Orijinalini görmek için tıklayınız : vti ile czt
Bulut Y.
28-11-2010, 17:21
bence artık vti ile kıyaslamak yerine czt nin typer ile kıyaslanması gerekiyor :)
tamamen katılıyorum ahmet abicim :)
siz ankarada czt bulamıyorsunuz bizde koca istanbulda deneyecek vti bulamıyoruz.ilginç :)
2-3 hafta kadar sabredersen deneyecek bir vtı çıkıcak inşallah :)
JapanVsGermany
28-11-2010, 20:11
CZT'yi type r ile kıyaslamayı düşünürken STOCK CZT ile STOCK TYPE R mı kıyaslayalım? :)
Dolu CZT ile Type R kıyaslanır mantığı mı war yoksa?
o zaman stock CZT ile DOLU VTI kıyaslayalım :)
CZT'nin kıyaslanacağı araba elbette ki VTI dır,tamam CZT iyi güzel araba ama abartmamak lazım :)
Tekrar söylüyorum, ne CZT'yi ezmeye çalışıyorum ne de vtec Fanatikliği yapıyorum.
CZT'yi type r ile kıyaslamayı düşünürken STOCK CZT ile STOCK TYPE R mı kıyaslayalım? :)
Dolu CZT ile Type R kıyaslanır mantığı mı war yoksa?
o zaman stock CZT ile DOLU VTI kıyaslayalım :)
CZT'nin kıyaslanacağı araba elbette ki VTI dır,tamam CZT iyi güzel araba ama abartmamak lazım :)
iyi ki vtec fanatiği değilsiniz...
Ahmet_28
28-11-2010, 21:10
2-3 hafta kadar sabredersen deneyecek bir vtı çıkıcak inşallah :)
sabrederiz:)burdayız zaten deneriz hayırlısıyla dertsiz tasasız bitsin arabanız inşallah
:hehe:
td25 in flanş resmi var mı?
uymaması lazım.
CZT 'in birebir turbosunu bulamazsın ama aynı familyadan bir sürü turbo bulabilirsin
araçtan anlasılırmı?bende a3 1.4 turbo var.td025 kullanıyor.bunun turbosunu biraz daha büyütmek istiyorum.czt turbosu olmuyorsa daha uygun sekilde,yani sadece flansla ,manifold değişmeden takabileceğim turbo varmı acaba?
JapanVsGermany
28-11-2010, 21:46
ya arkadaşım, vtec fanatiği değilim diye mantıksız da değilim.
CZT nireeee Type R nire???
burada bir fanatizm warsa CZT'yi TYPE R ile kıyaslama fikri we bunu onaylamaktır.
Hakikaten iyi ki fanatik vtec ci değilim,öyle olsa bu fikri ortaya atana espri ile cewap wermek yerine gayet ciddi cewap werirdim :)
şimdi CZT ile TYPE R karşılaştırmasına GÜLÜP GEÇMEK fanatiklik ise, getirin bir stock CZT, Stock TYPE R ile deneyelim, sonra hep beraber Güleriz katıla katıla ;) :D :)
JapanVsGermany
28-11-2010, 21:48
tamam CZT iyi araba ama siz CZT sahipleri bu konu altında birbirinizi gazlaya gazlaya vtec'i geçtiniz,type R a yanaştınız,inanın 7-8 sayfa sonra 335ci ya da M3 ile de kıyaslanır.
Gülüp geçtiğiniz "bu vtec de neymiş ki şu araba ile kıyaslanıyor" yorumlarına doğru ilerlediğinizin farkında mısınız? :)
Ankarada varsa czt ben denerim benim arabayla :)
:soru::soru::soru::soru:
yusuf kardeşim hayırlı olsun tekrardan çok şey yazılmış videoyu koydum artık
http://www.streetfire.net/video/astra-turbo-gri-es-450-czt_2091868.htm
dün çektigimiz video arkadaşlar bu astra bertonede sadece kat iptali egsoz tc iptali var czt 203 hp imiş :) bu arada astra 1250 kilo falan
tamam CZT iyi araba ama siz CZT sahipleri bu konu altında birbirinizi gazlaya gazlaya vtec'i geçtiniz,type R a yanaştınız,inanın 7-8 sayfa sonra 335ci ya da M3 ile de kıyaslanır.
