Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'da detaylı temızlık ,boya koruma vsvs yapan yer
Antalya'da detaylı temızlık,boya koruma yapan tanıdık guvenılır onerecegınız bır yer var mı?? Meguaırs yada onun urunlerını kullanan bı yer olursa ıyı olur..Captıvayı taze taze bı uygulamaya sokalım :D:D
bız genelde araclarımızı yenı sanayıde pıyan garaja yapırıyoruz gonul rahatlıgı ıle gıdebılırsın Meguaırs kullanır
bız genelde araclarımızı yenı sanayıde pıyan garaja yapırıyoruz gonul rahatlıgı ıle gıdebılırsın Meguaırs kullanır
Abi ümit abı devam edıyor mu temızlık ısıne?? tamam ona gotururum aracı...
tabı devam edıyor bılıyorsan anlatmaya gerek yok işçiliği:icon_tup:
Sercan AKCAN
25-11-2010, 23:32
konu yanlış yerde.sanırım bana düşmez ama birazdan adminler damlar :) detailing bölümünde konu acarsanız daha cok kişi bakar diye düşünüyorum
tabı devam edıyor bılıyorsan anlatmaya gerek yok işçiliği:icon_tup:
Haftaıcı manavgattayım ..H.sonu yagmur yagmazsa Umıt abının ordayım.. Dukkan tam olarak nerdeydı onun?
sanayının ıcınde ısbankasının arkasında kafa karıstırmadan kestırme anlattım :)
sen yınede aramadan gıtme randevu al cok yogun calısıyo cunku 0506 204 3131 umit
piyan garaj. detaylıda tavsiye ederim. kendi aracı gibi tertemiz yapar ilgilenir...