PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de yaşamak hayat kurmak

lnd_samet
27-11-2010, 18:49
Merhaba arkadaşlar umarım gereksiz bir konu olarak görmezsiniz bunu, benim için hayat meselesi oldu artık:]
ben ankarada yaşıyorum normalde fakat aile içi problemler yüzünden farklı bir şehire taşınmam ve hayatımı ikame ettirmem gerekiyor.
ankarada yaşadıktan sonra 2 seçenek vardı önümde biri istanbul diğeri izmir ben izmirden yana seçimimi kullanmak istiyorum.
izmire daha öncede geldim araştırma için de 2 kez geldim pazartesi sabahtan itibaren ev bulmak(bir süre basmanede otelde kalacagım) ve asıl önemlisi iş kurmam lazım
mesleğim anahtarcılık çilingirlik ama bunun yanında hırdavat malzemesi elektrik malzemesi satacağım malı tedarik etmem pek sorun değil araştırıp bulurum piyasaya hakimim en olmadı ankaradan alırım. fakat en çok bildiğim ilçe karşıyaka fakat çarşı içindeki dükkanların kirası cok yüksek oldugundan gözüm yemedi yanii 1 yıllık kirayı kenara atacak durumum yok, ya nergis mahallesi yada o taraftan bir yer tutabilirim ufak ölçekli sonra işin gidişatına göre yer değiştirilir(hoş esnaflıkta bu cok zor ama)
işin aslı sizin vereceğiniz bilgiler belki hayatımı değiştirebilir bir fikir olabilir benim için
cok uzattım belkide konu silinecek ama içimi dökecek yardım alabilecek kimsem yok herkesten akıl almaya çalışıyorum saygılar sevgiler....

JumboAli
27-11-2010, 18:54
Oncelıkle Allah utandırmasın.!

Ben Karsıyaka Bostanlıda ıkamet edıyorum. Burda Mıster Dakık var cılıngır dıyınce akla hep o gelır. ama dedıgınız gıbı nergız'de (nergız bostanlının Arka mahallesıdır yanı merkezdır) Burda acabılcegnız hırdavatcı Cılıngır nalbur tarzı yerler Sızın ekmek kapınız rahatlıkla olabılır . Nergız Bostanlıdır ama bostanlıda 1mılyar olan ev kırası nergızde 300mılyn 500mılyondur arada bıtek tren yolu var.

OnurD.
27-11-2010, 19:07
Amma yaptın be jum ben 550tl kira veriyorum kıçıkırık eve :)

Bizim burda negisi baştan aşağı inen cadde hareketlidir biraz , 1-2 tane var çilingir ve hırdavatçı. Kapatmayıp iş yapabildiklerine göre vardır bir hikmet. Hayırlısı diyelim Allah utandırmasın.

Sh4rk
27-11-2010, 19:10
izmirlı arkadaslar daha detaylı bılgı verıcektır tabıı ama Allah utandırmsın

JumboAli
27-11-2010, 19:14

Bizim burda negisi baştan aşağı inen cadde hareketlidir biraz , 1-2 tane var çilingir ve hırdavatçı. Kapatmayıp iş yapabildiklerine göre vardır bir hikmet. Hayırlısı diyelim Allah utandırmasın.

Senın evın caddede abı ben Tren yoluna ınen eskı pazar yerı taraflarından bahsedıyorum

gökan
27-11-2010, 19:16
hyrlı olsun ıstanbula gıt daha cok ekmek kazanırsın ;)yanlıs anlama sadece bı tavsıye

buarada bornovada kucukparkın ıcınde hıc oyle bıyer yok gıbı ogrencı dolu buralar hırdavat plastık esya bılmem ne getrırsen kazanabılırsın ev esyası olur ufak hırdavat ıslerı askıdır kornıjdır:)iş yaparsın

caglarcb
27-11-2010, 19:21
gökan iyi diyonda k.parkta bi dükkan kirası ksk çarşısıyla kafa kafaya nerdeyse. ama dediğn gibi tutunabilirsen çokta iyi kazanırsın. Allah utandırmasın..

gökan
27-11-2010, 19:23
gökan iyi diyonda k.parkta bi dükkan kirası ksk çarşısıyla kafa kafaya nerdeyse. ama dediğn gibi tutunabilirsen çokta iyi kazanırsın. Allah utandırmasın..

kanka yapcak bişi yok tutunursa ıyıdır bornovada cadde arac kıralama var kahve dıyarının orda o yolda bı hırdavatcı var n arasan var ve cokta guzel ıs yapıyr tum ogrencılerın eksıklerını gıderıyr :D ama parayı vuran soldakı otopark boş durmuyr:D ıyı mekan olur orası o arazıde:D

lnd_samet
27-11-2010, 19:29
Oncelıkle Allah utandırmasın.!