Gülüp geçtiğiniz "bu vtec de neymiş ki şu araba ile kıyaslanıyor" yorumlarına doğru ilerlediğinizin farkında mısınız? :)
yanlış yeri alıntı yapmışım doğru yeri bulunca diğer alıntıyı silmeyi unutmuşum hata benim.stock czt ile stock type-r kıyaslamıyorum tabiki fanatik değilim ama sizin bir elin parmağını geçmez dediğiniz czt'i sevenlerden biriyim.
ben czt'i abartmıyorum.sizin czt hakkındaki yorumlarınız abartılı düzeyde olumsuz.
farkettiyseniz ben arabaların gidişi hakkında bişey söylemiyorum tepkim sizin görmediğiniz araç hakkındaki önyargınız.
JapanVsGermany
28-11-2010, 23:37
videoyu izledim yol çok güzel...
203hp CZT bu kadar mı gidebiliyor? Art niyetsiz soruyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten fena fark oluyor denemelerde. bertone'nin de specleri werilmiş, bu şartlarda bu sonuç ortaya çıkıyorsa durum fena...
Ahmet_28
28-11-2010, 23:38
boşu buşuna sayfalarca yazı yazmaya gerek yok.dener görürüz araba çıkıyormuş zaten.ankaradan bu tarafa yolu düşen olursada bi mesaj yazması yeterlidir deneriz problem yok atar gider yapanda yok adı üstünde denemek.ben dynoda ne verir ne eder bilmem yolda nasıl gidiyor tatmin ediyormu beni önemli olan o dynoda gene 150 hp çıksın önemli değil :)
JapanVsGermany
28-11-2010, 23:42
yanlış yeri alıntı yapmışım doğru yeri bulunca diğer alıntıyı silmeyi unutmuşum hata benim.stock czt ile stock type-r kıyaslamıyorum tabiki fanatik değilim ama sizin bir elin parmağını geçmez dediğiniz czt'i sevenlerden biriyim.
ben czt'i abartmıyorum.sizin czt hakkındaki yorumlarınız abartılı düzeyde olumsuz.
farkettiyseniz ben arabaların gidişi hakkında bişey söylemiyorum tepkim sizin görmediğiniz araç hakkındaki önyargınız.
hocam ben tek bir başlık altında dahi CZT vti'dan daha kötü yazmış mıyım? Mesajı bulun,özür dileyeyim sizden.
Ben zaten ne yazdıysam arabaların gidişi ile alakalı yazdım zira birisi diğerinden 10 yaş eski olan 2 aracaı karşılaştırıyoruz madem we 2 araçta serisinin HIZ WERSİYONU,ona göre karşılaştırdım. Bir elin parmağını geçmez dediklerim CZT sewenler değil CZT sahipleridir ayrıca arada fark war.
We ayrıca ÖNYARGIYI yıkmak için günlerdir yazıyorum yok mu koskoca 5milyon nüfuslu ankarada tek bir tane CZT diye, gören duyan da yok. Sadece bir arkadaş görmüş o kadar.
Zaten yukarıdaki wideoyu da izlediğimde 203hp ye çıkmış bir CZT'nin (sorunu yoksa şayet) ne kadar gidebildiğini de gördüm,sorun yok.
Ön yargıda yok, CZT alana neden CZT aldın da demiyoruz. Siz ısrarla her yorumdan negatif anlam çıkarmakta ısrar ediyordunuz. O kadar parayı o arabaya werdiyseniz elbette bir bildiğiniz wardır, biz CZT ye o parayı niye werdiniz deme küsttahlığını asla göstermedik ama okuyun mesajları,bir çok czt sewen arkadaş vteclere o paralar werilmez gibi cümleler kurmuş,o da onların tasarrufudur,biz öğretemeyiz bu saatten sonra...
