Orijinalini görmek için tıklayınız : mor beyaz type r ın pert resımlerı
arkadaslar aracımın pert oldugunda cekılmıs resımlerı sanırım artık gereksız yorumlar yapılmaz..
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/2564.jpg
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/2572.jpg
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/2575.jpg
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/2564.jpg
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/2572.jpg
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/2575.jpg
sımdı duzelttım sanırım olmustur..
nakayama
02-12-2010, 14:50
bunun neresi pert ?
hiç bişey yok ki bu arabada.
chiefkadir
02-12-2010, 14:52
Bunu perte çıkaranın aklına,alt taraftan hasar çok herhal
ben mıllete laf anlatamıyorum dun geceen ber önden buyuk agır kazası varmıs sasesı bozukmus denılmedık sey kalmadı aracla ılgılı en son care resım yayınlamakdı artık araba zaten bılerek perte ayrılmıs alttan sadece karterıo kırıktı baska bıseyı yoktu motorunda zaten resımde de gozukuyor..her sey gayet acık
neresi pert bunun :icon_wack :icon_wack
arabada okadarda bişi gozukmuyr alt takım sanırım hasarlı zaten sıtede hemen ehrkes *** atma yolunda anlamıyrum ayıptır yahu
araba kazadan pert değil yanlış ellerde kullanım sonucu pert olmuş ;).. rengi vs hiç diri durmuyor... motorunu alıp swap yapacaksın bu kadar...
guzel bir elden gecir rengi duzelt satılır her turlu ..
Bunu perte çıkaranın aklına,alt taraftan hasar çok herhal
yok abı motor zaten calısıyordu geldıgınde ne hıc bı sıkıntısı yoktu karter kırıktı dıyorum ya kasıtlı perte cıkartmıslar
Low-Rider
02-12-2010, 14:55
araba kazadan pert değil yanlış ellerde kullanım sonucu pert olmuş ;).. rengi vs hiç diri durmuyor... motorunu alıp swap yapacaksın bu kadar...
guzel bir elden gecir rengi duzelt satılır her turlu ..
aynen sekonun dediği gibi
güzel toplanıp güzelde bir boyandımı ederinden fazlayada gider bu işler böyle
samsunda ki hdf de aylarca satılmadı ama elden geçti istanbula geldi hemen satıldı
SekoLive
02-12-2010, 14:55
üzücü böyle az olan arabaları böyle ufak şeylerle pert yazdırmak.
bu resımler 4 sene oncesıne aıt
Ferhat_V
02-12-2010, 14:56
bu arabayı kırmızıya yada beyaza boyayın 10 numara olur :)
Buna benzer bi kaza yapmıştım üstten araba normaldi ama alt taraftan travers kule salıncak karter hasar almıştı. Görüntüde herşey normal ama alan arkadaş rot balanscıda kontrol ettirirse iki taraf içinde iyi olur..
sportinger
araba eger daha önce kaza yapmadıysa ve bu kazadan dolayı pert olduysa yazık valla. geçmiş olsun...
samsunda ki hdf de aylarca satılmadı ama elden geçti istanbula geldi hemen satıldı
ist a ilk geldiginde alet yuruyemiyordu bile sonradan ne hale geldi bakınca oluyor..
Alicanrs
yiğit konyaya bilet aldı gidiyo yarın :D
Yok artık swap mwap, ne arabalar düzeldi piyasada dolaşıyor. Rengi değişir bi makyaj mis olur.
HDF nin durumu gayet iyi ve dolu bir araçtı...
yürürü olsun duruşu olsun ...
döşemeler sağlam motorunda sıkıntısı yoktu...
Bu aracın adam olabilmesi için 5.000 lira gibi rakam gözükmekte...
Alana hayırlı olsun diyorum tekrardan ....
istanbulda bu araç için istenilen rakama 2000 lira koy cinciğe yakın araç al derim ben malesef :)
bu resımler 4 sene oncesıne aıt
şarap misali gün geçtikçe gençleşiyor mu yani :D hiç sanmıyorum... yazık böyle güzel arabaları ne hallere sokuyorlar.. yanlış anlamayın sizden önceki sahibi sanırım, ona typer satmamak lazımmış.. :rolleyes:
Low-Rider
02-12-2010, 14:59
Alana hayırlı olsun diyorum tekrardan ....
Sonuçta oda kazalıydı ve insanlar kapalı kutu olduğu için ve şehir dışında olduğu için uzak duruyordu.
Sen hdf'yi aldın hiç mi masraf yapmadın?
Bu araçta hdf gibi uygun fiyata alınırsa 5000lira harcanır.
Bulut Y.
02-12-2010, 15:00
ahuauhauhhuauhauhauhauha :D:D:D
şasede bi dengesizlik yoksa siyaha kapla bin ne typerlara biniliyor direkleri kaynaklı şaseler 30 parça :D:D
bu arabada bişey yok fotolardan göründüğü kadarıyla.
Milka spec arabamı olur :D yazık olmuş typer a
kaportadan pek birşeyi yok ama alt takım ne durumda harrem ? airbagler açıp alt takımda masraf varsa perte çıkartmaları gayet normal 4 sene öncesi..
Alana hayırlı olsun diyorum tekrardan .... 5000 tl nereye harcamayı dusunuyorsun bu arcta hala anlamadım sadece boya ıster araba onuda ben yaptırıp verırım gerekırse alacak olan arkadasa kendı zevkıne gorede alacak olan kısı harcarsa en fazla 1000 lıra harcasın motoruna sanzumanına para harcamayacak sonucta vıtesde cırtlama falan yok gayet saglıklı motoru hıc ınmedı de acılmadıda lastıklerı 9 bın km yaptı yada yapmadı yagını alacak kısıye vermeden once degıstırıp verecem yemegıne kadar ısmarlıyacam arabayı alacak olana daha ne yapıımm :D
Sonuçta oda kazalıydı ve insanlar kapalı kutu olduğu için ve şehir dışında olduğu için uzak duruyordu.
Sen hdf'yi aldın hiç mi masraf yapmadın?
Bu araçta hdf gibi uygun fiyata alınırsa 5000lira harcanır.
25.000 liraya verirse sahibi birisi gider alır neden almasın ....
HDF için benim harcadığım
bakımları genel olarak = 500 TL
plakasına = 750 TL
farına = 275 TL
bunun dışında bir masrafı yoktu...
Milka spec arabamı olur :D yazık olmuş typer a
kaportadan pek birşeyi yok ama alt takım ne durumda harrem ? airbagler açıp alt takımda masraf varsa perte çıkartmaları gayet normal 4 sene öncesi..
arabanın aırbaglerı kapalıydı acık deıldı alt tarafda sadece karter kırıktı motoru calısıyordu zaten
Cimmeria
02-12-2010, 15:04
ben söyliym kardeşim ne yapacağını, önce arabanı bir parlatacaksın, bir iki video koyacaksın hızlı araba geçip. Sonra bir kaç şakşakçı bulacaksın kendine oo o araba kral gidiyor şöyle atlar herkesin üstünden falan diye.
ondan sonra tak diye satılır araban merak etme :)
SekoLive
02-12-2010, 15:04
5000 tl nereye harcamayı dusunuyorsun bu arcta hala anlamadım sadece boya ıster araba onuda ben yaptırıp verırım gerekırse alacak olan arkadasa kendı zevkıne gorede alacak olan kısı harcarsa en fazla 1000 lıra harcasın motoruna sanzumanına para harcamayacak sonucta vıtesde cırtlama falan yok gayet saglıklı motoru hıc ınmedı de acılmadıda lastıklerı 9 bın km yaptı yada yapmadı yagını alacak kısıye vermeden once degıstırıp verecem yemegıne kadar ısmarlıyacam arabayı alacak olana daha ne yapıımm :D
sen bu arabayı boyatıp istanbulda bi tanıdıgğna eşine dostuna yolla ilanada koy başın ağrımaz satılır illaki :)
5000 tl nereye harcamayı dusunuyorsun bu arcta hala anlamadım sadece boya ıster araba onuda ben yaptırıp verırım gerekırse alacak olan arkadasa kendı zevkıne gorede alacak olan kısı harcarsa en fazla 1000 lıra harcasın motoruna sanzumanına para harcamayacak sonucta vıtesde cırtlama falan yok gayet saglıklı motoru hıc ınmedı de acılmadıda lastıklerı 9 bın km yaptı yada yapmadı yagını alacak kısıye vermeden once degıstırıp verecem yemegıne kadar ısmarlıyacam arabayı alacak olana daha ne yapıımm :D
Boya ruhsata işletme dahil komple 2000 TL
apachi ustam var 1000 lria ruhsat dahil boyuyor yanına efes almak kaydı ile :D:D
döşemeler
kapı döşemeleri yurt dışında 400 ile 600 lira sadece
torpido durumuda 800 ile 1200 lira gibi rakamlar...
