Orijinalini görmek için tıklayınız : Zd9000 cupra revo stage ııı & demon 335 jb3 map 9 race fuel
inan mpower
28-11-2010, 17:21
http://www.streetfire.net/video/zd9000cuprarevostage3bmw335-jb3-map9_2091731.htm
http://www.streetfire.net/video/zd9000cuprarevostage3bmw335-jb3-map9_2091730.htm
TYPERHAKAN
28-11-2010, 17:34
ARKADAŞLAR olgar arkadasıma dün gece için teşekkür ederim.stage 1 sachs debriyajım ın faydasını gördüm diyebilirim. ayrıca arabamı bu hale getiren powerşhop BAYÇU kardeşime emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Maş. araçlara
Cupra'lar çıldırmış :D
ARKADAŞLAR olgar arkadasıma dün gece için teşekkür ederim.stage 1 sachs debriyajım ın faydasını gördüm diyebilirim. ayrıca arabamı bu hale getiren powerşhop BAYÇU kardeşime emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
abi aracına maşallah dyno yaptırdınızmı araca acaba ?
ocean0636
28-11-2010, 18:12
MaşAllah araçlara..
inşaa halinde kardeşim. onumuzde kı ay Hakan abıyı tv de gorebılırsın.
aracta dyno olucak mı?
yaptım olucak!!!!
:)
aracta dyno olucak mı?
yaptım olucak!!!!
:hehe::hehe:
BMK TypeR
28-11-2010, 21:04
Maşallah Hakan abi, keramet karaköyden aldıgmız gemı halatında:) 1600kg dayanklıymış:)
aracta dyno olucak mı?
yaptım olucak!!!!
hayırlısı o zaman :)
şöyle yapalım Hafta SONU yeniden deneyelim :) bizde gelelim civcivimizle :) 335 i geçiyorsa evet bizde gelmeliyiz AHMETT HAYABUsaları getir:)
TYPERHAKAN
28-11-2010, 21:27
güzel kardeşim dynosunu ölçtürsem ne olacak.yine inanılmıcak ,ne yapsam ,kimi geçsem,dynoda kaçhp çıksam yok olmuyor,burada olmaz herhalde bunu anladım.
güzel kardeşim dynosunu ölçtürsem ne olacak.yine inanılmıcak ,ne yapsam ,kimi geçsem,dynoda kaçhp çıksam yok olmuyor,burada olmaz herhalde bunu anladım.
şöle yapalım buyur gel dbox ı bağlayalım git ölç gel DBn koyalım kantara çık sana net beygirine çok yakın bir Beygir söyleyeyim
şöle yapalım buyur gel dbox ı bağlayalım git ölç gel DBn koyalım kantara çık sana net beygirine çok yakın bir Beygir söyleyeyim
ölçüm yaparken sen binmiyorsun dimi :D 100-200 üm 42 dk çıksın istemem :D
ölçüm yaparken sen binmiyorsun dimi :D 100-200 üm 42 dk çıksın istemem :D
ben bilal le beraber 5.88 çıkardım :) sen tekdene kanka sıkınytı yok :)
hey kimse yokmu ya yazıyordunuz demin ölçüyormuyuz DBN ?
domates bıber patlıcan ben herzaman musaıtım kanka eskı yenı haydar emrınıze amade.
WhiteCupra
28-11-2010, 22:59
Iki aracada maşşallah....
tolga900
28-11-2010, 23:26
maşallah cupraya helal olsun.:)
gurlekyasin
29-11-2010, 08:35
kimseye birşey kanıtlama dyno filan,arabanın maşallahı var,ufak tefek
sonrunları olmuş 335 in ama bu sorunlar halledılse bıle aradakı bu fark kapanmaz dıye düşünüyorum.maşallah cupra ya...
böyle videoları seyretmek leon sahibi olarak hoşuma gidiyor:)) araçlara maşallah...
zafer abi ile konuştuğum kadarıyla 485hp civarları sanırım ama dyno sheet olmayınca net bir rakam göremeyince merak ettiğimden ötürü sordum...