Ben Karsıyaka Bostanlıda ıkamet edıyorum. Burda Mıster Dakık var cılıngır dıyınce akla hep o gelır. ama dedıgınız gıbı nergız'de (nergız bostanlının Arka mahallesıdır yanı merkezdır) Burda acabılcegnız hırdavatcı Cılıngır nalbur tarzı yerler Sızın ekmek kapınız rahatlıkla olabılır . Nergız Bostanlıdır ama bostanlıda 1mılyar olan ev kırası nergızde 300mılyn 500mılyondur arada bıtek tren yolu var.
nergis dediğim yer girne bulvarı üzeri bu vakıfbank var hatta oralarda yanii ama cadde üzeri olması şart reklam ve görülme acısından,
dakiki biliyorum yeri bile pek iyi değil ama eski bir anahtarcı ve şubesi vardı onların.dilekleriniz için teşekkürler..

amin...

hyrlı olsun ıstanbula gıt daha cok ekmek kazanırsın ;)yanlıs anlama sadece bı tavsıye

buarada bornovada kucukparkın ıcınde hıc oyle bıyer yok gıbı ogrencı dolu buralar hırdavat plastık esya bılmem ne getrırsen kazanabılırsın ev esyası olur ufak hırdavat ıslerı askıdır kornıjdır:)iş yaparsın
istanbulda bir iş yapmaya kalktık sağlam kazık yiyorduk o yüzden kaçtım:]
birde istanbulda yaşam zor bana göre yanii 3-5 kuruşla doyulmaz orada:]
bornovayı hiç bilmiyorum desem ama bakmak lazım salı günü oraya giderim olmazsa bi bakalım fikirden zarar gelmez

dilekleriniz için teşekkür ederim, ALLAH cümlemizi utandırmasın...

initial-D
27-11-2010, 20:27
bornovayada bir bak derim

elektrikçi çok var ama çilingir yok.benim bir kere işim düştü zar zor bulduk bir tane.

messi
27-11-2010, 21:34
eskişehirde yaşayın. türkiyenin tek avrupa tarzı kentidir orası.
sosyal yaşam, görsellik, tertip ve düzen, çok çalışan bi belediye, anlayışlı ve kültür seviyesi yüksek insanlar, iç açıcı gençlik, süper ligde boy gösteren bi kent takımı ve daha neler neler...
400-450 liraya çok iyi seviyede evler bulabirsiniz orada.
mesleğinizle ilgili çok çabuk iş kurabileceğinizide düşünüyorum.

tabi illa izmir-istanbul olacaksa bişey diyemem.
her ikisindede çok uzun süre ikamet etmişliğim var, yaşayamadım, alışamadım oralara.
tamam deniz kenarında simit-çay çok güzel.
fakat bu şehirlerin güvensiz ortamlarını ve kabus gibi trafiklerini her sinir sistemi kaldırmaz.
hayırlısı olsun sizin için...

Günkut
27-11-2010, 21:55
sosyal yaşam, görsellik, tertip ve düzen, çok çalışan bi belediye, anlayışlı ve kültür seviyesi yüksek insanlar, iç açıcı gençlik, süper ligde boy gösteren bi kent takımı ve daha neler neler...

her ikisindede çok uzun süre ikamet etmişliğim var, yaşayamadım, alışamadım oralara.
fakat bu şehirlerin güvensiz ortamlarını ve kabus gibi trafiklerini her sinir sistemi kaldırmaz.

:icon_tup::icon_tup:

Allah utandırmasın ..

VTİ1035
27-11-2010, 23:11

küçükparka spotcuların yan tarafında büfenin dibinde var kanka :)

recepserkan43
27-11-2010, 23:17
eskişehir benimde favorim dir hem dükkan kirası olarak hemde ev kirası olarak ama izmir apayrı bi yer toplu konutlara yakın yerler de olabilir kiralık ilanlara bak yoğunluk hangi bölgeyse oralara bak bence... umarım herşey istediğin gibi olur....
bir türk büyüğünün sözüyle bitiriyim :sonunu düşünen kahraman olamaz ....:)

lnd_samet
28-11-2010, 10:19
bornovayada bir bak derim

elektrikçi çok var ama çilingir yok.benim bir kere işim düştü zar zor bulduk bir tane.
bornovaya gecicem saı günü orayıda bi inceleyelim
peki bornova karşıyakaya göre karşılaştırınca nasıldır???
çünkü bir kaç kere bornova önerisi aldım merak ettim insanı gelir düzeyi filan.

