradan bakıyorsunu z dimi
İndiriyimmi bekliyim mi ?
Juggernaut
18-01-2012, 17:57
uk psn ama kartla alışveriş yapamıyorum problem orda uk adres istiyor
Ozaman Uk Psn kart alman lasım.
hesap tr
Cd kutusunun arkasında Dünya simgesinin üstünde kaç yazıyor?
onursumer
18-01-2012, 17:58
oyunla alakası varmıdır ? bence daha cok psn hesabından dolayı hata verebiliyor
ben oyunu hollandandan aldım mesela tr store den alıp yüklüyorum herşeyi
oyunun ana menusunden satın aldıktan sonra indirdinmi ?
orayı unutmuştum şimdi oldu pistte arabalarda bende :)
birazdan foto atarım:D
S.Özeren
18-01-2012, 18:00
hem paralı güncelleme hemde amerika die benim psn alamıcammı? oyun ve makina TR ?
orayı unutmuştum şimdi oldu pistte arabalarda bende :)
birazdan foto atarım:D
online oyunda christmas tree var mı baksana abi :D
Juggernaut
18-01-2012, 18:02
oyunla alakası varmıdır ? bence daha cok psn hesabından dolayı hata verebiliyor
ben oyunu hollandandan aldım mesela tr store den alıp yüklüyorum herşeyi
Region bölge kodu ile alakalı durum Hollanda ile Türkiye ninki tutuyor dememkki.Benim psn us 1.bölge,cd 2.bölge olduğu için uyuşmadı.
Paralı olunca nasılda hemen ekleniyo canını yedim :D
online oyunda christmas tree var mı baksana abi :D
bakarım birazdan tek tek arabaları aldırdıgından daha gelemedik oralara :Dson 3 araba kaldı:D
Juggernaut
18-01-2012, 18:04
onur nasıl yapıcam peki
gittigidiyorda olması lazım.Sen kredi kartı ile alıyosun tabi €25 karta €35 falan veriyosun.onlar sana kartın üstündeki numarayı yolluyor sen psn den yolladıkları numarayı girip alıyosun.
gerek yok ona bulucaz bi çaresini artık :D
onursumer
18-01-2012, 18:06
Region bölge kodu ile alakalı durum Hollanda ile Türkiye ninki tutuyor dememkki.Benim psn us 1.bölge,cd 2.bölge olduğu için uyuşmadı.
sony e mail atsan belki bolgeni değiştirebilirler :D
belki taşındın artık o bolge oyunları alamıyorsun :D
yani bence kesin bir çozumu vardır
sony sitesinden psn adın ve şifrenle online olunca falan bi ayar vs eklemiş olabilirler
S.Özeren
18-01-2012, 18:07
hem paralı güncelleme hemde amerika die benim psn alamıcammı? oyun ve makina TR ?
??????????????????????????
hız testi ana menude olması güzel olmuş :)
http://e1201.hizliresim.com/t/l/1wwf1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
orası o yüzden boştu demekki . çakallar :D
orası o yüzden boştu demekki . çakallar :D
Hahahahaha :D
Juggernaut
18-01-2012, 18:12
sony e mail atsan belki bolgeni değiştirebilirler :D
belki taşındın artık o bolge oyunları alamıyorsun :D
yani bence kesin bir çozumu vardır
sony sitesinden psn adın ve şifrenle online olunca falan bi ayar vs eklemiş olabilirler
Dünden beri araştırıyorum ama bulmadım öyle olsa çok güzel olur:)Bütün tropyler us psn de kaldı diğer hesaptan oyunada sıfırdan başladım şimdi. 2 tane araba bir pist eklicez diye.. neyse daha fazla aklıma getirmiyim:)
pist bitmiyor gitt gittt :) avantedor azami hızı 350.4km :)
pist bitmiyor gitt gittt :) avantedor azami hızı 350.4km :)
rodajla ayarla 400olur o :D:D
Juggernaut
18-01-2012, 18:18
Aynı sorun işte.Önceki paketlerden birini alabilmişmiydin?
onursumer
18-01-2012, 18:18
??????????????????????????
samet daha once psn den bişey satın almışmıydın onceki paketler fln ?,
edit :aynı anda sormuşuz :D
o zaman akşam kutluyoruz yeni pisti ..