Selcuk_RoL
29-11-2010, 09:04
hey kimse yokmu ya yazıyordunuz demin ölçüyormuyuz DBN ?
Tamam abi hadi gel olcelim ya:D 542595 saniye cikaririz:D
MAŞALLAH SÜBHANALLAH güzel olmuş abi emeğinin karşılığını almaya başlamışsın. ALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Fark fena olmuş. Geçen sefer arada max 3 boy vardı şimdi baya açıyor Cupra. Maşallah!
tüm araçlara maşallah ...
MAŞALLAH SÜBHANALLAH güzel olmuş abi emeğinin karşılığını almaya başlamışsın. ALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Amin Ecmain
Ne oldu bizim rovanş burdan tekrardan davet gönderiyorum ZD Cupraya:) Ben sorunumu çözdüm 2 adet EGR valfi 1 adet benzin pompası imiş. ZD yi bekliyorum. Duyurulur...
Ne oldu bizim rovanş burdan tekrardan davet gönderiyorum ZD Cupraya:) Ben sorunumu çözdüm 2 adet EGR valfi 1 adet benzin pompası imiş. ZD yi bekliyorum. Duyurulur...
kanka olmadı sımdı bu boyle baslık acman lazım yılın en atarlı gecesı vol 2 die acıcan baslıgını :) bu gece cıkın deneyın barı hakan abıde okursa konuyu sanırım gelır...
kanka olmadı sımdı bu boyle baslık acman lazım yılın en atarlı gecesı vol 2 die acıcan baslıgını :) bu gece cıkın deneyın barı hakan abıde okursa konuyu sanırım gelır...
Konu güncel kardeşim:) Hafta sonuna deneme istiyorum Hakan bey okuyup cevap verirse mutlu olurum.
bu ilk denememi ikinci denememi?map 9 damı yürüyordu 335 ?sorundan dolayı map7 filan deniliyordu?
Map9 da basinc basamadik benzim pompamda ve efr valflerinde sorun varmis degistirdik bekliyoruz zd yi
serqan23
07-12-2010, 16:29
masallah cupra kopuk ucurtmaya dönmüş resmen :D
ahmet3425
08-12-2010, 18:47
durum nedir yeni deneme var mı? havalar bozucakmıs bozmadan yapsaydınız keske bi deneme daha...
İki aracada maşallah.Hakan abi sana ayrı bi maşallah emeginin karşılıgını almışsın helal olsun inşallah daha iyisi olacak yola devam :icon_tup:
Ya streetfire dan baska bı yerın lınkı yokmu ısyerınde ızleyemıyorum cıldırıcam :(
TYPERHAKAN
09-12-2010, 18:43
Konu güncel kardeşim:) Hafta sonuna deneme istiyorum Hakan bey okuyup cevap verirse mutlu olurum.
olgar, bana bey demene gerek yok.senden 10 yaş büyüğüm ,abi demeyi kendine yakıştıramıyorsan bana sadece hakan de .önemli değil...
olgar, bana bey demene gerek yok.senden 10 yaş büyüğüm ,abi demeyi kendine yakıştıramıyorsan bana sadece hakan de .önemli değil...
Vallaha ne zamandır forumdayım benden de 10 yaş küçükler bana adımla hitap ediyorlar. Çünkü bir ismim var onla hitap ediyorlar ama bana yazdıklarında ben bana abi mi demiş amca mı demiş değil de ne demiş onunla ilgileniyorum. Sende yazdıklarımla ilgilenip davetime cevap verecek misin Hakan abi?
Serhat Y.
09-12-2010, 18:58
aynı ortam paylaşılıyorsa herkes arkadaştır zaten, yaşın pek bi önemi yok karşılıklı saygı olduktan sonra, abide neymiş:)
Orada burada o kadar yazdınız videoyu bütün otomobil forumlarına seat forumlarına koydunuz. Sorunlu araba geçtiniz bununla övündünüz 2 haftadır arabam sorunlu dedim tınlamadınız arabayı düzelttim diyorum.