benim gözümde 5000 lira civarı ....
ben söyliym kardeşim ne yapacağını, önce arabanı bir parlatacaksın, bir iki video koyacaksın hızlı araba geçip. Sonra bir kaç şakşakçı bulacaksın kendine oo o araba kral gidiyor şöyle atlar herkesin üstünden falan diye.
cok gercek ve yerınde bır yorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ondan sonra tak diye satılır araban merak etme :) valla su ana kadar duydugum en dogru tespıt bırader eyvallah :)
S.Özeren
02-12-2010, 15:06
Resimleri koymakla iyi yapmışsın :icon_tup:
yiğit aracın rakamı düşsün diye böyle konuşuyo :D
valla hani param olupta araba arasam uygun fiyata alırım bunu zaten komple boyalı bide ben boyatsam ne olacak ki :D
Low-Rider
02-12-2010, 15:06
25.000 liraya verirse sahibi birisi gider alır neden almasın ....
HDF için benim harcadığım
bakımları genel olarak = 500 TL
plakasına = 750 TL
farına = 275 TL
bunun dışında bir masrafı yoktu...
valal yiğit milletin arabasını boklamaktan vazgeç bence
çünkü sende zamanında boklanan arabaları aldın şimdide arabalarına laf söyletmiyosun
edit:
cimmeria çok güzel çözümleme yapmış zaten daha birşey demeye gerek yok
olay budur :icon_tup:
Boya ruhsata işletme dahil komple 2000 TL
apachi ustam var 1000 lria ruhsat dahil boyuyor yanına efes almak kaydı ile :D:D
döşemeler
kapı döşemeleri yurt dışında 400 ile 600 lira sadece
torpido durumuda 800 ile 1200 lira gibi rakamlar...
benim gözümde 5000 lira civarı .... kapı dosemesınde bısey yok kı aracın nıye degıstırceksın?? boya ısınıde dedıgım gıbı ben boyatırım baska masraf etcek bı durumu yok zaten ben her turlu alacak olan arkadasa yardımımı esırgemem
hatta gizli NOS basıp "arabam ciğerli" diyeceksin... sonra gelsin müşteriler.. :icon_tup:
low & Göki Pm attım ikinize birden :D
yaw perte neden çıktı o zaman? experler ne malın gözü.. sigorta şirketine hangisi faydalıysa onu tercih eder, pert faydalıysa pert, tamirse tamir..
şimdiye kadar ben haybeye pert edilmiş bi araç görmedim açıkçası..
çünkü sende zamanında boklanan arabaları aldın şimdide arabalarına laf söyletmiyosun
edit:
cimmeria çok güzel çözümleme yapmış zaten daha birşey demeye gerek yok
:icon_tup:
boklanan arabalara *** atanlar o araçları almadıkları için hepsi bin pişman olmuştur...
HDF yi samsundan neden kimse gidip almadı şaşıyorumdum ahmetle dönüş yolunda...
Bu arkadaş bu aracı en son hangi rakama verecek sabırsızlıkla bekliyorum gerçekçi olalım biraz....
*** atılcak bir durum yok araç belli zaten yapılanlar edilenler görünen....
yaw perte neden çıktı o zaman? experler ne malın gözü.. sigorta şirketine hangisi faydalıysa onu tercih eder, pert faydalıysa pert, tamirse tamir..
şimdiye kadar ben haybeye pert edilmiş bi araç görmedim açıkçası..
valla 4-5 sene öncesinden bahsediliyor o zamanlar ne dosyalar patlatılıyordu çok iyi biliyorum ;)
dostum aracın güncel içinin vede motor içinin fotolarıda var mı
yiğit kapı döşeme demesinin nedeni zamanında koyulan tesisat hani şuan tüm iç bakalitler orjinal mi yoksa tesisat yerleri falan varmı
Low-Rider
02-12-2010, 15:11
boklanan arabalara *** attıklar o araçları almadıkları için hepsi bin pişman olmuştur...
HDF yi samsundan neden kimse gidip almadı şaşıyorumdum ahmetle dönüş yolunda...
Bu arkadaş bu aracı en son hangi rakama verecek sabırsızlıkla bekliyorum gerçekçi olalım biraz....
*** atılcak bir durum yok araç belli zaten yapılanlar edilenler görünen....
diğer mesajımda dediğim gibi araba ş.dışında olduğu için kimse cesaret etmedi gitmeye
sen gittin aldın karlıda çıktın
bu araçta aynı kaderi yaşıyor
istanbulda olsa çoktan el altından satılıp boyanıop 2fotosu 2videosu çekilip güzel fiyattan ilana koyulmuştu
*** atmıyorum deme,kozmik listede var bu araç:D
valla 4-5 sene öncesinden bahsediliyor o zamanlar ne dosyalar patlatılıyordu çok iyi biliyorum ;)
yiğit kapı döşeme demesinin nedeni zamanında koyulan tesisat hani şuan tüm iç bakalitler orjinal mi yoksa tesisat yerleri falan varmı
illegal işler dönmüş piyasada :)
bu aracın neresi pert ya hiç bişey yok bunda. ne araçları ne halden topluyolar ya..
illegal işler dönmüş piyasada :)
hahha araba dediğin bi çuval civata reizz :D
hey gidi eski güzel yıllar :D
ocean0636
02-12-2010, 15:15
Harbiden neresi pert bunun, hic bisey yok bunda boyle bi arabayi perte cikartmakla yazik etmisler..
diğer mesajımda dediğim gibi araba ş.dışında olduğu için kimse cesaret etmedi gitmeye
sen gittin aldın karlıda çıktın
bu araçta aynı kaderi yaşıyor
istanbulda olsa çoktan el altından satılıp boyanıop 2fotosu 2videosu çekilip güzel fiyattan ilana koyulmuştu
*** atmıyorum deme,kozmik listede var bu araç:D
bu araç 34.000 TL ediyorsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-kazasiz-orjinal-49500-kmde-typer/detay
bu araç 44.000 TL etmelidir benim gözümde....
Şahsi fikirlerimdir bu satıcı arkadaşın rakamına saygım sonsuz ama fikrim bu yönde....
Pert kaydı var sonuçda olur tabiikide kozmik listede :)
hahha araba dediğin bi çuval civata reizz :D
hey gidi eski güzel yıllar :D
zaten o senelerden sonra kasko fiyatları çok arttı, anlamıştım bi bokluk olduğunu :)
aracın ıcınde eskısı gıbı kesılmıs bıcılmıs bır yer yok kapı dosemelerıde normal motor ıcını gosteren resım koymustum zaten gözükmüyormu yoksa o resım ?
VTec_king
02-12-2010, 15:16
eline sağlık çok güzel yazmışsın tolga bu işler böyle alemde adım dolaşsın aracım 3 lira fazla satılsın :)
harrem arkadaşım bakma yorumlara sen almak isteyen gelir parasını verir alır
pert kaydını açtıranlar utansınlar..
aracın ıcınde eskısı gıbı kesılmıs bıcılmıs bır yer yok kapı dosemelerıde normal motor ıcını gosteren resım koymustum zaten gözükmüyormu yoksa o resım ?
ben iş yerinden foto göremiyorum maalesef :)
ilgilenen arkadaşlara fikir olması açısından yazdım fuar aracı diyince bakalitleri falan kesik sanıyor çoğu arkadaş
bu araç 34.000 TL ediyorsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-kazasiz-orjinal-49500-kmde-typer/detay
bu araç 44.000 TL etmelidir benim gözümde....
Şahsi fikirlerimdir bu satıcı arkadaşın rakamına saygım sonsuz ama fikrim bu yönde....
