Orijinalini görmek için tıklayınız : Falken Ziex 512 - Hankook K110 - Kumho - Syron
arkadaşlar cuma günü bu 4 lastikten birisini alacam.. 205-45-17 bi takım olarak.. hankook aşırı sevdigim bi lastik olmasına ragmen 700 lira olan fiyatı digerlerinden birisine yöneletti beni.. falken 540 lira.. kumho 560 lira.. syronda sanırım 600 civarı.. falken agır basıyo.. iyi de anlatılıyodu ama tekrar bi yorum almak istedim ;)
başka bi lastikçinin elinde de neuton diye bi lastik vardı.. o nasıldır acaba ? 570 lira dedi ona da.. baya yumuşak bi lastik gibi göründü gözüme de yolda nasıl acaba ?
Juggernaut
30-11-2010, 00:45
Syron kuru zeminde fiyatına göre iyi performans sergiliyor bence.Ama ıslakta kötü.
bide syronun 205-45 ebatı yok.. 205-40 almam gerekecek onu tercih edersem..
arada 160 lira mı fark var.
sadece 2 sene kullansan bu lastikleri senede 80 lira fark eder. ayda 6 lira eder. sigara içiyorsan bir paket sigara ne kadar ? starbucks'da bir kahve ne kadar ?
peki aracının yere basan tek noktası ve aracın en önemli parçası olan lastiklerine güvenmenin verdiği his ve sana ani bir fren anında veya ani bir manevra anında kendini kurtarmanın ve dolayısı ile can sağlığının ederi ne kadar ?
falken ziex 912 kullanmıştım memnun kalmıştım ama 512 nasıldır bilemem.
bende falken ziex kullanıyorum doğu . çok memnunum kuruda ıslakta , birazcık geç ısınıyor ama yol tutuş u çok hoşuma gitmişti .
tavsiye ederim
arkadasıma emsal ölçüde bridgestone s-03 için 210 tl nakit sıfır fiyat vermişler bence böyle daha iyi bişey almakda fayda var
Aynı araştırmayı bu markalarda 15" için bende yaptım. sonuç turanza er 300 aldım çok memnunum yol sesi sıfır nerdeyse ve kullanımı çok zevkli.
slowmotion
30-11-2010, 10:20
k110 iyidir dou kıy paraya al :D
ocean0636
30-11-2010, 20:12
Kumho güzel ama hangi modeli ?
sakın ama sakın syron alma da...
syron cevremde kim kullanırsa cok memnun kalıyor.. ama şimdi bu yorum direk vazgeçiriyor işte adamı.. güçlü arabada syron kullanan kimse yokmu ? falken den vazgeçtik rezalet bi lastikmiş buldugum yorumlara göre 512 modeli.. kumho cok klasik.. sanırım hankook alacaz..
Falken kesinlikle.
Ama 512 degil 912.
1 seneden fazla kullandım, bbs jantlarıma da yeniden falken 912 aldım mükemmel bir lastik.
912 bulamıyorum abi.. 205 45 17 için fiyat ögrenmen mümkünmü bana ?
Yarın burayı ara bi sor bakalım, oraya yakın nerede bulunabilir falken 912 istedigin ölcülerde?
http://www.falkenlastikleri.com/iletisim.php
Ya da rafi abiye sor dicem ama kargosu ıvır zıvır pahalıya gelir istanbuldan.
Ciftkurtlar Akdeniz bölgesinde biyerlerde mutlaka bulur.
GokhanRS
01-12-2010, 00:21
http://www.falkenlastikleri.com/urun.php?id=8
kesinlikle falken fk-452 diyorum. şuan kullanıyorum. racing aşırı yüksek hızlar, yol tutuş. kuru ıslak.
bi önceki lastiğim bridgestone s003 idi ve kesinlikle birebir aynı performansı verdi. hatta bazen falken olduğunu unutup aracımda s003 var diyebiliyorum çünkü en ufak bi eksisi olmadı. ısınma süresi hariç.
bahçelievler burger ın oralardaki caddede kuzenler oto var ordan almıştım. elinde yoktu yarım saatte temin etti getirdi o ara bişiler yedik filan. tavsiye ederim.