Uzatmayalım,kırılmayalım gereksiz yere. Para werilip alınmış her araba iyidir ne de olsa :)
JapanVsGermany
28-11-2010, 23:47
boşu buşuna sayfalarca yazı yazmaya gerek yok.dener görürüz araba çıkıyormuş zaten.ankaradan bu tarafa yolu düşen olursada bi mesaj yazması yeterlidir deneriz problem yok atar gider yapanda yok adı üstünde denemek.ben dynoda ne verir ne eder bilmem yolda nasıl gidiyor tatmin ediyormu beni önemli olan o dynoda gene 150 hp çıksın önemli değil :)
hocam dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kaç kez deneyelim dedim CZT sahibi warsa ankarada diye ama tek bir tanesinde de GEÇERİM diye bir cümle kurmadım. Bizim de amacımız denemek, görmek...
Siz şanslısınız,şehrinize CZT niz de war Vteciniz de ne de olsa :)
Ayrıca üzerime bir fanatiklik etiketi yapıştırıldı, çok ciddiyim vtec'i satıp eşime bir colt czt alma niyetim dahi war,nihayetinde japon japondur,ayrı gayrı olmaz :)
Uzatmayalım,kırılmayalım gereksiz yere. Para werilip alınmış her araba iyidir ne de olsa :)
bencede uzatmak gereksiz.hatta bu konunun açılmasıda gereksizdi çünkü aynı konu vardı:) ben yorumlarınızdan yazdıklarımı anladım.siz diyorsunuz ki önyargıyı yıkmaya çalışıyorum,sizin yada bizim yolumuz düşerse tanışırız,muhabbet ederiz,arabalarımızı görürüz bir fikir sahibi oluruz-olursunuz olumlu-olumsuz.
JapanVsGermany
28-11-2010, 23:56
hocam istanbula yolum çok düşüyor ama vtec ile gelemiyorum,zira bende ki vtecin sesi düzce gişelerden istanbula ulaşır, istanbulu göremeden alırlar elimden :)
siz ya da her hangi bir czt'nin yolu ankaraya düşerse,sadece ben de değiş,chiefkadir saolsun bir kamyon araba bulur,hep beraber tanışır kaynatır deneriz inşallah :) üstelik 1100rakımlı enka da deniyoruz, istanbuldaki halinden çok daha canlı gider czt ler :)
Ahmet_28
28-11-2010, 23:58
hocam dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kaç kez deneyelim dedim CZT sahibi warsa ankarada diye ama tek bir tanesinde de GEÇERİM diye bir cümle kurmadım. Bizim de amacımız denemek, görmek...
Siz şanslısınız,şehrinize CZT niz de war Vteciniz de ne de olsa :)
Ayrıca üzerime bir fanatiklik etiketi yapıştırıldı, çok ciddiyim vtec'i satıp eşime bir colt czt alma niyetim dahi war,nihayetinde japon japondur,ayrı gayrı olmaz :)
aynen öyle deneyip görmek en güzeli.burdan hep beraber görmüş oluruz herkes fikir sahibi olur kafadaki soru işaretleride giderilir
Yakında czt ve m3 karsılastırması yaparlar :D:D
o değil de adam vti satmış. czt alacak. yorum soruyor. vti cılar bilmedikleri araba hakkında ne kadar bilgililer.. boş teneke misali.. anca laf salatası.. bir sonuna gulucuk koyunca ne oluyor yani.. cok komik mi yazdığın.. yeni bir laf geçirme metodu mu.. sempatik geçirme..
merak etme biz oyle boş adam değiliz. ayaklarımız yere basıyor. honda vti ile ferrari karşılaştırması yapmıyoruz. Eski hondacılardan oldugum için bilirim belki bu forumda yaşı yetenler de hatırlar hondam.com da ki karşılaştırmaları.. bu bizzat konu olarak açılmış ve sayfalarca sürmüştü..
adam vti satmış czt yi almış hala yorumlar havada uçuşuyor.. Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyim artık..
B.Aktepe
29-11-2010, 09:39
hadi bitti gitti. en hızlı cupra :D
up up up tonight is the the night