:) teşekkürler

:icon_tup::icon_tup:

Allah utandırmasın ..
amin cümlemizi

eskişehir benimde favorim dir hem dükkan kirası olarak hemde ev kirası olarak ama izmir apayrı bi yer toplu konutlara yakın yerler de olabilir kiralık ilanlara bak yoğunluk hangi bölgeyse oralara bak bence... umarım herşey istediğin gibi olur....
bir türk büyüğünün sözüyle bitiriyim :sonunu düşünen kahraman olamaz ....:)

haha:]]

amin cümlemize
iyi dilekleriniz için teşekkürler...

bugün akşam cıkıyorum sabah izmire i,nip basmanede otele çantamı bırakıp karşıyaka ya geçicem,

karşıyakalı arkadaşlara çarşı içini sorsam yanii yılın 12 ayı ne seviyede hep kalabalıkmıdır???

ygtrn
28-11-2010, 10:31
valla bende tam aynısını düşünüyordumki, arkadaşlar zaten eskişehiri önermişler....

eskişehir cidden harika bir yerdir, şuan istanbulda yaşıyorum ve kendime diyorumki ...ah ulan birazdaha ders çalışaydımda lisede eskişehiri kazanıp orada okuyaydım... :D şahsen istanbul benim sinirlerimi yıpratmış durumda....

eskişehirin yeni gelişmekte olan kısımları var mesela batıkent gibi... burada çilingir işi olur gibime geliyor ancak hırdavat ne olur fikrim yok.... bunun dışında öğrencilerin en çok bulunduğu yerlerden bağlarbaşı gibi yerler tercih edilebilir... en iyi dükyanın kirası bile fazla üzmeyebilir.... bi araştırın derim internetten....

cagri-35
28-11-2010, 11:39
Çarşı değil mevsimine göre gece yarısı bile yogunluk olan bir yerdir tabii kitle değişir ve yogunlastıgı noktalar farklılasır :) Ama çarsıda ki insan trafigi asla bitmez hocam. Doğdugumdan beri karşıyakada yasıyorum.

egeturbo
28-11-2010, 12:38
waay samet abi allah utandırmasın eğer izmire gelirsen yardımcı olabileceğimiz ne varsa elimizi bizde bi taşın altına koyarız .Eğer bornova taraflarından bi ev falan düşünürsen yardımcı olurum sana

TaGo
28-11-2010, 12:43
waay samet abi allah utandırmasın eğer izmire gelirsen yardımcı olabileceğimiz ne varsa elimizi bizde bi taşın altına koyarız .Eğer bornova taraflarından bi ev falan düşünürsen yardımcı olurum sana

Gıda çarşısında şirketim var. Hırdavatcıların merkezi bana yakın. Geldiğinde yardımcı oluruz.

mmustu
28-11-2010, 12:45
bende alt yapı çalışmalarını sürdürüyorum kısmetse 3 sene içinde izmirdeyim ;)

TaGo
28-11-2010, 12:46
bende alt yapı çalışmalarını sürdürüyorum kısmetse 3 sene içinde izmirdeyim ;)

sen gel gel :D sana iş bilem kurarık.

mmustu
28-11-2010, 12:47
sen gel gel :D sana iş bilem kurarık.

kankacım 2 yıldır aklımıza iyice yerleşti izmir işi özel durumlarıda çözdüğüm an oradayım kısmetse yapacaz bi işler bakalım :)

messi
28-11-2010, 12:49
ben yinede eskişehiri bi düşünün derim.
http://www.eskisehir.net.tr/galeri/?sec=2&catid=1&albumid=1

Göki,ZD
28-11-2010, 12:49
15 ay + 3 yıl sonramı muştu yoksa 15ay 3 yılın içinde mi ? ahuahuaha :hehe:

mmustu
28-11-2010, 12:55
hahahhaha adi herif :D

işte özel durumdan kastım o 15 ay :D

cem
28-11-2010, 13:47

Tespit dogru olmus. Cunku ben İzmir'de oturuyorum , Eskisehir'de ogrenciyim burda da evim var.Eskisehirde cok rahat para kazanirsin İzmir'e gore cilingirsen.Genelde ogrenci evi oldugu icin cevremde cilingire verilen cok saglam paralar var :). İzmirde kazanman icin biraz daha tutunman cevre yapman gerekir Eskisehire gore.

lnd_samet
28-11-2010, 21:15
birazdan otobüse biniyorum basmanede bir otele eşyalarımı bırakıp karşıyakaya geçmeyi planlıyorum,eğer gün içinde zamanı olan varsa(çaylar sizden:D) görüşebiliriz,gezip yer bakıyorum gün içinde
0533 258 54 98 samet