Madem arabanızın hızlı olduğunu söylüyorsunuz o zaman sonucun değişmemesi lazım gelin bir daha deneyelim. 1 haftadır bu çağrılarıma kulak asıpta cevap vermedin Hakan şimdi de abi niye demiyorsun diğe abuk sabuk bir mesaj attın.
Hep şunu diyorsun ben dürüstüm; madem dürüstsün ben senin için nasıl 2. kez geldiysem seninde gelmen gerekiyor.
Bu çağrıma cevap ver artık tamam deneriz veya denemeyiz de. Başkarı senin adına yorum yazmasın gel kendin yaz.
havada kalmasın davet bari .. ya deneriz densin ya denemiyoruz densin de hadi biz 3.şahısız bari denemek isteyen kişi net cevabı almış olsun
Orada burada o kadar yazdınız videoyu bütün otomobil forumlarına seat forumlarına koydunuz. Sorunlu araba geçtiniz bununla övündünüz 2 haftadır arabam sorunlu dedim tınlamadınız arabayı düzelttim diyorum.
Madem arabanızın hızlı olduğunu söylüyorsunuz o zaman sonucun değişmemesi lazım gelin bir daha deneyelim. 1 haftadır bu çağrılarıma kulak asıpta cevap vermedin Hakan şimdi de abi niye demiyorsun diğe abuk sabuk bir mesaj attın.
Hep şunu diyorsun ben dürüstüm; madem dürüstsün ben senin için nasıl 2. kez geldiysem seninde gelmen gerekiyor.
Bu çağrıma cevap ver artık tamam deneriz veya denemeyiz de. Başkarı senin adına yorum yazmasın gel kendin yaz.
hahahahha:D:D:D:D:D:D:D
http://img51.imageshack.us/img51/1689/komikcivciv4c9f7fed0e4d.jpg (http://img51.imageshack.us/i/komikcivciv4c9f7fed0e4d.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
TYPERHAKAN
11-12-2010, 20:49
bak güzel insan ben hiçbir yerde yazmadım çizmedim,hiçbiryere video koymadım,koydurtmadım hatta sen koymasaydın ve ısrar etmeseydin buraya da koymıcaktım.ben seni geçipte video nu yapıp senin üzerinden reklam yapmanın peşinde değilim ama sen bunu anlayamadın.ayrıca bana BEY DEME dedim,ABİ DE demedim ama onuda evirip çevirmişsin.neyse hiç önemli değil aslında iyi bir insan olduğunu biliyorum ama burada birkaç şakşakçının önünde insan değişebiliyor.tabiikide birdaha deneyecez acele etme,niye acele ediyorsun anlamıyorum müsait birgün çıkarız kendi aramızda.
maşallah cupraya ruzgar gibi
bak güzel insan ben hiçbir yerde yazmadım çizmedim,hiçbiryere video koymadım,koydurtmadım hatta sen koymasaydın ve ısrar etmeseydin buraya da koymıcaktım.ben seni geçipte video nu yapıp senin üzerinden reklam yapmanın peşinde değilim ama sen bunu anlayamadın.ayrıca bana BEY DEME dedim,ABİ DE demedim ama onuda evirip çevirmişsin.neyse hiç önemli değil aslında iyi bir insan olduğunu biliyorum ama burada birkaç şakşakçının önünde insan değişebiliyor.tabiikide birdaha deneyecez acele etme,niye acele ediyorsun anlamıyorum müsait birgün çıkarız kendi aramızda.
Ok:D Bekliyorum.
nakayama
12-12-2010, 09:18
Maşallah araçların hepsine
hahahahha:D:D:D:D:D:D:D
http://img51.imageshack.us/img51/1689/komikcivciv4c9f7fed0e4d.jpg (http://img51.imageshack.us/i/komikcivciv4c9f7fed0e4d.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
vNpF8wnP_Kw
http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw