Orijinalini görmek için tıklayınız : sebep+sonuç :)
bu sebep
http://i1011.hizliresim.com/2010/11/25/3624.jpg
bunlarda sonuç aksam aksam guldum yıne...
son anda kurtarmısız bıraz daha ustunde gıtseydık krang blok hepsı çöp olacaktı allahtan krang ta ve blokta cızık bıle yok
CP PISTON SET 99.75
MANLEY H BEAM KOLLAR
jdm sti spec-c yag pompasi 12mm
arp kapak saplama set
cosworth ana kol yatak set
cometıc conta
prodrive benzin pompası
greddy 82 mm komple eksoz sıstemı
suan karar veremedım ama bıde beyın alacam...
gostergeler ıvır zıvırlar saymıyorum
ee ne demısler deveyı dıken ınsanı .... yarasır
o yuzden ımprezadan vazgecemeyız :)
ankara tork garaj korhana (parçalar tedarik )ve topkapı pasa servıs savasa sımdıden tesekkurler
Bu parçaların bana fiyat listesinide geçebilirmisin?
bu arada geçmiş olsun. ucuz yırtmışsın diyeceğim ama, birşey olsada bunları değişecektin zaten :)
S.Özeren
25-11-2010, 16:38
geçmiş olsunn
Bu parçaların bana fiyat listesinide geçebilirmisin?
bu arada geçmiş olsun. ucuz yırtmışsın diyeceğim ama, birşey olsada bunları değişecektin zaten :)
ustama sorarım yazarım ozelden
zaten acınca ogrendık bole oldugunu ben farketmemıstım savas yagı eksılıyor bunun bı acmak lazım dedı allahtan acmısız
Savaş Motorsports :icon_tup:
Geçmiş olsun Ozan abi ama emin ellerdesin ;)
eninde sonunda olucaktı Ozan.
***** ej257:p
Korhan abi yapmış güzel bir liste. allah içine sindirsin.
gönül rahatlığıyla gazlarsın artık.:icon_tup:
aaaaa çok güzel küllük :D:D:D
Hayırlısı olsun ozan Allah içine sindirsin inşallah yeni işlemleri
2 ay önce aynısı benim başıma geldi.Kıl payı kurtardım :).Geçmiş olsun
eyvallah hılmı :)
ıyı oldu makına yapmak ıyıdır ısteyene kargolarım pıstonları kulluk yapmnak ısteyen varsa :)
Ozan, hayirli olsun kronik 257 sorunu bu :)
zaten artik icinde forged piston olmayan 257 kalmadi diyebilirim, TR de anca 2 bilmedin 3 tane kalmistir, biz 50 den fazla yapmisizdir minimum zaten. Parcalar guzel, savas ustaca temizce toplar, ondan sonra bir izmit seferi daha bekliyoruz senden. hos eminim bunlar sana yetmiyecek, baharda bir setup daha gelir soyle 30 veya 35 xtr lisindan; bu sefer bikmadan satmadan hayirlisi ile ama.
Ozan, hayirli olsun kronik 257 sorunu bu :)
zaten artik icinde forged piston olmayan 257 kalmadi diyebilirim, TR de anca 2 bilmedin 3 tane kalmistir, biz 50 den fazla yapmisizdir minimum zaten. Parcalar guzel, savas ustaca temizce toplar, ondan sonra bir izmit seferi daha bekliyoruz senden. hos eminim bunlar sana yetmiyecek, baharda bir setup daha gelir soyle 30 veya 35 xtr lisindan; bu sefer bikmadan satmadan hayirlisi ile ama.
30 35 degılde g20 tarzında garretın bıllet bı turbosu cıkmıs korhan usta ayarlıycaktın bakalım 400 hp cıvarı coıl over falan aldım zaten on arka kule gergısı pıst acılırsa guzel bı tıme attack arabası olur