Arda senin yanına gelicem kısmet olursa turboyu kafana atıcam:]]]

Frid
28-11-2010, 21:40
bencede eskişehir daha mantıklı geldi sürekli gelişmeye aday şuan ama izmir gelişimini tamamlamış bir şehir istanbul sürekli büyümekte zaten ama çakalı oldukça fazla

Onuralp
28-11-2010, 21:56
Bu nedir arkadaş Angara kan kaybediyor bohçasını alan İzmir'e yerleşiyor. :D

Hayırlısı olsun bu arada arkadaşım.

OnurD.
29-11-2010, 10:48
Basmanede otelde kalıyorsanız, gazi bulvarı vakıfbanktayım ben. Eski tekel binasının yanındaki otoparkın altındaki vakıfbankta. Aynı zamanda da nergiste oturuyorum. Buyrun çay içer bişeyler yeriz. Hemde çevrem iyidir çankayada bit pazarında falan.

Onur Demir

lnd_samet
29-11-2010, 13:39
bencede eskişehir daha mantıklı geldi sürekli gelişmeye aday şuan ama izmir gelişimini tamamlamış bir şehir istanbul sürekli büyümekte zaten ama çakalı oldukça fazla
istanbul istanbul ömrümü yedi gitmem oraya artık:]

Bu nedir arkadaş Angara kan kaybediyor bohçasını alan İzmir'e yerleşiyor. :D

Hayırlısı olsun bu arada arkadaşım.
ALLAH razı olsun....

Basmanede otelde kalıyorsanız, gazi bulvarı vakıfbanktayım ben. Eski tekel binasının yanındaki otoparkın altındaki vakıfbankta. Aynı zamanda da nergiste oturuyorum. Buyrun çay içer bişeyler yeriz. Hemde çevrem iyidir çankayada bit pazarında falan.

Onur Demir

akşam görüşmek üzere Onur'cum

telefonum yazılı arkadaşlar müsait olan var ise akşam konak civarındayım
her türlü bilgiye acım:]

R.I.P
29-11-2010, 13:51
bornova-kparkı tavsiye ederim ***** BENCE bornovayı bornova yapan üniversite öğrencilerinin ortak noktası.haliyle çevre olup olmaması öğrenciyi çok etkilemez işi düştümü illaki kpark civarında bi yer arar.fakat bornovada ve k.parkta evler dükkanlar ederinden çok daha fazla bornova dışında bi yerde aynı kiraya çok daha iyi bi evde oturulabilir.
onun dışında buca 9 eylül civarı olabilir orada kiralar daha uygundur.ama izmirin diğer semtleri için iş yapabilmek için çevre edinmek gerekir diye düşünüyorum.
edit: 6 yıldır izmir-bornovadayım öğrenciyim bende benim görüşlerim gördüklerim bunlardır.

lnd_samet
29-11-2010, 14:37
sabah küçükparka gittim ve 1 saat gezmemle meydanda 1 tane büyük yer hakkaten işi tam yapıyor 3-4 tanede ara sokakta yer var
yanii evet potansiyel var ama hem kirası yüksek hemde piyasası bölünmüş

Serencebey
29-11-2010, 14:51
sabah küçükparka gittim ve 1 saat gezmemle meydanda 1 tane büyük yer hakkaten işi tam yapıyor 3-4 tanede ara sokakta yer var
yanii evet potansiyel var ama hem kirası yüksek hemde piyasası bölünmüş

Anam bizim evin orası :D

Günkut
29-11-2010, 14:52
Cilingirligin dısında meslek düşündünüzmü ?

İzmirin özel bir sebebi yok ise daha rahat yasayabilceginiz kücük şehirlerde var ;)

lnd_samet
29-11-2010, 21:59
yani niye olmasın elimden gelen bir şey olursa fakat en iyi yapacağın iş bildiğin iş demişler:]
Arkadaşlar peki bana forumda ikea olabilir yada mavişehir koçtaş-praktikerde yardımcı olabilecek biri varmı
biliyorsunuz bu tip yerlerin girişinde stand tarzı yerler kiralanıyor gidip buraların müdürleri ile görüşeceğim elinizden aracılık selam gibi bir imkan varmı kimsenin?

