Orijinalini görmek için tıklayınız : Top Gear Türkiye'ye geliyor
chiefkadir
25-11-2010, 12:36
Milliyetin haberi,
http://www.milliyet.com.tr/top-gear-geliyor-/yasam/haberdetay/25.11.2010/1318203/default.htm?ref=SolDigerHaberler
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/11/25/top-gear-geliyor--981713.Jpeg
bakalım napacaklar:)
poseidon
25-11-2010, 12:45
Dikakt etsinler de minibüslerin ya da halk otobüslerinin gazabına uğramasınlar.
Bişey değil levye ile dayak yedikleri ile kalırlar :)
By_HaNNibaLL
25-11-2010, 12:56
Dikakt etsinler de minibüslerin ya da halk otobüslerinin gazabına uğramasınlar.
Bişey değil levye ile dayak yedikleri ile kalırlar :)
Ahahahah Doğru valla bunlari pistten dişarda araba kullandirtmamak lazim :D
üstlerine kıran çok olur :D
ırak la suriye de napcaklar.onu düşünsünler :D
jdmpoint
25-11-2010, 13:25
türkiyeden öyle yarışıp marışıp geçmeye kalkarlarsa valla facia olur :D
S.Özeren
25-11-2010, 13:25
e-5'de saplarlar bunlara :D
chiefkadir
25-11-2010, 13:27
tofaş fabrika çaarmış Albea ile viraj kasacakmış :D
Gelsinler gelsinler. Jeremy daha önce de dalga geçmişti bizim barzoların camları açıp son ses müzikle 10 kişi gezmelerini. :D
aahaha :) sirket arabalarıyla E5 te ellerine versinlerde görsünler
puhahhahah :D deme ne gulerız ama :D
ecthelion
25-11-2010, 13:45
ankaraya gelsinler; bilimum radar cezası, ışık cezası, xenon far cezası, "abartı" egzos ve şıpoyler cezası yerler
poseidon
25-11-2010, 13:47
Apaçileri Amerikanın yerlisi sanıyorlar ama çoookkk yanılıyorlarr.
:)
atasehıre ugramadan gıtmesınler:)
Apaçileri Amerikanın yerlisi sanıyorlar ama çoookkk yanılıyorlarr.
:) :)
krtker
VTec_king
25-11-2010, 14:21
roll e çağırın :)
B.Aktepe
25-11-2010, 14:49
yorumlar ezdi ya süpersiniz beyler :D
arabadan daha çok trafikte sabırlarını test ederler
supralar gelsin diye konu açmasın jeremy?
2de 60ta basalım diye yanaşmazlarsa insan değilim:D
crazydog
25-11-2010, 14:58
ahahahha yorumlar koparttı gelsinler roll e çıkalım topluca :D
Greentiger01
25-11-2010, 14:58
Jeremy az önce beni aradı Adana'dan geçecekmiş nerde radar olur nerde uygulama olur diye sordu :D
M3 TT nun Supra davetine denk getirmeye çalışacakmış.oda getiriyormuş bi supra,duymuş supra davetiini :)
Bu da güzeldi. :D
Hodri meydan buradan Jeremy sesleniyorum altında ne varsa gelsin...
Yiğit Ş.
25-11-2010, 15:05
3 korna çalışıp gelsinler :D ahahah
Yapılacak 2 şey var..
1.si e5te şirket arabaları ile saplamaca
2.si roll
:D
Sercan AKCAN
25-11-2010, 15:27
yılın en atarlı gecesini kacırdılar :) supralarla artık
bizim zeytinburnundaki apaçiler turbo şahinlerle rolle gderler
Gelsinler gelsinler, enkaya çağıralım, etraflarında e30cu lar sıfır çizer apaçi stayla (gerçek apachi gibi, etraflarında kesicide dönüp ayin yaparlar) :D:D:D
roll e çağırın :)
ya gelipte tayyar geçerlerse bizim forumdaki fanatiklerin elinden alamayız valla yok erken bastın yok balata kaçırıyordu arabamda problem vardı yok nos basmıştır uğraş dur işin yoksa :hahaha:
godfather kornayla karşılarız :D
Nihayet arabamı farkettiler, gelsinler uygundur, pazar günü aracımı görebilirler..Öyle yanlamak falan da yok dışardan uzaktan çeksinler..
:D:D
Gelsinler başımızın üstünde yerleri var.
S.Özeren
25-11-2010, 16:23
ya gelipte tayyar geçerlerse bizim forumdaki fanatiklerin elinden alamayız valla yok erken bastın yok balata kaçırıyordu arabamda problem vardı yok nos basmıştır uğraş dur işin yoksa :hahaha:
teşekkür butonu yokmu burda ya bu yoruma bravo :D :D
Richard Hammond a sen hafıfsın yanına adam alacaksın da dıyebılırler:D
VTec_king
25-11-2010, 16:29
hahahahaha senkromeçlerim cırtlıyor düzgün vites atamıyorum diyebilirler :P
Asfalt kalitesi kötü araba sarıyor diye sölenirler:D
Accentler saplar E5 te kaçarı yok:D
yorum güzelmiş
RottingChrist
25-11-2010, 17:10
gekldikleri gibi giderler.
redlinemst
25-11-2010, 17:33
ahaha:hehe: roll bu pistte gazlamaya benzemez.türkiyede namus meselesidir roll :D
Bu güzeldi işte..:D
ahaha:hehe: roll bu pistte gazlamaya benzemez.türkiyede namus meselesidir roll :D
Benzin çıkar(kan)
Haydarlar uçuşur havada vallaha..
