Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane Coupe F7R Leyla
Güncel fotolar sayfa 1'de
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/72397-low-is-a-lifestyle-plakaliklar-coilover-koku-hediyeli.html
Yavuz abideki bu plakalıktan al kanka. ;)
Boost Up
15-01-2011, 12:17
Güzel bir direksiyon lazım, bir de indash olmayan hoş sade şık bir teyp daha:). Geri kalanına maşallah..
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/72397-low-is-a-lifestyle-plakaliklar-coilover-koku-hediyeli.html
Yavuz abideki bu plakalıktan al kanka. ;)
Dün akşam konusunda denk geldim sana soracaktım hatta ne dersin bu plakalıklara Aem mi bumu diye ki sen benden erken davrandın kanka:) Aem mi bumu?
Güzel bir direksiyon lazım, bir de indash olmayan hoş sade şık bir teyp daha:). Geri kalanına maşallah..
Airbag'den vazgeçmeyi düşünmüyorum.Yoksa Top powertarzı birşey iyi olur.3 kollu makyajlı kasa megane direksiyonlara dahada güzel buna göre ama simidi airbag'i makarası derken anlamsız paralar çıkıyor ortaya.
Indash merakımdan indash aldım arabaya.DEH 9600 gibi baba bi teyp söküp koydum yerine.Hevesim tam anlamıyla geçince belki tekrar normal cihazlara dönebilirim.
Teşekkürler görüşler için:)
Kanka yeni fotograflar harika allahim nazarlardan saklasin f7 R imizi kocaman masallah :))
Kanka yeni fotograflar harika allahim nazarlardan saklasin f7 R imizi kocaman masallah :))
Sağol yavrum benim:) Sende bu ara baya sessiz kaldın.Fırtına öncesi sessizlik mi?:)
olcay_bora
16-01-2011, 12:57
ne zmn deniyoruz :D
ne zmn deniyoruz :D
Eksiklerim var çıkarmıyorum dışarı arabayı:) Öle vti falansa olur gene.Eksik gidik yeter her türlü:D
Sağol yavrum benim:) Sende bu ara baya sessiz kaldın.Fırtına öncesi sessizlik mi?:)
Kanka bu hafta hersey belli olur haber veririm sana :))
Goruselim ozledim gel bi cigkofte partisi yapalim :)))
Kanka bu hafta hersey belli olur haber veririm sana :))
Goruselim ozledim gel bi cigkofte partisi yapalim :)))
Şu sıra yoğunluk bakımından fenalardayım.Bir atlatayım ellerim şişene kadar yiyeceğiz hepberaber:D
Kanka, yavuz abideki plakalık diyorum kesinlikle.
Aem maem fln takma. Değişiklik ve değişik her zaman iyidir ;)
Kanka, yavuz abideki plakalık diyorum kesinlikle.
Aem maem fln takma. Değişiklik ve değişik her zaman iyidir ;)
Yavrum siparişi yaptım.Fatih bu hafta karşıya geçtiğinde bir tanede benim için alacak.Anlayacağın plakalık fırında çıkınca takarız:)
Indash merakımdan indash aldım arabaya.DEH 9600 gibi baba bi teyp söküp koydum yerine.Hevesim tam anlamıyla geçince belki tekrar normal cihazlara dönebilirim.
satcagin zaman bana bi pm at 106ya indash yakisiyor biliyosun :D
satcagin zaman bana bi pm at 106ya indash yakisiyor biliyosun :D
Olur kardeşim ne demek:) Ama öle afilli modelli bişi değil. 5750 kullanıyorum
tolgaaydın
17-01-2011, 13:33
maşallah Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Gördüğüm en güzel coupe'lerden biri. Spoonlar çok yakışmış beyaz olarak düşündünüz mü hiç ?
maşallah Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Gördüğüm en güzel coupe'lerden biri. Spoonlar çok yakışmış beyaz olarak düşündünüz mü hiç ?
Allah razı olsun... Spoon beyaz spoon bronz ve O.Z. f1 jantları arasında gidip geldim.Tercih bronz oldu. Mavi laci arabaya beyaz yada altın yaldız biraz kılişe oldu artık diye düşündüğümden almadım.
PPR engineering
17-01-2011, 13:39
maşALLAH.erencim..negüzel fotoğraflar..
maşALLAH.erencim..negüzel fotoğraflar..
Sağol çiçeğim:) Şu yoğunluğumu bir atlatayım senin arabayada el atacağız:D
Sierra Rs
17-01-2011, 13:56
Son hali bomba,cok beğendim 41 kere maşallah kardeşim :)
Son hali bomba,cok beğendim 41 kere maşallah kardeşim :)
Eyvallah kanka:) Şu arabaları beraberce bitirelimde bir photoday yapalım senle:)
Bu gece içerenkoy carfur otoparkta gordum galiba.yikamacinin yaninda 3-5 araba toplanmiştnz sanirm.