aziz , samet , berkay , onur x2. EP3 leri ısıtın :D
rodajla ayarla 400olur o :D:D
:D:D video yüklüyorum birazdan hazır olur:D
onursumer
18-01-2012, 18:19
bu hız testi nasıl bildğimiz drag pisti gibimi :D
Wosvosla gelcem ben :D
bölge olarak country/region kısmında united kingdom yazıyo değiştiremiyorum nette de
bu hız testi nasıl bildğimiz drag pisti gibimi :D
video cok az sonra:D
Juggernaut
18-01-2012, 18:21
Eski psn hesabımdan vettelin aracını paylaşıma açıcam şimdi yeni hesabımda görebilirmiyim peki bilen var mı?
onursumer
18-01-2012, 18:22
bölge olarak country/region kısmında united kingdom yazıyo değiştiremiyorum nette de
daha once hiç satın almışmıydın paketlerden
gerçi uk ise alabilirsin sanırım
benim oyun uk oluyormuş hollandadan aldım tr psn ile satın aldım hep :D
us çok uzakbize o patlıyor sanırım :D
Eski psn hesabımdan vettelin aracını paylaşıma açıcam şimdi yeni hesabımda görebilirmiyim peki bilen var mı?
ekle psn den gorursun
S.Özeren
18-01-2012, 18:22
Aynı sorun işte.Önceki paketlerden birini alabilmişmiydin?
samet daha once psn den bişey satın almışmıydın onceki paketler fln ?,
edit :aynı anda sormuşuz :D
almadım da işte soruyorum boşu boşuna uğraşmıyım sonra :D
o çok zor bu akşam
evet görünüyor diye biliyorum
youtube cok yavaş yahuu :( &20 bişey kaldı allahtan
Juggernaut
18-01-2012, 18:24
almadım da işte soruyorum boşu boşuna uğraşmıyım sonra :D
Bende olmadı istersen şansını dene:)
evet görünüyor diye biliyorum
Nerden görüyorduk peki
onursumer
18-01-2012, 18:26
Bende olmadı istersen şansını dene:)
Nerden görüyorduk peki
aklıma takıldı
yeni psn ile satın alıp diğer eski psn ile oyunu açtığında bu paketleri kullanamıyormusun ?
normalde 2 ps3 e kadar kullanılabiliyor
aventadaor süreler
0-400 14.604
0-1000 23.280
0-200km cıkış 13.241
aklıma takıldı
yeni psn ile satın alıp diğer eski psn ile oyunu açtığında bu paketleri kullanamıyormusun ?
evet bende öyle biliyorum yaptım öncede ama şimdide güvenemedim bi an bide kredi kartı sorunu çıktı olmuyo indiremiyoru yani
6 dakka diyor amk youtube :)
Nerden görüyorduk peki[/QUOTE]
topluluğun üstünde profil var ona girin ordan eski hesabınıza gelin paylaştıysanız görünür ama online oynanmıyor diye biliyorum paylaşılan araçlar
onursumer
18-01-2012, 18:33
evet bende öyle biliyorum yaptım öncede ama şimdide güvenemedim bi an bide kredi kartı sorunu çıktı olmuyo indiremiyoru yani
yani olması lazım çünkü
mesela enes psnden battlefield 3 aldı bende onun useri ile indirdim oynuyorum şuan oyunu
onceden 5 ps3 tu şimdi 2 oldu
haliyle iki kullanıcı için indirileiblir içerik olucak diye düşünüyorum ben :)
Ben dün araba paketi indirmeyi denedim 2 farklı kredi kartı denedim hata verip duruyor :S
Böylebir isim yok falan diyor
aventador icin güzel areo parcalar var :) janjanlı oldu :)
online a bi bakim dedim piste girdim şu an yardırıyorum :D 1 2 gün deneme süresi var heralde :D
youtube yavaş yükleyince tlf videosu yükledim merak edenler icin.
aventador güzel aero parcalar var videodaki ilk piste ayak basışı:D
Juggernaut
18-01-2012, 18:42
aklıma takıldı
US psn hesabından paketi satın aldığımda yeni TR den aldığım hesapta göremiyordum.Şimdi Tr PsN den paketi tekrar aldıktan sonra sen diyince bide us psn hesabıma bakim dedim belki orda gözükür diye gözüktü..:)Sağol valla tekrardan oynamayı göze almıştım oyunu.
