Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Aydın üni. de okuyan??
Ahmet Saraçoğlu
01-12-2010, 19:35
arkadaşlar gereksizse silinebilir ama adres ile ilgili çok önemli benim için.
Yarın sabah 10 da aydın üni de bi sununm yapıcam.Fakat bildiğim adres doğrumu , aydın ın florya k.çekmece civarında tek kampüsü mü var.Doğru yere mi gidicem diye soracağım kimse olmadığı için varsa bizden okuyan bi arkadaşa danışayım dedim.
Şimdi E5 k.çekmeceden istanbul istikametine giderken cennet , gülsoy mercedes , mc , florya göbeğin üzeri vss vss yanyolda ilerlerken hemen sağda Aydın üni tabelası olan bi bina var.Ben bi tek orayı biliyorum.Ama bana verilen adreste şöyle ilginç bi olay var.F blok 4. kat deniyor (içmimarlık bölümü) , ve benim gördüğüm yanyoldaki bina tek bina.Yani öyle blok blok bi ayrılma falan yok , küçük bi bina.Şimdi sabah trafiğinde bide onu aramakla vakit kaybetmemek için soriym dedim.Bahsedilen f bloğun olduğu içmimarlık bölümü benim biliğim binadamı?yoksa başka bi kampüs daha mı var??
1 florya
2 bahcelievler
kampusu var .
Florya kampusu kcekmeceyi gectikten sonra sagdn yan yola baglan, shelli gectikten sonra saga gir(sefakoye diil ama:D) shelle gir hatta cikisi(diger trftn giris ztn osokagi kompile git saginda kalcak. Bevlerdekinin yerini bilmiorum.. Bu arada floryada 2 yada 3 bina olmasi lazim, gitmyli uzun zmn oldu:) (dn: orda okumuyorum)
fatih(fb)
01-12-2010, 20:59
floryadakinde 1 tane bina değil var 3-5 tane:) shell var burger var o sokağa gir ilerde sağda
PROMINENT
01-12-2010, 21:01
bahçelievler yayla eski londra asfaltı yayla sanat merkezi /burger king'in ve aslı böreğin olduğu kavşak) aşağıdangelirken carrefour tarafından heykeli geçtikden sonra cadde üzerinde görüceksin zaten
heykelin ordan gelirken solda burgerın ordan gelirken sağda...
yanında ki büfe bizimdir afiyetle yiyebilirsin sunumdan sonraistediklerini...
Ahmet Saraçoğlu
01-12-2010, 21:42
demin anlamamıştım netteki krokisini ama şimdi anlattıklarınızdan sonra bidaha baktım , abiler radar honda civarı bi yermidir bura:D
devil_berk22
01-12-2010, 21:45
radar honda ya gelmeden sağda kalıyor o yol üstünde
Ahmet Saraçoğlu
01-12-2010, 21:49
tamamdır çözdüm o zaman.Krokide e5 ten içeride duruyor.Ben e5 üzerindeki altı mobilyacı olan bina sanıyodum.Sabah sabah dolaşmamış olucam hiç deilse.
tuner faruk ve suprolla orda okuyo onlara pm atabilirsin.
burger kingin ordan girip devam ediyosun honda radara gelmeden... gelirken solda giderken sağda :) ayrıca okul dışından bi blok görünüyor ama 5 blok var içeride :)
emresener
01-12-2010, 22:51
floryaya gelipte yeşilköye gelmezsen çok kızarım..... az önce emlakçı ve bi arkadaşını tavla ezip gönderdim yine:D çocuklar inanıpta gelmişlerdi:d
Ahmet Saraçoğlu
01-12-2010, 22:59
adres ver çıkışa sendeyim o zaman.Ama öğlene biter işim diye tahmin ediyorum.O saatlerde oralardaysan tabi...
tuner faruk
01-12-2010, 23:19
Ben orda okuyorum Pakten Mutlu sanayi sitesinin yanı aynen radar a gidermiş gibi gidiyorsunuz eğer florya kavşağından girdiyseniz devam ediyosunuz o sırada yani sol tarafta kalıyo eğer yan yoldan girdiyseniz shell in ordan devam edin Dr.Oktay Duran Lisesini geçtikten sonra Pakten Mutlu sanayii sitesi onun yanında sağ tarafta kalıyor 6 tane blok var zaten içeri girerken güvenliğe sorun F blok nerde diye gösterir hiç olmadı okulun A kapısından girişinde sağ tarafta büyük bi kroki var :D
Ya bu mimari-restorasyon bölümüde o radar'ın ordaki kampüste mi??
suprolla
01-12-2010, 23:27
beylikdüzünden gelirken florya mekten sonra yan yola girip ordan 1km kadar gidince sağda shell çıkıcak içinde burger king var....ordan sağa dönünce 300metre sonra sağ tarafta kalıcak
okuldan önce sağda sanayi var iş hanı şeklinde onu geçince orda zaten hemen okulun bitişinde fiat bayisi var
F blok ise kapıdan girince(yol üstündeki kapıdan girdiğini var sayıyorum artık öğrenci girişi değiştiği için biz ordan giremiyoruz belki ordan alırlar sizi) merdivenlerden iniceksin kantin benzeri yeri geçince yine merdivenlerden iniceksin düz devam ediceksin tenteli yerden solda bi çıkış var ordan çıkınca sağdaki kapı F blok girişi
biraz karışık gibi okulun içi en olmadı birine sorarsınız :)
SekoLive
02-12-2010, 08:31
:) faruk yokken biz vardık orda beyler :D :D
ahmet ne sunumuymus bu ?
tuner faruk
02-12-2010, 13:20
ahmet ne sunumuymus bu ?
Abi sen oranın yolundan geçmezken ben orda bisiklet sürüyodum :cool::D
Ya bu mimari-restorasyon bölümüde o radar'ın ordaki kampüste mi??
yesssssss:icon_tup:
SekoLive
02-12-2010, 13:35
Abi sen oranın yolundan geçmezken ben orda bisiklet sürüyodum :cool::D
şakir-çicek abbas olayına çevirelm
biz oranın asfaltsız zamanlarını biliriz :D :D
tuner faruk
02-12-2010, 13:41
şakir-çicek abbas olayına çevirelm
biz oranın asfaltsız zamanlarını biliriz :D :D
Hahahha ben oranın kaldırımsız zamnalarını bilirim ;):D
SekoLive
02-12-2010, 13:50
Hahahha ben oranın kaldırımsız zamnalarını bilirim ;):D
bana doğum yılını söle sana aradaki farkı söliym aslan ;)
:D
tuner faruk
02-12-2010, 13:52
bana doğum yılını söle sana aradaki farkı söliym aslan ;)
:D
Hahahahha :D
Ahmet Saraçoğlu
02-12-2010, 21:12
ahmet ne sunumuymus bu ?
sunumu içmimarlık bölümünde yaptım.
3dmax , autocad vss içmimari görselleştirme ve çizim programları hakkında yüzeysel bilgi ve örnekler gösterdim.güzel geçti.
gelirken sağdan gel orda piyasa daha iyi:D