Güzel gozukuyordu masallah
Bu gece içerenkoy carfur otoparkta gordum galiba.yikamacinin yaninda 3-5 araba toplanmiştnz sanirm.
Güzel gozukuyordu masallah
Aynen.Toparlandık arkadaşlarla Speedy'nin yanındaki cepte. Çok teşekkürler:) Keşke gelip bir merhaba deseydin tanışmış olurduk:)
Tertemiz gündüz fotoları istiyoruz !
:D
ozanbulbul
17-01-2011, 22:34
araç çok güzel kazasız belasız sürüşler fakat bana arabanın ön tarafı fazla basık gibi geldi belkide fotolardandır
bu arada rs topuzu ve pedal seti çok yakışmış
Aynen.Toparlandık arkadaşlarla Speedy'nin yanındaki cepte. Çok teşekkürler:) Keşke gelip bir merhaba deseydin tanışmış olurduk:)
bnm arabada degildk arkadasn arabadaydk ztn yani son anda gordum bide geri don muhabbeti olmazdi şimdi.artk baska bulusmalara kismetse :)
Tertemiz gündüz fotoları istiyoruz !
:D
Sayfa 1'e tıklada gör diyorum bende sana:D
Sayfa 1'e tıklada gör diyorum bende sana:D
Abi son sayfalara koymuştursun diye hep son sayfalara bakıyordum ama yeni baktım valla hoş gerçekten maşallah
o halde gece fotoları lazım yeni yeni :D :D
araç çok güzel kazasız belasız sürüşler fakat bana arabanın ön tarafı fazla basık gibi geldi belkide fotolardandır
bu arada rs topuzu ve pedal seti çok yakışmış
Eyvallah. Ön arka basıklık oranı normal bana göre ama yorum meselesi tabi birazda:) Yaza Allah kısmet ederse önde arkada dahada basacağım.Topuz bir arkadaşlar beraber birer tane alacaktık ben aldım o kaldı.Pedal hiç deme zaten gece yarısı bir anlık kararla 5 dk'da aldım :D
bnm arabada degildk arkadasn arabadaydk ztn yani son anda gordum bide geri don muhabbeti olmazdi şimdi.artk baska bulusmalara kismetse :)
Anladım kral.Sağlık olsun.Görüşürüz tanışırız illaki.Yani inş.:)
Pis renocu seni :) Maşallah yavrum kazasız belasız gule gule bın inş..
Abi son sayfalara koymuştursun diye hep son sayfalara bakıyordum ama yeni baktım valla hoş gerçekten maşallah
o halde gece fotoları lazım yeni yeni :D :D
hahaha Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece:D Akşamüstü foto yağmurda foto karda foto bitmez bu seri :D
Pis renocu seni :) Maşallah yavrum kazasız belasız gule gule bın inş..
Ne ayaksin olum sen kayboldun gittin? Yoksa avatardakinden mi aldın?:) Sağol çiçeğim sende al bin kazasız belasız diyorum
Sayfa 1'de diyorum fotolar:D
Ne ayaksin olum sen kayboldun gittin? Yoksa avatardakinden mi aldın?:) Sağol çiçeğim sende al bin kazasız belasız diyorum
Ne kaybolması olm askerım ben haberın yokmu :D Askerlık bıtene kadar araba almayı dusunmuorum ama yınede bellı olmaz benım işim :)
son haliyle gerçekten mükemmel olmuş eren walla fotolar fena nazar değmesin maşallah
Ne kaybolması olm askerım ben haberın yokmu :D Askerlık bıtene kadar araba almayı dusunmuorum ama yınede bellı olmaz benım işim :)
Askere gideceğini biliyordum.Hatta en son Ataşehir'de konuştuk ettik.Vaf'ta gelmişti falan.Gidiyorum kesin dedin şimdi gelmiş nette takılıyorsun:D Dedim bende kesin ordanda arazi oldun gene:) Şafak verde serinleyeyim bi
son haliyle gerçekten mükemmel olmuş eren walla fotolar fena nazar değmesin maşallah
Eyvallah kardeşim:) Bende senin arabayı bir kaç ay önce park halinde gördüm Salacak'ta bir mekanın otopark'ta.Bakındım ettim telin yoktu arayamadımda... Sende bitirmişsinde foto çekmiyorsun ;)
Askere gideceğini biliyordum.Hatta en son Ataşehir'de konuştuk ettik.Vaf'ta gelmişti falan.Gidiyorum kesin dedin şimdi gelmiş nette takılıyorsun:D Dedim bende kesin ordanda arazi oldun gene:) Şafak verde serinleyeyim bi
Baba yatar şafak atar kanka heheh :) 30 gun askerıye sınrları ıcınde kaldım sımdılık evden devam edıorum. Tekrar gttdgmde (e tabı gıdersem oda bellı degılde) şafak 460-180=280mi oluo :D :D
Eyvallah kardeşim:) Bende senin arabayı bir kaç ay önce park halinde gördüm Salacak'ta bir mekanın otopark'ta.Bakındım ettim telin yoktu arayamadımda... Sende bitirmişsinde foto çekmiyorsun ;)
bitirmedik daha dur jant alamadık daha onuda alalım daha başka bişi yapmicam :))
aLperTunga
17-01-2011, 23:15
maşş allah kaza bela vermesın kardşeim güle güle bin..bu arada arka jantlar bence flanş istiyor çok içerde kalmış.özellikle 6. resimde ne demek istediğim fazlasıyla belli oluyor bence arka jantları dışarı al daha fena olur..