Olay şundan ibaret PSN hesabı US Oyunu 2.Bölge olanlar.Oyun Paketlerini gidip US psn den almasın bölge farklı olduğu için paketi kuramassınız..
Bitane TR Psn Açın alıcağınız paketi ordan alın Ozamn Us psn hesabınızda paketi görebiliyorsunuz.
aventador icin güzel areo parcalar var :) janjanlı oldu :)
adamlar aventador la ben 400 le giderken geçtiler :D
CMYIqI0t4qM&context=C3152c97ADOEgsToPDskKyzqb_wwdfqnu725HqXOby
adamlar aventador la ben 400 le giderken geçtiler :D
akşam cıkaralım yeni kuşları:D
akşam cıkaralım yeni kuşları:D
Vallahi kart problemini halledim alıcam kuşuda şuan online da kendi kuşlarımla idare ediyorum :D
onursumer
18-01-2012, 19:04
US psn hesabından paketi satın aldığımda yeni TR den aldığım hesapta göremiyordum.Şimdi Tr PsN den paketi tekrar aldıktan sonra sen diyince bide us psn hesabıma bakim dedim belki orda gözükür diye gözüktü..:)Sağol valla tekrardan oynamayı göze almıştım oyunu.
Olay şundan ibaret PSN hesabı US Oyunu 2.Bölge olanlar.Oyun Paketlerini gidip US psn den almasın bölge farklı olduğu için paketi kuramassınız..
Bitane TR Psn Açın alıcağınız paketi ordan alın Ozamn Us psn hesabınızda paketi görebiliyorsunuz.
aynen
bu durumda olanlar varsa bu notu kaçırmasın sorun yaşamayın :D
Juggernaut
18-01-2012, 19:05
Pist çok iyi 10km dümdüz:)
Vallahi kart problemini halledim alıcam kuşuda şuan online da kendi kuşlarımla idare ediyorum :D
geleyim yanına kuşumla:D
Beyler kuşunuz kalkıyormu :D
Beyler kuşunuz kalkıyormu :D
öyle böyle degil gelene gidene saplıyor zor zapdediyorum kuşu:D
öyle böyle degil gelene gidene saplıyor zor zapdediyorum kuşu:D
Modeli ne bu kuşun :D
Modeli ne bu kuşun :D
avendadorrrr:D
geleyim yanına kuşumla:D
şimdi paketi almaya uğraşıyorum alamadım bir türlü kredi kartı ile ilgili bir problem yaşıyorum evdeki bütün kartları denedim olmadı :D isterseniz siz kurun oda gelim ben :)
onursumer
18-01-2012, 19:25
akşama eve gider gitmez paketi alıyım bende :D
şimdi paketi almaya uğraşıyorum alamadım bir türlü kredi kartı ile ilgili bir problem yaşıyorum evdeki bütün kartları denedim olmadı :D isterseniz siz kurun oda gelim ben :)
tamamdır kuruyoreee;)
woswos alın çok fena geçicem :D
akşama eve gider gitmez paketi alıyım bende :D
abi alda bizede yardımcı ol :D:D alamadım bütün kredi kartlarını denedim türk hesabında denedim olmadı
1472-6399-8408-2429-1514
kuşum bekliyor sizi:)
mikrafon varmı acep sizde ?
mikrafon varmı acep sizde ?
yeap;).......
Gelim bende yardıralım :D
Gelim bende yardıralım :D
gell gell onur geldi;)
onursumer
18-01-2012, 19:43
abi alda bizede yardımcı ol :D:D alamadım bütün kredi kartlarını denedim türk hesabında denedim olmadı
geçen seferki benide çok uğraştırmıştı bu sefer inş olur hemen :D
AVENTADOR... Müthiş olmuş....
satın alıyorum şimdi pakedi. 15 dk ya online ım kuşlarımla :D
vay paket geldi demekki..bu gecede El Clasico var yaaw..