Pert kaydı var sonuçda olur tabiikide kozmik listede :) o araba herseyıyle orjınalse bencede en az 40 bın tl eder ama adamı arayıp sorsan 25 bın tl teklıf verılmıstır sımdı o arabaya :) daha sonra 25 e alan kısıde ılana koyup 35 ıstıyor zaten bu olayın kısaca özeti bu
eline sağlık çok güzel yazmışsın tolga bu işler böyle alemde adım dolaşsın aracım 3 lira fazla satılsın :)
Bu işler boyle aracın vardır pert derler satarsın alan adama abi boncuk gibi maşallah çekerler:)
ben iş yerinden foto göremiyorum maalesef :)
ilgilenen arkadaşlara fikir olması açısından yazdım fuar aracı diyince bakalitleri falan kesik sanıyor çoğu arkadaş
yok arabada sadece renk mor beyaz o sıkıntı olursa olur onuda zaten ben beyaza boyatıcagım artık farz oldu bu ıs :) baskada bı problemı yok her turlu soru ısaretını gıderıp oyle teslım edecegım alacak bırısı cıkarsa eger
o araba herseyıyle orjınalse bencede en az 40 bın tl eder ama adamı arayıp sorsan 25 bın tl teklıf verılmıstır sımdı o arabaya :) daha sonra 25 e alan kısıde ılana koyup 35 ıstıyor zaten bu olayın kısaca özeti bu
o zaman piyasa yükselmiş yawww :D
seviniyorum benimde typerım var :D
HDF ucuza gitti o zaman :(
ama alan kişi abimiz ona kısmetmiş hayırlı olsun bir kez daha....
CML plaka typer kazasız değil ki.. ankara draglarında kaza yapmadı mı?
CML plaka typer kazasız değil ki.. ankara draglarında kaza yapmadı mı?
foto varmı acaba ?
eyvallah saolasın:icon_tup:
foto varmı acaba ?
foto yok canlı canlı izledik bariyerlere çarpmıştı ama çok bi hasarı yoktu... ;)
SekoLive
02-12-2010, 15:22
o zaman piyasa yükselmiş yawww :D
seviniyorum benimde typerım var :D
HDF ucuza gitti o zaman :(
ama alan kişi abimiz ona kısmetmiş hayırlı olsun bir kez daha....
istediğin fiyat farkı varsa hemen pm at yiğit :p
foto varmı acaba ?
miniklerin B20 zamananın ankaradaki draglarda finişden sonra fren sorunu nedeni ile duramayıp kaza yapmıştı öyle hatırlıyorum.
S.Özeren
02-12-2010, 15:23
bence 34 fazla araca .. ama 22 bin lirada toplanmadan anca pert şekilde type-r alırsınız..
işin özüne gelelim varmı araca teklif veren burdan açık olarak yazsın ?
istediğin fiyat farkı varsa hemen pm at yiğit :p
abi ben ticari kafamı kullandım
takas yapıldı leon 1.6 2006 model 70.000 km ye yakın araçla
sonra takasladık
toyota corolla 1.4 D4D 90 70.000 km 2008 model + 3000 TL olarak döndü bana
ben hayatımdan memnunum :)
CML kazası çok bu büyük olmuştu acaba ?
CML kazası çok bu büyük olmuştu acaba ?
hayır büyük bir kaza dğeildi ama kazasız diye ilan vermek hatalı ;)
işin özüne gelelim varmı araca teklif veren burdan açık olarak yazsın ?
acık arttırmayla araba satmıyorum ben alacak olan gelsın baksın tanısalım ekmegımızı yesın suyumuzu ıcsın fıyat konusunda anlasılırsa alır gıder olay bu kadar basıt herkes teklıflerını kendısıne saklasın ben 20 lı rakamlara vermem bu arabayı araca bır fıyat yazmısım zaten onun uzerınden pazarlıgımızı yaparız cıddı dusunen bırılerı varsa..
SekoLive
02-12-2010, 15:27
abi ben ticari kafamı kullandım
takas yapıldı leon 1.6 2006 model 70.000 km ye yakın araçla
sonra takasladık
toyota corolla 1.4 D4D 90 70.000 km 2008 model + 3000 TL olarak döndü bana
ben hayatımdan memnunum :)
ozaman ucuza gitti diye yazma burda ;)
iki taraf içinde güzel oldu herkes memnun.
hayır büyük bir kaza dğeildi ama kazasız diye ilan vermek hatalı ;)
km si güzel ama ben yürürünüde gördüm güzel bir araç kırmızı olmasıda güzel....
kazası büyük değilse istenilen rakamda normal bence
ozaman ucuza gitti diye yazma burda ;)
iki taraf içinde güzel oldu herkes memnun.
bu ilana bakılırsa ucuza gitti yoksa ben şuan ki durumumdan memnunum
Adam 4 sene önce yaptırıp 4 yıldır biniyo hala yok şu masrafı olur yok bu masrafı var diyenler var adam resimdeki arabayı yaptırıp binmiş basmıyomu ? He bana görede (38di sanırım) bu para etmez ki büyük ihtimal arabayı satmak için indirime gidiceksindir pert falan değil burda bazıları *** atmayı sever ;)
BosphorusBoys
02-12-2010, 15:36
yok arabada sadece renk mor beyaz o sıkıntı olursa olur onuda zaten ben beyaza boyatıcagım artık farz oldu bu ıs :) baskada bı problemı yok her turlu soru ısaretını gıderıp oyle teslım edecegım alacak bırısı cıkarsa eger
wallahi ßoyatıp elini yüzünü düzgün hale getirsende bu paralardan fazla satamayacağın aşikaar birader.. ( İlanlardanda Belli Olduğu gibi typer piyasası belli )
Çok ucuk fiyatlar isteyen ilanlarda ztnaylardır durmakda..
bence aracına 30 gibi bir rakam Söylesen satılacağını umuyorum..
Çünkü yaptığın masraf çektiğin ceremede yanına kar kalacak..
hemen karsılastırma konusu acalım:)
boyasız boncuk ep3 mu
hatasız fn2 mi
:)
Adam 4 sene önce yaptırıp 4 yıldır biniyo hala yok şu masrafı olur yok bu masrafı var diyenler var adam resimdeki arabayı yaptırıp binmiş basmıyomu ? He bana görede (38di sanırım) bu para etmez ki büyük ihtimal arabayı satmak için indirime gidiceksindir pert falan değil burda bazıları *** atmayı sever ;)
pert kaydı varmı yokmu ?
hazır bulmusken bir post daha ataym eds-ajh kaca gitti bilen varmı onuında bir seyi yoktu agır ..
Arabacıyım diye geçiniyosun 5k lik hasarada 30k lik hasarlı arabayıda perte çıkartıyorlar. Ne güzel demiş Özgür kendi arabanı övüp milletin arabasını halden hale sokuyosun.Zamanında R53 bakarken DBS'yi düşünüyodum bende senin temiz arabanı ben daha müzik kutusu gibi kullanıldığı içinde içime sindirmemiştim.Nolucak şimdi oda benim kafamda pertti o zaman ep3'ü ne hale sokmuşlar diye.Her pert kaydı olan pert olmuyor ne yazık ki gazlamaya araba alıyosun bakarsın şasesine bi kayma bozukluk varmı rotuna bakarsın yürürüne bakarsın alırsın
Arabacıyım diye geçiniyosun 5k lik hasarada 30k lik hasarlı arabayıda perte çıkartıyorlar. Ne güzel demiş Özgür kendi arabanı övüp milletin arabasını halden hale sokuyosun.Zamanında R53 bakarken DBS'yi düşünüyodum bende senin temiz arabanı ben daha müzik kutusu gibi kullanıldığı içinde içime sindirmemiştim.Nolucak şimdi oda benim kafamda pertti o zaman ep3'ü ne hale sokmuşlar diye.Her pert kaydı olan pert olmuyor ne yazık ki gazlamaya araba alıyosun bakarsın şasesine bi kayma bozukluk varmı rotuna bakarsın yürürüne bakarsın alırsın
DBS'nin PERT KAYDI YOK ama müzik kutusu dediğin araçdan çıkan 10 kilo kablo 6 adet mid takımı bas anfi hepsini sattık ettik orjinale döbdürdük adam ettik
Pert kaydı var bu arabanın ben mi yanlış anladım...
