Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone
selam itunes üzerinden iphonumun versiyonunu yükselttim 1 saat bekedik her neyse versiyon güncellendi dedi telefon pert sadece acil aramalar diyor ne yapabilirim
telefonun modelini versiyonunu falan yazarsan en azından daha detaylı yardımcı olabiliriz ..
muhtemelen simkilitli bir cihaz kullanıyorsun ve güncelleme yapınca unlock un gitti ..
update tamamlanmamış galiba pin kodu olmayan bi sim kartla bidaha dene;)
Deagles48
28-11-2010, 15:38
Telefonun modeli birde nerden alındıgını söylemek lazım böyle nasıl yardım etmemizi bekliyorsun
iTunes'dan tekrar Restore et düzelir.
ocean0636
28-11-2010, 18:39
3G varken benımde olmuştu restore et duzelir ;)
telefonun modelini versiyonunu falan yazarsan en azından daha detaylı yardımcı olabiliriz ..
muhtemelen simkilitli bir cihaz kullanıyorsun ve güncelleme yapınca unlock un gitti ..
tel 3g 16gb pasaport kayıtlı
update tamamlanmamış galiba pin kodu olmayan bi sim kartla bidaha dene;)
zaten pin olmayan bir sim tak diyor onu nasıl yapıyoruz peki
Telefonun modeli birde nerden alındıgını söylemek lazım böyle nasıl yardım etmemizi bekliyorsun
3g 16gb pasaport kayıtlı türkcel den
sim kartına başka bir telefona takarak pin sorgulamasını kaldır tekrar iphone'a tak :)
Jam da Joker
29-11-2010, 02:23
Telefonun yurt dışından alındığı için pasaport kayıtlı demenden bunu anlıyorum..
Yurt dışında kullanıldığı hat ne ise ki zaten %99 AT&T dir. Onun sim kartını takarak aktive etmen lazım.
ecthelion
29-11-2010, 02:55
pin kodu olmayan bir sim kartı iPhone'una takarak ;)
Valla ayni mesaji ben ipad'de aldim , kabloyu cikarip bir daha itunes'a bagladim oldu .
sim kartına başka bir telefona takarak pin sorgulamasını kaldır tekrar iphone'a tak :)
yaptım ama aynı
hocam çok üzgünüm ama geçmiş olsun :(
yapacağın tek şey 4.2nin unlockunu beklemek, kaldıki 4.1 unlock çıkmadı :(
Dostum geçmiş olsun.Arkadaşımın dediğine aynen katılıyorum.
Ayrıca daha önce SHSH kaydı aldıysan dahi versiyonun ile birlikte baseband ında yükselmiştir.Bunun geri dönüşü , beklemenin dışında bildiğim kadarı ile yok.(Versiyon bir şekilde geri düzeltilse dahi baseband problem çıkaracaktır. )
Dün itibariyle 3G ve 3 GS için unlock yayınlandı.(4.1 Unlock)
restore denedin mi?
restore etmiyo sıkıntım orada
çalışan bir telefondu versiyon yükseltmek istedik yükseltim ok dedi telefon pert
yanlış sürümü yükleyince direk servislik oluyor, servise götürüp format attırman lazım...
çalışan bir telefondu versiyon yükseltmek istedik yükseltim ok dedi telefon pert
aynen öle olmuş hocam :(
4.2 için unlock beklemeniz gerekiyor maalesef. SHS kaydı alabilirsiniz ama baseband yükselince o da bir işe yaramıyor :( Şansızslık 4.2'de baseband de yükseldi :(
leventte iphone servisi olucakdı
levent çarşıdakı vodafone bayisi soylemıstı onlar bısy ayapabılır
Low-Rider
30-11-2010, 14:17
iphoneda facebook videoları izlenebiliyormuydu?
ben izleniyor diye hatırlıyorum ama hata veriyor
kendi sim kartınızın pin kodunu başka bir telefonda iptal edin, sonra iphone'a takın sorun kalmayacaktır.
edit hali hazırda denemişsin, unlock beklemen gerekiyor..
Deagles48
30-11-2010, 16:05
3G Ve 3gs ler için 4.1 unlock ve jb cıkmıştır jb ve ardından unlock yaparak cihazı kullanabilirsin
http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/12057-redsn0w_0_9_6_b5_unlock_aciklamali_lutfen_ilk_mesa ji_okuyalim.html