indirdim kurudm , var mı online oda , motor kırmacasına :D
Juggernaut
18-01-2012, 20:24
BlackR35 benim kim banlıyosa banlamasın:)
kimse banlamıyo sunucunun bağlantısı çok kötü beni de atıyor
ulaaa ben cıkınca pistte gitti :) cıkarken aklıma geldi :)
1472-6681-3716-3560-7675
BlackR35 benim kim banlıyosa banlamasın:)
yahu kusura bakma ben bizden dgilsin diye attım,atınca söylediler :D
ya volkan varya nediyim abi motor sesinden sesinizi anlayamıyorum :D:D jengoooo diye çığırıyon sadece başka bişe duymuyorum ki :D komedi yaa kendimi otistik gibi hissediyorum sayende :D:D
ülenn jengo bidaha beklersem fatih ürek olayım:D
ülenn jengo bidaha beklersem 2 olsun :)
ahahahah kanka vallahi duymadım beaa :p biri bana şu kulaklık mevzusunu solesin abi evde kulaklıkda var mikrofonlu nasıl yapıyoruz bu mereti nereye takıyoruz tv nin arkasındaki sound çıkışına bağladım bişe olmadı tv de ayarıda yok mic diye siz nasıl ayarlıyosunuz sesimizi duyurmamız lazım :D:D:p
buarada adım cengizhan :D
Odayı kapattım kimse giremiyor varmı yeni oda açıcak ?
herhalde aranızda en eziyettli oynayan benim 10 dk 1 lobi ile bağlantı kesildi diyo sesinizi çok net duyamıyorum la koskoca başkentte netin azizliğine uğramak bole olsa gerek..
volkanım odayı bi kurda gazlayalım ya kapanmış oda sanırım
ben kuruyorum , lobiden bulun odayı
onursumer
18-01-2012, 21:26
bende yeni geldim eve satın alıp geliyorum :D
By_FresH
18-01-2012, 21:28
yenı oda no nedır
spawn ekleyip lobiden odaya giriş yapabilirsiniz..
By_FresH
18-01-2012, 21:30
efe kullanılmayan oda bılgısı dıyor abı
Efe abi oda patladı seninde :D
valla ne çektik , yeni pist çıktı ya serverlarda bol tx rx yanıyodur şimdi . onursumer gelsin de kursun huzura erelim
bende yeni geldim eve satın alıp geliyorum :D
onur abi bende yararlanim sende inmiyo anasını sattiğimin pack'i :D denemediğim kart kalmadı evden yan komşunun kartını alıcam sonunda :D
efe bağlantılar mı çakışıyo anlamadım tam odaya girecekken sunucu ile bağlantı kesildi dedi 3 defa denedim başka biri kursun volkanım bi el at :)
Kurdum
1472-6118-3744-3749-0651
ahahahah kanka vallahi duymadım beaa :p biri bana şu kulaklık mevzusunu solesin abi evde kulaklıkda var mikrofonlu nasıl yapıyoruz bu mereti nereye takıyoruz tv nin arkasındaki sound çıkışına bağladım bişe olmadı tv de ayarıda yok mic diye siz nasıl ayarlıyosunuz sesimizi duyurmamız lazım :D:D:p
buarada adım cengizhan :D
bendeki ps3 orjinal kulaklıgı. digerleri nasıl baglanıyor bilmiyorum.büyük ihtimal aksesurlar kısmından blu. sec. kendi kulaklıgın acık olsun o şekilde eşleşiyor olması lazım. cengooooooooo:D
bendeki ps3 orjinal kulaklıgı. digerleri nasıl baglanıyor bilmiyorum.büyük ihtimal aksesurlar kısmından blu. sec. kendi kulaklıgın acık olsun o şekilde eşleşiyor olması lazım. cengooooooooo:D
hmmm ozaman ps3 kulaklığı şart. abi bağlantım o kadar kötü ki bazen sesleriniz cızırtılı geliyor 10 dk ya 1 sunucu ile bağlantı kesiliyor ankarada studyo evde oturuyorum oran semtinde net inanılmaz kötü+ modemi ortak kullanıyoruz ızdırablı bağlantı modeli senin anlayacağın neyse keyif alıyoruz sorun yok :icon_tup:
hmmm ozaman ps3 kulaklığı şart. abi bağlantım o kadar kötü ki bazen sesleriniz cızırtılı geliyor 10 dk ya 1 sunucu ile bağlantı kesiliyor ankarada studyo evde oturuyorum oran semtinde net inanılmaz kötü+ modemi ortak kullanıyoruz ızdırablı bağlantı modeli senin anlayacağın neyse keyif alıyoruz sorun yok :icon_tup:
ben sana söylerümmm kalkışları cengooooo:D 150km devirdim avantedorda rodaj yalar yutulur bu gece:D
ben sana söylerümmm kalkışları cengooooo:D 150km devirdim avantedorda rodaj yalar yutulur bu gece:D
bu konuda halen geyik yaptığını düşünüyorum rodaj fln var mı gerçekten :soru:
onursumer
18-01-2012, 22:21
sonunda geldim bende
sanırım kredi kartından değil store kaynaklı hata veriyor :)
ama alabildim benim kartlar olmadıda anneminki oldu sonunda :)
hangi oda güncel yoksa açabilrim :)
bu konuda halen geyik yaptığını düşünüyorum rodaj fln var mı gerçekten :soru:
olmazmı cengooooo ;)
onursümer ozeline bak bi yaww bide beni acil msn e eklermisin canakturk@hotmail.com.tr
Forumdan kim varsa psn de herkez GT5 oynuyor :D
Şurayada bir listemi yapsak PSN listesi ?
