PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil araç bağlanma sorunsalı.

by serçe
28-11-2010, 11:06
arkadaşlar dün akşam başıma bir olay geldi aracımda muayene yok bundan 1 ay önce yakalanıp ceza yedim ve müddet aldım dün akşam tekrar cevrildim ve arabamı bağladılar ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ayrıca şimdi aracımın vergi borcu var şimdi komple o borcu temizleyip mi aracımı çıkaracağım otoparktan yada şubeden tekrar müddet alıp otoparktan arabayı alıp borcumu temizleyip muayene yaptır cam yardımcı olursanız sevinirim ..

y@sin
28-11-2010, 11:12
muayene yapman için zaten vergi borcu,ceza borcu vb birşey gözükmemesi lazım yoksa muayene'de yapılmıyor..Aracı otoparktan çıkarmak yetmiyor yani muayene için geçmiş olsun..

by serçe
28-11-2010, 11:16
muayene yapman için zaten vergi borcu,ceza borcu vb birşey gözükmemesi lazım yoksa muayene'de yapılmıyor..Aracı otoparktan çıkarmak yetmiyor yani muayene için geçmiş olsun..

teşekkür ederim ama aracı otoparktan çıkara biliyormuyum ?peki

fsunnetci
28-11-2010, 11:27
Aracın otoparktan çıkıyor ama şartlı tahliye olarak çıkıyor:D
Geçmiş olsun:cool:
yüzde beş oranında muyane harç cezası ödeyeceksin ve aracını muayene ettireceksin eğer modifiye edilmiş bir araç değilse;)

by serçe
28-11-2010, 11:28
Aracın otoparktan çıkıyor ama şartlı tahliye olarak çıkıyor:D
Geçmiş olsun:cool:
yüzde beş oranında muyane harç cezası ödeyeceksin ve aracını muayene ettireceksin eğer modifiye edilmiş bir araç değilse;)

çıkıyor derken nasıl çıkıyor yardımcı olur musun biraz daha açık olursan sevinirim.

by serçe
28-11-2010, 17:06
yardım.........

Enes-x
28-11-2010, 17:08
Trafik şubesine gidip otoparktan çıkış için izin kağıdı almanız gerekli...

Dragger
28-11-2010, 17:12
Aracı muayeneye götürmek icin izin kagıdı alacaksınız, o sürecte muayene yaptırmazsanız trafikten men olursunuz.

Muayene icin de tüm vergi borcu, cezalar vs ödemeniz gerekiyor.

pepecura
28-11-2010, 20:15
otoparktan cıkmayan arac muayeneye gidemezki :) vergi borcu trafık cezası ve hatta egzoz muayenesı olmayan arac tuve gıremıyor.

dgoo
28-11-2010, 20:28
Müddet verildikten sonra yakalanırsan para cezası yersin ve araç baglanır.
Borcu sıfırladıktan sonra yanına memur verilir araç otoparktan çıkartılıp muayene istasyonuna götürülür
Memur istasyona girdikten sonra aradan çıkar.

baymustang
28-11-2010, 20:32
aynı sorun benim başıma gelmişti muayene yaptıktan sonra iş bitmiyor gidip trafikten meni kaldırman gerekiyor

Enes-x
28-11-2010, 20:34
Müddet verildikten sonra yakalanırsan para cezası yersin ve araç baglanır.
Borcu sıfırladıktan sonra yanına memur verilir araç otoparktan çıkartılıp muayene istasyonuna götürülür
Memur istasyona girdikten sonra aradan çıkar.

Böyle bi kanun mu var yoksa kulaktan dolma bilgi mi?

Benimde başıma bu konudaki olaylar geldi de hiç senin anlattığın gibi bir şey uygulanmadı. kendim çıkarttım otoparktan bi hafta sonra cezaları ödeyip muayene yaptırdım.

pepecura
28-11-2010, 20:46
aynı sorun benim başıma gelmişti muayene yaptıktan sonra iş bitmiyor gidip trafikten meni kaldırman gerekiyor

tüv den aldıgın kagıtla gıtmen yeterli

pepecura
28-11-2010, 20:48

Benimde başıma bu konudaki olaylar geldi de hiç senin anlattığın gibi bir şey uygulanmadı. kendim çıkarttım otoparktan bi hafta sonra cezaları ödeyip muayene yaptırdım.

bazen memur gelıyor turıstik amaclı :) bazende izin kagıdı yazılıyor ben istanbul trafıgınde sunu ogrendım 1 trafıkcının bıldıgını 2.si bilmiyor yada 1 trafıkcı yanlış bılıyor 2. cisi dogru soluyor :D:D

dgoo
28-11-2010, 21:07

D.Bakır'da kural bu memur istasyona kadar geçiriyor :)

35 ufuk 35
28-11-2010, 21:22
duyduğuma göre vergi borçu olan araçlar da vize olabiliyor artık,trafik subeden çıkış belgesi alıcaksınız otopark ücretini ödeyip araçı muayeneye sokucaksınız:)