Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksyon çalıştırmak için trafiğe kapalı alan ?
hasan çağri
29-11-2010, 14:15
Arkadaşlar selam,
Evde yatan diğer arabayı aktif hale getirmek ve evdeki yaşlıların acil ihtiyaçlarını gidermek için kardeşimi ehliyet almaya heveslendirdim :) Her ne kadar başya istemese de sonra ilgisini çekti ama bir çekincesi var acaba yapabilirmiyim :(
Bu yüzden ehliyet kursuna yazılmadan önce en azından arabayı yürütmeyi hallederse cesareti yerine gelir daha bir hevesli, direksyon başında daha özenli olur diye düşünüyorum...
O sebeple anadolu yakasında kardeşime en azından arabyı yürütmeyi öğretebileceğim kadar genişlikte trafiğe kapalı bir alan tavsiyesine ihtiyacım var... Bildiği yer olanlar yardımcı olurlar ise memnun olurum.
poseidon
29-11-2010, 14:32
Ümraniye Carrefour otoparkının hemen girişinde solda atıl duran boş bir alan var.
Otopark için bile kullanılmıyor.
Yaklaşık 1 halı sahadan büyük oval bir alandır.
aşağıda kırmızı ile gösterdiğim bölge.
Hatta çoğu zaman yanındaki araçlar bile olmuyor ve alan daha da geniş oluyor.
http://img19.imageshack.us/img19/8758/11526232.jpg
Sahilde Maltepe'den sonra büyükçe bir alan var Sahil Yolu'nun deniz tarafında...
Shadow_Dancer
29-11-2010, 14:39
Bununla alakalı konu açılmıştı sanırım, baya bi alternatif sunuldu.. aratırsan bulabilirsin belki.
8.000rpm
29-11-2010, 14:56
anadolu yakası sahil yolu
maltepeden sonra tuzla tarafına doğru sahil tarafında değil e5 tarafında büyükçe bir alan var
zaten orada direksiyon çalışanları da görürsün
Meydan alışveriş merkezinin dışarıda alt kısımda kalan otoparkı var sabahları boş oluyor.Bazen sabah erken gittiğimde görüyorum bir çoğu genç orda kullanıyor:)
Trafiğe açık yer var.
Babam bana kurtköy'de kullandırıyordu.
İstanbul park'a giden yolda 4şerit asfalt kaymak gibi sol şerite çek mangal yap :D
Yol bomboş..Çünkü o yolun sonu istanbul park .. o yol gerçekten çok boş..
Ben şahsen orada kullandım.Hatta arada yokuşlarda var isterseniz kardeşinize yokuşta kaldırma dersi bile verebilirsiniz..Ben şahse ilk orda kullandım :)Heleki kışın erken saatlerde epey boş..
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=Akf%C4%B1rat+Caddesi,+Istanbul,+T%C3%BCrkiye&sll=40.956761,29.318132&sspn=0.043429,0.077162&ie=UTF8&hq=&hnear=F%C4%B1rat+Mh.,+Akf%C4%B1rat+Cd,+Istanbul,+T %C3%BCrkiye&ll=40.943764,29.382355&spn=0.010859,0.01929&t=h&z=16
vtecmaniaa
29-11-2010, 17:42
avrupa yakası için de bişeyler söylenirse biz de faydalanabiliriz bu paylaşımlardan
Anadolu yakası dudullu DES sanayi sitesinin içi çok rahat. pazar günleri sessiz ve sakin, sokakları virajları rampalarıyla düz bi alanda çalışmaktanda bence çok daha etkili olacağına inanıyorum
salı pazarı olabılırmı...
Anadolu yakası için
* Sahil yolu Maltepe'yi geçince sağdaki alan
* Pendik Sahilde Greenpark otele gelmeden önceki alan (demir şemsiyeler falan var görürsünüz)
* Maltepe minibüs caddesi Shell'in hemen yanından yukarı çıakrken E5'e doğru, sağda 1 okul var, bahçesi uygundur.
* Avrupa yakası Zeytinburnu evlendirme dairesi önünden Eminönüne doğru devam edin sahilden, solda toprak-taş büyük bir alan var. Çalışanları görürsünüzç
Salı pazarı kapatılıyor bnm bildiğim rıdvan abi.Ama cumartesi günleri sabah orada sürücü kursu araçları görüyorum..
Sahildekş Şu beyaz şemsiye olan yerde oldukça geniş evet :)
hasan çağri
29-11-2010, 22:06
Tavsiyeler için teşekkürler bilmediğim baya bir yer varmış ... Bir araştırma yapalım gözle uygun bire yere gideriz...
Maltepe sahildeki yer ve şu kartaldak şemsiyeli yer uygun gibi...
Bartu_evo
29-11-2010, 22:19
avrupa tarafında banada lazım alternatif varmı avrupa yakası için ??
Thracian
29-11-2010, 22:20
Olimpiyat stadı otoparkı diye biliyorum
HondatugraL
29-11-2010, 23:39
Tuzla F1 pıstının onundekı otoparktada calıstırabılırsın genıs ve guzel bı yer
Sercan AKCAN
29-11-2010, 23:53
avrupa yakasında nereye yakınsınız?
SekoLive
06-03-2014, 16:20
konu hortlatıyorum
maltepe civarında yada cok uzağında olmayan boş alan bilen varmıdır direksiyon calstırmalık?
Anadolu yakası için
* Sahil yolu Maltepe'yi geçince sağdaki alan* Pendik Sahilde Greenpark otele gelmeden önceki alan (demir şemsiyeler falan var görürsünüz)
* Maltepe minibüs caddesi Shell'in hemen yanından yukarı çıakrken E5'e doğru, sağda 1 okul var, bahçesi uygundur.
* Avrupa yakası Zeytinburnu evlendirme dairesi önünden Eminönüne doğru devam edin sahilden, solda toprak-taş büyük bir alan var. Çalışanları görürsünüzç
bu kalınla işaretlediğim alan tam nerede oluyor ?