onursumer
18-01-2012, 23:19
onursümer ozeline bak bi yaww bide beni acil msn e eklermisin canakturk@hotmail.com.tr
oo can :) gonderdim mesaj :D
Forumdan kim varsa psn de herkez GT5 oynuyor :D
Şurayada bir listemi yapsak PSN listesi ?
vardı biryerde ama bulamadım konuyu
oda yetmiyor artık çoğu akşam haha :hahaha:
liste konusu vardı diye hatırlıyorum
yaa yukardaki oda ya giremiyrum GRİŞ ODA SAHİBİYLE AĞ UYUŞMAZLIĞI NEDENİYLE REDDELİNDİ dio tercümesi ne bunun yaww
onursumer
18-01-2012, 23:21
yaa yukardaki oda ya giremiyrum GRİŞ ODA SAHİBİYLE AĞ UYUŞMAZLIĞI NEDENİYLE REDDELİNDİ dio tercümesi ne bunun yaww
yeni oda açtık zaten en buyuk sornumuz bu ağ uyuşmazlığı olayı
1472 6118 3615 5259 3538
birde bu odayı dene oda değiştik :D
yeni oda açtık zaten en buyuk sornumuz bu ağ uyuşmazlığı olayı
1472 6118 3615 5259 3538
birde bu odayı dene oda değiştik :D
buda aynı hatayı verdi:icon_wack
keşke bende geleydim 24 saatlik yarıştayım :( 18:45 saatdeyim :D
kç ay oldu ps3 aldım bi şu oyunu alamadık :D
onursumer
19-01-2012, 00:34
bu arada kimler 2004 ep3 istiyordu ?
ona gore gonderiyim var elimde 1-2 tane :D
aha TR hesabı ile indirebildim beyler kendi adımdaki kredi kartından indiremedim heralde türkçe karakterden kart isminde Ü yazamadığımdan olmamış başka kart denedim evden :D o zaman oldu :)
Ben ıstıyodum hala gelmedıı yaa :D
Juggernaut
19-01-2012, 11:47
Psn'ni yazarsan bende makyajsız kasa yollarım.
Psn'ni yazarsan bende makyajsız kasa yollarım.
2003 type-r la 2004 e yetismesi imkansiz ama makyajsiz olan hic yurumuyo
Juggernaut
19-01-2012, 14:56
Evet jdm daha iyi yürüyor..Onur yolluyomuş zaten onu bendede fazla makyajsız var 2 tane isteyen olursa yollarım.
fazlası olan varsa bende alabilirmiyim :) ikinci elde denk getiremedim bi türlü
bende olacaktı 2004 fazladan . lazım olan varsa atayım
hadi gazlayalım kaşıntı tuttu :)
Geceye hazırlayın kendinizi kapışmak istediğiniz araç varsa şimdiden yazın :)
onursumer
19-01-2012, 16:43
Ben ıstıyodum hala gelmedıı yaa :D
Tmm eve gidince gonderirim :)
dun rıng acıktı gene .
bugun su stage route X 'de denesek? :rolleyes:
dun rıng acıktı gene .
bugun su stage route X 'de denesek? :rolleyes:
dün cılkını cıkardık route x'in :)
Juggernaut
19-01-2012, 18:06
Yüklü golf r ile yüklü type r ı deneyen var mı nasıl oluyor?:)
Tmm eve gidince gonderirim :)
Tamm beklıyorum tesekkurler :)
Psn ERBAYY
ac, deneyelım emre :)
Kanımca top speddte golf alır gider uzar gider 300 leri görür uçar gider :D
typer 300 leri görmüyormu :) 307 yapıyodum dün
Bu arada Accord-R fena hiç kasmadan 315 basabiliyosun 2.2 olması ve stock 240 hp :)
typer 300 leri görmüyormu :) 307 yapıyodum dün
Bu arada Accord-R fena hiç kasmadan 315 basabiliyosun 2.2 olması ve stock 240 hp :)
O yokuş aşşağı yapıyosun onu gel düzde basalım :D
O yokuş aşşağı yapıyosun onu gel düzde basalım :D
düzlüktü herhalde tam emin değilim hafif eğim olabilir special stage x de yaptım ama daha önceki pistte 300 ü mümkün değil geçemiyordu special stagede var bir hikmet:p
basarız tabi hatta şimdi basalım aç odayı :D
düzlüktü herhalde tam emin değilim hafif eğim olabilir special stage x de yaptım ama daha önceki pistte 300 ü mümkün değil geçemiyordu special stagede var bir hikmet:p
basarız tabi hatta şimdi basalım aç odayı :D
Şöyle geceye doğru gelebilirim daha sağlıklı olur :)
Juggernaut
19-01-2012, 18:57
ac, deneyelım emre :)
Şöföre verdim rodaj yapıyor:)İlerleyen saatlerde deneyelim.
Dediğin gibi olabilir scirocco kadar olmasada son hızı iyi gibi 427bg 1239kg typer dan bayağı ağır gerçi.
Şöföre verdim rodaj yapıyor:)İlerleyen saatlerde deneyelim.
Dediğin gibi olabilir scirocco kadar olmasada son hızı iyi gibi 427bg 1239kg typer dan bayağı ağır gerçi.
427 den daha fazla güç aldım sanıyorum ps i açınca yazarım :)
Gran Turismo 5 - Honda Civic TYPE R - Drag, 10seg. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=yoohHsNsn_Y)
birazda saniyeye oynayasak gavurlar 10 sn yapıyor :D
Gran Turismo 5 - Honda Civic TYPE R - Drag, 10seg. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=yoohHsNsn_Y)
birazda saniyeye oynayasak gavurlar 10 sn yapıyor :D
Benimde sanzuman ayarımla oyna o kadar bende 10 sn yaparım abi :D
Benimde sanzuman ayarımla oyna o kadar bende 10 sn yaparım abi :D
adı üzerinde işte oyun-full custom şanzumanı boşa almıyoruz basit birşey oturcan 1gün başına 150 defa deneyeceksin (kafa cortlicak ama ) sonra 9 sn ler bile muhtemel bende aynı makinadan var aynı pistte aynı yerde 10 sn lere yakın bende çıkardım 11.10 oluyor en iyi rekorum 10.80 ama oynarsan şanzumanla daha iyi süreler muhtemel:icon_tup:
al bugun bi ek drag yapalım senle şimdiden ayarla işte :)
redbull herseyı alust edıyor lakin bugattı'nın top speed'ı gecemedi. 410cıvarı takılıyor.
432 den fazla goren var mı baska aracla ya da bugattıyle?
Juggernaut
19-01-2012, 19:34
427 den daha fazla güç aldım sanıyorum ps i açınca yazarım :)
430 oldu bakalım daha artıcak mı.
Eskiden şanzıman ayarı flan ilk çıktığında bukadar fark etmiyordu sonraki güncellemelerden sonra baya etkilemeye başlamış.
edit:437hp max.
onursumer
19-01-2012, 21:11
Psn patlamismi yoksa sadece benmi giremiyorum ?
Psn patlamismi yoksa sadece benmi giremiyorum ?
ben online ım şuan abi bi problem yok yani
redbull herseyı alust edıyor lakin bugattı'nın top speed'ı gecemedi. 410cıvarı takılıyor.