Kaza durumu fotolarda gözüken kaporta aksamında pertlik bir durum oladığı görünmekte zaten ...
Sen bu arabaya SBN,FİBA gibi sigorta şirketlerine zar zor kasko yaptırabilirsin bu gün :)
GokhanRS
02-12-2010, 15:47
boşver sen b.k atanları. benim sti içinde konuştular konustular, denemeye gelince susturdu herkesi :D yeni sahibinde 530 hp takılıyor :) tramerde de perti filan yok.
boşver sen b.k atanları. benim sti içinde konuştular konustular, denemeye gelince susturdu herkesi :D yeni sahibinde 530 hp takılıyor :) tramerde de perti filan yok.
perti olupda kaydı olmayan araçlardan korkmak lazım asıl :):):)
_muhaRRem
02-12-2010, 15:51
hangi STI ? tam tamına 530 hp mi ?
DBS'nin PERT KAYDI YOK ama müzik kutusu dediğin araçdan çıkan 10 kilo kablo 6 adet mid takımı bas anfi hepsini sattık ettik orjinale döbdürdük adam ettik
Pert kaydı var bu arabanın ben mi yanlış anladım...
Kaza durumu fotolarda gözüken kaporta aksamında pertlik bir durum oladığı görünmekte zaten ...
Sen bu arabaya SBN,FİBA gibi sigorta şirketlerine zar zor kasko yaptırabilirsin bu gün :)
Ben pert kaydı var veya yok bilmiyorum arkadaşın arabasınında 34 etmediği bir gerçek benim gözümde 30 31 hadi rengi mor olmasaydı 32 33 helaliydi ama dışardan bilmeyipte giren biri konuştuklarını okusa bu arabayı 7-8 taklalı bişey zannedecek olay orda şasi sağlamsa motor görünürde sağlamsa kompresyona sokarsın yağını filtresini bujisini değiştirir kelebeğini enjektörünü temizletir çıkar gazlarsın adam bunu o halinden sonra yaptırmöış 4 senedir ayağımı yerden eksiyor diyor zaten
GokhanRS
02-12-2010, 15:54
hangi STI ? tam tamına 530 hp mi ?
şimdi bu konuyu anlattıktan sonra plakasını veremem. plakası değişti zaten yeni plakasınıda sahibine sormadan vermem ayıp olur.
ama subaruculardan tanıyan coktur ancak onlarında sahibine ayıp etmeyeceğini biliyorum.
_muhaRRem
02-12-2010, 15:55
şimdi bu konuyu anlattıktan sonra plakasını veremem. plakası değişti zaten yeni plakasınıda sahibine sormadan vermem ayıp olur.
ama subaruculardan tanıyan coktur ancak onlarında sahibine ayıp etmeyeceğini biliyorum.
valla bişe demedim ben tamam, sustum :)
Ben pert kaydı var veya yok bilmiyorum arkadaşın arabasınında 34 etmediği bir gerçek benim gözümde 30 31 hadi rengi mor olmasaydı 32 33 helaliydi ama dışardan bilmeyipte giren biri konuştuklarını okusa bu arabayı 7-8 taklalı bişey zannedecek olay orda şasi sağlamsa motor görünürde sağlamsa kompresyona sokarsın yağını filtresini bujisini değiştirir kelebeğini enjektörünü temizletir çıkar gazlarsın adam bunu o halinden sonra yaptırmöış 4 senedir ayağımı yerden eksiyor diyor zaten
Pert kaydı olan bir typer temiz olsun eli ayağı düzgün olsun makyajsız kasada kmsi ise 80.000 120.000 arasında olsun mesela kaç lira eder ? kaç liraya alınır diye sorayim o zaman ?
GokhanRS
02-12-2010, 15:56
perti olupda kaydı olmayan araçlardan korkmak lazım asıl :):):)
i..nelik etme şimdi. araç gayet temizdi, haberim olsaydıda bi dk düşünmez ben alırdım diyen sendin.
i..nelik etme şimdi. araç gayet temizdi, haberim olsaydıda bi dk düşünmez ben alırdım diyen sendin.
sana demedim loooo benim haberim olsaydı almıştım sanamı soracaktım :D:D
bazı araçlar var senin gibi söylemiyorlar...
pertlik kazası var ama kaydı yok ;)
GokhanRS
02-12-2010, 16:00
sana demedim loooo benim haberim olsaydı almıştım sanamı soracaktım :D:D
bazı araçlar var senin gibi söylemiyorlar...
pertlik kazası var ama kaydı yok ;)
evet bak o konuda haklısın.
ben zaten satarken ondan zorlandım. bu araç önden kaza yaptı tampon ve kaput değişti. airbag açtı diye her alıcıya söylüyordumki kayıtları v.s hiç bişey çıkmazken. anlamayan anlamazdı yani cokta rahat satardım bişi sölemesem. al bak beğenirsen alırsın deseydim kolay satılırdı.
biz insanlık yapıp herşeyini anlatıyorduk. fiyatınıda cok uygun verdim zaten.
4-5 yıl önce sağdan pert edilmeye çalışılan araçlardan biri :)
Bu renge boyatmak hiç akıl karı değilmiş , AudioCar onu anladık da bu milka reklamı değil ki ne diye bu rengi seçmişler manasız.
Aracınız bu halde ölü fiyatlara gider şahsi kanaatim , ren ondan sonra satmanız sizin faydanıza olacaktır.
evet bak o konuda haklısın.
ben zaten satarken ondan zorlandım. bu araç önden kaza yaptı tampon ve kaput değişti. airbag açtı diye her alıcıya söylüyordumki kayıtları v.s hiç bişey çıkmazken. anlamayan anlamazdı yani cokta rahat satardım bişi sölemesem. al bak beğenirsen alırsın deseydim kolay satılırdı.
biz insanlık yapıp herşeyini anlatıyorduk. fiyatınıda cok uygun verdim zaten.
keşke herkes senin benim gibi olabilse....
pertse pert senin yerinde başkası olsa arabada değişen yok 3 parça boya var derdi :hehe:
geçen bir araç bakamya gittim değişen yok diyor bu çamurluktaki civatanın boyası neden yok diyince ayar mayar zırvaladı şerefsiz :D:D
S.Özeren
02-12-2010, 16:03
bu araç bugün mordan harici ne renk olursa olsun fiyatı bu kadar tartışılmazdı :)
Söylediğim gibi Pertine göre değişir.Pert kaydı var makyajsız 80binde ama eli ayağı düzgün yaptırılırken hiç bir masrafından kaçınılmamış bir R 27 29 arası eder benim gözümde.Ki buna 32 33 eder dememin sebebi bu arac pert çizgisinin dışında kalmış.Şasiye motor bişey olmadı diyor arkadaş.neyi uzatıyorsun ? Senin olayın gazlamaya araba alıyorum düzgün olsada satarken 1-2 zarara sokar benim sokmam lazımdı falansa boşuna vaktimi ayırıyorum sana beyenen alır beyenmeyen almaz kimseye gidip gelen bişey olmaz adamın arabası hakkında daha fazla ulu orta kötüleme yapma bence gün gelir devran döner bu duruma girersen bu forumda çıkması zor olur ;)
Alicanrs
02-12-2010, 16:04
bu araç bugün mordan harici ne renk olursa olsun fiyatı bu kadar tartışılmazdı :)
harbiden mor die böle tartışışdı kırmızı olsa bu kdr tepki almazdı ztn aa pert deil bu ya binilir deyip 33 e giderdi :D sahibi yanlış yapmış yapcaktı kırmızı güzel gözükücekti adam gibi typera benzicekti satardı sora
aracı satmakdan vezgectım arkadaslar... herkesın yorumlarına ıyı yada kotu tesekkur ederım..
Alicanrs
02-12-2010, 16:07
1 ay sora plaka deişmiş renk kırmızı olarak sahibindende satılık olarak görüşmek üzere :D
1 ay sora plaka deişmiş renk kırmızı olarak sahibindende satılık olarak görüşmek üzere :D kırmızı deıl belkı turuncu olabılır :hahaha:
S.Özeren
02-12-2010, 16:10
valla kesinlikle renk değiştirmelisin
valla kesinlikle renk değiştirmelisin
illa satılsın dıye bı derdım yokdu zaten renk degısecek artık o allahın emri oldu :) baska renklerde bınmeye devam ederım arabamdan bır sıkıntım yok zaten cok sukur..