:hehe: :D
edirneden geleceklerse çatalca trafına kamp kuralım :D :D
Bizim ülkemizde Supralar o kadar kutsaldır ki Jeremy bile istese gelmezler.
Ha 458 in yanına yanaşıp bu araba kaç milyar. Dragda yerim ben bunu ha derlerse bilemicem.
akbaba78
25-11-2010, 18:11
trafige cikipta turbolu biseylere denk gelirse(sahin ,haci muro fln:D) nolur acaba esekten dusmus karpuza donerler heralde:p
Richard Hammond a sen hafıfsın yanına adam alacaksın da dıyebılırler:D
elinde kum torbasıyla bi düşündüm gülmekten gözlerimden yaş geldi valla :D
bosuna heveslenmeyın ya kara yoluyla geleceklerse hepımızden once SS okanın kucagına duser bunlar:D:D:D
BlackEmperor
25-11-2010, 19:05
tofaş fabrika çaarmış Albea ile viraj kasacakmış :D
muhahahah :hehe: bence istanbulparka bi uğrarlar hazır boşken :p
kickbuttowski
25-11-2010, 19:06
e-5'de saplarlar bunlara :D :hehe:
ne guldum ya :D
hahaha koptum :hahaha::hahaha::hahaha:
bosuna heveslenmeyın ya kara yoluyla geleceklerse hepımızden once SS okanın kucagına duser bunlar:D:D:D
hahahaha bu güzeldi :hahaha: :D
Bakalım eğer izmirede düşerlerse tam olur :D
Yay takmaya parası olmadığı için arabaya 6 kişi binip gezen arkadaşlarımız bunları sıkıştırıcak kaskodan parada alamıyıcaklar ben onu düşünüyorum :D :D
ocean0636
25-11-2010, 22:36
trafige cikipta turbolu biseylere denk gelirse(sahin ,haci muro fln:D) nolur acaba esekten dusmus karpuza donerler heralde:p
sıkıntı var :D geçen gazlarken arkamdan bi şahin sellektor attı kenara cekıldım yanımdan geçerken bi çuf sesi duydum, hay duymaz olaydım :hehe:
Türkiye burası her yerden turbolu şahin hacı mura vs. çıkabiliyor :D
Bu gelecek ekibi sitenin en sağlamlarıyla karşılamak lazım bence İstanbul'un girişinde, Türkiye'de arabaya doluşup müzik dinlemekten çoooookk öte şeyler yapıldığını da öğrenirler yanlarından birisi 2,0 barda 5. vites kesiciyle geçerken ;) video isterizzzzzzzz :))
Bu gelecek ekibi sitenin en sağlamlarıyla karşılamak lazım bence İstanbul'un girişinde, Türkiye'de arabaya doluşup müzik dinlemekten çoooookk öte şeyler yapıldığını da öğrenirler yanlarından birisi 2,0 barda 5. vites kesiciyle geçerken ;) video isterizzzzzzzz :))
Tabi tabi kanıtlayalım kendimizi onlara...
mert_leon
25-11-2010, 22:53
hoş olabilir.. :icon_tup:
Bizim ülkemizde Supralar o kadar kutsaldır ki Jeremy bile istese gelmezler.
Ha 458 in yanına yanaşıp bu araba kaç milyar. Dragda yerim ben bunu ha derlerse bilemicem.
fest end füryıs 49348930289432. yi burada çekeceklermiş.
http://homepage.usask.ca/~skf147/Ferrari%20and%20Supra%20Race.jpg
CasabLanca
25-11-2010, 23:39
bakalım içimizden hangi babayiğit "sen 2ye al ben 3de de basarım" diyebilecek :D:D
http://img3.imageshack.us/img3/6654/204da2b928a896c24b35316.jpg (http://img3.imageshack.us/i/204da2b928a896c24b35316.jpg/)
istanbul'dan kesin geçeceklerine göre (uçak falan kullanmazlarsa tabi :D) bunlar istanbul trafiğinde 3. viteste tın tın giderken yanlarından geçen turbo şahinlerin 200'le nasıl makasa girdiklerini görünce bence geri dönerler :D jeremy de bu işi bırakır clarksonoğlu tuning garajı açar :D
mhmtsrtp
26-11-2010, 00:48
konuyu görünce morelimin düzelceği kesin dedim ölede oldu zaten yorumlar ezmiş:D yarıldım valla
leader_T
26-11-2010, 01:06
gelmeden önce bilgi toplarlar herhalde :D
Emir_b16a
26-11-2010, 01:10
çok ağar sakata geliceklermiş gibi bi his war içimde :D
yada ali ağaoğlu çaardı yaptı olucak modeli bişiler yapçak ama yne olmıcak :D
Kamyonlarımız
Şirket Spec'lerimiz
Turbo Apaçiler...
Kötü Yollarımız...
Saçma Radarlarımız.
Hayırlı Yolculuklar....
3-4 sene önceki Gumball hikayesine dönmesin gelipte izin alamadan geri dönmece :D
Kamyonlarımız
Şirket Spec'lerimiz
Turbo Apaçiler...
Kötü Yollarımız...
Saçma Radarlarımız.
Hayırlı Yolculuklar....
bu yorum :icon_tup: olmuş ! :) bunları yolda denk getirmek isteyen büyük bir kitle var yorumlara göre :D adamlar bence herşeyin farkında bknz : " Hızlı üçlünün Türkiye’den ne zaman geçeceği ise belli değil. " :D:D
fatihtemizer
26-11-2010, 01:30
keyifli bir topic olmuş...:D:)devam beyler..yeni fikirler projeleri olanlar.....iyi gidiyor..:D