432 den fazla goren var mı baska aracla ya da bugattıyle?
bugattiyle 506km/h rüzgarla yaptım.Rüzgar olmadan yokus asağı 465km/h düzlükte de 440 gibi bişey :D
onursumer
19-01-2012, 21:21
Senin psn tr miydi?
bugattiyle 506km/h rüzgarla yaptım.Rüzgar olmadan yokus asağı 465km/h düzlükte de 440 gibi bişey :D
Redbulla biz kaç gördük dün 3 kişi :D
al bugun bi ek drag yapalım senle şimdiden ayarla işte :)
Atara atar gidere gider diyorum :D
onursumer
19-01-2012, 21:32
Simdi twitterden baktimda calisma var diyo :D siz nasil girdiniz sansima girmiyo :)
1472 - 6399 - 8408 - 2429 - 2301 gazcıılar gelsınnn :) tayyar , focus rs , evo , clio rs 3.0 v6
1472-6118-3787-3248-5361
şimdilik bu odayı kurdum canı sıkılan gelsin
edit aynı anda oda kurmuşuz special stage x kuruluysa çıkıyorum kendi odamdan
onursumer
19-01-2012, 21:40
Online olamiyorumki :)
Bu arada 0-400 denemelerine basladim sureleriniz nedir :)
Suan rsx ile deniyorum 11,881 kostum
drag roll vs ytapıoruzz glll
ben civic ek9 yanılma payınıda içine ekleyerek 11-12 arası kesin ama indianada 400 metrede saniyeye bakarak hesapladım
onursumer
19-01-2012, 21:53
Hiz testinden yapiyorum ben tam net degerler cikiyo guzel olmus :)
Race kitli turbo ek ile en iyi 12,529 yaptim tabi pek ayar yok :)
bende tahmin styla 3 aşşağı 5 yukarı spec hesaplıyorum da senin yaptığın gibi hesaplamak lazım :D
yine bağlantm kesilio lanet olasıca :D
yine bağlantm kesilio lanet olasıca :D
yaa evi taşı başka semte taşı yada başka semti eve taşı jengoooo:D
bugun koşturmacadan ps3 hiç bakamadım,şimdide yatar spec vakti.:heyoo:
onursumer
19-01-2012, 23:14
sonunda psn geldi benim :D
kim var gelicek :)
24 saat B-specdeyim , yoksa gelirdim :)
onursumer
19-01-2012, 23:29
sırf istediğim zaman online oynayamıyorum diye onları daha yapmadım :D
onursumer
19-01-2012, 23:31
bu arada oda açtım
1472 6118 3658 4756 6410
başka türlü level 40 olmaz bu B-Spec :D
ProdriveSTI
20-01-2012, 02:03
şu yeni pist ne iyi oldu yahu
GT-R Black edition
0-100 2.149 sec
0-400 m 9.3 sec
bende kitleniyor bazen sizde de oluyor mu yeni pisti vs. yükledikten sonra bir değişik oldu oyun.
ProdriveSTI
20-01-2012, 13:44
bende kitleniyor bazen sizde de oluyor mu yeni pisti vs. yükledikten sonra bir değişik oldu oyun.
aynen abi kitleniyor.pist ile ilgili sorunlar var zaten düzelecektir büyük ihtimalle
ben sıkıntı yok takılma falan yapmıyor.
Şu araba paketlerinde saçma sapan VW napcam ben onu ya hadi geç klasik o MPV gibi bişi vermişler Peugeot un GTi ları olmayışı delirtiyor beni :ofk::mad2:
206 106 gti lar var sanırım .
206 106 gti lar var sanırım .
Evet onlar varda nie 306 yok derdim o :D MAXİ si olaydı bari :D
106
205
206 var
Arkadaşlar Sıfır gibi olan daha 3-4 aylık Logitech G27 setimi ve Gran Turismo 5 oyunumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa..