S.Özeren
02-12-2010, 16:13
Allah dert vermesin hayırlı günlerde binersin inşallah
Bir girdin bin ah işittin birtane daha işit orjinal ep3 kırmızısına boyat yoksa sana ekmek yok :D
SekoLive
02-12-2010, 16:16
konu wikileas belgeleri konsu biraz rahatlasın diye açılmıs şuan farkediyorm uyanın arkadaşlarrr :D :D :D
Bir girdin bin ah işittin birtane daha işit orjinal ep3 kırmızısına boyat yoksa sana ekmek yok :D dogru soyluyorsun neredeyse adımız sahtekara cıkacaktı :) arabanın ustune bı ucak dusurmedıklerı kaldı :hahaha:
B.Battal
02-12-2010, 16:16
Aynen boyatırsan orjinal kırmızısını düşün bence de :)
BosphorusBoys
02-12-2010, 16:20
illa satılsın dıye bı derdım yokdu zaten renk degısecek artık o allahın emri oldu :) baska renklerde bınmeye devam ederım arabamdan bır sıkıntım yok zaten cok sukur..
Müdür harcayan parayı elini yüzünü düzelteceğin prayı çıkartıp ilan güncellersen belki alıcısını bulabilirsin..
Ne okdr düşünür nede o kdr zmn ayırırsın araca..
İleridede illaqi satmak isteyeceksin o zmnda bu paraları görmek hayal olacağı kesin.
warsan taliplisi 2-3 bakma ver gitsin.
Sadece Bir tavsiye..
Müdür harcayan parayı elini yüzünü düzelteceğin prayı çıkartıp ilan güncellersen belki alıcısını bulabilirsin..
Ne okdr düşünür nede o kdr zmn ayırırsın araca..
İleridede illaqi satmak isteyeceksin o zmnda bu paraları görmek hayal olacağı kesin.
warsan taliplisi 2-3 bakma ver gitsin.
Sadece Bir tavsiye..
sagol tavsıyen ıcın ben zaten arabanın rengını degıstırecektım alacak olan arkadasa da bu teklıfı yapacaktım yanı 34 bın tl ısterken ıstedıgı renge boyatıp verme fıkrım vardı artık kendı ıstedıgım bı renge boyatıp daha sonra bıraz bınıp o sekılde satacagım yada duracak problemım yok zaten aracla ılgılı sadece baska degısık bır araba almak ıcın satacaktım
BosphorusBoys
02-12-2010, 16:30
kimse o fikiri kabul etmez herkes kendi kaportacısında istediği gibi yaptırır bana kalırsa
sen illaki satmak istiyorsan o miktari düş fiyat güncelle illaki alicisini bulacaksindir.
kırmızı olup 2005 tampon farları takıldıktan sonra bi haftaya kalmaz bence :D
Yarın tayyar safari cup arabalrının 10uda elleri ayakları düzeltilip, farları takılıp, içleri toplanıp piyasaya çıkar. Hiçbirininde kaza kaydı yok ;) ama kıç içine dönmüş arabalar pistte. Buradaki yorum yapanlarında %80i ayıla bayıla alırlar arabayı, bi km cinin eline bakar.
Low-Rider
02-12-2010, 16:44
Cok entetesan yorumlar var ya
Dunku boklar milletin arabasini bokluyor ama fiyat mezar olsaydi simdi istanbul plakaydi;)
SekoLive
02-12-2010, 16:48
Dunku boklar milletin arabasini bokluyor ama fiyat mezar olsaydi simdi istanbul plakaydi;)
özgürüm plakası zaten istanbul plaka :D :D ikameti istanbul olurdu diyelim :D :D
Low-Rider
02-12-2010, 16:55
özgürüm plakası zaten istanbul plaka :D :D ikameti istanbul olurdu diyelim :D :D
Neyse iste mesaj anlasilmistir:D
SekoLive
02-12-2010, 16:57
Neyse iste mesaj anlasilmistir:D
ben anladımda şimdi yok plaka 34 de falanda filanda etmesinler die ben yazıyım dedim :D :D
:icon_tup::icon_tup:
arabayı maslak aksamda gormustum hıc bır seyı yoktu.sıkıntısız
arabayı maslak aksamda gormustum hıc bır seyı yoktu.sıkıntısız
sonunda gerceklerı soyleyen bırı cıktı eyvallah kardesım:icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bunun neresi pert, kırmızı folyo kaplama biraz sag sol rutus cok da guzel olur
Sefa_vts
02-12-2010, 17:30
acık arttırmayla araba satmıyorum ben alacak olan gelsın baksın tanısalım ekmegımızı yesın suyumuzu ıcsın fıyat konusunda anlasılırsa alır gıder olay bu kadar basıt herkes teklıflerını kendısıne saklasın ben 20 lı rakamlara vermem bu arabayı araca bır fıyat yazmısım zaten onun uzerınden pazarlıgımızı yaparız cıddı dusunen bırılerı varsa..
Araba hakkında açıklamayı yeterince yaptın kaldıki alıcısına yap açıklamayı burda kimseyi inandırmak zorunda değilsin neden bu kadar savunmaya geçip kendini harap ediyorsun ki.. Her malın alıcısı vardır.. İllaki alan çıkar fiyatına göre.. Kafana takıyorsan takma bence ama ben mor rengi severim :D
çağlarcoskun
02-12-2010, 17:31
araba satılık konusunda değilde pert resimleri konusunda satılcak nerdeyse ufaktan yazılmalar seziyorum :D arabanın rengi değişirse sıkıntısı yok. 2005 farları vs bide beyaz yada kırmızı olursa istediğin fiyata dakkada satarsın araban rengi hariç güzel ;) maşallah
araba satılık konusunda değilde pert resimleri konusunda satılcak nerdeyse ufaktan yazılmalar seziyorum :D arabanın rengi değişirse sıkıntısı yok. 2005 farları vs bide beyaz yada kırmızı olursa istediğin fiyata dakkada satarsın araban rengi hariç güzel ;) maşallah
zamanında rengide hoş duruyordu tek kusuru (görüntü olarak) panjuruydu logosu yerinde olsaydı hoş bir arabaydı,şayet ben seviodum
baymustang
02-12-2010, 17:53
sahibi aracı satmaktan vaz geçti bi anda boya yap değerlenir lafları dönmeye bşaladı :)
Söylediğim gibi Pertine göre değişir.Pert kaydı var makyajsız 80binde ama eli ayağı düzgün yaptırılırken hiç bir masrafından kaçınılmamış bir R 27 29 arası eder benim gözümde.Ki buna 32 33 eder dememin sebebi bu arac pert çizgisinin dışında kalmış.Şasiye motor bişey olmadı diyor arkadaş.neyi uzatıyorsun ? Senin olayın gazlamaya araba alıyorum düzgün olsada satarken 1-2 zarara sokar benim sokmam lazımdı falansa boşuna vaktimi ayırıyorum sana beyenen alır beyenmeyen almaz kimseye gidip gelen bişey olmaz adamın arabası hakkında daha fazla ulu orta kötüleme yapma bence gün gelir devran döner bu duruma girersen bu forumda çıkması zor olur ;)
Kötülencek birşey yok... Araç ortada...
Alana hayırlı olsun...
Ölü fiyat peşindede değilim işin açıkçası bugüne kadarda olmadım fırsatları takip ettim...
Olacakları söylüyorum ben gerçekçi konuşuyorum Aracın pert kaydı olmasından ötürü bu araç malesef 29k üstünde alıcı bulamayacaktır.
eğer satılırsada alan kişinin pert kaydının pekde onu ilgilendirmediği satarkende arabadan çok zarar edeceğini pek düşünmeyecek birisi alacaktırki...
Ben techturkey'den alacak birisi olacağını pek zannetmiyorum HDF'ye ön yargılı baktıklarına göre bu araç için ne düşünülür artık oradan siz karar çıkartın...
Aracı her hangi bir typerın orj. rengine boyatın makyajlı kasaya elinizden geldiği kadarıyla dönüştürün ve binin.İstediğiniz rakam satmak istemiyorum ama almak isteyen varsa budur rakamı benim gözümde.Bence siz satmak istemiyorsunuz..