GokhanRS
01-12-2010, 00:24
syron cevremde kim kullanırsa cok memnun kalıyor.. ama şimdi bu yorum direk vazgeçiriyor işte adamı.. güçlü arabada syron kullanan kimse yokmu ? falken den vazgeçtik rezalet bi lastikmiş buldugum yorumlara göre 512 modeli.. kumho cok klasik.. sanırım hankook alacaz..
512 yi bilmiyorum ama fk-452 muhteşem diyorum tek kelime ile.
fiyatlari ne kadar 452'nin peki?
kanka hankook diyorum ben :)
GokhanRS
01-12-2010, 00:58
17lik fk 452 sanırım 4 tanesini 700 e filan aldım. her çaptada var sitede görünen. ben aldıktan sonra daha uygun fiyat verenler çıktı ama ben alana kadar akılları nerdeydi. adamlar dönüş yapmıyorlar. sonra keşke almasaydın ben şu fiyata verirdim ayağı yapıyorlar sinir oluyorum.
Toyo kullandiniz mi acaba? ikisi arasinda nasil bir fark vardir cok merak ediyorum
daha önce toyo kullaniyordum, cok memnundum.
simdi 17 enkei rpf01lere almam lazim lastik ama pek kararsizim :)
GokhanRS
01-12-2010, 01:03
toyo nun iyi bir marka olduğunu sponsorluklarından dolayı düşünüyorum hiç kullanmadım.
ama bridgestone s003 modeli, s001 cıkmadan önceki en iyi lastiğidir.
s003 ile toyo yu kıyaslayabilecek birileri varsa ordan bişey cıkarabiliriz. fk 452 gerçekten s003 ayarında cok kaliteli bir lastik benim düşüncem. gerçekten pişman etmiyor, ayrıca falkende JAPON markası, zaten Honda getiriyor falkeni o yüzden içimde hiç korku olmadan aldım.
Yarın burayı ara bi sor bakalım, oraya yakın nerede bulunabilir falken 912 istedigin ölcülerde?
http://www.falkenlastikleri.com/iletisim.php
Ya da rafi abiye sor dicem ama kargosu ıvır zıvır pahalıya gelir istanbuldan.
Ciftkurtlar Akdeniz bölgesinde biyerlerde mutlaka bulur.
2 tane bayilik görünüyor Adana'da..
Yarın bi arayıp uğrayim yanlarına.. ZE-912 diye bi lastik var.. Sitede liste fiyatı 205 lira yazıyor.. Bütçeme uygun bi şekilde alabilirsem eğer onu alırım sanırım ;)
kanka hankook diyorum ben :)
Ağır basıyor kanka.. K107 diye bi modeli varya hani onun.. Bir bulsam onu :)
GokhanRS
01-12-2010, 03:21
2 tane bayilik görünüyor Adana'da..
Yarın bi arayıp uğrayim yanlarına.. ZE-912 diye bi lastik var.. Sitede liste fiyatı 205 lira yazıyor.. Bütçeme uygun bi şekilde alabilirsem eğer onu alırım sanırım ;)
liste fiyatlarına bakma sen. bayaa indirim yapıyorlar liste fiyatından.
Bu markalar Keskin, Mam, Syron ve Herse'dir. İsimleri şirketimiz kurucuları olan Ulvi Keskin ve Abdurrahman Keskin'in soyadlarından alan Keskin markası, doğup büyüdükleri yer olan Bayburt'a bağlı Mam köyü olan Mam markası ve Bayburt'un yöresel yemeklerinden olan Ziron (Syron) ve Herse markasıdır.