Acil para lazım :)
onursumer
20-01-2012, 15:43
evet 306 eksik belki ilerde çıkar :D
206RC var en iyi yürüyen peugeot o
bide fransız olarak C4 VTS güzel yürüyor :D
evet 306 eksik belki ilerde çıkar :D
206RC var en iyi yürüyen peugeot o
bide fransız olarak C4 VTS güzel yürüyor :D
Ben bütün PUG ları aldım ve hepsini yükledim :cool:
hehe araba paketi 2 yi aldım bakalım neler yapmışlar :D
onursumer
20-01-2012, 15:49
valla bende aşağı yukarı ne araba varsa alıyorum :D
standart 390 araç falan oldu
premiumda 150 falan :D
Arkadaşlar Sıfır gibi olan daha 3-4 aylık Logitech G27 setimi ve Gran Turismo 5 oyunumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa..
G27 nin fiyatini p.m alabilirmiyim ?
Sadece g27 ye ne istiyorsun.
Pm alabilir miyim :soru:
Gönderdim isteyen arkadaşlara pm..
gazlıııcakk var mıııı ???
uçan kaçan vtecler , çılgın clio rs'ler , en hızlı type'R lar ???
1472 6118 4259 7714 1013 ( Roll )
S.Özeren
20-01-2012, 22:03
güncelle bitsin delik deşik etmeye geliyorum :)
SHOCKİNG
20-01-2012, 22:09
g27 içim bi pmde ben alabilirmiyim ?
güncelle bitsin delik deşik etmeye geliyorum :)
:hahaha::hahaha::hahaha:
S.Özeren
20-01-2012, 22:15
bu ne ak sunucu ile bağlantı kurulamadı diyo ne iş :D makina bağlı internete
S.Özeren
20-01-2012, 22:22
hani gülen arkadaşlar piyasada yoksunuz ?
PSN arkadas ekleme talebını kabul ettım :) EP3'mu yollayabılırsın :D
oda no ? :D
S.Özeren
20-01-2012, 22:34
1472 6118 4259 7714 1013 ( Roll )
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack
anıl kurdu onu ben çıkmıştım farklı oda zannettim samet abi kızma şimdi :D
S.Özeren
20-01-2012, 22:37
gel hadi gel.
varmı oda oynayak :)
onursumer
20-01-2012, 22:48
hala iş yerindeyim tadilat var :D
yarın akşama artık :D
biz onurla oynuyoruz 22 den beri . varsa gelecek fincandan gelin
sızı anlamak mumkun degıl yenı paketıde yukledım nasıl forzayla bır tutuyosunuz hayret edıyorum sesler kontrol grafıkler grafık motoru reflexler yanından gecemez forza 4 un...
sızı anlamak mumkun degıl yenı paketıde yukledım nasıl forzayla bır tutuyosunuz hayret edıyorum sesler kontrol grafıkler grafık motoru reflexler yanından gecemez forza 4 un...
hem ps3 hem xbox besleyecek param olsa onu da alırdım ben , fakat gerek görmüyorum gt5 varken xbox almaya. simulasyonu arcade e tercih ederim ben şahsen . bir de gt5 deki online ortam forzada yok :D
S.Özeren
20-01-2012, 23:25
ses hariç hiç birine katılmıyorum şahsen
arkadaşlar hangı supra turbolanıyodu hangısı atmosferık yuklenıodu ?
S.Özeren
20-01-2012, 23:32
samet gelsene odaya
ya girdimde karnım ağrıyo ondan çıktım iyi hissedersem kendimi gelirim ilerleyen saatlerde
RS ımızı cok yorduk bu gece ama yıne nağmağlup :) e-46 m3 deldiikkk :)
UmutRıza
21-01-2012, 00:22
varmı halen takılan ?
hala iş yerindeyim tadilat var :D
yarın akşama artık :D
Tadilat zor sey ya 10 gundur ew tadilatiyla ugrasyrzz:) allah kolaylik versin. Yarin aksam beiyrm izaman EP3'mu :)
Lamborghini Aventador LP 700-4'üm paylaşımda sürme tecrübesi etmek isteyenlere duyrulur :D
Şu saatten sonra her türlü araçla denerim :D
Evet hadi oda kurunn roll yapasim var
aslan87 sana gider yapıyorum :p
Bağlantısı iyi olan biri oda açarsa çok makbule geçer :D
Hahahah tamam kardes kuruyorum hemen gidere gider :)
Yeni pisti kurdum
1472 6118 3658 4756 9115. Hadi bakalim
Oyun takıldı geliyorum :D