YAZDIĞIM TÜM ŞEYLER ŞAHSİ FİKRİMDİR...
ALDIĞIM HER ARABADAN PARA KAZANDIM VEYA KAYBETTİM BENİ İLGİLENDİRİR...
BEN İSTERİMKİ 112 tane ep3 typerda cıncık şekilde olsun ama kader kısmet işte olamıyor...
Tekrar diyorum ALANA HAYIRLI OLSUN.
sahibi aracı satmaktan vaz geçti bi anda boya yap değerlenir lafları dönmeye bşaladı :)
degerlenecegınden degıl arakadasım o kadar cok laf oldukı arabayla ılgılı satmaktan vazgectım boyatıp bınecem zaten satarkende boyatacaktım burda yazılanlardan dolayı boyatıyor degılım yanı.. sadece mor seklıyle alıp bınmek ısteyen olursa dıye ılan actım o sekılde ıstenmesede kendım boyatıp verecektım alan arkadasa yada boya parasını dusecektım bu kadar konunun buyuyup gelecegını bılsem dırek boyatır oyle ılan acardım zaten:)
bence direk orjinal rengine griye boyat
Bir girdin bin ah işittin birtane daha işit orjinal ep3 kırmızısına boyat yoksa sana ekmek yok :D
lem utku yaşıonmu sen,kırmızı güzel olur fakat orjinal rengi gri ki büyük kazası olmadığı için orjinal rengine boyanıp istediği fiyatlara satma olasılığı çok yüksek
Alana hayırlı olsun...
Ölü fiyat peşindede değilim işin açıkçası bugüne kadarda olmadım fırsatları takip ettim...
Olacakları söylüyorum ben gerçekçi konuşuyorum Aracın pert kaydı olmasından ötürü bu araç malesef 29k üstünde alıcı bulamayacaktır.
eğer satılırsada alan kişinin pert kaydının pekde onu ilgilendirmediği satarkende arabadan çok zarar edeceğini pek düşünmeyecek birisi alacaktırki...
Ben techturkey'den alacak birisi olacağını pek zannetmiyorum HDF'ye ön yargılı baktıklarına göre bu araç için ne düşünülür artık oradan siz karar çıkartın...
Aracı her hangi bir typerın orj. rengine boyatın makyajlı kasaya elinizden geldiği kadarıyla dönüştürün ve binin.İstediğiniz rakam satmak istemiyorum ama almak isteyen varsa budur rakamı benim gözümde.Bence siz satmak istemiyorsunuz..
BEN İSTERİMKİ 112 tane ep3 typerda cıncık şekilde olsun ama kader kısmet işte olamıyor...
ben arac sahıbı olarak senden sahsı fıkır ıstedıgımı hatırlamıyorum kı fıkırlerının cogunda yapıcı degıl yıkıcı konusuyorsun sureklı olarak..4 yıldır bu arabayı bılen benım sen bu arabayı belkı omrunde hıc gormeden yakından.. bu derece kesın ve net bır sekılde konusulmasını anlam veremıyorum ben..satmakdan vazgectım zaten o yuzden artık sıkıntı edecegın bır durum yok..oyle yorumlar yapıyorsunkı sankı bız burda bırılerıne kotu araba satmaya calısıyoruz sen onları kurtarıyosun pozısyonundasın..araba ortada pert kaydı var kaskolu bır sekılde bınılıyor herhangı bır sorunu yok pert resımlerıde ortada belkıde senın bındıgın arabadan bıle temız durumda o yuzden rıca edıyorum yorum yaparken karsındakı kısının harcadıgı zamanı ve emegı goz onunde bulundur ayrıca kotü bir nıyetı varmı yok mu ıyıce anla oyle yorum yap...
ben arac sahıbı olarak senden sahsı fıkır ıstedıgımı hatırlamıyorum kı fıkırlerının cogunda yapıcı degıl yıkıcı konusuyorsun sureklı olarak..4 yıldır bu arabayı bılen benım sen bu arabayı belkı omrunde hıc gormeden yakından.. bu derece kesın ve net bır sekılde konusulmasını anlam veremıyorum ben..satmakdan vazgectım zaten o yuzden artık sıkıntı edecegın bır durum yok..oyle yorumlar yapıyorsunkı sankı bız burda bırılerıne kotu araba satmaya calısıyoruz sen onları kurtarıyosun pozısyonundasın..araba ortada pert kaydı var kaskolu bır sekılde bınılıyor herhangı bır sorunu yok pert resımlerıde ortada belkıde senın bındıgın arabadan bıle temız durumda o yuzden rıca edıyorum yorum yaparken karsındakı kısının harcadıgı zamanı ve emegı goz onunde bulundur ayrıca kotü bir nıyetı varmı yok mu ıyıce anla oyle yorum yap...
biz aracına talip olduk rakamda anlaşamadık ben olaylara gerçekçi bakıyorum.
araban kötü demedim istediğin rakam aracına göre ve piyasa şartlarına göre yukarıda olduğunu ama satıcı istediği fiyatta serbest olduğunu belirttim.
o zaman söyle söyliyeyim sana araban çok güzel 34.000 TL ye satılır diyeyim buna inanıyorsan yapacak birşey yok...
herkes aracının kafasındaki rakama satmak ister ama herşeyin bir ederi var buradaki abilerimiz daha önce typer almış satmış kişilerde bilirler bunu.özel mesaj at hatta typer sahibi olan daha önce olmuş insanlara aracını göster anlat gerçek bir şekilde onlardanda duy...
İnşallah Allah (c.c) dilediğin rakamda satmayı sana nasip eder.
34btr1907
02-12-2010, 18:15
bu araba zamanında sahibi eren iken çok sağlam giderdide çalardıda şu an nedir bilemem tabi.
http://img69.imageshack.us/img69/9822/n5444736079134414535.jpg (http://img69.imageshack.us/my.php?image=n5444736079134414535.jpg)
http://img16.imageshack.us/img16/1764/02122010.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=02122010.jpg)
http://img526.imageshack.us/img526/3476/02122010003e.jpg (http://img526.imageshack.us/my.php?image=02122010003e.jpg)
http://img819.imageshack.us/img819/4483/02122010004.jpg (http://img819.imageshack.us/my.php?image=02122010004.jpg)
http://img684.imageshack.us/img684/358/02122010005.jpg (http://img684.imageshack.us/my.php?image=02122010005.jpg)
Cimmeria
02-12-2010, 18:16
Alana hayırlı olsun...
ölü fiyat peşinde koşmayıp 22 lira mı teklif ettiniz ? ölüsü neydi fiyatın onu merak ettim :)
biz aracına talip olduk rakamda anlaşamadık ben olaylara gerçekçi bakıyorum.
araban kötü demedim istediğin rakam aracına göre ve piyasa şartlarına göre yukarıda olduğunu ama satıcı istediği fiyatta serbest olduğunu belirttim.
o zaman söyle söyliyeyim sana araban çok güzel 34.000 TL ye satılır diyeyim buna inanıyorsan yapacak birşey yok...
herkes aracının kafasındaki rakama satmak ister ama herşeyin bir ederi var buradaki abilerimiz daha önce typer almış satmış kişilerde bilirler bunu.özel mesaj at hatta typer sahibi olan daha önce olmuş insanlara aracını göster anlat gerçek bir şekilde onlardanda duy...
İnşallah Allah (c.c) dilediğin rakamda satmayı sana nasip eder.
dun geceden berı arabaya talıp oldugunu rakamda anlasamadıgını soyluyorsun bende sana aynı sekılde dun geceden berı bana herhangı bır mesaj atan yada telefon ıle ıletısıme gecen olmadıgını soyluyorum..sen yanlıs kısıye mı teklıf gonderıyorsun anlayamadım ben..araba 34 eder veya etmez o rakam pazarlıklı rakamıdır burda en az senın kadar bende bılıyorum kac paralardan hemen satılabılecegını..kımseyı kandırmaya nıyetım yok neyse zaten satılık bır arac yok artık..25 bıne type r alabılınıyosa gıder alır bınersenız olayda bıter benlık problemde yok zaten ısteyen ıstedıgını alır satar allah herkese hayırlı kısılerle karsılastırmayı nasıp eder ınsallah..