Onur sağolsun hem ağırladı beni iş yerinde hemde izmir turu attık beraber hemde forum ve mavişehiri gösterdi yarın için.

lnd_samet
02-12-2010, 10:49
İzmiri yürü yürü öğrendim sayılır :]
konak-kemeraltı-bornova-bostanlı-mavişehir gibi yerlerin merkezlerine baktım içime sinen bostanlı oldu yani benim işim için potansiyel var fakat teee ilk geldiğimdeki ilk göz agrım karşıyakada herşey tamam derken bir dükkanla son dakika anlaşamadık başkası aldı neyse nasip kısmet fakat ben karşıyakaya ısındıgımdan mı yoksa çarşının kalabalık olmasından mı bilemiyorum hep aklımda çarşı var.

şimdi özellikle karşıyakalılardan bilgi rica ediyorum bir kaç satır benim hayatımı yönlendirebilir göz ardı etmeyin lütfen.
bu metro dalgası 5 aralıkta faaliyete gececekmiş gerçekten yogunluk olacakmı cünkü metronun çarşı cıkısındaki ilk sokagın girişinde büyük bir dükkan var çeşit koyabilirlik acısından ve görünüm acısından iyi yerde sayılır(yani metrodan cıkanlar görür) ama işte şuanda faal olmadıgı için ileriki zamanlarda o araç trafigine acık olan sokagında kapanması söz konusu iken canlanırmı ve insanlar aaa burada şu varmış filan gibi akılda kalıcılık olurmu???
karşıyakada arkadaşımda kalıyorum ve çarşıda girmedigim sokak bakmadıgım dolu-boş dükkan kalmadı:]
0533 258 54 98 samet
teşekkür ederim düşünceleriniz bilgileriniz için...

karsiyakaliozi
02-12-2010, 12:26
dostum bostanlıda nergıs e bakan tarafda oturuyorum nergıs metro ıstasyonuna 5 dk mesafedeyım bostanlı hırdavat konusunda bıraz kısır sanırım koçtaş pratıker ufak esnafı oldurdu ne zaman ufak tefek bısey lazım olsa en az yarım saat aranıyorum yakınlarımdada bıldıgım cılıngır anahtarcı hırdavatcı yok en yakın mıster dakık var oda merkez bostanlı tarafında nergizi cok dolasmadım ama metro cıvarında o tur dükkan yok diye bılıyorum metro cıvarı baya hareketlı olucak en buyuk ıstasyonda nergıs ıstasyonu sanırım cıvarını dusun hele uygun dukkan varsa iyice dusun derim mesala ınsanlar artık evde kahvaltı yapmıyor herkez gevrek boyoz geciştiriyo metro cıvarı oyle bı işyeri iyi olabilir baska seylerde düşünülebilir yapabileceğim birşey olursa bana ulaşabilirsin pm at selamlar

chiefkadir
02-12-2010, 12:34
Allah yardımcın olsun Samet çalışkan adamsın tutunursun bence ,karar vermekte acele etme en iyisi bu dediğin anda tut dükkanı.

lnd_samet
03-12-2010, 09:18
amin inş.
da çok kötü bunalmış durumdayım,
aklıma tek yatan acaba dediğim dükkan metro çıkış çarşının giriş kısmındaki ilk sokak
sokak şuanda faal değil ama işte metro acılınca ne durumda olur bilemiyorum
caddeden geçerken görünen bir yer 5. dükkan.
gez gez bilgi olsun diye bütün kiralık yazılarını ara bayıldım.
pazartesi geri gelmek amaçlı ankaraya dönebilirim belki...

lnd_samet
14-12-2010, 11:14
halen arıyorummm:]]]
tek ihtimal kaldı metro cıkısındaki dükkan bugün öglen belli olur,
hayır olmadı iş bakıcam
iş varmı iş:)
her işi yaparım:)

Flonky
14-12-2010, 14:04
ben ksk de bilişim işi yapıyorum burda dükkan kiraları pek yüksek değil alaybey tarafındayım emekli semti biraz burdaki yolda yeni bitti canlılık başladı okul yakınındayım ayrıca benim dükkan alaybey metro istasyonuna çok yakın msjları okudum pek bişey anlamadım ama buralarıda bi gör öyle git bence bazı arkadaşlar eskişehir felam yazmış evet katılıyorum eskişhiri göz ardı etme sadece çok soğuk ve hayat erken saatte bitiyor izmir canlı bir kent orası ufak buda bi dez avantaj 0531 627 71 39 elimden ne gelirse yardımcı olurum adım uğur...bertan dedebal mustafa birsesli uğur yumak felam tanır beni :)

lnd_samet
15-12-2010, 11:39
teşekkürler ilgin iin kardeşim uğrarım bi ara...
Karşıyaka metro girişindeki kilise sokağındaki 4. dükkanı tuttum koşturuyorum:]
kazamız mübarek olsun
.. giren şemsiye acılmaz bakalım hayırlısı:)))

SkY
15-12-2010, 11:49
hadi hayırlı olsun.Allah bol kazanç nasip etsin..

Time-R
15-12-2010, 11:52

kesinlikle eskisehirli olarak destekliyorum.

KVB
15-12-2010, 12:55
teşekkürler ilgin iin kardeşim uğrarım bi ara...
Karşıyaka metro girişindeki kilise sokağındaki 4. dükkanı tuttum koşturuyorum:]
kazamız mübarek olsun
.. giren şemsiye acılmaz bakalım hayırlısı:)))

Hayırlı uğurlu olsun, uğrayacağım en kısa zamanda :) Evime çok yakın :)

OnurD.
15-12-2010, 14:48
Hayırlı olsun Samet. Allah utandırmasın.

sportinger
15-12-2010, 14:56
hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın, alınterini heba etmesin...

Kaan
15-12-2010, 15:04
Kardeşim hayırlı olsun öncelikle inşallah ayakta tutunabilrsin allah yardımcın olsun..

Bende kendime dükkan gibi bir yer arıyorum iş kurmak için çok yer gezdim gördüm sana tavsiye edebileceğim 2 yer var aklımda.

Yeni girne caddesi üzerinde ki yerlere ara sokaklarına bakabilirsin yerleşim yavaştan o tarafa kayıyor ve dediğin sektörde pek dükkan gözüme çarpmadı.

Çarşı ortası vs biyer olsun istiyorsanda Karşıyakada kiralar yüksek olduğu için sana tavsiye edebilceğim 2.yer Bayraklı çarşısıdır.Bu bölgeyede bakabilirsin özellikle çilingir kilit ıvır zıvırda tutabilir o taraflarda çok hırsızlık olayları oluyor insanların ihtiyacı olabilir.Yanlış anlama mevki kötü bi mevki değil dediğim çarşı ama tepelerde genelde hırsızlık vs olaylar çok oluyo o kesimde.Sadece bi tavsiye allah yardımcın olsun....

lnd_samet
15-12-2010, 21:18
hadi hayırlı olsun.Allah bol kazanç nasip etsin..
amin:)

Hayırlı uğurlu olsun, uğrayacağım en kısa zamanda :) Evime çok yakın :)
yılbaşından sonra kahve içmeye beklerim şimdilik tadilattayız:)

Hayırlı olsun Samet. Allah utandırmasın.
saol Onur bugün sabah sizin işyerinin önünden geçtim taksiyle baktım göremedim seni içeriyede girme imkanım olmadı artık bi akşam görüşelim sana bi kahve borcum var:)

hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın, alınterini heba etmesin...
amin inşALLAH

Kardeşim hayırlı olsun öncelikle inşallah ayakta tutunabilrsin allah yardımcın olsun..

Bende kendime dükkan gibi bir yer arıyorum iş kurmak için çok yer gezdim gördüm sana tavsiye edebileceğim 2 yer var aklımda.

Yeni girne caddesi üzerinde ki yerlere ara sokaklarına bakabilirsin yerleşim yavaştan o tarafa kayıyor ve dediğin sektörde pek dükkan gözüme çarpmadı.

Çarşı ortası vs biyer olsun istiyorsanda Karşıyakada kiralar yüksek olduğu için sana tavsiye edebilceğim 2.yer Bayraklı çarşısıdır.Bu bölgeyede bakabilirsin özellikle çilingir kilit ıvır zıvırda tutabilir o taraflarda çok hırsızlık olayları oluyor insanların ihtiyacı olabilir.Yanlış anlama mevki kötü bi mevki değil dediğim çarşı ama tepelerde genelde hırsızlık vs olaylar çok oluyo o kesimde.Sadece bi tavsiye allah yardımcın olsun....

hallettik artık en çok içime sinen ilçe karşıyaka idi o yüzden baktıgım hiçbir ilçe beni mutlu etmeyecek gibi göründüğü için burayı tercih ettim bakalım nasip kısmet ,inşALLAH ayakta dururuz...

Frid
15-12-2010, 21:25
Allah utandırmasın hayırı ugurlu bereketli olsun ;)

UĞUR YUMAK
15-12-2010, 21:40
hayırlısı ile gel yerleş. Bankalarla ilgili bi durum olursada bu konuda ben yardımcı olmaya çalışırım ...
506 794 88 40

lnd_samet
15-12-2010, 21:47
Allah utandırmasın hayırı ugurlu bereketli olsun ;)
amin teşekkürler:)

hayırlısı ile gel yerleş. Bankalarla ilgili bi durum olursada bu konuda ben yardımcı olmaya çalışırım ...
506 794 88 40

kayıt ettim
vakıfbankta 3 tane arkadaşım var saolsun yardımcı oluyorlar
iş haricide görüşürüz inşALLAH:)

UĞUR YUMAK
15-12-2010, 21:48
amin teşekkürler:)

kayıt ettim
vakıfbankta 3 tane arkadaşım var saolsun yardımcı oluyorlar
iş haricide görüşürüz inşALLAH:)

elimizden bi şey gelirse seve seve :)

PROMINENT
15-12-2010, 22:45
takip ediyordum konuyu..sevindim senin adına..yeni yaşamın düzenin iyi olur umarım..herşey gönlünce olsun.

lnd_samet
16-12-2010, 20:44
elimizden bi şey gelirse seve seve :)
teşekkürler:)

takip ediyordum konuyu..sevindim senin adına..yeni yaşamın düzenin iyi olur umarım..herşey gönlünce olsun.

amin inşALLAH

Derman
16-12-2010, 20:54
hayırlısı olsun Allah utandırmasın...bol kazanç versin...

Kutsal topraklara hoşgeldin diyelim...

lnd_samet
20-12-2010, 21:48
hayırlısı olsun Allah utandırmasın...bol kazanç versin...

Kutsal topraklara hoşgeldin diyelim...
hehe,hojjjbulduk....

ATA156
08-01-2011, 01:10
Bu gün hiç farketmeden alışveriş yapmışım senden. Konuşma arasında Ankara'dan geldim dedin, sonradan dank etti. =)) Hayırlı işler bol kazançlar.

Slot anahtar =)

B.Koçer
08-01-2011, 01:16
Allah utandırmasın hayırlı işler bol müşteriler inşallah Hayırlısı olsun :)

JumboAli
08-01-2011, 01:58
allah Utandırmasın Semtımız guzeldır . o sokakta Ara sıra cakal cukallar gezer Dıkkatlı et mekan ıslettgını unutma yeter :) Hadı allah yardımcın olsun

lnd_samet
08-01-2011, 08:10
Bu gün hiç farketmeden alışveriş yapmışım senden. Konuşma arasında Ankara'dan geldim dedin, sonradan dank etti. =)) Hayırlı işler bol kazançlar.

Slot anahtar =)

ahahha harbimi:D:D
bi dahakine çaya beklerim o zaman;)

Allah utandırmasın hayırlı işler bol müşteriler inşallah Hayırlısı olsun :)
ALLAH razı olsun:]]

allah Utandırmasın Semtımız guzeldır . o sokakta Ara sıra cakal cukallar gezer Dıkkatlı et mekan ıslettgını unutma yeter :) Hadı allah yardımcın olsun

yok yok o konuda biraz tecrübe var, var ama işte damarıma basmazlar umarım:D
teşekkürler dilekleriniz için. amin....

SOMEONESPECIAL
08-01-2011, 08:18
Allah gönlüne göre versin :icon_tup:

Ufuk
08-01-2011, 08:51
Allah gönlünüze göre versin :) Hayırlı işler bol kazançlar :)

lnd_samet
08-01-2011, 11:27
Allah gönlüne göre versin :icon_tup:

Allah gönlünüze göre versin :) Hayırlı işler bol kazançlar :)

ALLAH razı olsun arkadaşlar,çok teşekkür ederim dilekleriniz için.

Adres'im 1728.sokak(kilise sokağı) 3/B karşıyaka
323 44 04 --- 0533 258 54 98(karşıyaka civarı çilingirlik hizmetim:D:D)

heeeeerkesii çay içmeye kahve ikram etmeye beklerim kapım 24 saat açık sizlere...
oto anahtar konusunda sıkıntı yaşayan olursa yavaş yavaş malzeme makinalar geliyor o konudada yardımcı olurum;)
anahtar kilit elektrik hırdavat su tesisatı:D kendi çapımda yapı market kurdum her zaman beklerim:):)

Günkut
08-01-2011, 12:04
Allah utandırmasın herşey gönlünce olsun :D nasıl varmı hareket :D:D ?

lnd_samet
08-01-2011, 12:17
Amin ALLAH razı olsun,
çok şükür çok şükür
bir taraftan resmi işlere koşturuyorum öglene kadar bu hafta öglenleri ancak gelebiliyorum ama gelecek vaad ediyor şükürler olsun:]]]
çok şükür çok şükür:):)

o değilde bu tipocu geçiyor günde 5 defa:D ALLAH'ım yarabbim bu nasıl egsozdur bu nasıl woofer sesidir çözemedim ben bu arabayı:D

Dragger
08-01-2011, 14:40
Hayırlı olsun ;)

Ben de bi is bulsam 1dk durmam giderim izmire :)

SekoLive
08-01-2011, 15:38
hayırlı olsn dilerim herşey çok güzel olur sizin için.