maşş allah kaza bela vermesın kardşeim güle güle bin..bu arada arka jantlar bence flanş istiyor çok içerde kalmış.özellikle 6. resimde ne demek istediğim fazlasıyla belli oluyor bence arka jantları dışarı al daha fena olur..
Eyvallah kral Allah razı olsun. Arka janta flanş konusunda kararsızım açıkçası.Her ne kadar eskisi gibi viraj vs zorlamasamda bazen oynuyor insan yolda.Şu halimle bile önce kafa salarken arkayı genişletirsem iyice allak pullak olur mu acaba die düşünmeden edemiyorum.Sanırım dördüne birden el atmak gerek.
Sağolsun elin adamı öyle bir çamurluk yapmış ki 215/40/17 koyuyorum hala sürtmek bilmiyor davlumbaza:S
Sierra Rs
18-01-2011, 07:35
Eyvallah kanka:) Şu arabaları beraberce bitirelimde bir photoday yapalım senle:)
valla ilaç olur ilaç,seve seve kanka :=)
Maşallah, kazasız belasız :)
Maşallah kazasız belasız günlerde kullan..
pepecura
18-01-2011, 10:19
maşallah gardaş. fotolar cok guzel olmuş. bende isterim harbiden isterim !
arka jantları biraz dışarı çıkartırsanız çok daha iyi olablr bu arada yandan fotosunda nedense çok dairesel çizikler vardı pasta cila yaparken harelenmeler kalmış sanırm gözüme çarptıda :D
Yok yok foto aldatmıyor.Aracın boya durumu berbat şu anda.Pasta cila izi değil onlar.Şu an boyanın durumu 2000 zımpara gibi:D Bir kaç parçayı keyfe keder boyatma planım var.Boya işinden sonra adam olacak inş. hepsi.
valla ilaç olur ilaç,seve seve kanka :=)
Paslaşalım duruma göre;)
Maşallah, kazasız belasız :)
Eyvallah.Allah razı olsun.
Maşallah kazasız belasız günlerde kullan..
Teşekkürler:)
maşallah gardaş. fotolar cok guzel olmuş. bende isterim harbiden isterim !
Yaparız bir şekil kankacım.Olmadı bu hafta sonu gece çekimi yapalım;)
Tabi çeken arkadaşı kandırmalı önce:D
Baba yatar şafak atar kanka heheh :) 30 gun askerıye sınrları ıcınde kaldım sımdılık evden devam edıorum. Tekrar gttdgmde (e tabı gıdersem oda bellı degılde) şafak 460-180=280mi oluo :D :D
Sanada asker diyorlar ya ne diyeyim:D
pepecura
18-01-2011, 19:21
parayı gömmüşsün usta :D farlar sisler sinyaller yanıoo yanıoo :D
maşallah tekrar.. :D
parayı gömmüşsün usta :D farlar sisler sinyaller yanıoo yanıoo :D
maşallah tekrar.. :D
Yok kanka sadece 1 takım sis+sislere 1 takım xenon ampul aldım;) Farlar kendiliğinden iyi durumda::)
edit: kafası hoş duruyor kanka fakat arkası bir entresan duruyor :S stoplardan olabilir sanırım
edit: kafası hoş duruyor kanka fakat arkası bir entresan duruyor :S stoplardan olabilir sanırım
Flanş takıp görmeli arkayı.Banada lastiklerden dolayı gibime geliyor kanka
yeni fotolar çok güzel maşallah abi kazasız belasız :)
Maşallah mk1 çok hoş , arka farları stock olana veya ph2.'ye çevirirseniz tamamdır :)
Sercan K.