ölü fiyat peşinde koşmayıp 22 lira mı teklif ettiniz ? ölüsü neydi fiyatın onu merak ettim :)
sana göre ölü benim arkadaşıma göre gözündeki ederi bu....
alıcı talep eder satıcı işine geliyorsa verir. diğer kişilerde laf sokmaya çalışır bu şekilde....
Cimmeria
02-12-2010, 18:20
sana göre ölü benim arkadaşıma göre gözündeki ederi bu....
alıcı talep eder satıcı işine geliyorsa verir. diğer kişilerde laf sokmaya çalışır bu şekilde....
ben laf sokmaya çalışmıyorumki ? komik geliyor yazdıklarınız o yüzden yazıyorum, ölücü değilim yazmışsın 22 lira teklif ettik yazmışsın ölü fiyatı neydi merak ettim dedim...
laf sokuluyormuş gibi hissettiysen laf sokulacakmış gibi yazmasın olur biter :)
ayrıca ne araba sahibini tanırım ne seni tanırım çokta umurumda olmaz yani :)
ben laf sokmaya çalışmıyorumki ? komik geliyor yazdıklarınız o yüzden yazıyorum, ölücü değilim yazmışsın 22 lira teklif ettik yazmışsın ölü fiyatı neydi merak ettim dedim...
dogru soze ne denırkı :icon_tup:
herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor burada....
bazen beni bırakında objektif yazın...
kişisel oalrak beni sevmiyor olabilirsiniz ama insanları yanlış yönlendirmeyin kişisel problemlerinizden ötürü...
biz talip olduk satıcı vermedi bitti...
Yiğit, arkadaşın bu güzel ve pozitif mesajından sonra konuyu uzatmanın alemi yok. Manalı mesajlar yazma bence daha fazla.. :icon_tup:
Cimmeria
02-12-2010, 18:28
herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor burada....
bazen beni bırakında objektif yazın...
kişisel oalrak beni sevmiyor olabilirsiniz ama insanları yanlış yönlendirmeyin kişisel problemlerinizden ötürü...
biz talip olduk satıcı vermedi bitti...
ben sizi hayatımda görmemişim iki kelime konuşmamışım, herhangi bir konuda tartışmamışım neden seveyim ya da sevmiyeyim ki ? hiç öyle bir tavrım yok valla tanımadığım birisiniz :)
siz değil ahmet mehmet yazsa aynı şeyleri yazardım kesinlikle kişisel bir durum değil yazdıklarım...
ayrıca kimi yönlendiriyorum ki nereye yönlendiriyorum anlamadım ama neyse konu uzamasın.
arkadaşın konusunu kirlettiysem affola,
hddsheriff
02-12-2010, 18:41
Bir araba toplamayla herkes kendini esnaf sandığı için bu tip yorumlar gelmesi doğal...
lem utku yaşıonmu sen,kırmızı güzel olur fakat orjinal rengi gri ki büyük kazası olmadığı için orjinal rengine boyanıp istediği fiyatlara satma olasılığı çok yüksek
Buralardayım Eser abi,5 kapı Sedan modunda gidip geliyoruz bunada şükür.Dolayısıylada pek aktif değilim.Arada bir girip okuyup çıkıyorum,yada Ataşehire gidiyorum bizim Yasinlerle yada buradan 1-2 arkadaşla.Hala geçiyorsan Fatihten bir ara pm'le görüşürüz :icon_tup:
soner önce seni swaplıyalım ne dersinn:D:D
pesimist206
02-12-2010, 19:19
herkes herseyı cok bılıyo o oyle bu boyle konu nerden nereye gelmıs konu ılk acıldıgında arac sahıbı yokken mılkanın reklamı yok oyle patlak yok boyle gazlanmıs yok cıgerı sokulmus arac sahıbı burdayken oyle toplanır boyle toplanır ...araba toplamanın zorlugunu ne kdr cektınız bu arac bnm gozumdede en az 4 bın lıra yer sagı solu yenı kasaya cevırmesı bugune kdr 10 larca arba aldım bırıne dahı sıfır olmayan masraf yapmadan bınemedım tabıkı bununda ıncık cıncık bı suru seyı cıkacaktır 1000 lıraya araba boyatanlar kaldımı hala varsa hatasız 1000 lıradan asagı arac boyayan adresını verın bende gıdıyım..... 2000 en az boyası tutar bunun mor rengın ustunemı dusunuodunuz yada sız boya atmayı kazınıcak edıcek crt curt neyse arac sahıbı abımızde keyfıne gore boyayıp ıstedıgı gıbı satar arac duzgun durmuyor su ankı halıyle bence renk en buyuk faktör bıde tanınmamıs olması ...abıcım sız boyatın soyle bı kactanede şakşakcı bulun kendınıze bu piyasada cok zaten onlardan bır ıkı vıdeo hop arac fıyatı 40 a bıle cıkar bı kısı agzını acamaz =)
arkdasım sen konuyu sıldırsene hala tutuysun herseyı kanıtladın gosterdın yeter böyle yoksa uzayıp gıdıcek
Geçmiş olsun. Daha iyilerini alırsınız umarım.
hacı kardeşim.boyat beyaza bin arabana.satacağındada o rakamları eder sen merak etme.millet bedavaya araba alırmıyım diye uğraşıyor.herkez parayı sokakta bulmadı.
Bir araba toplamayla herkes kendini esnaf sandığı için bu tip yorumlar gelmesi doğal...
:icon_tup::icon_tup:
Ahmet_28
02-12-2010, 20:14
arkadaşım arabayı ölü fiyata vermektense ben olsam mat beyaz kaplarım.jantları oem rengine ceviririm olur biter başkada bi sıkıntısı yok diyorsun zaten.o panjuruda düzelt ama :D
1.5-2 lira harcarsın bu haliyle satacağın rakamın 5 lira üzerine satarsın:) mezarcılar yararın olacağına kendine faydan olsun;)
soner önce seni swaplıyalım ne dersinn:D:D
sen rolling yap, swap işi seni aşar :D :D
chiefkadir
02-12-2010, 21:05
Dün ilanı vermeden önce Hacı ile konuştum rakam biraz çok dedim haklısın abi biraz dursun dedi acelesi yok onun arabanın fotoları konuldu başka kazası olmadığını biliyorum 4 senedir araba konyada burdan alan çıksada çıkmasada bu başlık silinmesin kalsın ki yeri geldiğinde böyle bir konu vardı denilsin..
Bence bu arabayı kaplatmak yerine boyat ,kime nereye ne şekilde boyatacağını zaten biliyosun belki yeni rengi ile daha çok ısınır hiç satmak istemessin , gel ankaraya ben sana Rs le burda 10boy yaslayım değeri artsın iyice:hahaha:
baymustang
02-12-2010, 21:39
degerlenecegınden degıl arakadasım o kadar cok laf oldukı arabayla ılgılı satmaktan vazgectım boyatıp bınecem zaten satarkende boyatacaktım burda yazılanlardan dolayı boyatıyor degılım yanı.. sadece mor seklıyle alıp bınmek ısteyen olursa dıye ılan actım o sekılde ıstenmesede kendım boyatıp verecektım alan arkadasa yada boya parasını dusecektım bu kadar konunun buyuyup gelecegını bılsem dırek boyatır oyle ılan acardım zaten:)
yoo senin tarafında söyledim sadece. sanki renkmiş gibi herkes bi yorum yapmışta. sen vaz geçtikten sonra direk laflar daha satar gibi olması yoksa araba senin olduğu için mal senin sonuçta isterse 40bin ister 20bin senin kararın sen burda milleti bilgilendirdin bitti...
he ama aracı perte çıkarmak biraz tuhaf olmuş ama vardır bununda tabii bi sebebi
Hacı kardeşim biz aracın ne olduğunu biliyoruz 4 seneden beride keyifle biniyoruz Allaha çok şükür, Konyaya ilk geldiğinde 2006 yılında ben kazalı halini görmüştüm ki dün yazacaktım sen zaten resimleri eklemişsin...Herşey net ve açık...
Ben hep demiştim size orjinal rengi griye boyatın diye + 04 makyajlı olarakda değiştirdin mi bence gayet güzel olur ve rahatlıkla satarsın arzu edersen binersin, hem benim ep3 e arkadaş olur :D:D:D
HKS coiloverlar benim eski ep3 den zaten 10 bin km var yada yok, talip olabilirim :)
Fazlada yorum yazma artık herşeyi yazdın kendini yorma bence ;)
CML type-r hakkında ufak bir bilgi.