----
bildiğim kadarı ile çinde (taiwan mıydı yoksa) fason üretiliyor
nankang ns2 120 tl miş bütün satıcılar gerçekten çok met ediyor kuruda suluda çok iyi diyorlar kullanan tecrube eden varsa paylaşırsa çok makbule geçer
nankang cok övülüyor evet ama 15 inçleri falan.. güçlü bi araçta 17-18 kullanan varmı ki ?
falken ziex nasıl *** gibi oluyor onu anlamadım . ben 2 tanesini 250 ye almıştım 1 sene önce canavar gibi lastik. 912 miydi 512 miydi hatırlamıyorum ama
efecim 912 iyi bi lastik herkes övüyor zaten o konuda sıkıntımız yok.. ama 512 cok kötü bi lastikmiş.. kime sorsam aynı şeyi söylüyor..
benim 17 lastik serüveni hankook k107 ile başladı.. ben daha böyle bi lastik kullanmadım o zamandan beri.. ıslak kuru soguk sıcak fark etmez.. böyle yumuşaklıkta ve iyi tutan bi lastik cok zor bence.. o yüzden hankookta ısrarcıyım..
falken 912 yavuz abiden dolayı aklıma girdi aslında.. ama 512 hakkındaki yorumlar hiçte güzel değil..
ben 195/45/16 için sormuştum satıcılara da bu ebatta başka bişeye para vermenize gerek yok diyip krudu düşürdüler walla
195/45/16 ve 195/50/15 ebatlarında Falken ve Toyo arasında hangisini seçersiniz ve spesifikasyonları hakkında tecrübelerini paylaşacak bir arkadaşımız varmı?
Bendeki öncelik ana konular dışında "lastiğin yumuşaklığı" ve "yol sesi" konusunda öne çıkıyor..
Edit: Birde bu 2 markaya Hankook'u ekleyelim..
Evet? Yorumlarınız?
Tayfun-E30
01-12-2010, 20:31
Nankang bende var 205 45 17ebadinda parasina gore gayet guzel lastik yagmurda gayet kotu...
Neticede ucuz lastik gelingorunki parasina gore guzel diyorum yoksa oyle cok bisey beklememek lazim yurdum insani nedense ne kullansa yuceltiyorda...
Aynı araştırmayı bu markalarda 15" için bende yaptım. sonuç turanza er 300 aldım çok memnunum yol sesi sıfır nerdeyse ve kullanımı çok zevkli.
Bende yaklasık 1 senedir er300 kullanıyorum cok güzel bi lastik bende cok memnunum ama sanki biraz yumusak sag sol kontralarda biraz yamuluyo sanki abi sendede varmı o
Bende yaklasık 1 senedir er300 kullanıyorum cok güzel bi lastik bende cok memnunum ama sanki biraz yumusak sag sol kontralarda biraz yamuluyo sanki abi sendede varmı o
195/50 15 kullanıyorum şuana kadar olumsuz bi durum olmadı 1000 km geçsin bi balans daha yaptırayım sonrasında çok iş yapacak onlar.
slowmotion
02-12-2010, 10:06
dou syron var bende geçici süreliğine takılan. virajlarda araba sapıtıyor...
toyo t1r al derim ama yok dersen hankook düşün derim yazdığın tüm lastikleri kullandım
dip not syron kadar sağlam yanaklı lastik görmedim;)
nankang cok övülüyor evet ama 15 inçleri falan.. güçlü bi araçta 17-18 kullanan varmı ki ?
sakın aman ha nankang alcagınıza eski kabak lastik kullan :confused:
ahmet3425
03-12-2010, 22:16
falken fk 452 tavsiye ederim pisman olmassın...
GokhanRS
03-12-2010, 22:41
benimde aklıma ahmet girmişti fk 452. ve gayet memnun kaldım alın derim.
bazıları öyle bir yorum yapmıski cok iyi bi lastik filan.
parasına göre iyidir.
o lastiklerden bi modeli de ben kullandım iyi lastik diyemem ortalama bi performansa sahipti.ama bazıları çok iyi filan deyince şaşırdım allah allah benim lastiklerdemi problem vardı diye.
hankooklar güzel bence.