19-01-2011, 16:18
spoonlar cuk olmuş güzel seçim..kazasız belasız..:icon_tup:
yeni fotolar çok güzel maşallah abi kazasız belasız :)
Sağol yavrum :) Yaza kadar iyice adam ederiz inş.
Maşallah mk1 çok hoş , arka farları stock olana veya ph2.'ye çevirirseniz tamamdır :)
Arka stoplarım mk1 olanları bence berbat.mk2 olan benimde aklımda yok değil.Full kırmızı olması güzel olabilir.mk2 stp bağlantıları biraz farklı sanırım o işi çözmeli.Mesela bendeki bu stoplar mk2ye olsun diye mk2i azıcık kesip biçmek gerekiyor
spoonlar cuk olmuş güzel seçim..kazasız belasız..:icon_tup:
Teşekkürler.Allah herkesi kazadan beladan korusun
ClioSportAge
11-03-2011, 22:16
hayırlı olsun kardeşim yeni gördüm. f7r ve k4m süper motorlar gerçekten. Kazasız belasız kullanman dileğimle
Çok güzel maşallah Vites topuzuda tam aradığım model (: tanıdıgında veya satıldıgı bi yer varsa pm atarsan çok tşk ederim. Kazasız belasız.
tahtelbahir
04-04-2011, 00:11
Bende de F5R var, herşeyi fabrikadan çıktığı gibi..STOCK :)) Ben Kadıköydeyim..Sende İstanbul'dasın sanırım..?
Noldu bu arabanın sahibi nerelerde? Uzun zamandır ses yok..
hayırlı olsun kardeşim yeni gördüm. f7r ve k4m süper motorlar gerçekten. Kazasız belasız kullanman dileğimle
Eyvallah kardeşim.
Çok güzel maşallah Vites topuzuda tam aradığım model (: tanıdıgında veya satıldıgı bi yer varsa pm atarsan çok tşk ederim. Kazasız belasız.
Vites topuzu clio rs'in oem vites topuzu.Bende baya bir tırmaladım bulmak için.Olurda satarsam haberdar ederim.
Bende de F5R var, herşeyi fabrikadan çıktığı gibi..STOCK :)) Ben Kadıköydeyim..Sende İstanbul'dasın sanırım..?
F7R de aldığımda stocktu bu hali aldı şimdi:) Bende Göztepe'deyim.
Noldu bu arabanın sahibi nerelerde? Uzun zamandır ses yok..
Yoğun iş+okul tempomdan dolayı hiçbirşeye vakit ayıramaz ilgilenemez oldum.Araba bile 3 haftadır yatıyor marşına basılmadan. Temmuz ortası gibi rutin tempoya geri döneceğim inş.
tahtelbahir
04-04-2011, 20:05
Öğrencilik zor :))...irtibatta olmak isterim. Gerekirse modifikasyonlar üzernde konuşabiliriz...İyi çalışmalar..
Öğrencilik zor :))...irtibatta olmak isterim. Gerekirse modifikasyonlar üzernde konuşabiliriz...İyi çalışmalar..
pm attım....
jdm-fuat
05-04-2011, 23:32
getır de bı gun deneyelım bro :P
getır de bı gun deneyelım bro :P
Ulan var ya senin video konusunu görünce aynısı ben senin konuya yazacaktım sen benden hızlı çıktın:) Ben bedavaya gazlamam.Sanayide mangalına ancak olur:)
jdm-fuat
06-04-2011, 00:51
Ulan var ya senin video konusunu görünce aynısı ben senin konuya yazacaktım sen benden hızlı çıktın:) Ben bedavaya gazlamam.Sanayide mangalına ancak olur:)
ulan yak dedın de yakmadıkmı ne adamsın ya herzaman basımın ustunde yerınız var :D
adama bak yaa :D hahahahahahaha
plekumat
06-04-2011, 01:12
Maşallah, gerçekten çok tatlı olmuş..
Gayet temiz gözüküyor. Fotoğraflara yorum yok zaten :)
Cezasız günlerde binmek nasib olsun inşallah
ulan yak dedın de yakmadıkmı ne adamsın ya herzaman basımın ustunde yerınız var :D
adama bak yaa :D hahahahahahaha
ac karnina post yazmamak gerek sanirim :) su siralar asiri yogunum bi bitsin gorusuruz yavrularim genia genis
Maşallah, gerçekten çok tatlı olmuş..
Gayet temiz gözüküyor. Fotoğraflara yorum yok zaten :)
Cezasız günlerde binmek nasib olsun inşallah
Allah razi olsun.Allah herkesi kazadan beladan uzak tutsum.Eyvallah
masallah eren allah kaza bela vermesın
masallah eren allah kaza bela vermesın
eyvallah Meli. gorusemedik bayadir?