2007 yılında Ankara draglarında fren probleminden sanırım, düşük hızla hipodromda sol taraftaki kaldırıma çarpmıştı airbag i açıktı ben gördüğümde, ve 2007 ağustos veya aralık ayında vtecburhanla paşaoğluna gittiğimiz zaman komple motor kısmı sökük motorda yoktu üzerinde, ön kısmı boyanmış olarak görmüştük...
kazasız demesinler yani...
onursumer
02-12-2010, 22:25
kasko patlatma amaçlı pert edilmiş belli bence aracın çok birşey yok ;)
4-5 sene once araçtan başka turlu nasıl kurtulurlardıki ;)
bu araç suan satılıkmı satılıksa fiyatnedir pm ala bilirmiyim ciddialıcıyım alıcam arabayı
Hacı kardeşim biz aracın ne olduğunu biliyoruz 4 seneden beride keyifle biniyoruz Allaha çok şükür, Konyaya ilk geldiğinde 2006 yılında ben kazalı halini görmüştüm ki dün yazacaktım sen zaten resimleri eklemişsin...Herşey net ve açık...
Ben hep demiştim size orjinal rengi griye boyatın diye + 04 makyajlı olarakda değiştirdin mi bence gayet güzel olur ve rahatlıkla satarsın arzu edersen binersin, hem benim ep3 e arkadaş olur :D:D:D
HKS coiloverlar benim eski ep3 den zaten 10 bin km var yada yok, talip olabilirim :)
bu araba metalik gri, makyajli ve mugen kanatli hale gelse, sahibi bile tekrar asik olur :D
keşke pert kaydı olmasaydı ne güzel olurdu ama ne olursa olsun bu arabaya talibim satmakta kararlıysanız ben alıcam aracınızı kısa zaman önce bende talihsiz bir kaza yaparak vti mi parçaladım ama hondaya doyamadım düşmanlarıma inat daha hızlı ve daha öfkeli olarak sizin aracınızla çıkmaya karar verdim tabi siz satarsanız anlaşabilirsek
bu araba zamanında sahibi eren iken çok sağlam giderdide çalardıda şu an nedir bilemem tabi.
http://img684.imageshack.us/img684/358/02122010005.jpg (http://img684.imageshack.us/my.php?image=02122010005.jpg)
VTI da Adana'daydı.. VTEC açmıyor diyorlar.. Ben arabayı görünce gözlerimi kapatıyorum :D
Şampiyona beyazı yaparsanız eğer, ki zaten orijinal rengi gri çok da sırıtmaz içini boyatmazsanız, Makyajlıya bile gerek kalmaz.. Diğer eksiklikleri tamamlayın.. Eğer ki motoru da iyi durumdaysa bu paranın üstüne satabilirsiniz. O kadar şeyi yaptıktan sonra da paraya ihtiyacın yoksa binin yani :D İyi akşamlar :)
aracın fıyatı nedır uygun bı fıyatsa 2. ep3üm olsun ıstıyorum pm atarsnz sevınırım :) hayırlı satıslar.
tamam abı verdıgın bılgıler ıcın saol zaten dunden berı dılımde tuy bıttı arac ıle ılgılı bıseylerı soylemekten artık :) coılover ıcın goruselım ayrıca:D
keşke pert kaydı olmasaydı ne güzel olurdu ama ne olursa olsun bu arabaya talibim satmakta kararlıysanız ben alıcam aracınızı kısa zaman önce bende talihsiz bir kaza yaparak vti mi parçaladım ama hondaya doyamadım düşmanlarıma inat daha hızlı ve daha öfkeli olarak sizin aracınızla çıkmaya karar verdim tabi siz satarsanız anlaşabilirsek
aracınızın kazalı halını gordum allah beterınden saklasın msn adresım harrem3@hotmail.com eklersenız gorusebılırız ayrıntılı olarak
S.Özeren
03-12-2010, 00:19
Arkadaş ben bişeyi anlamıyorum 3-5 kişi bir olmuş tek bir adama saldırıyorusunuz onlar kendini iyi biliyolar laflar falan atıyolar burdan lafı atmayı bırakında 3-5 kişi grup halinde yüz yüze atışalım laflarımızı burdan gerek yok mesajlar ulaşmıştır inşallah ;)
Low-Rider
03-12-2010, 00:21
lafın banaysa samet görüştük biz yiitle konuştuk yine konuşuruz..
S.Özeren
03-12-2010, 00:23
olur konuşuruz lafım tek sana değil burda adamı hep ortaya alınıp saldırıyor hep dikkat çeken bişey bu başkası olsa herkes savunmaya geçer..yanlışmıyım ?
Low-Rider
03-12-2010, 00:25
başkası beni ilgilendirmez , başkasının dediği
ben fikrimi söylüyorum benim fikrim karşısında yiğitte fikrini söylüyor
bu araba ucuz olsaydı yiğit bukadar boklamıcaktı bu arabayı bu kadar basit
ha bu arada ben br çok konuda yiğite sarıyomuş gibi duruyorum doğrudur ama onun yüzünede söyledim en son realdeyken
reelde efendi çok , güzel güzel konuşuyo
klavye başına geçtimi ahkam kesmeler , ukala tavırlar
hakediyor yani
S.Özeren
03-12-2010, 00:29
o kadar aranızdaki muhabbeti bilmiyorum elbet gördümü oda gereken açıklamayı yapar burası bir forum değilmi *** atıyor veya atmıyor fikrini sölüyor yani malın değerini satıcı belirler alıcıda kafasındaki rakamı açıklar bu kadar yazmasını desteklemiyorum tabiki ama fikrinede bi yerde saygı göstermek lazım yiğit sevilsede sevilmesede herkes fikrini söylemekte serbest yani..her yazdığın birileri gelir zıt zıt cevap verirse adamda uzatır tabi..
konuyu kapatabılırmıyız mod arkadaslardan rıca etsem tatsızlasmaya basladı artık.. 4 cıvata yuzunden bırbırımıze yada ben cogunuzu tanımıyorum bırbırınze gırmenıze gerek yok netıcede araba satılır alınır onemlı olan dostluk baki kalır gerisi yalan zaten...
S.Özeren
03-12-2010, 00:49
senin arabanda bana göre hiç bişey yok sadece rengi ofsayt :) kırmızı diyorumm
senin arabanda bana göre hiç bişey yok sadece rengi ofsayt :) kırmızı diyorumm
valla ben lanı bıtenı yazdım resımlerını de gosterdım ılandan da kaldırdım arabamı yapcak bıseyım yok kızdıgım tek nokta bana sorulsa ben zaten herseyı acık bır sekılde anlatırım bılıp bılmden yapılan yorumlara uzuldum sadece
S.Özeren
03-12-2010, 00:54
malesef bilip bilmeden konuşanlar oluyo kafaya pek takmamak lazım
aynen oyle takmıyorum zaten allah herkesın gonlune gore versın herkese daha ıyılerıne bınmeyı nasıp etsın
Low-Rider
03-12-2010, 01:03
Konu sahibinin istegi uzerine kitlenmistir..
Valla arkadas sen istersen paşa paşa bin arabana, istersen diledigin fiyattan sat ;)
Ama sana tavsiyem pertti söyleydi böyleydi yok bitik yok söyle böyle diyenlere kulak asma.
Onları söyleyenlerin cogu dün araba ortamına giren coluk cocuklar, sen 4 senedir bu arabaylayım diyorsun daha acık bi cevabı yok, o adama 4 sene önce napıyordun desen onun bunun arabasına bakıp ic geciriyorlardı. Belki fuara gelip bu arabayı bile incelemislerdir hayran olmuslardır.
Parayı bulup 2-3 araba alınca dünyayı kendi cevrelerinde dönüyor sanıyorlar, hemen arabacı kesiliyorlar ama bir boktan anladıkları yok. 2 gün parasız kalsınlar cevrelerinde adam kalmaz.
O nedenle sen bak keyfine, boyat güzelce arabanı makyajlıya cevir, cık otobana 2-3 araba gec, ver sonra 33-35 ilan devam ;)