Vti-966
08-01-2011, 17:03
İzmir güzeldir, hayırlı uğurlu olsun :)

hüsor
08-01-2011, 17:16
Hadi hayırlı olsun allah bol kazançlar versin inş :)

lnd_samet
08-01-2011, 18:39
Hayırlı olsun ;)

Ben de bi is bulsam 1dk durmam giderim izmire :)
bi valizle geldim bi valizle gitmem umarım:D

hayırlı olsn dilerim herşey çok güzel olur sizin için.
teşekkürler

İzmir güzeldir, hayırlı uğurlu olsun :)
teşekkürler

Hadi hayırlı olsun allah bol kazançlar versin inş :)

amin inş. teşekkürler.

Aliiiiiiiii yaw arabayla girmişsin sokağa bende sandalyenin üstündeyim anlayamadım şaşırdım:D
bekliyorum ona göre;)

turbo&quattro
08-01-2011, 20:27
Baydi artik Amerika...TR'ye donmek istiyorum ama dogup buyudugum yer olan Istanbul'a degil Izmir;e...Aileminde memleketimiz olan Canakkale'ye tasinma ihtimali var vs..Turizm otelcilik mezunuyum ve cok iyi derecede ingilizcem var...Nerede yasayip neler yapmami tavsiye edersiniz Izmirde ?

lnd_samet
19-01-2011, 12:12
ee izmirliler hadi bi buluşma ayarlayın tanışalım-mangal-roll (koşarak eşlik ederim söylüyüm:D)
tanışma muhabbet faslı yapalım hadi:)

fatihtemizer
19-01-2011, 12:25
hayırlısı olsun..adına sevindim.benimde planladığım bir olayı gerçekleştirmişsin.senin için umarım daha iyi olur..

oğuzk
19-01-2011, 12:33
Allah utandırmasın, hayırlı işler bol kazançlar

karsiyakaliozi
19-01-2011, 14:35
kardeşim hayırlı olsun hoşgeldin güzel izmirimizin en güzel köşesine teli yazdım bostanlıdayım bende lazım olur bakarsın selamlar

UĞUR YUMAK
19-01-2011, 14:48
ALLAH razı olsun arkadaşlar,çok teşekkür ederim dilekleriniz için.

Adres'im 1728.sokak(kilise sokağı) 3/B karşıyaka
323 44 04 --- 0533 258 54 98(karşıyaka civarı çilingirlik hizmetim:D:D)

heeeeerkesii çay içmeye kahve ikram etmeye beklerim kapım 24 saat açık sizlere...
oto anahtar konusunda sıkıntı yaşayan olursa yavaş yavaş malzeme makinalar geliyor o konudada yardımcı olurum;)
anahtar kilit elektrik hırdavat su tesisatı:D kendi çapımda yapı market kurdum her zaman beklerim:):)

Dün geçtim ordan yaa :)
abi hayırlı olsun, bol kaznçlı işler. Umarım her şey istediğin gibi olacaktır.

lnd_samet
19-01-2011, 15:26
hayırlısı olsun..adına sevindim.benimde planladığım bir olayı gerçekleştirmişsin.senin için umarım daha iyi olur..
tşkler

Allah utandırmasın, hayırlı işler bol kazançlar
amin inş. saolasın

kardeşim hayırlı olsun hoşgeldin güzel izmirimizin en güzel köşesine teli yazdım bostanlıdayım bende lazım olur bakarsın selamlar
her zaman beklerim

Dün geçtim ordan yaa :)
abi hayırlı olsun, bol kaznçlı işler. Umarım her şey istediğin gibi olacaktır.
çay içmeye ugra bir dahakine o zaman:]

bir buluşma olursa hepinizle yüzyüze tanışmak dilegiyle
iyi dilekleriniz içinteşekkürler dualarınız için ALLAH razı olsun...

Orhan
19-01-2011, 15:41
allah yardımcın olsun hayırlı işler

Caglar35
19-01-2011, 16:15
sitede amma kskli varmış ya. :D

Allah hayırlı işler versin.bana göre işini iyi ve kaliteli yapan heryerde tutunur..

lnd_samet
19-01-2011, 16:43
35.5:D
inşALLAH zaman lazım biraz o zamanı nasıl iyi atlatırsak gerisi gelir:):)